Промени предвиждат да отпадне случайното разпределение на дела в МВР

Електронна система трябваше да бъде въведена още преди четири години

Обратно в новината

Коментари - Промени предвиждат да отпадне случайното разпределение на дела в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакво случайно разпределение! Определени дела се дават на определени хора, за да е сигурно, че ще бъдат потулени. Иначе къде ще му излезе краят? Ми нали ще вземе някой оправен и неподкупен служител, нахъсан да се доказва професионално, да изкара на бял свят как нашият човек Хикс е корумпиран перач на пари и че политикът Игрес е в комбина с него! Аааа, не така! Не може!

да допуснем някаква случайност да управлява държавата Ми! Я, мииирно!

ОБИЧАМ СИК , СУДЖУКА, АЛЛАХ И БОЦИ МАЙМУНАТА - НЕГОВИЯ ЛЯВ ТАШАК

За какъв случаен принцип си мечтаете, вашта мама! Наредил съм кой кога и как да води делата в тая държава! Няма нищо случайно тука, освен че случайни идиоти си мечтаят от време на време че живеят в демокрация на моя територия. Още като охранявах Тато разбрах че тука има само страхлив добитък и ако ги уплаша ще ги яздя вечно. Никой не смее да ме свали и суджука ми се услажда навсякъде с приятели от Д(АН)С и милицията. Ха наздраве!

В момента около 5000 са на пенсия и заплата едновременно!Така законно се източва пенсионната система от наши хора!Дали няма да има желаещи да им заемат местата?

Ако могат и същата работа да свършат, цена няма да имат.

Дай тогава никъде да не се назначават млади хора, защото нямат опита на пенсиите.

Има млади, които биха свършили и 2 пъти повече работа, обаче дъртите комуняги не пускат кокала.. кой ти дава 2-3 бона на месец и всеки от тях е на принципа 'бал съм им майката - и да ме изгонят ми е се тая' и само се чудят къде да се скатаят. Това е тумора на МВР и след години ще го разберат, но сега е угодно и на началниците, и на бай сержант. Време е вехтите ватенки да си ходят, това което са построили преди 10-20-40 години го виждаме, още му берем плодовете..

Че при тая поръчкова организация, ако делата и преписките се разпределят на случаен принцип, държавата ще рухне. И кога в МВР ще подложат ръководните служители на тест за интегритет и полиграф?! Това е единствения шанс, системата да се задвижи от хора с морал и професионални качества. Настоящата ситуация е пълен т*ак.

Случайни дела и случайни полицаи в случайна държава

Текучество има,защото работата като разследващ полицай се признава за юридически стаж и като го направят си бият камшика и бегат към прокуратурата или съда.Хем три пъти по голяма заплата, хем си баровец.

Винаги е по-добре да надзираваш тези дето копат, отколкото сам да копаш.

е а как да стане случайният принцип за место за рутинни проверки ?

Както сега...на случаен принцип, ама ръчно и според очаквания резултат!!!

Няма как дъщерята на, да разследва убийство, а бай Сулюндий да се мандахулка с някаква домова кражба.

За мен бонусите, за Вас МВР + Мъдуро