Прокурорите сезират Европа и посланиците за опит за намеса в независимостта на съдебната власт

Според АПБ предложените промени застрашават върховенството на закона и разделението на властите в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Кьовеши им покаже мястото им - в ъгъла!

Кохортата на Гешев! Незабавна оставка за каскета! Те се намесват в дейността на парламента! Парламента кове законите, а не прокуроро-милиционерската пасмина!

Тея пък къде видяха в България върховенство на закона и независима съдебна власт?

Прокурорите са страна в процеса, също както и адвокатите! За каква съдебна власт плямпат тези мекерета на Пеевски/Борисов, които нямат никакъв срам да прикриват безобразията на властта - Белене, КТБ, Лукойл, Турски поток, пълни чекмеджета с пачки и кюлчета, заграбване на бизнеси, незаконно подслушване, включително и на действащ премиер! НУЛЕВИ усилия на прокуратурата да търси виновни и пълен чадър над Кой?то ги е назначил.

Тея боклуци мръсни! До вчера репресираха и мачкаха народа! Това им беше работата. Не да се оплакват, те са за затвора!

Щото до сега нямаше намеса…налЕ?

А нещо за 8-те джуджета , а ??

"До вчера репресираха и мачкаха народа!"???? Човече, прекалил си с белото.

243Win

Едни много объркани хора, в една много объркана институция, бранят правото си да са безконтролни и безконтролно подчинени на ГлавПрок-а. Нещастни хора!

Господа протестиращи, съдебната ни система не става зависима едва сега, но определено е на път да смени зависимоста си. И май ще се окажете от страната на булката. За това ревете :)

Всичките са за уволнение, до един.

Охаха, колко не зависими сте вие прокурорите, че и цялата система, мама ви. Страх ли ви хвана? Или атаката е тай-добрата защита? А гадове такива? Живеем в страната на шуро-баджатаците, в която на никой нищо не можеш да направиш, страна в която законите се пишат за определени личности, страна в която не се спазват нито правила нито закони

Тези промени са важни! Иначе как метежниците от ГРУ ще върнат дрОгаря Череп в БГ, а!

Цялата тая паплач вън!!!!

Олтопода се пържи на бавен огън

ОКТОПОДА

на какво ли не е готов човек само за да запази собстеното си охолство постигнато чрез нищо. Защо не ги сезирахте, когато парламента ви натресе образуването на подобни структури .... и създаването и закриването е в еднаква степен намеса и бъркане в работата на съдебната власт. Когато трябва да се разкриват престъпления и да се внася справедливост в обществото мълчим и си затваряме очите за жълти стотинки, но когато трябва да се лишим от приходи и облаги и сме много чуствителни и ревем до небесата. Сезирайте и господ ако искате, само не знам кой ще ви подкрепи и ще застане зад вас.

Разръчкаха ли ви кочината??? )))))

Европа отдавна ви е дала червен картон!

Дрън, дрън, носят от девет дерета вода да си запазят сладката служба. Ние сме парламентарна република и парламентът мже всичко - както са ги създали на времето, така и да ги закрият. Намеса в съдебната власт имаме ако някой ги контролира, а в случая няма такова нещо, само ги закриват. А и те, именно бидейки безконтролни, си правеха каквото искат - мачкаха и наказваха с нефелни дела, а после когато съдът оправдае обвинените и им присъди големи обезщетение - ни кук яли, ни лука мирисали. Говорят нещо за успехи, ама аз такива не виждам, за сметка на това издънки и загубени дела колкото искаш.

страх тресе кочината. що не питахте всички за произвола на обвиненията ви в тая държава и кой да бъде и кой да не бъде разследван. бем ви и върховенството.

Нагли и Нагли. Досега 30 години спите, мизерници.

Kак пък преди 2010 имахме върховенство на закона, когато вас ви намяше, че чак и в ЕС ни приеха! А създаването на спец. прокуратура от Герб с техни кадри не е ли намеса в независимостта на съдебната власт!

nагли продажни боклуци.

НА МАЙОРА ДА ГО НАФЪРФОРА

Че има такава намеса, има, обаче те пък да се правят на света вода ненапита...все едно като им предложат съответната сума, не отказват...

Този спец. съд и тази спец. прокуратура, заради действията на които България е осъдена в почти 100% от делата заведени в Европейския съд по правата на човека, ще сезира европейски органи. Ако не беше трагично щеше да е смешно.

са ги снимали. Вече знаем кои са. До стената и кррррррррт

Браво на прокурорите! България не е бананова република. Мафията и техният президент Радев няма да успеят да прокарат пъклените си планове, колкото и да се опитват.

спомням си когато се създаде спец прокоратурата и съда, как си казвах е са им се ева мамата на някой хора. Явно обаче всико е било добре прокламирани намерания прикриващи други цели и интереси. Няма нищо по логично, правилно и достойно от това да ви закрият.

Божков ти ли си ?

Педераст, това никога не е било, духалка гадна

Хората ще видят, че псевдо десните от ДъБъ не са носители на положителна промяна а по-скоро на регрес

Я да видиш ти, как най- корумпираната и некадърна част от обществото ни изведнъж се сети за "върховенството " на закона и "независимата" съдебна власт. Срам и позор сте за БГ обществото!!

Че изисква промяна в конституцията, е така. Както и предната измишльотина за разследващ главният прокурор. Но прокуратурата в момента обслужва определени политически интереси и това е напълно недопустимо. Тя трябва да се децентрализира. Да не зависи това, дали някой ще бъде съден наказателно, само от 1 човек в държавата - главният прокурор. Трябва да може да се започва дело и от други, дори главният прокурор да е напълно несъгласен. Не да е като сега, дето мога да ви изредя примерно десетина престъпни бездействия на прокуратурата. И тотално различно разглеждане на подобни казуси, когато касаят определени групи хора. Ето при ПТП-то с Местан, съдят бащата за загиналото бебе. А когато Московски с моторна шейна утрепа единият си син, какво направиха - нищо - пропуснаха дори убийство, пък било и по непредпазливост! Като във второто е много по-неоспоримо, на кой е вината. Трябва да има начин, да бъдат съдени Гешев и Цацаров за престъпно бездействие. На моменти напълно избират цели за атака политически. Прокурорите трябва да са деполитизирани, а такива се държат като политически пионки. Даже тук говорят за обслужване на чужда държава. Еми докажете го? Така изсипано е клевета и престъпление. Дори в това сезиране, проличава тяхно престъпление. Изказват се като политици, а това е недопустимо. Затова и от началото казвах, че Гешев не става за главен прокурор, защото не е деполитизиран. Цацаров от комисийката за прикриване на корупция, кой държавен служител разследва за корупция? Горанов, Шехерезада и някой друг ли, дето си строят/купуват имотчета за някой милион лева на държавна заплата?

Ха, събрали се слугите на мутрата борисов, пеевски и доган да се оплакват от липсата на ... независима съдебна система ??? А досега как беше - как пък нито едно независимо разследване не започнахте бе катили - за всяко от тях ви се спускаше отгоре нареждане кой да "смачкате" и кой да не закачате ? Просто бяхте бухалката в ръцете на мафията от герП ! А като сте толкова независими защо не започнахте "независими" разследвания за пачките пари и кюлчетата в чекмеджето на премиера ? Или за източването на КТБ и връзката борисов-пеевски в нея ? Или за сараите на доган и пристанището в Росенец, построени с държавна пара ? Или за записите на мутрата със мишо бирата ? Или за записите на мутрата със цацаров ? Или за записите на мутрата със заплахи срещу Елена Йончева и собственика на Еврохолд, че не се съобразявал с него ? Хайде - нали бяхте независими досега - защо не си свършихте независимо работата - нали за това ви плащахме дебелите заплати с нашите пари - защо пълзяхте в краката на мутрите и лаехте срещу народа а ? Марш от тази измислена служба !

Независимостта на трите власти- законодателна, съдебна и изпълнителна- предполага, по конституция, ненамеса на никоя от тях в работата на останалите две.

Спомням си когато се създаде президентството, как си казвах е са им се ева мамата на някой хора. Явно обаче всико е било добре прокламирани намерения прикриващи други цели и интереси. Няма нищо по логично, правилно и достойно от това да го закрият.

другаря череп ще си се върне и сигурно и на него ще плащаме обезщетения после, както плащахме на трактори и на кой ли още не.... защото той със сигурност е играл по правилата на играта /написани от ГЕРБ/ и вероятно за нищо няма да могат да го пипнат, тия измислени обвинения ще паднат в съда, тоя филм вече сме го гледали, при това в няколко серии... много реват прокурарите, ама нека да изкарат една статистика по колко дела и с обвинянея от кои прокурори сме плащали обезщетения, както и на каква стойност са били те.

Така е като в Нар. Събр. се набутаха адвокатите на мутрите

Научи български! Да не би да си настоящият председател на НС?!

така така в интерес на истината има логика и така перефразирано

Като знам кой ви е главния прокурор от там нататък всичко ми е ясно и няма смисъл да чета цялата статия.

Тези до сега спаха, сега като им развалиха хранилката било се разрушавало независимостта …. Мале мале, по големи слагачи от тези няма начело на главния слагач Гешев !!!

Прокуратурата в България не в независима, а обслужваща ГЕРБ

Я, го духай бе, червей!

Черепът, Баневи, Вълчо, Очите.. дадоха пари за изборите, сега си искат инвестицията върната! Като избирате хора като Мая Галева, Татяна Ванко 1, мафията на Костов, чалгарите на Жоро Илиев - това ще получавате! Долу ГЕРБ, БСП, ДПС и сие! Нови лица, не стари манджи!!!

Яйноядец си така и така!

Божков цв Василев и другите победители от изборите , са по силни от европейската комисия

Чудесна новина. Щом са се притеснили така господата от прокуратурата, значи промените са на правилни. Току виж видим Гешев и Цацаров в затвора след няколко месеца.