Прокурори и полицаи влязоха в Басейнова дирекция в Благоевград

Дирекцията контролира водните обеми в реките и язовирите в Югозападна България

Обратно в новината

Коментари - Прокурори и полицаи влязоха в Басейнова дирекция в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и безмислената служба - Басейнова дирекция

цитат: "За неспазване на плана за водоползване ВИК Перник беше санкционирана от Дирекцията. Въпреки одобрените количества от 1 млн. куб. м водният оператор е изразходвал през ноември заявените 1,5 млн. куб. м." Това е с 50% повече от одобреното -> Егати кражбите НЕМА такава държава !

Мутренска държава! Навсякъде другаде по света ако има проблем във фирма, пращат одитори да анализират грешките. У нас пращат бухалки. Има проблем, значи трябва да има глобен или арестуван.... И плебсът реве от кеф.

Колко е броя на експертите, държавните служители, колко им се заплаща, издръжка,.......и кои лица са назначени там. Навсякъде в страната едно и също. Министерство на финансите би следвало да публикува подробна справка за държавната служба, защото тя се финансира от данъците. По администрации за всеки месец и годишно.

Какво разхищение на държавни средства - Басейнови дирекции, с един куп отдели и служители, за които освен средствата за заплати са необходими и такива за сгради, офиси, отопление, транспорт, командировъчни, консумативи и много други и от които практически няма нужда, защото се дублират и с други държавни институции. В Канада имало такива дирекции, но там имат хиляди пъти повече езера и реки.

е и?на кой му пука вече?веригата и терминал 2

Напълно излишна нагла структура

като унищожиха хидромелиорациите и направиха тръбите на скраб от което някой забогатя сега са на ред В и К , Може би някой иска проиватизацията им! За да си направят собствениците им заплати като в Софийска вода десетки хиляди и да дигнат водата до космически висоти!