Протест в Шумен в подкрепа на бащата, чиито деца Норвегия може да отнеме

Чавдар Георгиев се връща в България, след като майката на децата е арестувана за данъчни престъпления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме от една страна майка - осъден норвежки престъпник в затвора, която не може да гледа децата си, а от друга баща - неосъждан български гражданин, който може и иска да ги гледа. На кого да се дадат децата за отглеждане? Въпрос очевидно с повишена трудност за българския съд.

Ще има ли учудеуни ако българският съд отсъди децата да се пратят в Норвегия, където естевено ще бъдат разделени и пратени като свежа плът в приемни семейства ... педофилия, насилие, депресия , детски самоубийства ... Норвегия е като зинал звяр за чужди деца.

Норвегия е държава, която е известна с педофилята. Която е почти като старинен техен обичай, особено за момченца. Само това дори е достатъчно, че не може да се гарантира безопасността на децата. Официално могат да си твърдят каквото си искат. Преди години първи изпищяха по такива схеми рускини, женени за норвежци и живеещи там. На всички им прибраха децата, някои и в приемни семейства. И те дискутираха темата за педофилията, само не помня, май и по роднинска линия вървяха някакви перверзии. Аз не разбирам. Има семейство, жената е в затвор, нормално, децата остават при баща си. Че хора има разни, но ако са читави родителите, ня мисля, че чужд човек би се грижил толкова, колкото родният им баща. Това е просто абсурдно, което се случва. Да ги отнемат от баща им и да ги дадат в приемно семейство. И защо не разбрах?

На цялата демографска катастрофа, коята е у нас, сега остава деца с грижовен баща българин и те самите са сбългарско гражданство, да бъдат отнети от бащата с помощта на държавата да бъдат пратени в джендърладия.

личат си двойните стандарти на ЕС. Когато български циганин ритен германка пищят на умряли и му лепват три години затвор. Когато англичанин пребие българсак камериерка искат да го спасяват и да се измъкне с малак глоба. Жалко че нашите политици са дупедавци. Трябваше и онзи англичанин да получи 3 години, за да им кажем "еднакви са законите за целия ЕС" Тогава щяха да ни уважават. Сега Норвежци искат да отнемат детето от българин по арабски почин. Ами тогава и ние да започнем да отнемаме децата на норвежките по същия почин. има норевжка - чиито съпруг българин е в затвора - веднага да й отнеме детето.

Да защитим единно Европейските ценности и да върнем децата.

В случая е или едното или другото.Или защитаваме българския баща и децата му или евроценности.

Можем да обявим война на Норвегия и да я спечелим с новите изтребители. Ще им вземем фиордите и петрола.

Тук децата ще мизерстват ,там ще са богати и образовани. Ще си намерят приемни семейства и ще живеят много добре. България ще спести много пари от детски ,от образование. Да ги махат навънка,да има пари за бюджета.

Върнете ги на Норвегия,да не разсърдим норвежците. Не бива да се противопоставяме на съда. Дано отсъди да се върнат децата и да не спорим с толкова богата държава.

В името на европейските ценности децата ще бъдат разделени и дадени на приемни семейства. Няма да помнят че са братя.

Май голяма част от българите страдат от шизофренно разстройство. Когато майката е българка, неизменно взимате страната на бащата - независимо какъв е. В случая майката е чужденка и именно тя е арестувана - защо не взимате страната на бащата? По каква причина трябва да му се отнемат децата?

АЗ ДА ПИТАМ, АКО НАШАТА ДЪРЖАВА ПОПАДНЕ В ТАКЪ КАЗУС, ВИЕ СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ОСТАВИМ БГ ГРАЖДАНИ ПРИ НЯКВИ ЦИГАНИ?м? щОТО ТУК НАЛИ ГОЛЯМА ЗЛОБА СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ! сЕАГА И СРЕЩУ НОРВЕЖЦИТЕ. НИЕ СМЕ МН. УБАВИ. ЗА ТЯХ СМЕ ЦИГАНИ! И НЕ САМО ЗА ТЯХ! И НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

ако няма нарушение на правата на детето, нищо не може да се направи. Бащата трябва да е алкохолик, наркоман, сексуален насилник или системно да пребива детето за да му се отнемат децата. Още повече - майката и бащата са се разбрали за равни права и независимо дали майката е осъдена, държавата трябва да уважи тяхното желание. А това че той чужд гражданинн трябва да не позволява Норвегия много-много да се бърка. Ако беше арабин бащата изобщо нямаше да посмеят да му се бъркатq поради страх от дискриминация

Децата са родени и расли в Норвегия - с майко норвежка и съответно гражданство. И да имат българско гражданство, то си е само опция: досегшният им живот си е бил там. Реално тук вием на умряло за чужди граждани. Колкото и да неодобряваме законите им в тяхната съшност (от южняшката ни перспектива), то няма как да не признам, че техните закони са си тяхна, а не наша работа. Де да можеше и тук да извеждат така безкомпромисно децата на нашенския асоциал - па дори и само на 10-ина % по норвежките стандарти.

А за онези деца в Йордания , наплюхме докторката.Е, докога с отворени бузки?

Дори във "варварска" България при осиновяване не разделят братя и сестри.Явно в "цивилизована"Норвегия това е нормално.

КАТО СМЕ ПОЧНАЛИ С ЕКСТРАДИЦИИТЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е БГ СЪД ДА СЕ РАЗШЕТА И ДА ЕКСТРАДИРА ТРОЛОВЕТЕ ОТ ДИР.БГ! АМА НЕ В НОРВЕГИЯ, А В РУСИЯ, ТОВА Е ПО- ГАДНО НАКАЗАНИЕ ОТ БГ ЗАТВОР)))):

като започнем с тебе. Та сръгваш веднага да чукаш камъни в сибир. На по-интелигентна работа твоя интелект няма да издържи.

ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ, ДА СИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА ДЕЦАТА! А И НОРВЕГИЯ ЩЕ НАТИСНЕ ПИТЕЦИТЕ ТУКА, ПЛЮС ТОВА НИ ПЛАЩА ПАРИ ПО СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА КАДРИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕКНАТ...

В България децата освен баща си имат баба и дядо, мисля още един плюс предвид традицията на възпитание и грижа на възрастните хора към внуците в страната ни. В България има детска кухня и топла храна за обяд в заведенията за деца, в Норвегия - студен сандвич от къщи. В Норвегия малкото дете е определено като бавно развиващо се, в България ходи на детска градина с връстниците си.

ПАК СТЕ ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА... ЗАЩИТАВАТЕПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ИЗВРАТЕНЯЦИ ГАДНИ!

Десет коментара си написал с глупости.

ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ЕКСТРАДИРАМЕ В СИБИР!

Много овчи глави тука разсъждават колко ще е хубаво децата да отидат в Норвегия ,а би трябвало да защитят бащата.Защото в най-скоро време и тук ще бъдат въведени такива фашистки закони.По сигнал от съседа ти,който те мрази ще идват посред нощ и ще проверяват дали не тормозиш децата си и ако решат ,че не се грижиш достатъчно за джендърското им възпитание могат да ти го вземат.Там в тия еврогейски държави ако се скараш на детето си ,че стои денонощно пред компютъра се брои за насилие над децата.Приемат се правила за сексуалното възпитание на децата в училище и извън него.Какво означава сексуално възпитание извън училище,някой може ли да каже.Правете си сметка тук какво ще стане.

много лъжа много нещо. браво.

и следователно можем да ги пратим на майната си. Още повече, че отатък няма и майка - тя е в затвора. Най-добре децата да останат тук - щом баща им е българин значи и те са българчета и норвежците изобщо нямат какво да кажат тук

видимм какъв съд и правосъдие имаме.Каквито и да са родителите ДЕЦАТА нямат нищо общо с това. Къе е Хел.к-т.Защо мълчи прословутата агенция за закрила,Какво и кого закриляте.Защо оставяте човека да се бори сам срещу норвежките варвари

много оскъдно нахвърляна информация. не се знае тоя човек става ли за баща или не. новината е тотално недописана. само дава храна на ракиените коментатори.

НА ЛОСИОННИТЕ КОМЕНТАТОРИ...

ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ЕКСТРАДИРАМЕ В РУСИЯ - НАЛИ ТАКА, МУЖИЦИ? КЪДЕ Е ПО- ДОБРЕ... ОТ ГАДНАТА НОРВЕГИЯ! ХАХАХАХАХА

При Сноудън викаш,той и приятелката му са все още там!

МОЕТО ДЕТЕ ДОБРОВОЛНО ИМ ГО ХАРИЗВАМ, ДА ИДВАТ НОРВЕЖКИТЕ ВЛАСТИ ДА ГО ВЗИМАТ! ЧЕ СЕ ЧУДЯ КАК ЩЕ МУ ДАМ СТАРТ ТУК В ТАЯ РУСКА КОЧИНА...

то при такива родители дано да ги екстрадират дечицата в Норвегия - най - бялата държава, урежда им се живота и т.н.! Тука кво - мизерия , глад с руски васалитет цял живот!

Смятам,че за децата ще е най-добре да израснат в Норвегия - ще бъдат възпитани добре; ще бъдат издържани да учат;ще придобият професия и ще си намерят работа;няма да гладуват и студуват,но най-важното е ,че ще бъдат възпитани добре и ще изградят ценностната си система.Майката осъдена,а бащата не е стока - в какъв дух ще ги възпитават;тези деца като родителите си ли трябва да станат?

НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ ОТ РУБЛАДЖИИ ТУКА! ГРАКНАЛИ 6-7 ТРОЛА - ПФУУУ! ПИШАТ КОЛКО ЗЛЕ БИЛО В НОРВЕГИЯ. НЕ МОЖЕТЕ , МУЖИЦИ, НОРВЕГИЯ ДА Я СТИГНЕТЕ ДО 3 000 ГОДИНА!

Ами бягай натам де...

им е затегнат режима, отдаван да съм си бил шута!

6 ТРОЛА СТЕ, СЪКРАТИХА ВИ М.Г. ОТ 11, СТАГНАЦИЯ , КВО ДА СЕ ПРАИ, РУБЛАТА ПАДА...

Тези ли варвари няма да можем да стигнем - "педофилия, насилие, депресия , детски самоубийства ... Норвегия е като зинал звяр за чужди деца." Ами бягай там бе. Само че там за тролкане не дават кинти. ЗаПАДнярите са стиснати да знаеш.

По-добре е за децата да заминат за Норвегия. Така имат шанс да станат хора и да не приличат на родителите си мошеници. Отишли в чужда държава и пак си показали рогата. Ба си мошенниците са това българите. Няма място по света където да не сме се изложил. Много пъти съм казвал и пак го казвам. Затова тази нация изчезва.

Майката не е българка, а именно тя е осъдена.

Българският съд ще върне децата в Норвегия,спомнете си случая с децата в Асеновград как насила ги качиха в бус и ги върнаха в полша при майка проститутка!

Абе може да не е стока бащата, но децата не трябва да ги връщат в Норвегия. Там ще ги изпратят в приемни семейства, разделени и ще им забранят да говорят български. Норвежците са варвари. Държавата им е основана от Харолд Хардрад - разбойник, извършил много престъпления в България.

По голяма глупост за страната с най висок стандарт в Европа не бях чувал.

Ти виждал ли си им държавата или просто така си говориш?

Това не е ли достатъчно основание, българския съд да ги прати на майната им тези педофили от Норвегия. Комитетът на ООН по правата на човека обяви Норвегия за неблагонадеждна държава в сферата на спазване на човешките права и понижи статуса й от позиция “А” до позиция “Б”. В статия на норвежкия вестник “Моргенбладет” от 29 ноември се казва, че Норвегия е била предупредена за възможно преразглеждане на статуса й в областта на спазване на човешките права още през август 2012 г. Директорът на норвежкия Център по спазване на човешките права Нилс Бютеншьон смята, че рискът от понижаване на статуса на страната още тогава е бил значителен. Само преди около два месеца ООН съобщи, че е утвърдено понижаването на нивото на акредитираните държавни учреждения в Норвегия по защита на човешките права от статус “А” на статус “В”.

Бе бе мирно седяло не би чудо видяло. Като тича "да живее" в Норвегия, както сега е модерно, кой му е виновен.

Сигурност не и децата му. Те нямат вина и не бива да страдат, за това. А на всички дето обясняват как трябва да му ги вземат, ами да им вземат техните. Болни мозъци. Защото да растеш без майка и баща в дом за деца където и да било по света не е прекрасно, било то и в Норвегия, това оставя отпечатък в психиката, за едно дете е най-важно да е с родителите си, били те бедни или богати. ВПРОЧЕМ МАЙКАТА Е В ЗАТВОРА, А ТЯ Е НОРВЕЖКА.

На ви сега ЕС ! Нали това искахте ?! Това представлява ЕС ! Като не ви харесва не гласувайте за ГЕРБ !

Норвегия не е в ЕС

Норвегия не е член на Европейския съюз (ЕС), но участва в общия пазар на ЕС като участваща страна в Европейската икономическа зона (EEA) и Европейската асоциация за свободна търговия. Да бе ! Въобще не е част от ЕС само спазва всички закони на ЕС !

Норвегия не е в ЕС. Нещо се изказа неподготвено май :)

mirosllaw

Така са му написали репликите, той не е виновен...

НОРВЕГИЯ НЕ Е В ЕС БЕ, АЛКОХОЛИК МУЖИК!

ЕГАТИ ИЗВОДА - ДЕ ГО ЧУКАШ - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ- ДА ИЗКАРАМЕ РУБЛИТЕ И ДНЕС, А?

Норвегия има странни закони за децата - те са повече на държавата, отколкото на родителите си. Но в арабския свят има още по-странни закони. След като си избрал да живееш в дадена държава трябва да приемеш и добрите и лошите ѝ страни.

Този човек познавате ли го. Всички негови съседи сме пропищели от него. За трите месеца през годината които се връща да живее в блока ни, толкова мръсни работи прави. Норвежците са прави, кой знае с какво се е занимавал там, пък и жена му щом е в затвора значи не са картинка. А тези журналистчета дори не се заинтересуват с какъв човек се занимават.

Тука става дума за децата бе!Децата имат и Българско гражданство!!!А тия дираджийте пак трият наред ,да не да се обидят норвежките институции , много скапана държава сме!

Защо пишеш неверни неща? В Норвегия няма двойно гражданство а децата са норвежки поданици. Няма как да има и българско гражданство

Я, я ни светни, че аз съм скочил да го защитавам яростно.Да не се окаже, обаче, че е на лична основа.

Казусът е изключително лесен: 1. Очевидно децата са норвежки граждани. 2. Въпросът е само дали бащата е вписан официално като баща в документите на децата или са пестили от данъци

Да ви обадя - тоя протест не е платен "Лъжата" тука няма участие...

Не вярвам в Българският съд,че ще се произнесе в защита на Чавдар,нека си спомним случаят с двете дечица от Асеновград които бяха върнати в Полша!

Ако и този път съдът прояви малодушие и не се позове на понижения рейтинг на Норвегия за правата на човека, значи си имаме работа с едни долни измекяри.Никакво връщане и въобще да не си го помислят тези педофили, че България ще пусне децата.Ние тук да не сме диваци, и защо децата трябва да се възпитават като норвежци.Всеко който иска си плямпа каквото си иска, а нашите мижитурки играят по свиркатая му.Сега когато света се е надигнал срещу тази държава на хомосексуалисти и педофили, където със закон е позволено кръвосмешение, не бива да се проявява слабост и трябва най-категорично да им се затворят устите на изродите.

диваци сте, дивациии! дъщерите ви раждат на 13 г. и вие нямате нищо против!

Малеее, от къде толкова простотия се е взела в теб бе мушмурок.За кои дъщери говориш бе мамул.Ако ника ми е "Амет", това значи ли, че имам дъщеря родила на 13.Поогледай се що за стока си.