17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз уважавам правата на жените но има най-различни случаи! има жени дето без насилие разбират от логика и от добро! но съм имал много случаи на женички с болни амбиции дето докато не им отпориш 5-6 здрави ама здрави шамара - не мирясват! при това още след първия шамар с обръщат като фурнаджийски лопати и хленчат и се извиняват и тн ама за по-сигурно още по няколко в суратя изяждат редовно от мене! просто съм човек общителен по природа и имам много социални контакти и често се случва просто от такова женско поведение д ами падне пердето примерно няква патка ми говори и изведнъж тръгва да обижда и да ръмжи - еми последната такава не я бих само я хързулнах по стълбите до първия етаж и оттогава вече не е толкова красива ;-)

Батко, ти си ПИЧ, ама повечето тук са джендъри и не те разбират! Един голям плюс от мен имаш!

Чудят се как да ни натресат тази Истанбулска конвенция и джендарските си идеология. Новите модерни и почтени

Четейки коментарите е ясно защо Ганьо е задника на Европа и защо сме цигани за белите хора :) На Ганьо все другите му виновни на Ганьо всички му пречат а,а той Ганьо е най-умния и всичко може . Тая държава е ориенталска по манталиатет още от Турско робство:)

Щом имаш самочувствие на циганка, това си е твой проблем. А да се мерим с разни извратени същества, които до толкова са сбъркани, че не знаят мъже ли са или жени, няма смисъл. Това са болни и психично увредени хора. Мнението на такива сбъркани за нас не представлява интерес.

Точно за това пиша сега новата си книга. Нарича се "Извратената циливилизация". разказва историята за една истерясала патка, дето видяла, че подковават вола, та и тя се наредила на опашка. И оправдано ли е да се подражава на менте-хората.

А за насилието на жени над мъже, ...? Насилието не е само физическо. Физическото насилие е следствие от нещо, крайната фаза от някаква причина. А каква може да е тя? Една патка така може да стъжни живота на мъжа си, че в един момент да му падне пердето. Ама за това не се говори. Гледа си само крайната фаза на процеса. Само последствията, без да се вземат на предвид причините.

Какъв мъж си ти бе, мухльо си ти, дето не можеш да поемеш думи напреки, психическо напрежение и игрички с моралните ти принципи. Чувствителна поетеса и нежно мъжленце си ти

И какво прави една силна независима жена с такъв?

ох да ми паднеш в ръчичките бейби - след първия здрав шамар ще почнеш мед да ми носиш!

Ваксинирана ли е била. Най вероятно не е тва е причината

Те си ги избират такива после реват.

Ами то от 10 минути разговор може да го разбереш простак ли е, агресивен ли е, шарят ли му очите, презира ли по-слабите, с материални неща ли парадира и прочее. Стига да те интересува. Пък ако е и бандит той даже и сам ще се похвали.

"В българското законодателство трябва да залегне сериозна протекция за защита на малцинствата, на хората с различна сексуална ориентация, на жените“. А такаааа, дойдохме си на думата за какво са протестите и кой ги организира. ЛГБТ използват разни психясали стари моми и млади лесбос да си правят реклама и да ги вкарат в закона и пак стигнахме до Истанбулската конвенция. Излиза, че тези мероприятия нямат нищо общо с домашното насилие. Термина се използва за прикритие, за да пробутат сатанизма в законотворчеството. Пред закона всички сме равни. Без значение на пола. И не е редно да има дискриминация на полов признак. И не е редно да се взема под внимание идеологията на сатанистйката скта, чийто представители "протестират". Те искат да има противопоставяне, мъже и жени да се мразят. Да има постоянни интриги и напрежение. С логиката, която ни демонстрират, семейство не може да се гради, нито едно общество да съществува. да си седи всеки сам по себе си и да ни развъждат в епруветки. Да ви звучи познато? До кого стигнахме отново.

Четейки коментарите ми идвада кажа само едно: ТЪПИ ПРИМИТИВНИ КОСМАТИ НЕАНДЕРТАЛЦИ, наистина децата ви трябва да бъдат отнемани и предавани за отглеждане на нормални хора,защото животни като вас не е редно да имат право на отглеждане на деца!

На педали ли ще ги давате? Ми вземи ги бе, то ги няма, да, няма деца, българките не раждат, умри от яд драскачо.

:)))))))))))))))))) "европеец" бил нашия умник а ние сме индианци тук,че не сме обънали резбата или пола както доста "европейци" но явно никой от тях дори не е разлиствал библията да прочете за Содом и Гомор та това ги чака,просто се събират фактите

Не искам да чета коментарите, но си представям как Ганьовците ще оплюват жените. Не ме интересува дали на протеста има гейове и травестити, факта е,че майките ви, съпругите ви са тормозени.

то май повече травестити се виждат

ще останете с впечатлението че българина е мюсюлманин и мрази жените.

Като нямаш акъл и постоянно се навираш между шамарите, да, ще има бой! Сам си го купуваш! Аз като мъж, като вляза в едно мазе с яки главорези, не се отварям, а се пазя! Инстинктите си изгубихте, мили дами! Питайте чичко Дарвин за естествения подбор, та може да ви намали синьото около очичките...

Сега сигурно си млад и си мислиш,че винаги ще бъдеш в силната позиция и ще поступваш жена си за авторитет.Жените са по-слаби физически ,но издържат по-дълго.Вероятността ти пръв да се разболееш и да изпаднеш в зависимост от твоята съпруга,която си възпитавал с юмруци е повече от 50%.Ако си сигурен ,че когато имаш нужда, тя ще отвърне на лошото с добро продължавай да я биеш.

Ето, сама потвърждаваш, че и жените са насилници. А защо това се отрича и се демонизират мъжете?

Ако пък си мислите, че като приемат Истанбулската конвенция, България ще стане рая на земята и ще спрат да ви бият, пердашят и еват, жестоко се лъжете. В Германия въпреки тази хартийка всяка четвърта жена е жертва на домашно насилие - физическо и/или сексуално. Тук психотормоза даже няма нужда да се споменава. За сметка на това гей обществата процъфтяват, снабдявани с деца по силата на тази лайняна книжка. С други думи не ви листва ясно, че сте ракета носител на гнусни цели и вашите болки и страдания се използват за гориво на лгбт? Ще го разберете ама късно.

хахахах вие сте като папагали всичките, научите една дума и дайте да я повтаряме. Само хора които нямат семейство, ми говорят за ИК.

Ей туй твойто е да живееш с широкозатворени очи или да си новонадъхан поконар. Трета опция няма.

Да опитаме.След като нищо няма да се промени защо се притесняваш

В Европа от как има гей бракове има твърде много "семейства" от содомити, които няма как да имат деца. Всички тия напъни за "борба с домашното насилие" са просто за да се осигурят деца за тия "семейства". Глупостите около короната или Глобалното Затопляне мога да ги изтърпя, зъзнете като искате зимата, но ТОВА е отвъд червената линия! Опичайте си акъла соросоидни подлоги, защото иначе ще видите че освен "домашно насилие" има и други позабравени форми на насилие, като гилотини, бесилки, наказателни взводове и тн.

това че ти цял живот живееш на чикии, и че никога не си бил с жена... не значи че насилие няма... И ТО НЕ Е откакто в Европа има гейове... А ВИНАГИ СИ Е ИМАЛО ДОМАШНО НАСИЛИЕ. Както в България, така и в цял свят.... тука не ти е виновен сорос, а пияните мъже които не знаят как да се държат с жените си

ходи си намери мъж, дори да си платиш. Може и да почнеш да се оправяш. По възможност трезвен, трябва да си смениш обкръжението, алкохола не подбира жени, мъже. Мъж ти трябва, сдухала си се вече.

и съм женен от 14 години. Много добре знам как да се държа с жените, и много добре знам как да ги задоволявам. И все пак ти казвам, че ти си девственяк и обвиняваш сорос за това :D колко си жалък

Ами то и корона има, и глобално затопляне също има, ето хъшовете са минавали в Румъния по леда, а Кунчев умря . Това че соросоидните "кукички" съществуват не е причина да ги кълвем, както вие глупави шарани се хващате на тях .

Не знам дали си мъж, но не си много умен - "и съм женен от 14 години. Много добре знам как да се държа с жените," . Я ми кажи соросоидче, как се съчетава първото с второто? Женен си, но "задоволяваш жените", добре добре, видяхме що за примерен мъж си.

че дори ГанЬО не знаеш как се пише

преди 14 години когато бях на 22 пак ходих по жени, студентските ми години ми бяха доста добри. Ама нали си селянин

Добре, но май влезе в оправдателен режим, задоволителю на жени

Аз съм 60 кила. Жена ми 90. Като ме метне, такива шамари ми плющи, че 3 дена не впрягам.

за да смъкне кила... Не може по цял ден да я дуиш с месо и бира и да очакваш да отслабне

Значи не прояви никакво съчувствие и милост, към мен, бития мъж? Така ли?

пич ти си за смях бе, хахах една жена те бие

Ти прочете ли размерите? Една жена? Ела, ела ти я набий!

Абе защо в Европа има повече убити жени наглава, отколкото в Турция ? Нали уж ние си бием жените, а европееца е цивилизован?

и на тях религията им казва че трябва да са робини... или според тебе това е нормално

Човек все на някого трябва да робува, нашите жени робуват на нас, а вашите робуват на шефчето си, на банките, на Сорос, на чичо Били и тн по веригата.

РЕЗАК ТЪП!!!

Факта че си изтърваш нервите показва че истината в думите ми все пак е достигнала до соросоидната ти отровена от пари, секс и "успяване" душица

Изглежда ще има ефект след като всичките покойници ореваха форумите с призиви да не се приема.Не може в 21 век да биеш жена си и да смяташ ,че имаш право.Библейската притча,че Бог е създал жената от реброто на Адам и затова трябва да го слуша винаги ,без да разсъждава ,изглежда нелепо в съвременния сложен свят.

ама много добре знам, че жена се бие единствено от друга жена.

забавно ми е да чета глупостите на троловете тука. Уж големи българи, уж мразят мюсюлманите..... а като стане дума за жени и всички българи се превръщате в турци.

простотията е срещу простотията на жените. хем ги бият хем стоят при същия мъж. това е протест на простите жени! прости жени раждат прости мъже и т. н.

Срещу кого протестират? Насилието няма да изчезне само.

Срещу властта,която не прави нищо по въпроса

хахахах ебах това правителство бе... за 7 месеца иначе предното 12 годишно управление?

веоятно 1% от случаите в които жени стават жертва на мъжете с които живеят са защото мъжът я мрази. в останалите - винаги става дума за ревност. в превод - мъжете убийци са влюбени до полуда. от жените вече зависи каква ще е съдбата им. ако си падат по "опасни" мъже - разбирай криминално проявени - това вече си е техен проблем. да не са се свързвали с подобни типове. криминалните по вероятно е да убият при ревност от колкото "нормалните" мъже. нормалните просто се самоубиват. и на всяка жена "жертва" се падат по няколко стотин самоубили се мъже. но те винаги са вън от статистиката. и разбира се - вън от светлините на журналистите!

По многото коментари си личи, че освен нормални хора с разнопосочни мнения пишат и тролове, лобиращи таман за протеста!

Нормалните жени не ги бият, само феминистки и суфражетки ядат бой, но те са си избрали тая съдба

???

Не я познавам, но хората са казали "вода при вода отива".

Не е само тя за убоване, много сте!

Що за глупост? Казваш, че мъжът има право да наказва?

Точно нормалните жени ги бият.Побойницити външно изглеждат нормални.Засипаха форума с писания,за да отклонят вниманието от проблема.Протестиращите казват истината,но българските мъже искат да продължават да издевателстват над съпругите си и се опитват да манипулират обществото.Колко жени трябва да бъдат убити,за да си признаем,че българския мъж редовно бие жена си и смята,че има право да го прави.не можаха да разберат,че като не е доволен има развод и раздяла,Само бой и убийства им е в главите.

Я ЗАРЯЗВАШ.... А НЕ И ИГРАЕШ ТАЙСЪН ФЮРИ ПО МУЦУНАТА. Няма нищо достойно в това да удариш жена, независимо колко те ядосва.

А ако имате две деца ? А ако Ви остават двайсет години до края на ипотеката ? А ако няма къде да отидеш ? А ако искаш да си запазиш семейството? В живота има ситуации, които не са или - или.

Решението е убийство ли...ти сериозно ли си толкова тъп

Къде писах нещо за убийство ?

стига сте пробутвали набити, убити и подобни, феминистките прокарват вербално насилие, изнасилване на собствената жена щото била пияна, и какво ли не, айде вижте в сащ една се сетила нещо си преди 35г щото човека го предлагат за съдия да му пречи за избирането, ами кюомото -губернатора на Ню Йорк сега като Джо му иска мястото за една афроамериканка как се появиха 100 жени да се "сещат" и те за нещо си.Аре, къш, който работи за чужди интереси да се пръждосва, ако обича.

За семейното насилие става дума, не непременно за мъжете.

То така, ама почти всички от тия убийства са в състояние на афект, не са планирани и обмислени. Затова и се случват предимно в държавите "защитени" от домашнонасилие - законът колкото и да е строг не може да спре афектиранчовек, защото не мисли. Но вероятно дава фалшиво усещане за "защита" и подтиква жената към безразсъдство, нямам друго обяснение защо в "защитените" държави има повече убийства на жени.

Няма нищо по-достойно и удволетворяващо от това да й фраснеш един по муцуната на досадницата!!! :))))

Тези протестиращи дами да си подбират по-добре половинките, а най-добре да си карат сами, за какво са им мъже?

ААА да не можеш...

Какво да я питам?

Аз като видя опасност не се навирам между шамарите! Инстинкти, инстинктии... Дарвин ... естествен подбор...

Има някои мъже, които са по-голями п-ки от биологическите такива. Ако някой ми каже, че съм к-р сплескан или п-ка непоръбена, избирам първото.

Когато вавилонската кула рухне, трябва да отнемем гражданските права на всеки клъвнал на коя да е от соросоидните кукички - борба с домашното насилие - борба с корупцията - борба с ковид

Това пък що не е за тук.

значи ето как работи системата - идва правителство, на което са спуснати глобалните задачки(т.е. на либералдемократите на сащ, чрез марионетката ЕС, наливат се едни пари, може и със заем на съответните нпо-та, те щото правителството е зад гърба им и имат и пари си имат методика- протести, писма, медии,ТВ-та, изобщо шум, а другите които протестират срещу тях заради истинските им цели скрити уж за "грижа за жената" те са разбира се провокатори, медиите ги плюят,а полицията има поръчка да ги разкара. Ето така минават разни удобни закончета които нямат нищо общо с това което прокламират. Нека ни е с харвардските мошеници, пробутват ни ги, а тези които ще работят за народа изобщо не стигат до сцената, смачват ги в зародиш.

Викаш по добре беше..

това че сменяме борисов със същите марионетки не значи че борисов е по-добъър,а значи че ние сме пак прецаканите и пак не сме със точните управници. Защо? Защото "нашите" както казах, изобщо не се допускат, че да ги изберем.Без одобрението на "големия брат" никой не стига ди избори.

Кокошки тъпи, искате да сговним живота на нормалните хора, заради това че вие не можете да си подбирате мъжете. Няма да стане, тоя новия грип ни показа до какви безумия стигнаха народите поставили си за цел "спасяването на животи".

щом след две години вируса го наричаш грип. Нормално че жените те напускат. Жените си падат по умни мъже.

Имам здраво семейство с 3 деца. А ти как си с "жените" интелектуалче, няма нужда да ми отговаряш, множественото число което ти се изплъзна говори достатъчно

Абе тъпия си ти. Вируса наистина е грип, но подобрен в лаборатория.

Искам само да напомня, че педофилията е подсъдима, но реалността в ромската общност е такава, че е педофилията е неподсъдна. Същото ще стане като се приемат и строги закони срещу домашното насилие. Насилието в ромската общност е неподсъдно - те така си живеят. Притеснява ме частиното прилагане на българските закони. Това дискредитира закона като цяло.

В циганските махали всички знаем че става някъв ужас и на по 13 14 годишна възраст стават майки...НО самите циганки не са се оплакали, не са подали сигнал, те си знаят че им е време... Да прав си, не е нормално, но ако те не си помогнат и държавата няма какво да направи в тоя случай

айде,де. Целта е съвсем друга, на глобалната мафия изобщо не и трябват циганските жени, целта са белите, хетеросексуални мъже. Закона въобще не разглежда убийствата на жени, то съда си е налице за убийствата, цели да криминализира съвсем ежедневни неща в семейството - псувни, много неща могат да се измислят за преди 50г и подобни, не им се връзвайте че са се загрижили за убитите. Трябват ни закони за управници да влизат в затвора затова че прокарват подобни безумия и харчат парите ни за НПО, трябва да се изгонят всякакви нпо, има си закони, прокуратура, съд и прочие да се занимават с такива неща.

Трябва да си завършен-скот -лумпен дегенерат ,за да посегнеш на жени.Като цяло винаги съм бил в обществото на културни ,високо образовани ,културни,възпитани и с добър произход жени.Общуването ми с тях винаги е било коректно и приятно.Дъщеря ми с пръст не съм докосвал,завърши с пълно отличие една от най-елитните гимназии в София , завърши ТУ най-елитната специалност ,направи докторат в чужбина ,работи в чуждестранна фирма в областта на иновативните технологии,следваше основно пътя на майка си.На съпругата ми не съм посягал ,но тя три пъти ми е налитала с кухненски нож,защото като значително по-млад ,бях се пристрастил към купоните с колежки и се прибирах много късно, а това я вбесяваше ,при това с основание.Аз и отнемах ножа ,за да не се нарани ,но веднъж успя леко да ме намушка в областта на юголарната вена-лява ,и ми съсипа най -хубавата риза , а тя се изплаши от потеклата кръв и изпадна в потрес.Винаги съм се старал ,да я "слушам" съпругата си ,защото е изключително умна ,организирана ,нечовешки работлива и организирана,плашеща чистница ,практична, а аз съм мързелив и разхвърлян,с една дума паразит-лентяй,а защо ме обича-е загадка.Тя казва ,че съм бил умен и с детски начин на мислене.

Предлагате жена си? И колко и искате? Че това рекламно съобщение върви от сума време насам.

Аз пък знам за случай на българин, инжинер който бие жена си. Бях попаднал на радиопредаване , преди двайсетина годин,и точно за домашното насилие. На въпроса " Защо биете жена си" - той знаете ли какво отговори: " Аз съм инженер и не получавам висока заплата. Жена ми изхарчва нейната веднага след като я получи. Бия я защото се опитвам да я вразумя и от мъка." Та идеята ми е, че няма значение колко си образован.

И си мисли че жената се използва само за домакински услуги и секс... То и затова повечето си оставате на чикии или си плащате на проститутки

Не е точно така ,той още не е излезнал от пещерата.

!!!

Всичките феминистки-мъжемразки - бегом към Терминал 2 !!!

На снимката и се замислете дали изобщо имат мъж до себе си.

На какво изглеждаш .

Случилото се в момичето в София е трагедия. Протеста на феминистките и мъжемразките е гнусен. Използва трагедията, за да си прокарат извратените закони. Идеята как жените се преработват у дома е важала за майките и бабите ни. При съвременната жена - дрехите ги пере пералня, килимите - фирма, храната е от магазина за готова храна или глово, в краен случай може да изпечем едни биренки. Чистенето е пак по желание , а вече си има и роботи + фирми за тая работа. А напоследък не ходят и много на работа, защото са дистанционно от вкъщи. Децата ги взима от училище и води бабата. Та, айде холан, хич не сте се преработили.

И то на мега високо ниво.

Не, аз съм женен мъж , вече почти две десетилетия и имам наблюдения и над други семейства.

Но не към всички нали? Не може да знае всички семейства как си гледат децата. Всеки ден карам децата на училище и жената ги взима след това. Бабата и дядото ги намесваме само съботи и недели и то не всяка

Пътувал съм доста из страната. Живея в "смесен" квартал. Насилието над жени при мюсюлманите , най вече турските ци.га.ни е масово. И се поощрява от Корана, стига да не я осакатяваш, но за това няма да прочетете по медиите. Там платените НПО-та мълчат, като нас.рани. При българите, поне доскоро бе по-разпространено бе насилието над майките, отколкото над жените. И да, мнението ми е лично, не съм социолог и не правя анкети.

И още нещо, видимо е от снимките, плакатите са правени доста преди случката. Очевидно е, че се използва момента, но това което искат е глупаво. Истанбулската конвенция няма да защити никоя жена. Трябва да се отделят пари за защитени жилища. Трябва да се работи съвместно с полицията, защото там са първите сигнали за насилие в семейството. И все пак границата е много тънка - има случаи на мъжете прибягващи до насилие в стремежа си да запазят семейството си, особено ако имат вече деца. Насилието е мъжкият начин за справяне със ситуация , при която партньорката има проблем с алкохол, наркотици, безконтролно харчене. За съжаление и жените не сте светици.

са се изсрали в сайта. Хахахах Научете се как да се държите с жените резаци прости

Има жени и жени. Има такива , които разбират от дума. За всеобщо съжаление, кифлите се оправят само с бой. Ако на мъжа още му се занимава с Вас. И това , че правите номера и се опитвате да манипулирате само влошава нещата.

Какъв мъж си че да удариш няква 30кила по лека от тебе. Ако нещо не ти харесва, зарязваш я и това е...ама да биеш путка...само доказваш всъщност каква путка си ти

Ами ако отчаяно се опитваш да я промениш и не искаш да я оставиш? Лошото е , че когато нещата тръгнат в това русло няма връщане назад.

а срещу насилието над мъже никой не протестира.... май него жените го смятат за нормално....

Въйй ако жена те бие...мале мале какъв резил си

Забравил си кавичките на "мъже", ако жена ти те пердаши не си мъж

Новината е че ЕК ще въведе от следващата година задължителни правила за предотвратяване насилието срещу жени основани на тези в неприетата ИК. 1.Нали никой не си прави илюзии, че това ще спаси някоя жена, защото причините са други - бедност, неграмотност, ниска култура, дрога, алкохолизъм, прекалено много криминални на свобода и с ниски присъди и др. Само че вместо да се оправят тези причини, те просто ще наказват, ама след дъжд качулка, това няма да върне жертвата.2.Сега си има закони, съд, този ще влезе в затвора, та какво точно ще помогнат тези "правила" на жената? 3.Защото новите правила ще включат като криминални обидите, казваш "кифла" и влизаш в затвора,а изнасилвача ще мине с мижава присъда,щото малцинствата няма да закачаме, ще плащаме дебели пачки на НПО-та, които ще "защитават" жената, ако правиш секс с жена си, но сте пили, приема се че тя дори да се е съгласила не е разбирала и това за НПО се води изнасилване и хоп -раирана пижамка, а колко злоупотреби ще има с всяка жена дето се е скарала с мъжа си, не ми се мисли. Така, че с тия "правила" белия, хетерогенен мъж върви директно към "лявата" дружинка като спасение.4. Проблема не са правилата, а че се слагат навсякъде удобни правителства които да прокарват насила всички тия ненормални либерастки идиотщини.

съгласен, на бас, че тия не са случайни, а са от нпо-та, и се вижда че им наливат яко пари, ей къде ще ни хвърлят новите управници парите от хазната, задачата на нпо-та е да "помага" на правителството с протести да се прокара някакъв закон, за който хората не са съгласни, добре платени с нашите пари, така е в сащ, така е на запад.

Ако разберете това, ще си живеете живота: Едно трябва да разберете за мъжете! Ние никога не порастваме, само си сменяме играчките с истински!

Аз от татко един шамар не съм изял, обаче майка ме побийваше здраво!

Какво значи жени? Освен жени има и мъже и деца. В закона са си разписани повечето неща. Трябва да се пипне малко, но няма нужда от истанбулски кинвенции и други глупости, написани от държави в които жените се възприемат, като домакини и разплодни крави, а църквата такова децата. В България не се спазват законите и институциите бездействат. Това е проблема. А жените често смятат, че могат да управляват откачени мъже и когато не им се получи реват. Търсят някакви диваци, защото били мъжкари, а после са много изненадани от агресията срещу тях самите.

Курвиииии!!!!

срещу отношението към мен като към нещо евтино, леснозаменимо, намиращо се навсякъде и с което могат да правят каквото си наумят и си длъжен да търпиш всичко. Искам отношение като към човешко същество а не като към нещо с някакво конкретно предназначение, което след като си изпълни мисията подлежи на изхвърляне или в най-добрия случай стабилно лазене по нервите щото заемаш излишно място в пространството. До следващата употреба

Както се пее в оперетата: Жените , жените ах ангели са те, но често с мъжете си играят!

И ТЕ НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ! Толкова ли сте загубени, да не можете един анализ , да си направите, къде може да грешите? Защо някой ще посегне да удари? Оставям циганките, ами имаше скоро проблем с Жени Калканджиева. Ами тя се държеше като мъж!

Неграмотно заглавие.

Жената е по-устойчива, защото има утроба, от която зависи мнооого... Мъжът е психологически по-слаб и чувствителен, защото в/у неговите плещи лежи съхранението на тази утроба, която той няма.

Устойчива особено в мензис! Направо е опора! А някои са постоянно в мензис!

A на някои от мъжете мензисът им се качва в главите и не излиза от там цял живот.

Така е! Едно трябва да разберете за мъжете! Ние никога не порастваме, само си сменяме играчките с истински!

Аз вече се обърках, феминиските се бориха за равни права с мъжете, а сега като имат равни права искаме пак да сме нежен пол…май доста хора незнаят какво искат! Жените искат да са мъже, мъжете жени, има и такива които не искат нито едното нито другото …луд живот настана! Наздраве !

Е да, може би за това не трябва да им се обръща внимание, Да седят някъде в страни да си избиват комплексите самостоятелно. А се счита нормално, мъж да каже, че е жена или обратно. Което е много странно защото ще го аплодират, ще го пласират като някаква висша раса . Сатанистка. . А иди и кажи че си примерно Наполеон и веднага ще те вкарат в психиатрията. Макар и двете да са по същество едно и също нещо

Ходят на работа,чистят,готвят,перат,гледат деца и в замяна на това искат да бъдат уважавани като човешки същества,а не пребивани като добитък Мъжете много добре разбират за какво става въпрос,но отричат истината,за да запазят статуквото а,именно: да си стоят на дивана,докато жена им върши всичко в къщи и след това да й хвърлят един хубав бой.Има само един проблем:жените няма да търпим повече това.

Мъжете викаш не работят, само жените? Ами кой извозва боклука? Кой строи сградите? Кой гаси пожарите? Кой копае в мините? Кой ремонтира автомобилите и обяснява що на таблото има серящо човече при -4° ? Кой събира стоката в складовете и я кара в супера? Кой прокарва водопроводи? Кой произвежда тока? Е това сте, претенции до небето, ама без мъжете и продукта на техния труд няма да изкарате и седмица щото на третия ден ще умрете от жажда като спрат да текат чешмите.

Ти на ръка ли переш? Доле на ряката? Или превиваш гръб зареждайки пералнята? Една манджа голямата философия - да накълцаш за 5 минути продуктите и да метнеш тавата във фурната... Недей, ще се просълзя. Най-е жалко като ревнете как ни гледате децата, все едно не са и ваши деца.

Я кажи къде работиш!

Има си органи никви закони не трябва .Да изискват от институците да си свършат работата. Статията е прочаганда лансира НПО. И е против мъжете и семейството.И сега ви мътят акъла и подготвят за вече приетия план за възстановяването в които има точки по тази тема.

По сериозни мерки.Например за предумишлено убийство наказанието да е доживотен затвор,.Това го предлагам,защото е доказано от практиката,че който убие веднъж убива втори и трети път, а и така ще се перспективата потенциалните убийци.

Относно психонасилието на жени към мъже: - за нищо не ставаш - с друг мъж щях да успея повече - помисли за семейството си, вместо да ми философстваш - стига си се наливал (след като той си отваря втора бира)

Изкарваш пари и да помагаш в къщи и да видим дали ще ти се упражнява психо тормоз.

Фанал съм се за квот съм се фанал. Нееещо за пари или къщна работа да съм споменал?

На тези сладурани няма ли кой да им обясни, че каквито и закони, каквито и конвенции да се подпишат, ако не мислят с главите си никой не може да им помогне. Колко може да издържи една жена в център - дори да е райски, откъсната от семейство? Мисля, че организаторите на подобни прояви трябва да се съдят за подстрекателство към неразумно поведение.