Протест в Казанлък заради масовия бой в първия учебен ден (видео)

Местните хора обвиняват градските власти, че крият информация заради етническия мир

Обратно в новината

Коментари - Протест в Казанлък заради масовия бой в първия учебен ден (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам за каква "ромска агресия" се говори, като на видеото ясно се вижда, че 7 от 10 са бели като лист хартия.

Cornhusker и другият преди него, пробвайте "шегичките си" за "българите примати" в някой небългарски сайт, тук "чувството ви за хумор" няма почитатели. Примерно в някой англоезичен, дето ингилизи се чудят струва ли си риска да си купят къща в някое село в България, обитавано - ах, каква изненада!!! - точно от цигани... Или пък се изтропайте в някой туристически сайт и прeпоръчайте на потенциалните посетители на Българя вместо в Трявна, Боженци или Копривщица да отидат в Мечка, Столипиново или Факултето...Успех - и на вас, и на "спомоществувателя" ви!

Цигания до шия... Край няма...

Stan Stan

Оскотяване

Нали точно тия държат ГЕРБ на власт. Затова и в Казанлък никой не ги пипа, а хората са притеснени! Съвсем скоро тия ще станат мнозинство в България. Те имат по 6-7 деца, а българите по две. Кой ще ги спре, ако решат да създадат партия от типа на ДПС? Ще станат най-голямата парламентарна сила и ще казват какво да се случва. Смятате, че е невъзможно ли? Защо? Невъзможно е държавата да издържи на такъв натиск, защото създават много деца, получават детските от бюджета, а сами нищо не внасят в този бюджет. Получава се, че те създават деца, ние им плащаме издръжката, а ги възпитава оня горе!

Хаджи ТЕ вече са мнозинство!

циган лиса, ромове ли са незнам ама си прават каквото си искът където си искат и както си искат, значи са по курназ от българето! а вие си протестирвайте!

похилкващи се коментиращи са същите малоумници като биещите се.

В САЩ ппри същото положение в негърските гета полицията стреля с гумени куршуми и пуска в ход сълз.газ. И никой те протестира, че няма демокрация в САЩ, нали. А тук е друго. Е, на това му се вика двоен стандарт.

В САЩ полицията не стреля с гумени, а с бойни. Много е трудно да си намериш стандартен (9мм Luger) дори хаосни патрони. Виж full metal jacket и hollow point се продават и в супермаркетите.

Може някой да ме изкара болшевик, но според мен малцинството трябва да се съобразява с болшинството, а не обратното. Прекалената евро либерастия развъжда у нас цигани, а на запад мюсюлмани и негри...

Каквито и мерки да се вземат, в рамките на днешното покварено капиталистическо общество нищо добро не очаква българите. Циганският произвол ескалира навсякъде в страната. Чувството за безнаказаност е повече от подчертано. Наглостта и агресията на навъдилите се мутри и диви индивиди става все по-опасна и животозастрашаваща.

Така се управлява България от десетилетия. Репреси от държавата, наши хора и страх.

Последно четох, че Оксфорд и Кембридж отменят всякакви отживелици като годишното състезание по гребане и преминават на ромски модерен десетобой (по десет от всяка страна се бият). Казват, че не са подготвени за толкова масова проява като на нашите "роми", трябвало години да се създаде такъв синхрон.

Къф е пасторът, че говори от името на родителите?! Ако той ги възпитава, дръжте го него отговорен, да се научи следващия път, че сиган разбира само от бой, никога не може да стане човек!!!

КОЙ им даде социални помощи! КОЙ ги развъжда!

греб, гроб, гръб... ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ!

според Европа. Това е бъдещето на България! Свиквайте! Не чакайте нищо от полицията - щом са роми, полицаите бягат като Дявол от тамян. Зад тях са десетки НПО и "правозащитници", все някой полицай ще е виновен, ще го разследват, ще го уволнят за посегателство над ромиските деца, ще го съдят за полицейско насилие. Има от какво да се страхуват полицаите. Нали и те са хора като нас.

След блестящия преход и мъдрата политическа оправия в тази страна ще останат избранниците, дребни тарикати, селяндури, батки, к*рви и мангали...

Еми то за хвалба ли е ? Казанлък като гледам са само цигани, лоша работа.

Гледал видео със 100 мангала ... помислил, че 45 000 град е само мангали ... Ко да каа повичи ?!?

...за съжаление това е факт ..

Пасторът от ромската махала? Добре поне, че не имамът този път. Къде спи българската православна църква? Защо не работи в тези територии? Или ги интересува само как да продават или отдават за ползване имоти на Гинки и Калинки за жълти стотинки! И църквата ни е част от държавната мафия.

Казанлъшките мангали са особен вид примати. Те доказано не притежават качества и желание да се доближат до хомо сапиенс. Навремето бай Тошо беше разпоредил и махалата бе оградена с висока бетонна ограда, тип Берлинска стена. За да не гледат и впечатляват хората от животинските порядки и отношения на този вид примати. Но с настъпването на т.нар. демокрация тези човекоподобни бяха пуснати на свобода и грижливо стимулирани финансово да се размножават в геометрична прогресия. Резултатите скоро ще бъдат налице. А това от 17 септември е просто леко спречкване на две племена от този вид човекоподобни, каквито често сме наблюдавали по телевизията, когато две племена маймуни се борят за храна или ареал. В тази връзка призовавам БХК, четири лапи и други природозащитни организации да предприемат действия и да се освободят всички животни от зоопаркове, зоокътове и други оградени пространства, защото те не са на по-ниско еволюционно ниво от подвида на мангалите. Дори напротив!

Във всеки средностатистически град като Казанлък централната част почернява така всеки месец в деня на пенсиите. Белите работоспособни българи са на работа, а мургавите - чакат за пенсии наравно с побелелите ни родители. Една част са "придружители" на мургави "пенсионери", но други са си направо "пенсионери" "по болест".

Какво безобразие, да протестират против електората на Тиквата! Тиквундера сега ще прати 400 броя жандармеристи да ви напляскат по непослушните дупенца. В Тукваленд следните общности са винаги в правото си: - цигани - мутри - политици и прислужниците им от ГЕРБ - Калинки от държавния апарат Набийте си го в празните тикви.

Личи си, че са образовани,... биеха се интелигентно, а и жените им викаха естетически издържано.

80% - това е причината и за това, и за ББ....

Организирам екскурзия до мястото моля носете си бухалки че съм лимитиран откъм средства

Явно,че циганизацията на България върви с по-бързи темпове,благодарение на мангалите в Парламента,които от 28 г. насам използват циганските купувайки ги и обещавайки им безнаказаност.

екарисаж, и после фъргаш пепеляка по нивите

Така, така, нещата започват да добиват истинския си вид. Вече не само в селата, а и в градове, скоро и в още по-големи градове, до няколко години и в София. Индийците ще си правят все повече каквото си искат и няма да има кой да ги спре, защото държавата я няма. А скоро няма да я има и на картата.

Не виждам нищо необичайно. Случката ясно описва кой какъв човек е. В Казанлък има две категории хора. За едните е първи учебен ден. За другите ден да си покажат етническите ценности насред града. Явно онази неделя не е имало сватба в махалата и не са успели да освободят натрупаната културна особеност. БХК?!... Какво ще кажете? В България има ли расизъм? Този териториален бой на две стада маймунки не е раса, а жестоко несъответствие между неразвит мозък и цивилизацията. В България има ли ксенофобия? Ами, че те не са чужденци. Родени тук, живеят тук и умират тук. Пък и те самите не спират да говорят, че са българи. Сами си казват, че сме равни. Особено, когато говорят за правата си. Е, когато се стигне до задълженията им набързо стават цигани, но такива като вас така ги научиха. Сега, БХК, кажете как ще ги класифицирате вие. Гледайте клипа и стъпвайте внимателно, подбирайте думите много внимателно, понеже това тук вече е насред града, пред погледите на всички граждани, не е в махалата им. Внимавайте, защото фалшивата платформа, на която сте стъпили е адски коварна и подвеждаща. Обяснете, на този клип, къде виждате раси и къде се виждат ксенофобите. Пускам ви джокер - едните имат задължението да се изучат. Другите имат правата да не го правят.

Аргументирано интелигентен спор между група ерудирани възпитаници на Оксфорд и Харвард.

ромска му работа и ромски ценности... Ще има много такива случаи вече, щото ромът(не напитката) от добро не разбира, само от бой, те и затова помежду си не могат да се разберат другояче, освен с бой!!! Кажи му ром и ще обидиш напитката, която е много добра с чай, а тези са си чисти сигани!!!

Изгледах клипа и съвсем неволно се сетих за клиповете от "Анимал планет", на които бяха записани сблъсъци между групи шимпанзета в джунглите на река Конго...:((

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Моля ,не убиждайте шимпанзетата.

Пише се "Обиждайте", и интервала се пише СЛЕД запетайката.

По мое наблюдение полицията в малките градове гледа да не се свързва с циганите за дребни престъпления. Те са много задружни, и полицаят рискува неприятности щото в малкия град всички го знаят кой е и къде живее. Отделно подозирам че има негласни наредби полицията да не тревожи циганите когато вършат набези примерно за дърва. При нас, всяка вечер щом се постъмни, каруците си карат дърва но точно тогава, точно по тези пътища полиция няма. А, ако случайно полиция има, каруците ги няма (случайно разбира се!).

Е, щом са превзели и центъра и си правят и там каквото си поискат, работата е ясна. Както казват по театрите "Очаквайте и в други градове".

Да са живи и здрави гражданите роми: - ако не са ромите и техните действия да ви подбутват, вие ще изпаднете в будна кома! - без тях няма как да разберете, че сте пълни оФце, стадо, немислеща тълпа, която само чака овчаря!

отпаден материал

Гледам слагате минуси, май НЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО ВИ СЕ КАЗВА - за това ще ви го кажа по-ЕнтИлЕгентно. РОМИТЕ (да не казвам другата дума, че пак ще ме изтрият): - ТЕ НЕ СА ПРИЧИНА, ТЕ СА СЛЕДСТВИЕ НА ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ И БЕЗДУШИЕ! - ТЕ НЕ СА БОЛЕСТ, ТЕ СА СИМПТОМ, НА ЗАБОЛЯВАНЕТО В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, НИХИЛИЗМА ЗАВЛАДЯЛ БЪЛГАРИТЕ!

решение има. изкарвате продукцията си на улицата, използване по предназначение и опаааааааааааааааа - тишина.

Нямаш предвид розовото масло, предполагам :))

Ех, цигани, та цигани - пак здрави словоизлияния тук, обясняващи как това не са хора и са за убиване. Все едно, че българи не се трепят всяка вечер след 2 часа по дискотеките, по морето, по улиците, и т.н. Честно да ви кажа, мен лично повече ме е страх от намусен, брадясал и задължително татуиран БГ примат, отколко от някой мангал.....

Властите крият не само заради етническия но и заради предизборния мир. И след гръмките лозунги за засилено полицейско присъствие и цивилни полицай за първия учебен ден се случва масов бой в центъра на града, между ученици. Това МВР издиша повече и от управляващата коалиция.

Не само България ,а цяла Европа в момента страда от тези орки, които еврогейовете демократи с тяхната толерастия ни ги набутаха и не виждат какво става защото са обградени от своя разкош и лукс в именията, които живеят, а децата си пращат в изискани частни училища и не им се налага да се сблъскват с тези орки и тяхната култура.

Като под циганско робство сме!!!

Мангустан какво да кажем повече......

Нема да клатите стабилността ей, вие там в Казанлък ... на източния фронт всичко е спокойно, а на западния нищо ново.

Благодатна тема за масовия български ксенофоб. Прогнозирам около 300 коментара и около 10 000 уникални посещения. Бива. Дерзайте, товарищи. Рот фронт. Хубав и приятен ден на всички плювачи :-).

Ами щом толкова ти харесва сценката, то нека аз съм ксенофоб, тавариш, наци или каквото искаш, но в никакъв случай защитник на мангалите. Това е най-ниското стъпало и по-голяма обида няма!!! Дерзай в опитите да опишеш колко са прарви тези цигани и колко виновен останалият свят, дето насила ги търпи! А защо не сме ксенофоби спрямо японци, англичани, руснци, арменци, които са в България? Навсякъде, всички са против САМО циганите!

Има цели села в Сливенско (и не само там), където тъмно зелените оцеляват с помощи и престъпления. Те когато крадат да речем череши кършат клоните и убиват дървото, а не крадат само плодовете. Не всички и ни навсякъде, но са като скакалци - след тях нищо не остава. Впръчем от както българите и турците масово напускат страната в посока Западна Европа, не само в чистотата, но и в стротелството се напълни с тъмно зелени. Повечето нямат кой знае какви трудови навици, един на десет от тях знае какво прави. При някое земетресение за жалост ще берем плодовете на техния труд.

vasil

А задружни били, а? И помежду си се крадат, бият, убиват...

Помежду си могат да се бият, ама ако не си от техните, веднага се обединяват.

Хаха, Дира пак трие наред коментари, добре де ще перифразирам. Освен "тъмни малцинства", "леки жени на заплащане" и "криминално проявени с метаболитни проблеми", останаха ли нормални хора?

е единственото решение на проблема и е крайно време да се използва защото нещата излязоха извън контрола на "държавата Му"

А ИМАШЕ ВРЕМЕ В КОЕТО ЦИГАНИТЕ РАБОТЕХА И НЕ СМЕЕХА ДА ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА, ЗАЩОТО МИЛИЦИЯТА БЕШЕ "БИЕЩОТО СЪРЦЕ НА НАРОДА"!

Готово Бойко, Имаш си циганска държава вече

Сбили са се кой първи да влезе в училище

Не било хуманно да хванем и да разстреляме всички цигани... А това е мега хуманно да се бият в Центъра на града, така ли? Аз ако съм на Бойко Борисов моментално им спирам всякакви помощи и който не работи не взима никакви пари и толкова!

Та той спазва само негов си личен бандитски закон. Нямал вече да позволява друг да му избира президент щото тоя се заяждал. Орките като кажат "бат Бойко" мед им капе от зурлите.

Резултат на социалната политика към неграмотното малцинство, което се превръща в мнозинство. Те ще се избият, но следващия път ще избият белите - вече не ги е страх от нас - евророма защитава

Баща ми казваше "няма кой да бие в тая държава". Т.н. демокрация е равносилна на самоубийство.