17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами в Хърватско след земетресението и там пропадна земята между 2 жилищни блока с около 20-30 см. Това е реазултат от землересението. Както казва вождът - природата е по- силна.

Основният проблем е, че всички обществени поръчки чрез фиктивни конкурси се насочват към партийни фирми, касички на ГЕРБ/ДПС. Качеството е такова, че проектите едвам изкарват гаранционния срок, след което се разкапват. Някъде дори и гаранционния срок не може да изкарат. Мафияна си има държава.

за толкова пари -толкова! Кат нема за рушфети така е!

Ха,ха,ха -КАК ЩЕ ПРОПАДНЕ МАГИСТРАЛА. ВИНОВЕН Е РАДЕВ И ПУТИН. БОКОВИТЕ НЕ СА КРАДЦИ. НАПРАВО ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТАЯ КРАДЛИВА С.АН.

такива новини, не ви е срам. Това е злостна клевета. Ето, "Европа" пропадна! Може вече да се каже пропаднала Европа.Просто бързо полагайте отгоре новия пласт и готово, като филия с мед и масло. А искате чужденци, заплати......

Вместо да слагат първо едри камъни,които да трамбоват,след това чакъл,който да валират и след това два вида фракция едра и дребна и чак тогава след валиране да асфалтират.Сега по бързата процедура слагат инертен материал без едрите камъни,вместо чакъл нанос от някоя река малко фракция с пепелина и готов за асфалтиране .Така не става работата,пестиш ли от основата,затова ти пропадат пътищата.

Тия нагли лъжци съвсем ни взеха за будали! Кой слага мантинели от двете страни на "временен път" ?

Далавераджии гнусни! От най-горе до последния контрактор, ее не се накрадохте бе!

Да видят как е правена магистрала по времето на Хитлер,че и танкове да минат,нищо и няма.Да опишат слоевете които се слагат за основа и когато дойде някой да иска да прави магистрала да му дадат заданието с тези изисквания.Не може в Германия 80 години да минат без да им има нищо на магистралите,а наще да пропадат преди да са открити.

Какво ли ще стане когато почнат да минават колите...

В Турция земетресение -у нас пропадат магистралите.

да построиш една голяма сграда, на първата седмица единия й ъгъл да се срути и ти "професионално" да кажеш:"Ами поддаде основата , затова стана така "!

Няма да се плашите, IQ-то на нацията прогресивно пада! И да има качествен строителен контрол, какъвто няма, но и да имаше, щеше да е с настоящия интелект на нацията, който е на доста ниско ниво, защото умните хора ЕМИГРИРАХА, няма ги, няма и да се върнат! Тук за умните няма живот, има живот, бизнес и пари за послушните! Тепърва ще пропадат пътища, в бъдеще и мостове могат да падат, няма да се учудя в близко бъдеще и метрото да пропадне! Просто строителите толкова си могат, никой не е виновен! Пък и трябва да откраднат повече от парите, защо да дадат "Х" пари за някакъв материал, като могат да дадат 1/2 "Х" за по-евтин заместител, никой няма да разбере, поне в първите няколко години! Е,...тук се разбра в първите три месеца, но...пак ще замажат нещата, все пак живеем в България, нищо ново под слънцето, виновни няма, глобени няма, оставки няма, чакаме жертви в бъдеще! Пак няма да има виновни и оставки, но...свикнали сме, търпим, чакаме някой друг да ни оправи!

Строи се бързо и "качествено"! И аз минах вчера от там, мислех, че асфалта е среден слой и отгоре ще асфалтират още един слой в последствие! Ако това е крайния слой на настилката, Господ да ни е на помощ!

Това е то , Тикви го правиха , главната Тиква го Открива и сега пада пропада и показва че не струва десетки милиона евра за километър ! Оставка на Правителството и Борисов и всички в СЦЗ , докато трае Разследването !

Да благодарим на Тиквата за поредния нов път, който "той" е направил и....пропада!!!!

Гербаджийската логика е следната-"Паднал път няма".....Още много ще се страда...

Според АПИ, не е пропаднал, а се е въздигнал!

За това не искат да се вземат проби!

Простата свиня от Банкя, да се изправи като глашатай и да вика: "Прост Толуп съм , но пък крада със 200"!!;))

Такива "временни" участъци има със стотици километри по нашиет магистрали. Най-отчайващата, строена от бандити "Трейс"(дали на Черепа?!) 40 км от Чирпан до Ст. Загора мъчи хората вече 10 години. Защо строителният контрол не е в затвора?! Тия очевадно са били подкупени да мълчат, че вместо камъни в основите полагат сгур! Сегашните надзорници веднага в затвора! АП са престъпници, корупционери, лапачи на народна пара в десетки-стотици милиони!

Лот 2 е с дължина 31,8 km от км 210+100 до км 241+900. Пътят е с габарит А29 и проектна скорост 140 km/h. Изграден е 1 пътен възел и 19 големи съоръжения – 14 надлеза и 5 моста. На 12 ноември 2009 година министърът на регионалното развитие в правителството на Бойко Борисов – Росен Плевнелиев, обявява началото на тръжната процедура за избор на изпълнител на лот 2 от Aвтомагистрала „Тракия“. Строителството започва през юни 2010 г. Срокът за изпълнение е 25 месеца – юли 2012 г.[8] На 8 април 2010 г. е издадено разрешително за строеж. На 23 април 2010 г. е подписан договор за строително-монтажни работи с Обединение ”Магистрала Трейс” ДЗЗД с водещ партньор „Трейс Груп Холд“ АД. Стойността на договора е 137 868 000,00 лева с ДДС. На 28 май 2010 г. е подписан договор за строителен надзор с „Пътинвест-инженеринг“ АД като стойността на договора е 1 349 578,80 лв. с ДДС. На 1 юли 2012 г. лотът е официално открит.

Значи ще пропада и новопостреното. Пътищата от татово време , макар и с разрушен горен слой не пропадат, а и коловози нямат! Защо ли/ БДС или ГОС???

То и магистралата е временна, като малко бременна жена.

Участък от новостроящата се магистрала "Европа", която трябва да свърже България и Сърбия, пропадна. Това става ясно от снимка, разпространена в интернет. Абе Сърбия построи отдавна нейната част от магистралата и не чухме някъде да е пропаднала.

Временния участък между Чирпан и Стара Загора по магистрала Тракия кога ще го оправите?

ще разчистят този кенеф наречен АПИ?

Цялата работа на ГЕРБ е такава. Правят път - пропада. Пилеят стотици милиони за електронно правителство - отделните системи се оказват несъвместими, а администрацията от кисели лелки се увеличава. Санират блокове - качеството съмнително, но пък парите потичат към роднини на бивш министър, т.е. Делян Добрев. Оправят туристически атракции - заприличват на Дисниленд бутафория. Борят свлачища, появяват се хотели. ГЕРБ е една ненаситна, алчна без аналогия чума, зад която се крие ДПС...

Прокурор за строителя и надзора? Това е саботаж на инфраструктурата ако се окаже,че има неправилно изпълнение и контрол!

Абе защо лъжете като цигани ..това бил временен участък..онова на морето било подпорна стена с вградени апартаменти в нея ма то нямало в тях да живеят хора....Това е платното на автомагистрала Европа посока Калотина и изпълнението му между Сливница и Драгоман е ОТВРАТИТЕЛНО. Асвалтирано е на големи кръпки между които колата подскача Платното е неравно. Асвалта е с различна грапавост на петна и там където е грапав ще започне да се рони и да обрзува язви в последствие дупки след първата зима. Лъжете мажете и обиждате всеки по-инелеигентен човек опитвайки се да лъжете така нагло и безобразно.

Всяка вечер гледам един джип и пътниците му да обикалят новостроящи се трасета. Репликите са едни и същи -как е? вървили работата? и т.н. Пътниците с толкова ходене ако прочитаха поне по една страница за технологията на строежа на пътища поне щяха да сменят въпросите си с нещо по- технологично като - "къде са ви камъните за основа?", "Отводнителните съоръжения пак ли ги забравихте?", "Няма ли да подсилите този участък с бетон?" и други дето изпълнителя все пропуска да изпълни. Иначе като мине гаранцията пак този изпълнител ще е първият дето ще започне ремонтите срещу подобаващо заплащане разбира се. Няма да гладуват я. Навън никой не ги търси, а тук всеки ден трябва да се яде и то здраво да се яде.

Просто не е било готово!

Не ревете, защото ако дойдат БСП на власт, няма да могат на Борисов само пропаданията да оправят, камо ли нещо повече да построят. Такава е реалността. Бъдете реалисти, а не социалисти-утописти!

По ТОШОВО време, толкова се е построило, че и тия още не могат да го откраднат и приватизират ! Така, че трай !

Каква социалистическа утопия те гони при този върл милиционер-комунизъм, бе?

Това с построявянията цитат от умотворенията на Тошо ли е?

Нормално за ДПС/ГЕРБ строителството на пътища! "Аз ви построих магистрали и пътища, които няма никъде по света, благодарете ми!"

PEYTSCH

ЗАЩО не ругаете фирмата-изпълнител? Фирмата е кандидатствала, проучвала и изпълнявала, а не Бойко и кабинета му? Много просташки и типично балкански и бакалски сметчици...Участъкът е временен и пробен, носи отговорността изпълнителя...В Германия пропаднаха 12 километра нов аутобан в севера на бишето ГДР. Меркел директо е отговорна пред балгарановците, а ?

Ами защото напоследък в едни картинки се показва как работи проспериращият едър бизнес. И това обяснява, как така палачори могат да го имат. Та затова.

Мангел, а ти какво направи за да са наред нещата в България? Или само точиш помощи?

Бутафория, драги българи, бутафория.

PEYTSCH

Глупак, драги българи, глупак-манипулатор...Не политиците стоят, а фирми които и гарантират.

А фирмите се отчитат на едни политици, които гарантират, че ще спечелят ................

А фирмите, тъпчо, са близки до...?! Не се прави на луд.

За фирмите става винаги въпрос, за обръчите от фирми. А обръчите някой трябва да ги върти и затова са измислени партиите.

PEYTSCH

Стига ругатни...В Болоня рухна мост и уби много хора...Това в България е нищо, има подпочвени води и поддаваща се земна маса...И не е в експлоатация. По-разумно е да се построинещо като мост за да не стане след време същото...

Всичката ви е такава! И на "Тракия" и на "Европа", защото на власт е глупостта!

Следващите управляващи ще трябва да Изкъртят и направят Отново голямата част от пътищата ! А членовете на ГЕРБ вместо да гнията по затворите ...ще получат кирки и лопати и ще върнат ограбеното ...под формата на безплатен труд.

Не пропада нищо не! Даже ,когато потъват/поддават.. ..магистралите на става по-здрави защото са Магистралите на ГЕРБ и струват много Милиарди. Даже ще плащаме повече за приятните хлътвания в тях...като за забавление в лунапарк .

Поредният скапал се път от великото герберско строителство. ПОРЕДНИЯТ!

Само тъпаците и гербаджийските лизачи не схванаха, че почти всичко у нас през последните 10 години е менте

Абсолютно всички вече са наясно, че от пътищата най-яко се краде.

PEYTSCH

Затова стоп на магистралите и назад към черните пътища от соца, нали?

Такава ли е твоята логика, герберисте?!?

Наглеците от властта вече наричат дефектните участъци "Временни участъци".

Нищо му няма. Като изсъхне, ще се опъни.

Това е правено с фотошоп, както и записът на Тиквата е монтаж...

Пропадна новостроящ се участък от магистрала "Европа" Според АПИ става въпрос за поддала основа. Според това малоумно изказване,излиза,че основата на пътя не е част от него.То тогава,ако стане пътно-произшествие вследствие на това пропадане ,то няма да е такова,защото основата не е част от пътя.Това се малоумни изказвания на герберските пътни "калинки".Как за толкова години фирмите близки до властта не можаха да направят една улица,едно шосе без то да става на вълнички,да пропада,да се свлича и т.н.Еманация на герберската строителна некадърност беше достигнала при строителството,че колкото пъти го ремонтират,толкова пъти става все по кошмарен,

Еми, пропадане няма! Това на видеото е CGI. Цели злепоставяне МУ!

Само да помоля. След като дебело сте подчертали, че е пропаднал "временен участък" на АМЕ, бихте ли ни информирали постоянният от къде е предвидено да минава.

Лъжа е, не е временен.Никой не прави временен участък с нови мантинели и ширина на магистрала.Съвсем редовен ,но придворните фирми наели най-евтиничките работници,които нищо друго не могат.ГЕРБ си има една пиарка с вила за 1 милион и апартамент за 600000 ,при това изплатен ,та тя генерира такива малоумни обяснения

За това са виновни мръсните комунисти! Като дойде на власт ГЕРБ всичко ще се оправи.

Ама вие не разбирате бе - няма пропадане, основата е поддала! Слушайте им обясненията, не вярвайте на очите си. Както обяснявала една жена на мъжа си, който я хванал "на калъп" с любовника й - тя не се била е.бала с него - той го бил направил....

Не допуска грешки само тоя,който не работи.Станало пропадане на новостроящ се път и отвориха работа на драскачите.Ама че пътя още не е отворен,че няма акт 16,и ще го оправят преди да отрежат лентата,че е в гаранция, кой го е грижа-врява да става там.Ами като не ви харесва,карайте по стария разбит път.Пътя зя Европа не е за вас.

Е, да. Луд умора нема. Полза никаква, ама се поти. В случая - краде.

А защо се допуска движение по път без акт 16? В този участък ако стане ПТП, кой ще носи вината

Ми то пътя май не се ползвз. А?