Неочакваните промени в Русия - Путин планира да е на власт и след 2024 г.

Такъв модел напомня китайския, той ще му позволи да остане безсрочно начело, като насърчава вражда между потенциалните приемници, коментира анализатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко жалко че педала путлер няма синове, за да го наследят на джамахирията... Който живее в путинизма в путеристан в цирка не смее... Ватенките не празнуват хелуин - те живеят в него...

Бра'тчед ти май си много болен, пък и беден и нямаш пари за хапчетата, дето ти предписа доктора.... тцъ-тцъ ... жално мий за теб и семейството ти.

Чебурашките да внимават с неудобните въпроси ...иначе при Немцов и Политковская... Гръмнат в дома си е бил открит руския водещ Андрей Рибакин. Телевизионерът, който е водещ в канал „360° Подмосковие” е бил убит в руската столица Москва. Откакто Владимир Путин поема кормилото на държавата през 2000 година, Русия се превръща в „морга“ на журналистите. САМО ЗА 2009 СА УБИТИ 110 ОПОЗИЦИОННИ ЖУРНАЛИСТИ В РУСИЯ.....А КЪДЕТО СЕ ВОДИ ВОЙНА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК избитите с ЕДВА 52

Путьо в мирно време е лузер. Той трябва да измисля непрекъснато някоя малка война срещу без защитни съседи, за да отклони за да отклони и без това алкохолизираните и зомбирани ватенки от празният хладилник. Но когато се изправи срещу сериозен модерен съперник, го правят на салата -бързо приготвяне - като Вагнер в Сирия. Путинские достижения - это разработка изжитых технолологий под маркой путинизма и бутафория.

Всички пари на кремълските крадци и престъпници и други олигарси са в американски банки в долари. Във войната те губят всичко - и пари, и живот. Америка лесно ще фалира Русия. Вече има опит, а Русия е близо до дъното. Ако доларът не беше потвърден, според вашата версия, тогава не биха били дадени 67 пълноценни, "потвърдени" рубли за него, нали? и плащанията са били преди трилиони години като тези на любимия ви Мугаба в Африка. Но даде, кучки, за 70 рубли и не се мръщят. Защо? Те не знаят, очевидно, че доларът не струва нищо. Но всъщност нещата в Кремъл Мугаба не са по-добри от африканските. В действителност рублата падна вече 10 хиляди пъти от времето на реформата на Павлов в СССР през 1991 година. Т.е. плащайки за долар 60 рубли в действителност, плащате 600 хиляди рубли, които започнаха да се отпечатват в Русия след разпадането на СССР. Не по-добре от Зимбабве.

Руските началници на нашите заблудени русофилчета - всички те обичат сорос. -Дори Дмитрий Песков - се оказа гражданин на Франция. -Жена му е гражданка на САЩ. - Ето истината за вашите кремълски плъхове и фалшиви патриоти на псевдо-империята ... Сега не бих се изненадал, ако гнома путя се окаже гражданин на Зимбабве. А дали путиновите подлоги знаят къде са дъщерите на путин – НЕ СА В РУСКИЯТ КОНЦЛАГЕР , А НА ЗАПАД. -Лъжеца Соловев – гражданин на Италия. - Синът на Медведев има американско гражданство, живее в Америка и има верига магазини ... -Сега няма да се изненадам, ако Дъст е гражданин на Зимбабве. -А къде са дъщерите на Путин? Дъщерите на Лавров - След като завършва университета в Колумбия, Катрин заминава за Англия, решавайки да стане майстор. В Лондон се среща с Александър Винокуров, бъдещия й съпруг. Самият Александър е от много влиятелно семейство на фармацевтичните медийни магнати. Днес съпругът на Екатерина Лаврова е съсобственик на Marathon Group Кметът на Хабаровск беше принуден да живее в САЩ в продължение на половин година, за да спаси зелената си карта. Тъпи ватенки, надявам се, че още не сте се побъркали и няма да започнете да изстрелвате ракети по семействата на руските управляващи . Мога да посъветвам мурзилките, да целуват сутрин иконата на плешивия гном, да усилят телевизора максимално и да се надяват, че поне техните внуци МОЖЕ БИ ЩЕ живеят в нормална страна.

Рушка империя начело с император Путьоний Късий , император на пРосия и всички офшорни зони Алелуя :)

Задава ти се новата партида боклуци от западна Европа и липсата на питейна вода ти сё задава на тебе гурбетмизерника.!. мбууухахаха

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

И каква стана тя сега? Нали уж плюме по ЕС че били соросоиди и еврогейци и че ЕС скоро ще се разпадне? Нали навивахме обществото, че истината е само в Матушка Россия? А братушките не се спират да бягат в Европа! Не си стоят в земния Рай на Другаря Путин, а бягат през глава! Не ходят на почивка в русофилски Сочи, а в Швейцария! Руския елит не кара русофилска Жигула и Лада, а все еврогейски марки като Мерцедес и БМВ. Братушките не гледа Другаря Путин на русофилски телевизор "Радуга", а дават мило и драго за западна техника! Разбихте ми перфектния русофилски свят бе другари! Глупак, като се стигне до ГУЛАГ-лагерите Путьо ще е първият затворник там, ако по пътя народният гняв не го обеси на някое дърво. В бедната изстрадала Раша ХЛАДИЛНИКА все повече побеждава ТЕЛЕВИЗОРА.

Историята не прощава на диктаторите. Мугабе си отиде, Зума си отиде, Кастро си отиде, Саргасян си отиде, Ким клекна на колене за помирение… Аз мисле че последният кремълски червен фашистки диктатор в света също няма да изкара своя шест годишен срок.

За 20 години историята категорично доказа че който се е събрал с джуджето фашист путин нищо добро не е видял. За това доказателства много: Венецуела, Куба, Сев. Корея, Афганистан, Ердоганчо, ... Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило, Путин продължава с унищожението на Раша. 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Крeмляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, БРИКС ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Путин за русия е по-опасем отколкото атомната бомба над Хирошима. Ако направят путлер президент на сахара , то и там пясъка ще свърши. Русия е като проститутка – под скъпата шуба само гол задник. Какъв парадокс: Газопроводите стават все повече, а мурзилките все по бедни. Една прекрасна песен за плъха путин от деснтники: ВДВшники Десантники новый хит Выбрось крысу с корабля: https://www.youtube.com/watch?v=6WlzdgV1Q5w

от съпругата на Путин за него, като благодарност... Людмила Путина за бившия си вече съпруг Путин.. Тези хора са много страшни, те пред нищо няма да се спрат. Аз се страхувам, че те ще убият и мен и дъщерите ми. Истината е, че нашето семейство с Путин не беше от идеалните. Когато се омъжвах, аз бях влюбена в офицера-разузнавач. Но реалността беше съвсем друга. Путин се оказа подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се съобразяваше с моето мнение. Нещо повече – той не забелязваше дори съществуването ми. Аз му бях необходима само като справка за семейното му положение и като майка на децата му. Много ми е трудно да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше над мен Животът с него беше много труден. Аз се опитвах да се боря, неведнъж и два пъти се опитвах да подам заявление за развод, но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати за известно време в психиатрична клиника. Аз преминах през деветте кръга на ада. Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго време ме затваряха в изолатора и аз не можех да видя слънчева светлина, нито пък живи хора. И досега си спомням за това и настръхвам от ужас. От млада и уверена в себе си жена аз се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, съгласявах се на всички условия, само и само да се измъкна от онова страшно място.

че ще си подаде отставката.... Сгреших.....

Дали някой се съмнявал?

а дано доживее, че като го гледам ми изглежда прежълтел....

Да остане за ужас на тия, където го чакат да падне. Някои няма и да го дочакат от старост. Истинско забавление е да ги гледаш как се гърчат.

и аз така викам за ужас на гърчещите му се поданици, да живее дълга да види разпада на свиньорника.

Гърчиш се явно, но Путин има повече време от теб. Удоволствие е да се гледа ищяха ти несполучлив.

....та Гледам - НЕ достигате Преломните 1К коментари и “коментари”, Домакини..... (а какви “неща” “творихте” - еиииий !, то 4-5К за нищо Бяхааа ;-) Та ! - майтапът Настрана ! : - какво Означава това (с Вовката) за Нашите Неща ? ... И ! - какво Следва Да правим НиеБългар(к)ите ?

Да стане император на кочината под името: Путьоний Късий император на пРосия и офшорноте зони

Путинските големи лъжи и обешания: 03.10.2008 Планирано е до 2015-2020 г. средната заплата в Русия да бъде най-малко 2,7 хиляди долара. Докато аз съм цар – увеличение на пенсионната възраст НЯМА ДА ИМА. rg.ru/2008/10/03/pravitelstvo.html

Правилно действа Путя. Докато всички се надяват да ударят джакпота и да бъдат посочени за приемници, той ще преустрои държавата от президенстка република в полупрезидентска, ще се намърда на някой друг пост и ще остави другите да се бият. Освен негови лични интереси, това е и в интерес на Русия. Следващият силен лидер ще е този който успее отмени реформата на Путин и да възстанови президенстката република. С това ще докаже, че е заслужил властта. С това се минимира и риска някой тиквеник да нанесе големи щети като онова пиянде Елцин. Просто другите ще го изритат при първата проява на слабост.

Четох в един руски сайт, че от 1917 година до днес Русия-СССР-Русия се е управлявала се от врагове на Матушката или поне всички управлявали са били последствие обявявани за нейни врагове. Единствен, който все още не е изгорен на кладата е леЛенин, ама има време. Та, значи, Керенски е обявил Николай за враг, след това леЛенин и джугашвили обявяват Керенски за враг, после калхозник Хрушчов обявява Джугашвили за враг, а Брежнев обявява Хрушчов за такъв, следват Андропов-Черненко, които явно не са имали време, Горбачов оплюва Брежнев, Елцин разтакова мамамата на Горби, а Путя Окуркин Коротконогий прати след тях Борката Елцин. Следователно Путя също е враг на Рассея и проблемът е, кой ще огласи този факт! Кой, а?...

путлер За 20 години се скара със всички възможни съседи и развитите държави. Дори Хитлер не успя да скара славяните, но тези путеноиди и джуджето-гном можаха. Кремъл постоянно увеличава броя на враговете си! Измамниците-фашисти , укрепили се в Кремъл, успяха да скарат двата клона на едни и същи хора в продължение на десетилетия, не само в Украйна , а вече и Беларус.

Ако напишеш два пъти една и съща глупост, двойни грантове ли се полагат? Нищо лично, за един приятел питам...

Пешооо, не, брато, ама ич не е глупост, а си е самата истина - свята и неподправена! А твоите грантове от руский мир можеш да си ги арчиш в Берьозка. Получи ли си и клиентската карта? Ако не са ти я дали, потърси си я.

че това недоразумение вече за втори път единолично и по собствен кеф променя Конституциията на РФ с цел да си осигури лични облаги и сигурност е достатъчно красноречиво доказателство за наличието на известни "особености на руската демокрация". За неофашиста путин Конституцията на РФ не е нищо повече от книжна салфетка, която не е проблем да употребиш и захвърлиш.

Благодарение на него Русия я има и върви напред въпреки санкции, заплахи и пр. Запада щото е много велик боксува. Я виж какви стимули ще имат младите семейства от 1-ви Януари.

Абсолютни лъжи От червеният концлагер са избягали в капиталистическият свят над 2 МИЛИОНА ВАТЕНКИ. Въпросът е : КОЛКО МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ СА ИЗОСТАВИЛИ БОГАТИЯ, СПОКОЕН И ОХОЛЕН ЖИВОТ И СА ПОБЯГЛАЛИ КЪМ РУСКАТА ПУСТОШ, ИЛИ КИТАЙСКИЯТ КОМУНИЗЪМ ? Из нищей России сбежало около 2 Млн. в США и Европу. https://www.youtube.com/watch?v=PIRBW6i7Wws

Нов, прецизиран поглед, към подбудителите и заговорниците за възникването на Втората световна война. Едно голямо изследване на Николай Стариков за коварството и вероломството: =Кой накара Хитлер да нападне Сталин=

отговор на този въпрос и той е: Сталин

Това не е отговора на Николай Стариков.

За ужас на някои хора !

западняците много пищят! Явно много ги е страх от Путин. Абе пичове, кво ви влиза в работата кой и колко мандата ще управлява в Русия? Нали у вас в ЕС и САЩ си сменяте шапките постоянно. Ето Меркел е на власт 18 години. Бойко е вече 11 ... Все пак не живеете в Русия. Това е проблем на руснаците. Да се оправят те самите. Нарича се суверенитет.

що щеш акъл да даваш в български сайт е ни одиш у кочината, при царя-гасударя?

Си е баш при царя. Кой взема еднолични решения в безводната кочина? Кой харчи еднолично парите на кочината? Кой диктува т.н. парламент какви решения да взема? Путин само може да мечтае за такава власт.

Поредната манипулация на врагът. Точно обратното казва Путин. Дебилите марширувате в строй. Заглавието е ЛЪЖА!

Всъщност, промените са очаквани.

Защо наистина Путин не се самообяви за Цар на Русия? Няма да срещне сериозна съпротива, руската опозиция е слаба, в международен план Меркел , Макрон и Тръмп ще го подкрепят, а другарят Ци също няма да каже нищо. Единственият проблем на Путин е династията- има проблем с наследниците си! А да основеш нова династична линия без наследници е лоша идея. Но Путин може да вземе завоя и да посочи своя наследник преживе. Тогава руската династия няма да е наследствена, а наследяема- има такива примери в историята! За Русия е по- добре да бъде монархия!

Не може Новорусийския Император да падне до Цар.

Аз не разбирам те защо не върнат монархията, като форма на управление и да въздигнат Путя І на власт вовеки!

И после след "во веки веков" ще го сложат в мавзолея до Ленин - да се дивят идните поколения в кой век е живял късокракия!

Ленин го изнасят и го гробят а Путашкия в неговия креват Не може двама мъже в един креват Тва да не е кат с Ердоган ?

Добра идея! Няма нищо по-добро от едино-началието! Така са се развивали големите империи, и са оцелявали! Едино-началието е характерно и за САЩ! Две партии, само сменят лицето! Виж какво стана с България - преди целувхме само един човек! Сега целуваме наляво, на-дясно, от горе от долу и пак сме виновни, и пак нещо сме сбъркали!

Да живее настоящия Сталин!!!

Няма лошо! Прави ми впечатление, че Сталин не се уплаши от санката на Ленин, и го остави в мавзолея! Винаги е демонстрирал, че е негов ученик и последовател! Та Сталин заварва една бедна страна, и я оставя като ядрена, космическа и сила, спечелила втората световна война Още се чудя на широкото сталинско сърце! Как така се смили над бедна България и я защити? Много странно, защото ако ни беше оставил, просто България нямаше да я има на картата, каквото е желанието на всеки русофоб, от стамболов до иван костов! Даже под защитата на Сталин, Чърчул е искал 40 000 квадратни километра в полза на Гърция, но Сталин е казал: България да не се тревожи, ние стоим зад нея!

Мушморок

Затова ли дългогодишните протежета на Сталин като Берия са групово разстреляни заради държавна измяна, тероризъм и антиреволюционна дейност?

Да

Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

Това не е вярно, на Сталин не му е пукало за България много , А колко репарации България е изплатила, не е истина направо.

глас народен го издигна, глаД народен ще го свали Или тия са по-големи овце и от нас!

Такава ситуация, каквато е в България ,там е недопустимо .Тук не знаели на кого са язовирите ,не знаели на кого са Вецовете,не знаели от митницата кой внася евробоклуци ,още 500 фирми внасяли боклуци от страни извън ЕС ,заразиха прасетата с чума .Сегашният ,който го гласят на мястото на Медведев,работил е за Русия ,най вече за премахване на нелегалният бизнес. За него няма нито едно отрицателно мнение Хората си назначават знаещи и можещи.

Щом си казал, нека да е така. Изрина ли снега до тоалетната?

За кого ДИР са неочаквани промените? След като вече промени/наруши Конституцията за да президентства повече от два пъти.

Не е, защото по конституция е ПОСЛЕДОВАТЕЛНО!

.. вече

Няма нищо мнеочаквано, очакваше се отдавна.

А през това време доде тролякопитеците квичат тук , И Шумен остана без вода!!! А иначе Путин им е главната проблема в живота.

Фашисткият фюрер на Русия ВВП.....

Той ни навря в кървавите лапи на Сталин.

Ако не беше Сталин, България по искането на Чърчил щеше да бъде картофени полета

щяхме да загубим територии в полза на Гърция и Югославия

Пълни глупости пишеш. Накълвал си се с руски фалшиви митове и легенди.

Опозиционният лидер Алексей Навални коментира в "Туитър", че речта на президента показва желание да продължи да "дърпа конците" след края на мандата. Бе какъв лидер е тоя запъртък и кой се интересува от мнението му? Тоя не може да събере 1% на избори в Русия. По зле е и от българските талибани от Дайбългария.

Нищо общо с истината

Ма хич не е султан на Руслямска държава. Ма хич. За кво изобщо пръска държавна пара за избори и праламент.

- САЩ са най-голямата икономика в света. - По отношение на обема икономиката на САЩ е 12 пъти по-голяма от руската икономика. - САЩ произвежда 20% от цялото световно производство… -Производството в Америка е на 2-ро място в света и по-голямо от Германия, Франция, Индия, Бразилия – всички заедно взети. Тук има много тъпи необразовани русофилчета. Те дори и не осъзнават че само като натиснат клавиш на клавиатурата – с това подпомагат американската икономика… това е обяснено на червените олигофренчета накрая. КОГДА РУХНЕТ ЭКОНОМИКА США И ДОЛЛАР? Разоблачение. https://www.youtube.com/watch?v=wdOwzYkd31U Америка, има износ на селскостопанска продукция за $ 160 милиарда , руснаците са с 26 милиарда –това e почти 8 пъти повече, независимо от голямата руска територията. Това е и показател за разликата в технологичното оборудване в селското стопанство. -Какво произвежда и продава Америка: 1. Топливо, Газ, Нефт – САЩ вече излезе на първо място по добив на нефт. 2. Стомана, 3. Автомобили, 4. Самолети-на първо място в света, 5. Комуникационни продукти, 6. Химикали, 7. Електроника, 8. Оборудване за хранителната промишленост, 9. Потребителски стоки, 10. Дървесина, 11. Медицинско оборудване, 12. Софтуерни продукти, 13. Компютърни системи, 14. Космически технологии, 15. САЩ произвеждат и разполагат с най напредналите и модерни оръжейни системи и технологии… и много други. 80% от информацията в света е на англииски език. (Някой руски олигофрени тук ще споменат Китай – Китай е само 3D принтер за Америка, поради евтината работна ръка. Всичко се измисля и създава в Америка… китай може само да се опитва да създава евтини некачествени копия-менте. Дори без да осъзнава всеки червен ТРОЛ или жител на планетата използвайки компютър, смартфон, интернет или друга IT технология , подпомага капитализацията на американската икономика. Така се оказва че целият свят работи за икономиката на Америка, като използва продукти и сервиз измислени и създадени в САЩ като : Google Android, Apple iOS, MS Windows, МАК, Youtube, facebook , iPhone , SWIFT, платежните системи Visa и Mastercard , PayPal… и много други… Почему Россия ПРОИГРАЕТ США – ФАКТЫ. https://www.youtube.com/watch?v=yoKRpDdsij8 Така че дори и тези лъжци и зомбирани идиоти , които неистово крещят че „ живота в Америка е ужасен, че скоро доларът ще рухне, че Америка ще се разпадне…“ – те сами правят така, че това да не се случи никога… Използвайки всички тези американски продукти и технологии тези червени оракули всъщност индиректно подпомагат американската икономика, защото всички тези продукти и услуги съставляват повече от 60% от американската икономика. За това американците са спокойни за бъдещето на Америка – докато цял свят ползва техните продукти – американската икономика ще расте, в САЩ ще се откриват все повече работни места и стандарта на живот на населението все повече ще расте. Така че е задължително - всяко нисшо кремълско или Пригожинско червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : ТИ ПОДКРЕПЯШ И РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА САЩ. И Америка ти благодари за това ! - Само една Калифорния има по-голям БВП от цяла Русия. У кремлеботов горит анус

Ами заминавай за САЩ. Защо дремеш по български форуми и пишеш идиотщини ?

Когато видите такъв пост, трябва веднага да познаете, че е трол. Този текст е написан предварително, много преди статията и авторът чака удобен момент да го поства някъде. Изпълнен е с много числа и разбира се няма цитиране никакви източници. Но най-голям смях в този пост е 14. Космически технологии! Цял свят знае, че в космическите технологии САЩ са по-назад и от КНДР. Какви стоки изнася САЩ са ЕС или за Китай? Нали разбрахме, вносът на какви стоки от САЩ, Тръмп искаше Китай да гарантира - на царевица и соя. САЩ са световното село!

https://www.usdebtclock.org/ Може и да ти хареса... Виж и краварката в горния ляв ъгъл...

Не го карай да чете ... Този козяшки трол може да получи апоплексия

Мани, мани... краварката в горния ляв ъгъл е стряскаща, не го карай да гледа в долния десен ъгъл... unfunded liabilities - 127 727 695 000 000 Закръглих го числото, че то точно число тук не може да се напише.... Ало, шорошорастите, абе вие знаете ли какво стои зад това "unfunded liabilities"? Да ви разказвам ли, или сами ще си проверите?

Ако 66,67% от цената на една стока е формирана в държавата, се брои за произведена там. Американците купуват чифт обувки от Китай за 20 $. Лепят им една запетайка "найки" и ги продават за 100$. Ако примерни Германия откаже да ги купува, я наказват. Та американците произвеждат запетайка, отчитат обувки. Ако не размахват тоягата над главите на колони, пардон съюзниците си, няма да могат да продадат абсолютно нищо.

САЩ е длъжник на целия свят. На това ли му викаш икономика? Просто капитализма фалира.

познавам лично Владко и смело мога да кажа. че той е сопол, пардон сокол.

Сигурно имаш предвид Владко Зеленски

Ходих на гости в Чикаго. Мои познати. Такава смрад. Живеят в блокче, същото дето застреляха българите. Страх ги беше да пуснат климатика, че щяла да ги заколи сметката, а ня вън 40 градуса жега и страшна влага. Дългове до гуша, ама ги е срам да се върнат. Зимата стоят с шапки, да не пускат парно. Ужас и трагедия.

Масово и здравни застраховки нямат и като дойдат тук си правят и зъби и всичко за съжаление.

че за да има 10% богати и 30% средни, трябва да има поне 60% бедни да им бачкат? Е, как си мислиш, дали всеки нашенски кавал, който заминава с голямата кошница нататък, попада в тези 10-40%?

и сравнявай, по-скоро в Новосибирск, третият по големина, както Чикаго за САЩ, колко бг живеят там, срам ли ги е да се прибират, ако никой не живее, защо и т. н. При милиони бг в чужбина естествено ще има и в блокчета, ще има застреляни, умрели, наевани, милионери, известни, успели, просяци, на помощи, всичко, както в булгаристан при байганьоффците, дето мангалите ви режат гърлата, няма вода, софето: 5 месеца - сив, кален, прашен, грозен, шумен, няма нормален тротоар, доведеш американци и им слагаш наколенки, през останалото време шумата покрива това онова, преди и снега помагаше, ама и това ви свърши.

Минджев, стига. Ставаш банален.

Само в Чикаго живеят 200 000 българи, бе путлераст. Колко живеят в мръсната руска кочина?

Ами, защо тези 200 000 “българи” живеят в САЩ бе минд.о? Нали сме се демократизирали и успешно вървим по стъпките на евро-атлантизма предвещаващ ни светло бъдеще - слънчево, напоително, с кристално чист въздух, без летящи западняшко-боклукчийски найлонови торбички по плодородните ни полета и красиви гори? Я ми кажи “Българино” - колко данъци платиха нашите сънародници от САЩ/Чикаго на българската държава за изминалата 2018-а година? Знаеш ли колко? - НУЛА ЛЕВА. А иначе акъл дават как да живеем ние останалите в България, ние които си плащаме данъците за да я има държавата ни.

хахахааа . ето новата опрка, каква мизярия е в америка! евла, товариш, не бях се сетил за такава пунта! а при нас е рай, колхозника живее като цар в палат с вътрешен кенеф и всичко друго, както пише в книгите. това да си прост е дарба, бате! само се чудя, генетично ли си такъв или в последствие си придобил дарбата? как ще сравниш мизерията в мордор и живота в щатите? за жълти копейки какви свине ставате, не е истина.

Мога ли да попитам какво е Мордор? Само за протокола! Бате, толкова си неграмотно, че ти се чудя как оцеляваш! Ти остави Чикаго, там все пак е нещо по-така! Ами да видиш степните щати! Монтана и другите! Няма по висока постройка от ламариненото подвижно жилище! А пък в тези жилища каква смрад е, няма да ти опиша! Та, като видях мизерията в моите познати, викам : изнасям се на хотел! И така направих! А аз ги посрещнах с отделни стаи, като някакви кралски особи! Както и да е! Познавам и други хора с големи къщи, с двор, ама къщите от талашит и гипс картон! Скърцат и стълбите, и подовете! (така ги строят за по-евтино)

Има един козяк трол пишещ под различни имена, ама от напъване е пуснал и отзад. По-спокойно бе. После ще трябва да идеш на другата си работа на околовръстното мръсен.

Този козяшки трол сигурно е незадоволен гей

99%от проруските тролове са доволни пасивни гейове!

Путин е загрижен за демографското бъдеще на Русия след 5, 10 и повече години. А кой го е грижа за демографдкото бъдеще на България ? ББ открива военна база в Ирак ....

а не е СИК-аджийска мутра и краварска подлога, дето я интересува само самолетчета да си купи, островчета и имотчета зад граница...

Тия анаЛизатори със заднила си анализират! Егати тъпотиите!

Истината е, че джуджето иска да управлява не до 2024 година а докато е жив. Руснаците никога не са живели в демокрация и мразят свободата, затова ще се съгласят. В прост е дали хората в шайката на Путин ще му позволят да ги управлява вечно.

Ти не си Българин, ти си Циганин - Вражалец. А пък и лъжеш, като такъв.

Не е руската безродна измет, тази, която ще определя кой е българин и кой не е.

дето синчетата им изнасилват германски момиченца докато те са "на работа", ли си?

Дано не станат подобие на теб че достатъчно олигофрени имаме и в България

Путин обеща да оплоди много девойки в русия след поредната порция охлюви, за да станат всички руснаци по негов образ и подобие

Дай боже да има много като него охлювите ще избавят света от основния терорист Сащ

Жената и правителството трябва да се сменят по често докато не са ти врътнали някой номер...на теб и на народа.Примери Кадафи от пустинята направи рай ,даде им вода,храна безплатно образование,апартаменти а те искаха още и още докато се върнаха пак в пустинята.

не мога да разбера американците какво го бавят още НАТО ДА НАПАДА РУСИЯ И ДА ГО ОБЕСЯТ КАКТО САДАМ И КАДАФИТО

нямаш с какво брато с тая половин гънка как да разбереш това да не ти е стадиона.

Поне Гепералитета на САЩ и НАТО разбраха, че са обречени и всячески се опитват да се договарят с РФ. Иначе от теб и чеп за трици не става.

мирни "диктатори" - без оръжията, които ги набедиха, че имат. Та за това станаха лесна плячка на хамерските "освободители". Ама виж, Путин е луд за връзване - него не го набеждават, но знаят че той наистина ИМА! "Доналд Кук" още им дрънчи като тенекия отзад! Руски петролец ли ще си налеят на цената на една военна интрижка и театро? Руски титанец ли? Руски уранец ли? Ами шистов газ от Русия? Мбу-ха-ха-ха! Мръсните ръчички ще бъдат строшени и навряни отзад, само да си го помислят...

Има 147 млн руски граждани, но поовината живеят извън Русия!

Или само така си чувал?

Казва се: "Тази глупост сам ли я измисли, или някой ти помогна?"