Протест срещу вдигането на данък сгради в Несебър

Десетки жители на Свети Влас протестираха пред сградата на Общинския съвет в Несебър срещу предложението за повишаване на данък "Недвижими имоти".

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу вдигането на данък сгради в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така, 3 пъти да им вдигнат данъка на руцняците. Нали са много ербап и ще купуват България, ха да ги видим.

ти си просто един редови, булгаристански идиот!

Пак добре, че е преди изборите. Да знаят Несебърци повече да не гласуват за БОСТАНСКИ ПРОДУКЦИИ

Значи не са успели да съберат 20 милиона данъци поради некадърност на общината и затова ще вдигнат данъците за да съберат още 2 милиона, което няма да стане, тъй като с вдигането на данъци събираемостта пада. И те така. После пак и пак. Докато стане непосилно за местните и те разпродадат и изчезнат от тези уморени от какво ли не земи. Като име неплатен данък от чужденец трябва още като кацне да плаща, иначе обратно от къде е дошъл. Пет години го чакаш и запор, ЧСИ и разпродажба на активи за покриване на задълженията. Един да бе изгорял щеше да вдигне събираемостта на данъци.

Много правилно само, че са забравили да пояснят, че се отнася само руски граждани, изпълняващи политиката на президента ескимос, за изкупуването на държавата ни, както в англия, но инвестицията и данъците като там.

''В Общината живеят 22 хил. души, но освен тях има още 63 хил. чужди граждани, които постоянно пребивават край морето. '' Тези 60 руснаци да не се ослушват,а да си плащат! БОРИСОВ, ЗАЩО ГИ БАВИШ ТЕЗИ АНЕКСАТОРИ ?

Той данъка се дължи за имота, на глава постоянно живеещ!

Дължи се за имот!!Който е определен брой кв.метри,на определен етаж и т.н.Ако не е основно жилище(т.е е ваканционно) данъка би трябвало да се повишава.(т.е вид екстра)Който е могъл да даде 100-150 хиляди лева за апартамент на морето ,за да го използва само 3-4 месеца в годината ,защо да не може да плаща на общината 400-500 лева годишно ????Та данъка на някои автомобили е толкова !!

Данъците са вдигнати в много други общини и то тихомълком,без хората да знаят! В Северозападна България,където хората са най бедни в Европа данъците са вдигнати двойно!!!! И не само на имотите,вдигнали са двойно данъците,както на колите,така и на имотите! Ако си плащал данък на имота си 100 лв,сега ще плащаш 200 лв,подобно е и при колите,а това за тамошните хора е убийствено!!!! Това е чист брутален гемноцид!!!! Държавата ще дава пари на бежанци влезли нелегално в България независимо,какви са били преди,независимо дали са главорези,изнасилвачи,педофили,убийци,камикадзета и всякакви уруди,на тях ще се дават пари за интеграция,а за най бедните българи тотален геноцид,вдигане на данъци,такси,сметки,билети,винетки и каквото ви дойде на ума....

ТОЙ,каза да ви дерем,така че,радвайте се,ако не ви изядем

НЕСЕБЪР ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТЪРГОВЦИТЕ. НЕ Е НОРМАЛНО ДА ТИ ИСКАТ ПАРИ ЗА ДА ВЛЕЗЕШ В ЦЪРКВА. ВЪН ТЪРГАШИТЕ ОТ СВЯТОТО МЯСТО. НА БИТ ПАЗАР НАПРАВИХА НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО. ИЗРОДИ. 10-ТОРНИ ДАНЪЦИ ЗА ИЗРОДИТЕ. ОТВЪН РЕСТОРАНТИТЕ СА КАТО В ГЪРЦИЯ - ПРОСЯТ ДА ВЛЕЗЕШ ДА ТИ ОДЕРАТ КОЖАТА.

Гласувайте пак за мутрата Биби и ГРОБ!

Руските подлоги от БСП, никога няма да са на власт! Дезертьора Радев е на бунището на историята!