Протест срещу скъпия ток блокира центъра на София (снимки)

Демонстрацията е организирана от синдикални и работодателски организации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България Тричи Радев Води убедително на изборите

Много интересно, тези хора защо не отидат да блокират централата на ГЕРБ ? Та нали точно тази престъпна шайка и лидера им Борисов ликвидираха енергийните перспективи на държавата. Дали щеше да е скъп тока, ако сега имахме АЕЦ Белене и Южен поток, ако бяхме следвали политиката на Германия, която си построи Северен поток ? Отговорът е повече от ясен, но очевидно протестиращите реагирът първосигнално. Или пък са излезли на протест по препоръка именно на ГЕРБ – грабителите и разрушителите на България.

Къде бяха синдикатите по времe на протестите миналата година ?

У жипката на Лойко.

Само ГЕРБ!!! Никога повече руснаци и руски роби на власт!!!!

Че ГЕРБ са 90% комунисти бре.

Служебното правителство вече пое ангажимент към бизнеса . Сега вече Тиквун да му мисли това му беше последният коз!!!

Каманистите дойдат ли на власт е така. Пак гласувайте за тях. Ганьо е умен, няма съмнение. Русия го краде чрез каманистите от '44-та насам, но той си мисли, че американците са виновни, защото руската пропаганда така казва. Ганьооо, Ганчев - няма смисъл да ти обяснявам, нали??

Това го могат червените.

След 12 години пост и молитви !!! Олигархията си върна властта, по гладна и отмъстителна отвсякога !!!! Без избори !! Но зад юмрука на фигуранта й !!! И НЯМА ДА Я ПУСНЕ БЕЗ КРЪВ !!!

На Гешев се е паднала отговорността и честта да натика предателя-изтребител в затвора до живот. Той има много грехове към нашия измъчен народ и трябва да ги плати.

Защо се премълчава источника на енергийната криза у нас и в Европа? Той е Империята на Злото, която опаса Европа с шибаните си газопроводи и потоци и сега я рекетира с цената на газа, и ще я съсипе икономически и политически без пушка да гръмне. Електроенергията в ЕС се добива основно от газови централи, затова и тя поскъпва драстично, а оттам и всички храни и стоки… права беше Америка да натиска ЕС да не става 100% енергийно зависима от Империята на злото, но в ЕС управляваха новите болшевици, социалисти, комунисти., руски шпиони. Само ние имаме двама отявлени руски агенти там, Станишев и Йончева, които работят не само против нас, но и против ЕС. Руския ботуш се стовари отново върху Европа, този път индиректно.

Харвардци са въздух под налягане! Вече оставиха стотици хиляди без заплати А сега милиони ще плащат прескъп ток!

От както селския идиот стана пРезидент, всичко у нас започна да се сговнява, живота става непоносим, народа трябва да го изгони с камъни и тояги, не да го избира за още 5 години..той съсипа България.

Имаме зелена сделка, ура дрОгаре

Но баце е хитра лисица и само ще гледа сеир на мунчовците известкни като ПП

или си тъп или си платен...за твое добро се надявам да е второто.

Мръсника от Банкя я подреди тая енергийна борса. Да протестират пред него!

Или не искат щото далаверата е голяма?

Само за шест месеца! Идат избори пак Мислете!

Или българите са ужасно прости или просто има много тролове. Исками се да е второто. Занчи 10+ години на власт един доказан Простак и Бандит за чийто кражби и далавери всички знаем СРЕЩУ няколко месеца на други хора на власт НО се обвиняват последните за енергийната криза в ЦЯЛА ЕВРОПА до което се е стигнало след МНОГО ГОДИНИ "упорит" труд на на политици във власта като Мутрата от Банкя!!! Иди и повярвай после че нямало платени тролове и протести!

Ама това никакви простести не са щом я няма Мая и майките, онези от системата???? Те що не стачкуват да не са оопнали работа???

Значи кога има търсене при стоки и услуги цената може да расте а при тока не, така ли. Не бяхме ли в пазарна икономика?Преди 10 тина години петролът стигна 140 долара и цените по бензиностанциите беше около 2.70лв за литър бензин. Сега е малко над 70 долара а цената на бензина гони 2.50лв.Някой нещо да каже?

Защо не се изнася скъпия ток, А се изнася евтиния? Ти за енергиен микс чувал ли си ? Мунчовец си нали?

Дада това пак ли си ти? Ти можеш ли да забраниш на една фирма да изнася продукция навън ако има изгоден пазар? Неможеш. Кой може да ограничи износа на електроенергия? Това е пазар. Не забравяй! Който дава парата той поръчва музиката колкото и да не ни се иска в случая. И спри с тия грозни квалификации. А за микса съм чувал. Това бяха смесица от ток, вода и газ нали? Поправи ме ако бъркам.

Казвам! Като ти е скъп бензина, карай колело, градски транспорт и т.н. Когато промишления ток се увеличи с 400% за 9 месеца и цената расте на месечна база, а ти произвеждаш бавно оборотни стоки, чийто производствен цикъл е примерно 2 месеца, как става ценообразуването според теб? Заложил си 5 лв. на бр. производствен разход, дал си цена на клиента, той на неговия, произвеждаш го и ти идва сметката за тока, според която, 5те лева вече са 6. За теб работят 100, 200, 500 човека. Обречен си да си на минус всеки месец. Какво правим тогава? Затваряме и на хиляди хора на борсата. В цяла Европа, само при нас има такава простотия като нерегулиран енергиен пазар за бизнеса. Ама ти плащаш 20 лв. повече за А95 на месец и живота ти е черен...

Това с бензина беше пример.

По мизерия И протести

А бе протести! Никакви протести не могат да бъдат тия, след като го няма стрелящият с прашка, нито къртачите на павета, нито пък палещите слама и останалите отбор юнаци от миналата година. Че и вмирисана риба няма, нито пък яйца и домати и пр. боклуци по сградите, така че това не могсат да са никакви протести, ами само една срамна проява на алчни безделници, които не желаят да работят без пари и лъжат, че им били високи цените.

Къде го Парцунчо от УниКредит да иде да им обясни, че криза няма.

Мунчовците са въздух под налягане!

Не бойте се деца,чичко Радев ще ви оправи!

Боко изкарва един по един зависимите от него бизнеси на протест. Талибаните на Тиквун са терористи, а не протестиращи.

Правителството на Румен Радев иска битовите потребители да излязат на свободния пазар. Народа да плаща колкото фирмите. Махайте Румен Радев. Кораба потъна той спи. Цените скочиха той бездейства. Тока скочи той прави лицеви опори. С народни пари плаща кампанията си. Бяга от дебати по телевизията. Не искаме фигурант.

Износа на ток Ама не им пука за народа Оставка!

Дружно да благодарим на Муньо Нищоправев и неговайта шайка от некадърници! После ГЕРБ били некадърни, хаха! Добре, нека да са. Тези ги видяхме. Ако ГЕРБ са за 3-ка или 4-ка, тези са за затвора направо! Особено оня Кацата!

Кой измисли този "свободен пазар" на електроенергията? Защо там са натикани и здравни заведения и училища? Какъв е този бизнес наречен "пазарна икономика", при който някои само с търговия заграбват труда на тези, които произвеждат?

Или олигарсите не плащат както миналата година?

Миналата година редовно ни осведомяваха за серящите в палатки А сега пълно радиомълчание Явно олигарсите не плащат за истински протести

България Тричи Радеф Печели изборите убедително !

Питайте Румен Радев защо не публикува публично Плана за възстановяване ? Защо го крие. Каква дата е записал за Тецовете ? Ян Тимерманс му е обещал нов мандат, десетки милиарди евро,но закриваме тецовете до края на 2026 г.

Кадиев от коалицията на БСП е посредник в продажбите на електроенергия. Кадиев също така има фотоволтаични централи. БСП искали да бъдат част от новото правителство.

Като Кадиев Скъпият остава за нас Оставка на хунтата!

Всички недоволни от режима на Радев довечера в 7 часа на протест пред Вила Калина в Бояна! Адресът е ул. Секвоя 65. Протестът ще е на централния вход към сараите на Мунчо, защото охраната няма да ви пусне по-навътре.

А къде е държ. ГЛАВОЧ да обедини хората.

Радев е поискал да се затворят Тецовете до края на 2026 г. Който не вярва да прочете Плана за възстановяване. Румъния ще затваря 2025 г. България 2026 г. Тука ни залъгват с енергийни форуми,зелени сделки, глупости. Енергетиците да се вдигат на протести. Ако трябва да се изтегли Плана за възстановяване. Да се запише друга дата.

Тока в Западна Европа се повиши защото газа се увеличи рекордно. В Западна Европа имат огромно количество газови централи. В България нямаме газови централи, затова не е възможно повишаване на електроенергията. Радев иска фалит на десетки хиляди фирми. Затова бездейства. Радев насърчава износа на евтиния ток от АЕЦ Козлодуй . Дори се купува ток от чужбина на рекордни цени. Радев чака втория мандат,не му пука за народа.

Димитър Манолов е един от най-корупираните хора в БГ. Дайте му пари и ще излезе с КНСБ на простест дори да не е в интерес на работниците. С тия продажници ще седим на дъното на Европа десетилетия...

Радев вдига пенсиите със 120 лева за да излъже пенсионерите да гласуват . Радевото правителство изтегли 1 милиард лева заем да плати пенсиите. Но след Нова година вдига парното и тока с 50 процента. Оттам хранителните продукти ще се повишат още повече. Махайте Румен Радев. Има други кандидати.

Румен Радев да излезе и да каже защо иска затваряне на Тецовете до края на 2026 г. Написано в в плана за възстановяване. Лъже за 2038-2040 г. Радев иска втори мандат, задкулисието зад Радев иска десетките милиарди евро от Плана за възстановяване. Петков, Слави,Мая Манолова, Христо Иванов, БСП ще делят парите от плана за възстановяване.

ДА каже Боко-Тиквата той подписа зелената сделка!

В Плана за възстановяване пише съвсем друго, но то трябва да се осмисли. А ти кога го чете - снощи за приспиване ли?

Дреме му на Мунчо за вашите високи цени на тока. Човека тренира лицеви опори и коремни, живее безплатно във Вила Калина в Банкя (платена от вашите данъци), и на края на месеца прибира 15 хиляди лева (пак от вашите данъци). А вие го превъзнасяйте и обеднявайте...

В момента унищожават последните предприятия. България няма газови централи ,не е възможно повишаване на електроенергията. Правителството на Румен Радев бездейства. Дори насърчава посредниците на електроенергия да вдигат цените. Целта е тотален глад,студ и смърт. Хората без храна и топлина ще се разболеят от грип и пневмония,ще плащат за PCR ,ще лежат в болниците и ще ги избият. Искат територията България без българи. Вече сме под 6 милиона. До 5 години трябва да сме под 4 милиона.

Проблема си е при тебе. Кьорав ли си бил досега да не се чупиш ? И една поправка - отдавна сме под 5 милиона.

E kakво толкова, че тока се вдигнал няколко пъти и че народа обеднявал прогресивно? Нали Радев чегърта ГЕРБ, а всичко останало е маловажно.

А такива малоумници като тебе, дето Радев им е виновен за битието, трябва да бъдат утрепани с камъни, от близо

за битието не, но за политическата ситуация в момента (всеки мрази всеки) има голяма вина.

Само аз ли не разбирам, цената на тока се е вдигнала в цяла Европа, но само ние протестираме все едно някой седи и я вдига и сваля с копче... прост народ!!!

За Европа не знам, но в БГ високите цени на тока са спекулация на червените олигарси. Затова Мунчо мълчи като комунист на разпит. Иначе отдавна щеше да е на площада.

Организирания туризъм е забранен, ама организирани разходки до София са протести може. Да ви имам и логиката.

всеки по едно колело с динамо и яко въртене. Нали сега има кампания "спортувай с президента". Кво се оплаквате само

Ами да, супер идея - всяко коремно би генерирало 1ват, всеки 10 лицеви опори - също! Сами си правете енергията, защо купувате скъпата от енергото?

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЛУДИЯ ШАПКАР.

Wonder Land .... !!! Бъллгарският народ е малоброен, на за сметка на това е много прост!

Ползвайте дизелови генератори по-евтино ще ви излезе и това е.

По мизерия А после ние ще бием мунчовци Дошло е време разделно!