Пожарникари извадиха маркуча и носилката за депутатите

Пожарникари и полицаи излязоха на протест в центъра на София. Исканията им за пореден път са за повишаване на заплатите, а за пожарникарите и нови униформи.

Обратно в новината

Коментари - Пожарникари извадиха маркуча и носилката за депутатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехо KGB. през 70 нищо общо с бкп при назнаЧаването/проучвани 2 и кусур. след казармата са решили -- милиционер, пожарникар... отказвал да стане член на бкп, По времето на соца, мили ми г-не, са почивали 24 ч., без сън и на сутринта до вечер късно на сеновалите, а и градовете не са 20 хил., а са били 70/80/100. , много заводи, много пожари, а сега един пожарникар, един шофьор и чантаджии диспечери, ама кой крив, намалете бройките,, прием в школата Симеоново, аз ли да ви давам акъл, или ви е страх да не останат гладни преподавателите. Нали са от четата на батето/той е по богаташкото... Сега да си в системата, работят 24 часа, наспиват се(лично са ни го признавали от гз) и пей сърце, на втора работа(там крие се, спи, но е майстор по коли), вечер в строителството/фаянс, на село, а е на 33, със семейство, дете голямо(може и втори, и трето вече да има), няколко жилища, няколко коли, и те ми реват, а другите дето сега са на морето командировани, лигльовци, да не съм луд да ходя на запад, а баща му е луд, че работи на запад в строителството, цяла група от града от едно село, единни, помагат си, заедно са и са ок, децата им на д. работа, бащите явно дават пари, а останалите, че стават, това не ги интересува И според логиката , то и ББ и баща му също са , ББ трябвало е , или ако беше след 1989 никога нямаше да упражнява тази професия, така излиза. Само на починали от системата вземат децата им, а майките им в лудницата в сф, и когато беше жив, караници, а млади, той беше добър парнаджия, но си отиде от захарна болест .,Нека им увеличат не 1200-1800` а и 3600 б.л, има някой и друг интелигентен, всичко друго е мъка в малки г-ве, а някои с пари/както казва атила/курвуляци, поне няма да имат проблем с простатата(3 хил. б. лева), находиха се, поживяха си, намериха му и красива и скромна жена, една българска роза за батето, и той сега кво ли щеше да прави, освен дърва да цепи с циганетата при бизнесмените, така го виждам,

Твърдо съм "ЗА" пожарникарите, макар че нас редовите граждани, кой ли ни чува...Та тези хора опазват живот и имущество в най-страшен момент, от който никой не е застрахован!Лудост е да са без добра екипировка и техническа обезпеченост, че и в намален състав.Как тогава да работят, а и за неадекватни заплати?Кой е тоя луд да влезе в огъня незащитен, ей така да става курбан за някой си непознат?

ГРОБ да възстанови отнетите за последните 10 години социални придобивки и компенсации на служещите в МВР и МО, и нещата ще се успокоят в армията недостига е над з0% според гроб реално обаче е над 40% в МВР също недостигат хора.....само магистратите останаха по този закон. Гроб си играе с търпението на хората и те напускат..идва скоро времето когато с тези закони прокарани от гроб двете министерства ще се изпразнят системата за сигурност ще се само срути....

От заглавието излиза, че протестите са насочени към депутатите. Много удобни за униформените . Много" мъжка"постъпка. Нямат кураж да упрекнат премиера Слънце и министъра, в премиерската ни република, а 240 слуги на ББ.

Ай на хаирлия да е. Днес маркуча и носилката - утре кръста и ковчега!!!

Шефът на пожарната съобщава на дежурните. - Момчета, получи се сигнал за пожар. Чакайте, не бързайте толкова. Горят депутатските кабинети.

Полицаите и пожарникарите са единствените,които се отзовават на помощ, когато обикновените хора загазят!Не всички са катаджии!Но,понеже свикнахте,сладко ви е и шубето ви натиска предпочитате да не пишете срещу мутрите.Нека да ви тъпчат!

Нормално ли е служители под пагон да имат профсъюз??? Армията има ли такъв профсъюз ?? Сигурно имат основание за заплатите си, за материалната база, но само те ли са?? Иначе 2 млрд лв за саниране на много малка част от сградите на соца!!!

По добре данаците ми да отиват за саниране. След санирането хазаинът ми вдигат нема. Полицаите какво, те пак ще ме пазят.

Не разбраха ли всички,че с театри няма да мине!!!???? Докато няма обесени депутати и министри висящи по дереците в София и още куп други с потрошени черепи от павета нещата в България няма да се оправят никога!!!! С тези паради и смешни циркови протести нищо няма да се промени!!!!

А аз да попитам защо в МВР с е протестира само когато на власт е ББ? Когато на власт беше Обущарски и Станишката не си спомням да е имало протести. При служебното правителство ан Лайньо Радев - също. Тоест родната милиция (защото това не е никаква полиция) протестира само срещу ББ. Обичат си те БСП-то - зер нали дъртите милиционери са назначавани с по 3 партийни препоръки от членове на БКП, а МВР беше железния Юмрук на Партията. Как мислите че се назначават сега младуите полицаи? Ами от ония дъртите милиционери. По същите критерии - вярност към партията и СССР. Аз не искам да коментирам кой как си върши работата. Няма да коментирам защо огромната част от престъпниците са кадри ан МВР или поне са свързани с МВР. Не искам да споменавам как поверителна информация от МВР се оказва на разположение на ВС на БСП. Който иска да бъде полицай - ОК. Който е по душа мицифайка - вън. Чантаджиите и разните там клатикурци - вън. Пък никой никого не задържа насила в МВР.

да отнемат по няколко хиляди от депутатските заплати,които бруто са около 20 000 лв и да увеличат тези на хората по МВР..

ЗА ДЕПУТАТИТЕ НЕ МАРКУЧ И НОСИЛКА,АМИ ЕДНА ДРЯНОВА ТОЯГА И БОЙ ДО КАТО ВЛЯЗАТ В ЧАС!!!

Виках ти мамо , навремето да учиш за юрист , а ти не - та не - искам полицай ! Видя ли като не слушаш майка си !

ТЪРТЕИТЕ пак започнаха...пожарникари, полицаи. Безсрамници!

Пожарникари извадиха маркуча и носилката за депутатите Маркуча за депутатска клизма ли ще се използва?

Това никак не е на добре !!!! При всичките огромни проблеми в страната , правителството умишлено да нехае за силовите структури , и да ги унижава като ги принуждава да излизат на протести - никак не е на добре !!! За някой други отрасли да ''няма пари'' - иди- дойди , но за тези от които се очаква да се грижат за сигурността в страната , а и ударите по печелифшото военно производство , за които и самите работници твърдят че е умишлено .... ?!

!!!

Всеки пожарникар иска да е Политик и всеки Политик иска да е Хидро-инжинер. България: Объркани хора с объркани професии.

това и срамно и тъжно едновременно. коя друга европейска държава знаете с такава жалка полиция пожарна армия??? за да има ред и спокойствие тези институции трябва да са обезпечени и зоконозащитени!!! но с това корумпирано правителство и хайдути депутати нищо не се получава!!!

ТЕЗИ СМЕ ГИ ЧУВАЛИ,НО ВСЕ ВИ КУЦА ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИЯ МАТЕРИАЛ.

Аз, ако си извадим така маркуча, ша ма заключат, нали?

Сбъркана работа, полицаи и пожарникари на протест. Правете преврат и си дайте каквито заплати искате.

ХАХА,ЩЕ ИМ СЕ ДАДЕ КОЛКОТО ВЗЕМАТ ОТ НАС-Я ДА ВИДИМ КОЛКО ДАВАШ ТИ?

Нали нямат право на протест, като държавни служители? По цял обикалят да рекетират районите си. Вършат си час-маг през работно време, със служебните коли. Ще си счупят краката да кандидатстват и после.... Трябва да разберат най-после, че никоя власт не оставя армия и полиция да гладува, но и не да забогатее.

БЕЗСРАМНИЦИ.

На всеки, който протестира ли му увеличават заплатата?