17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даже не усеща как полека го гласят... Има достатъчно овластени хора, които не могат да го понасят и знаят прекрасно, че провалът боли най-много в краткия момент на заблудата за успех на измамата. Ще го застигне точно когато е най-неподготвен и самозаблуден. И с това цялата сага ще приключи.

В България на знаещите и можещите им е много трудно за развитие ,защото Шайката на Бойко и другите държи още власта с Гешевтурата и средния им ешалон по министерства и населени места.

Каскетът е ходил на инструктаж с 200 при шефа си в зайчарника да се прави на луд....

Има ли разлика между двете прокурорски проверки ? В Сигнала на Б.Рашков за оповестените СРС нужната допълнителна проверка беше ли разпоредена и беше ли поискано удължаването на срока й ? В проверката за Декларацията на К.Петков за гражданството му нямаше нужда от поверка ,но беше ли удължен срока на разпоредената такава ? В първия случай, където е нужна далеч по-задълбочено изследване на факти и обстоятелства , без много-много да се разследва и проверява,се стигна до извод ,че няма престъпление. Във втория случай , където нещата са ясни и става въпрос само за един документ , който е ясен и няма какво друго да се прави , се възлага допълнителна проверка , за да се търси "под вола теле".

Режисьорът и бивш депутат от СДС Евгений Михайлов постави няколко въпроса във Фейсбук. Той е озаглавил поста си "Прости въпроси за неудобни отговори: Какво трябва да са ти обещали, за да се откажеш от канадското си гражданство? Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за два месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Колко месеца служебно министерстване са ти обещали и програмирали, за да предприемеш този ход - 2, 4, 6, 8...? Кой е измислил сценария - след два поредни избори да не може нарочно да се състави правителство, за да може служебният кабинет да стане дълготраен - 6, 8 месеца? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? Как се влиза в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР, от резидентът Радев!? Какво политическо и икономическо бъдеще са ти проектирали, за да се навиеш да си съучастник във всичко това? Какъв трябва да е залога, за да може президентът и министърът нахално да нарушат Конституцията на България? Кой плати за цялата медийна пушилка, която да замъгли здравия разум на обществото ни в продължение на месеци? Кой стои зад цялата едногодишна дестабилизация на България? Кой има интерес от слаба европейска и натовска България? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво ни се готвеше от миналото лято, с участието на фоновата масовка от "младите, умните и интелигентните" революционери. А, ако си отговорите със закъснение... ще бъде твърде късно да се върнем на правия европейски път... Защото Евразия ни чака с отворени обятия!

Генчо Тефала не може да проумее как така някой ще се откаже от канадско гражданство. Я го поканете него, той ще се откаже от българско!

Аз на хора с ДС мустаци не вярвам. Евгени е сто процента бивш агент на ДС.

Свидетели сме на поредния организиран от губещите партии и тъмни сили опит да се провали измъкването на България от 12 годишни мрак и диктатура на тия дето взеха да им излизат кирливите ризи на показ. Жалки опити да "опраскат" неудобните, които им измъкват чергата изпод краката. Бившите политкомисари и ченгета, затънали в тинята, магистрати и каквито още там се произнасят и прочее ще омаскарят К. Петков - и какво? Ще анулират изборите ли? Ще провалят съставянето на кабинет ли? То е ясно, че целта е да няма кабинет. Обаче, господа омаскарители - и да драскате и да кряскате - времето ви свърши! Отивате си!

На Кире трябва да му се направи задълбочена проверка от Гешев и Цацаров, че с подписа си като министър сигурно е присъединил Канада към България.

Юристите спорят дали решението на Конституционния съд е правилно. Но моралната победа несъмнено е за Кирил Петков и си направи си отличен пиар.

Какво му е моралното да си долен лъжец?

Не, юристите не спорят, текстът в конституцията е ясен. Към момента на назначението си за министър, Петков не е трябвало, да има и канадско гражданство, което е имал. Нарушена е конституцията. КС вече се произнесе. Остава, главният прокурор да отправи обвинение към Кирил Петков, за подадена декларация, с невярно съдържание. Лошият език и обиди към главния прокурор, от страна на Кирил Петков, будят тревога и възмущение. Както и към тези, които лобират за него, наши, и чужди.

В ГЕРБ берат душа .... Харвардците ги направиха смешни

Що ги коментираш тогава, като берат душа...щото страха е голяяяяям!!!!

Смъртта на ГЕРБ, е силно преувеличена, както резултатът на ПП, на изборите.

Този е заприличал на вампир последно време. Не спи нощно време и вилнее с трескава жажда как да отхапе поредния залък от бг народ.

Незабавно арестувайте тоя неграмотен боклук - направо в мола!

Неграмотник е Биби

Никой не се изказа за Борисов в ЕС, че е неграмотник. Напротив, нарекоха го ефективен политик. Приятел на Меркел, Вьорнер/ЕНП и много други. Ласкайте се в България, че сте велики, но Борисов написа история и успехи, които никой не може, да му отнеме.

Дойдоха две момчета от странство и смачкаха ГЕРБ с великия вожд Боко. На ред е Гешев

Който се смее последен най-добре се смее. На момчетата им се помогна яко, тепърва, ще отговарят пред закона.

Тоя от групата на "почтените" ли е?

" Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция"

Стига бе! Пак ли ще го бавите тоя красавец. А ние го чакаме с буйна страст. Ще го правим булка

Сега наред е Боко мазния

1. Кирчо става премиер, Кокорчо министър, придружаващите "преговарящи" заемат останалите доходоносни места. 2. Прокуратурата повдига обвинение, НС сваля имунитета на Кирчо и той заприличва на съзаклятника си Кокорчо. 3. Съдът намира Кирчо виновен за предумишлена измама по документи и той ококорено подава оставка. 4. "Продължаваме Измамата" приключва, коалицийкатата се разпада, ново временно правителство. 5. Нови избори и всичко започва отначало. Българите традиционно дружно ококорени.

А тук, в този член? Чл. 316. Наказанието, предвидено по предходните членове на настоящата глава, се налага и на онзи, който съзнателно се ползува от неистински или преправен документ, от документ с невярно съдържание или от такъв по предходния член, когато от него за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност. //////////////// Дали и друг един честен и нподкупен държавен ръководител не попада под удар?

Защо гледа като излязъл от лудница?!

Би следвало да интернетира. …значи чете И Тук. - ерго Е зацепил че Е сготвен от Вси”наште”.

По-скоро гледа като влязъл в лудница! Като влезе нормален човек в парламента как да гледа?! Скоро ще има Ех, Канада, защо ми трябваше да влизам в тоя Кенеф..

Откровено, Колеги - започвам да го Съжалявам тоя (изберете думата)… - хем Е Йощ Отпреди пубертета Ачик наКъсаКаишка от Ясно#Кой… — хем Същият Ясно#Кой го “води” из “развитието” и “бизнеса” “му” ОтвъдАтлантика …за което Самият Кирчо - Ще бъде Гонен Оттам… —— хем Същият Ясно#Кой го Принуди да Откаже кан.гражданство…ама И го Нафърфори да НЕ може НикофаПовече да КандидатстваДори за… …а годинките му си вървяааат…и все повече личат…особено за Писледните месеци … ————- Да вземем Да го ползваме ? …като Базов на НовияНюрнбергски…отн. Командированата кохорта на Вси”наште”

В закона е казано - от 100 до 300 лева. Какво има да проверяват? Да четат законите.

ама си го чел тоя чл.313 само донякъде. Има и до 3 годинки пандела. Прочети го пак този чл. 313 от НК, ама целия или поне довърши алинеята, която цитираш. Бе, как въобще е възможно да допуснете, че САМО ВИЕ сте се сетили да прегледате НК?!

Чл. 313. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева.

Говорът му е като карацур от ТКЗС!

престъпленията се узаконяват с гласуване. Приехме чрез референдум да ни лъжат с машини. Сега решихме, че могат да ни управляват измамници и нарушители на конституцията.

Едно е правосъдие, друго е съд. И двете в нашата България са относителни понятия, в зависимост от гледната точка. Това, което може за Кирчо, е забранено за Свирчо. Ако за едно нещо на Кирчо само ще му размахат показалец, то за същото нещо на Свирчо ще му праснат в суратя юмрук! Та така е и в този случай, с Кирчо Честния Канадец! Ах, какво неясно и трудно разрешимо престъпление!... То доказателства трябват... Чааааак от деловодството на Конституционният съд трябва да се пренесат... Маааани-мани! Дали ще им стигне времето, докато си изкара един мандат като премиерин на територията "БГ"?

Кирчо само дето поназнайва английски, иначе е кръгла нула, във всичко. Излъгал е няколко инвеститора в Щатите, сега се нареди на държавната софра. Българският му език е като на тези, които живеят на улицата

Виждал съм сирене менте салам менте .. за пръв път харвардско менте .. даже две

А на банкянски крадец 12 години нагледа ли се...

какво ь откраднал

Харвардко менте не знам да има. Там ако не ставаш още на първия семестър излиташ. Не става като у нас със суджуци и прасета.

Идеята е Кирчо първо да стане премиер и да получи имунитет, а после да не могат да го съдят за бруталното нарушаване на Конституцията. Мафията просто не може да допусне тяхното момче Кирчо да влезе в затвора, след като инвестираха толкова много в ПП (Продуктово Позициониране).

Дано се получи точно както го казваш и след това да започне ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО.

На премиер, който е нарушил конституцията, главният прокурор може да поиска сваляне на имунитета и да отправи обвинение срещу него. Затова Киро тариката , така брутално нападна главния прокурор, без капчици уважение, поне, към институцията гл. прокурор.

в булгаристан цру нарежда даже кой да е селски кмет и ходжа... а чорапа ни знаел и ни проверявал киро ментата ама има една камара доносници.

Натискаш минус - излизат три плюса.СерГейко много брани Драгойко.Нали той го остави в Брюксел при пакитата...

Важното е да ти влизат, не да излизат.

Хубата новина е че: 80% от ония 80% гласували за Радев, гласуваха за ПП ППодмяната. Сега гладните, чакат да ги нахранят, бедните да станат богати, богатите още по-богатии и да не плащат данъци, некадърните да получат ръководен пост, Продавачите на пазара, пазар без касов апарат и данък, безплатни пътища без дупки, евтин бензин и ток и т.н. С такъв електорат на Кирчо Ментата провала му е в кърпа вързан....

Крадливите гербажии треперят от страх. Новата власт не се шегува. Няма изчегъкване, ще има ритници по герберските сган

Чакай да ти дойде януарската сметка за парно/ток, пак ще си говорим, колко си доволен. С любов от Кирчо и Кокорчо.

Подал е декларация и не е канадски гражданин. Останалото са политически угодни съд.тълкувания и тролски заяждания

Да, дебиле. Идея си няма пилешкото ти мозъче, че Конституцията е върховният закон на една страна и трябва да се спазва. По твоите приматски "мисли" ако днес подам нотариално заверена декларация за развод, аз съм разведен от днес, а не от решението на съда. Така ли е, селски дебиле?

Хаха троловете пикаят газ. Скоро ще им врътнат канчето и ще трябва да лапат пишки на гарата за да си купят хляб :)

Подал е лъжлива декларация, защото към момента на подаването й, все още е бил канадски гражданин. КС вече потвърди това конституционно нарушение.

Колко удобно, за да стане премиер! Кой лансира това ЛЕ-КЕ, та Темида не сваля превръзката от очите си?!

За да отсъди Темида гнусния късак, гешефта, трябва да приключи разследването и да внесе конкретно обвинение в съда Не знам дали знаеш, но този късак за 9 години няма нито едно защитено обвинение в съда и съда да присъди присъда. Има само "извънсъдебни споразумения"... това са му извоюваните "присъди"... ИЗВЪН СЪДА. В момента отново тупа топката и удължава разследването. Да се чуди човек пичи косми за ДНК ли изследва...

Извън съдебно споразумение има Василев който хората наричат" Кокорчо". Защото е откраднал интелектуална собственост от свой съдружник. Асенов фалира лондонската си фирма, която има дълг от 6.7 млн към държавата Великобритания.

ГЕРБ каквото можаха направиха . Сега е време за чистка на гербавите калинки от всички институции . И тези които останаха без депутатски имунитет да се разследват ,че най сетне да има някой в затвора.

90-те на национална конференция на СДС в НДК в разговор от първия ред, където бяха бъдещите министри се чува: ".... на нас хора завършили Оксфорд не ни трябват ..." .

Ко викаш, значи прехода започва сега, а досега са прехождали само икономически и финансови средства.

Прехода завърши, това е ревизията дето ще го изпере. С колкото по-големи надежди започват,толкова по-зле е за страната - просто статистика.Хепиенда е в кината!

човек да не каже, че ще ги закрива.. нещо много се разтърчаха от Спец-прокуратурата и КОНПИ... тези последните какво общо имат с гражданството на Канадския Киро е неизвестно, ама, нали...

Всички от ГЕРБ са мунчовци, начело с един голям Мунчо

Ние сега оглеждаме коня.

Гледайте дебелия си еднокнижник. За друго акъл нямате

Чудно, колко ли години отнема установяване на гражданството на едно лице? Феноменална прокуратура!

Та това е установено с официален документ от канадската администрация. Още през август Канада е казала, че Петков престава да бъде техен гражданин.

Но Киро е назначен за министър от Радев, още през април, в нарушение на конституцията. Та, когато са го назначил за министър, е бил все още канадски гражданин. КС потвърди нарушението. Сега, ясно ли е?

Мен не ме интересува в шкафчетата на Борисов поръчителите на тези снимки какво са сложили - злато, пачки, или нещо друго. Мен ме интересува Мунчо и хунтата колко милиарда лева откраднаха от бюджета само за 6 месеца. Изкарайте всички им далавери и им пригответе топло местенце в затвора!

Борисов е голям Мунчо, а ти си от дребните мунчовци

ПОПРАВКА В КОНСТИТУЦИЯТА : ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ - МОЖЕ И ОТ ЗАТВОРА !

Нека първо, да стане поправката. До тогава, конституцията важи за всички и който я нарушава, трябва, да понесе наказанието си.

Музика за ушите като слушам как Кирчо и Мунчо са се запътили с бодра крачка към затвора!

Тези двамата са по зле и от Жан Виденов. Така ще ги изпързалят комунягите, че свят ще им се завие. А ние пак ще платим сметката барабар с лихвите.

Борисов, Доган, Пеевски, Киро, олигарси, политици, комунисти, дерибеи, феодали, енергийни босове, Абе всички са чисти като сълзици, нали така Гешев? Нема се оправим. Никога. Заместваме едните боклуци с други. 30 години и продължава. Накрая ще стане като в Библията - 45 години, докато не умре и последния роден с увредено мислене.

Каскета и гербаджийската мафия хапят за последно. Горките... не знаят колко силен гръб има зад Кирил Петков (една малка, слаба и бедна държавица зад Голямата вода). Наблюдаваме последните предсмъртни гърчове на БГ МАФИЯТА на Тиквун! Амин!

Хааах, Кирчо, не може да нарушаваш конституцията и да се правиш, че нищо не е станало. Че и премиер си тръгнал, да ставаш. "Изчезвай, да не се занимавам с тебе!" Как ти звучат тези думи, които отправи към Гешев. Много си невъзпитан, говориш на каруцарски език и твърде много си позволявам в държавата. И без друго този кабинет ще трае кратко.

Бойко е виновен!

козяк се намеси нещо просто а цял конституционен съд намесиха ясно бе нарушението но бе допуснат до избори как бе що? оня расате без доказателства го баннаха от избори без да е нарушил конституцията даже чорапа също вирее в подмандатната поливан с пиндостански тор

А-а-ааааа не бе! Защо отидоха Цацаров и Гешев в САЩ? "Не е знак за подкрепа", коментира дипломат https://www.svobodnaevropa.bg/a/30219972.html

каскета играе гнусна игра и накрая ще свърши побит на кол... така мисля аз.

На война, като на война. Петков е излъгал в декларацията за гражданството си, наруши конституцията. Главният прокурор трябва, да поиска имунитета на Кирил Петков и да му повдигане обвинение. Още повече, че КС вече се произнесе и потвърди, че има нарушение на конституцията. "Хайде, подавай останвка Петков, да не се занимавам с тебе!" Как звучи?

Е да де, то това е гнусната игра. Да прехвърлят това нарушение и да го "пришият" към евентуалното му бъдещо премиерстване. Така гнусния късак гешефта, ще демонстрира на целия свят как се бори с "престъпността по високите етажи на властта" и ще обслужи анално и орално онези гнусни мутри, на които вика "Шефе, и аз се праим на луд, ама ти си боК"... Затова ще бъде побит на кол. Заради гнусотията която папка... Този човек спокойно няма да може да се движи из България като обикновен гражданин след време. Помни ми думата.

Гешев върви според закона. Имаме нарушение на конституцията, ще трябва, да има и обвинение. Или не сме държава с конституция, а врата в полето. Кой ще инвестира в такава държава? И без друго, чалгарите, носещите ковчези и тарикатите, ни нъвлякоха в три пъти избори, за кратко време. Кой е луд да инвестира, като след няколко месеца се сменя власта и започва реваншизъм, и изчегъртване?

Всичко е решено. Престъпление няма за червени дебили.

Абе я го оставете на мира Кирчо Ментата! Той тепърва ще е за Прокурор, не го занимавайте с глупости! Сега обещава от чешмите да тече вино, а от небето да валят кебапчета

Много Тиков се е събрало в нета , Тролят и Тролят като малоумни Тикви и Калинки ! Кирил е Пич !

Дреме от де иде комсомолеца... Само да внимава какво прави с ограничаването на човешките права и с решенията за ФИРОМ , че може да се превърне в най-кратко управлявалия мултигрупец в историята .

Мне. Първата жена премиер на Швеция подаде оставка няколко часа след назначението си

За това глобата е 1000 лв. Ще си я плати. Е и?