Протест пред съда заради гаранцията на Иво Лудия, убил 3-ма в катастрофа (видео)

"Моят син 20 000 лева ли струваше?!", каза майката на една от жертвите, която се опита да пробие охраната и да влезе в Съдебната палата в Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега голяма работа станала. Случват се произшествия, това си е част от живота. Защо искат тези да зачернят живота на човека. Не е искал, ама се се случило.

Да не говорим за пътищата какви са занемарени..

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Роднините на двамата в колата на Лудия да мълчат и да си налягат парцалите! И двамата са съучастници в престъплението!

Прави са хората! Престъплението е много тежко за да се позволява подобна мярка. Бъдете сигурни,че повече от 5 години едва ли ще получи. В една Германия за подобно деяние щеше да получи "доживотен затвор". Просто защото деянието се квалифицира като предумишлено убийство,тъй като при настъпването на произшествието грубо и съзнателно са погазени правила/ превишена скорост и неправилно изпреварване/. У нас ще го квалифицират като "причиняване на смърт по непредпазливост", като никой не обяснява защо!

а колко щяха да дадат на малоумните истерици за такова отношение към длъжностни лица при изпълнение на служебните им задължения. Пила, яли, качили се в кола на пиян, а сега квичат.

Не пожелавам такава трагедия на никой на този свят!!! Но,....винаги има едно НО.Ако се случи на някой мой близък и нещата станат такива,то.....колко ще дадът в състояние на афект да изпразня пълнител в него??макс 15 години,за добро поведение след 7 съм навън?!?!?

Няма да е в състояние на афект. Щом си взел оръжието със себе си, остава само да докажат, че си искал да го срещнеш. От там нататък - умишлено убийство. 25 годинки, ако си бил чист до тогава. Първите 2 - строг режим. Ще лежиш 12-13, ако работиш. Ако си късметлия и имаш добър профил, може и на седмата да те изритат, защото затворите са претъпкани!

Дори не знаеш разликата между НК и НПК, нали? Идиот.

Дано следващите жертви на пътя да са близки роднини на съдията дал тази гаранция.

Какво са правили, само те си знаят. Но ако на този убиец в кръвната му проба няма алкохол или наркотици, това не може да се класифицира като толкова тежко престъпление, за да остане със задържане под стража. Дали е шофирал с 200 ще каже техническата експертиза, но като гледам единия от автомобилите, предполагам челен удар с около 110 километра и двата автомобила. В крайна сметка нещата заради високата скорост ги виждам три години ефективно лишаване от свобода, от които ще излежи две, като ще трябва да плати кръвнина от около 400 000 лева на човек, като може би за спътниците му ще е и по-малко, защото не са носили колани - т.е. общо около милион, покрит от застраховката заради поредния самоуверен дебил, седнал зад волана. Такива са оперирани от морал, надали ще му тежи!

Оплачете се на ГЕРБ!

Сега искат справедливост, но синчетата и дъщерите им са се качили доброволно в колата-убиец и са пили и пели с реалните си убийци. Групичката носи кармата си. Всеки да знае - няма измъкване от кармата

20 000 лева са само за гаранцията. Дал е много повече, ама те за отишли за подкупи на съдиите.

20 000 лева е гаранцията. Това не е оправдателна присъда. Просто ще му вземат парите, ако ненадейно изчезне. А ако го хванат, няма да му ги върнат.

Плюят по Гешев , ама червено-лилавият съд е пълна анархия!!!