17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хан кубрат, дето .....дрън, дрън, дрън е оногондур! а оногондурите са аварско племе! а аварите са завзели и тероризирали в продължение на два-три века половин азия и четвърт европа включително и украина! еее, нужно ли е украинците да пазят паметника на поробителите си, както ние пазим альоша?

неграмотните урки-идиоти от W-SS са мислели, че е руски пълководец

Някoй

хаха.. бандеровски "демократи". А троловете тук пишат, че укрите ни били приятели, защото били против Русия.

Тук някои диванни коментатори тотално бъркат нещата и събират в едно украинци и руснаци, обвиняват за това престъпление руснаците или Русия. То е пословично чалга-поколението да няма представа от география и история на народите. Паметникът на кансюбиги Кубрат е в с. Малая Перешчепина в Украйна. Тая държава е измислена продажна и превратаджийска, където през 2014 година извършиха жидо-фашистки преврат с парите на САЩ и прогониха законния президент. Народът там е лумпенизиран и не признава нищо свято, даже и своите прародители - великите българи на Кубрат.

Какъв "хан" ви гони? Българските владетели никога не са ползвали подобна титла. А и Кубрат е бил християнин. Поне за това има исторически документ. Приел е християнството като младеж. Като юноша е расъл и учил в Константинопол.

Също така се е наложило да приеме и исляма, след като един ходжа е излекувал дъщеря му от тежка болест, за което преди това е дал обет с такова условие. Впоследствие тоя ходжа се жени за тази му дъщеря. Построяват джамия в която той служи и където разкрива училище за въвеждане на деца в исляма.

евтин и плосък номер на Москва..ха.ха Българите яма да признаем Крим за руски и сме на страната на Украйна

Не сме "НА" от "КЪМ" страната на Украйна... в Щатското посолство вече раздават прясно нарисуваните мишени(безплатно).

Ти пък си един Българин, да се чуди човек. На гейпарада се писа "българка", после каза, че си веган и джендър, ама май си само с психични проблеми ( освен че си катамит, разбира се)...

"Неизвестни лица са скъсали тази нощ в центъра на Киев около 15 български флага, поставени заради официалната визита на президента Росен Плевнелиев в Украйна."

пред представителството на Украйна. Очаквайте руска партия в следващия парламент, представяща се за патриотична.

Тези не са разбрали, че нещата са се променили. Трябва да се радваме, че щатска ракета ни е потрошила покрива. Трябва да свеждаме глава пред памерника на летците, разрушавали София и Пловдив. И да подкрепяме вандалските актове на врага на големия враг. Ние нямаме собствени ценности. Нищо, че държавата ни е на "малко" повече години от САЩ.

Тежки времена настанаха за русофилистиците! Време ви е да бегате към сибирь! :))))

Едно баба знае, едно баба бае...

Ханко Брат !

Костя копейкин, сколко % спечели на Изборите! БУХАХАХАХАХАХА

Време е Владимир да разрита кочината наречена Украйна , а след това и краварската пасмина!

За малкото ботоксово педи ли говориш!

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ Линк: https://tinyurl.com/russiaextdebt

Откак Сорос умре , спреха да се пишат такива бълвочи по форумите!

хан Кубрат е една измислица на Теофан и никога не е съществувал.

УРОД !!!!!!!! /ДА НЕ СИ ЛИЛАВО РОМЧЕ ????????/

Разпадът отдавна е почнал. Съсипия навсякъде. Няма промишленост, няма работна заетост, образованието е имитация, няма реализация на младите хора. Бутат се паметници, този на Кубрат в Украйна, десетки в лайняната кошара Осрана Македония. И там нищо не направиха "дипломаТките" и проститутките от външно. Само "вербални" и орални ноти на капутите от албански произход. Това е. С торни бръмбари, калинки, всякакви насекоми, все тая, разсипия.

Говориш за Русия.

НЕ,ГОВОРЯ ЗА МАЙКА ТИ,ДРИСЛЬО

ДНК изследванията го КАЗАХА! Няма славяни, няма прабългари! Генетично сме най-близо до Средиземноморците! Най-сме близки с италианците, хърватите и словенците!

Генетичните изследвания са показали нещо, но ти си направил извода. Същите генетични изследвания показват и доста индоевропейски характеристики. Присъщи на народите от Индия до Испания. Ти от кои цигани си - тези от северозападналата част или от южнобашибозушката част?

Мунчо, не разбра ли, че няма по-големи цигани от евразийските алкохолизирани цигани с ватенките и ушанките!

Брат , ти си с три бани по-черен по рождение .... За какви цигани говориш , да те еба в тъпанара прост !

ОБИЧАШ И ТИ ХАРЕСВА ДА ЯДЕШ ЛАЙНА/ДУМКАЙ ЗДРАВО/

Въпрос: КО общо има тоя варварски вожд с нас! Отговор: Колкото общо имат и руснаците с нас! Т.е нищо!

за тебе е така нали си ми електората със чалма

На любимеца ви путКин електората е с чалми и тюбитейки! :))))

Прабългарите приемат исляма, копейке! Във Воложка България са мюсюлмани!

Костя копейкин ще ходи ли доброволец в Донецк! М!

спрете да мърсувате над България дори извън вашата ватенска кочина! И на децата е ясно, че това е активно мероприятие на рашките с цел да злепоставят украинците пред света и да ги скарат с нас. Разчитат, че ние сме първосигнални иди оти и ще почнем да се бунтуваме както срещу издевателствата на сърбоидните коминтерновци от вардарската област македония.

Тези диваци от т.н. Украйна отново показват тоталната си дивотия... То така са и възникнали, нали се знае от историята, че името Украйна идва от руското название на крайните райони на Русия,ч когато, по време на руските императори са наричали тези територии “Ей там, на украине”, в смисъл, на граничните земи... А пък т.н. украинска нация, в същност е смесица от хохли, руснаци, белоруси, поляци, словаци, българи, молдовци, унгарци и цигани. И не е случайно, че през Втората Световна Война те са били съюзници на Хитлер, а бандеровските банди, известни още от 19-век, са безчинствали дълги години в тези територии, вкл. и през войната, като помагачи на германските окупатори. И факта, че сега са разбили нашия паметник, доказва, че т.н. украинци не заслужават нито ЕС, нито НАТО, нещо в което вече се усетиха и в Европа, и в Америка...

Много разбираш от Украйна, а на Русия се дупиш нали? Толкова ли ти е трудно да зацепиш, че хората са различни и има доста иманяри! Но не трябва да лаем като страи песове! Поне си признай колко ти плащат да се правиш на разбирач?

Бандеровски банди през 19ти век ?!

Каквото направят хохлите все е добре. Нали са антируски настроени и са за НАТО. Абе идиоти, вие така и не разбрахте, че по-големи олигофрени от македонците и украйнците в Европо НЕМА. Просто генетично идиотски нации. Слава Украiный, героем слава!!!! Тъп Бандеровски поздрав и отговора му към всички соросойди и америкоси.

От руснаците За съборените църкви За хилядите изнасилени български жени от червената армия Само Украйна ви е в главата

Иди пред Руското посолство и протестирай, че баба ти се е е@ла с лейтенант на 19-т години от Червената армия на 16.октомври 1944-та. Кой те спира?

Ходи протестирай пред башибозушкото посолство и мрънкай, че са скъсвали прабаба ти от ебане де кой башибозук и кърджалия е минал.

А хилядите изнасилени пеЙраси май ги забравихте !

Нали Украинците Ви бяха много милички и сте "братя по оръжие " бе кретени ?! Нали всеки ден слушаме как ги защитавате , как плачете заедно за Крим , а те какво - СЕ..Т Ви в устите ?! Колко ти е прияте някой , който не зачита и не уважава нито историята ти , нито теб - Така става когато се превърнеш в подлога на ЗЛОТО и ПОШЛОТО , само и само да си избиваш собственните комплекси , че си член на нещо си - Никакъв ЧЛЕН НЕ сме - чист Х.. сме си , но толкова ни е акъла !!!!

Хм, нима Катерина З. ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРАТИЛА ПРОТЕСТНА НОТА, не е привикала украинския консул и не е поискала санкции за Украйна?!

да видим къде ни е външната министърка калинка със очилата да ни защити националния интерес вместо да гони руски вещици под краварско ръководство

А ти искаш български министър да застане срещу ФАВОРИТА НА АМЕРИКА И НА ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ, СРЕЩУ УКРАЙНА ЛИ? Явно си един мръсен долен русофил и путинофил!

е няма нищо, украинците са ни "братя по демокрация" те са го разрушили защото Хан Кубрат първи е откраднал Крим от Украинската Империя навремето

Та такава украинска империя никога не е имало, бе прошляк... Откъде ти дойде на тъпия ум такава измишльотина...

Българите са с чувство за ирония като интелигентни хора. На прошляците им е трудно да разграничават ирония от буквален смисъл.