17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво се оказа? Че прокурорът е реагирал адекватно, за разлика от охранителите.

Пред закона, всички български граждани сме равни! На по обикновените граждани, за такива действия, веднага ги арестуват и съдят за хулигански действия, докато хората с власт: Спрямо Г.А. ще бъде образувано дисциплинарно производство за нарушение на разпоредбите на Кодекса за етично поведение на българските магистрати!!!!

Ще се разплача от умиление. Това сме го гледали няколко пъти ... сега ще трият сол, после я посланик, я аташе някъде по белия свят. Гешев да вземе като е толкова принципен да оповести имотните декларации на родата (за съпругата дава така или иначе и всичко е прикрито вече).

Гешевт първо да вземе да изчисти баща си и жена си от имотите за милиони дето им е прехвърлил,а после да говори глупости за някой друг.Не може каскет с държавна заплата да придобива бензиностанция,автосервиз,платен паркинг,куп апартаменти,къщи и парцели.

0

Долна, чарвена ЛЪЖА

ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ЛИШИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УПРАЖНЯВА ПРОФЕСИЯТА СИ ЗАВИНАГИ! ТОЙ ЩЕ Е ПОДКУПЕН, ТАКИВА НЕОБУЗДАНИ ХОРА НЯМАТ НИТО СТВЕСТ, НИТО МОРАЛНИ СПИРАЧКИ!

Чистите само прахта а калта и мухъла остават !

Цялата държава е такава! Утре ще го дават по новините а в други ден ще го пуснат. Всичката паплач с власт ще прави каквото си иска.

И тоя ли е от джуджета ? Защото те са недосегаемите

Кой е? Защо не му пишат името? Няма даже инициали - пък после ни убеждават колко да безпристрастни.

Направена ли ми е проверка за алкохол и т.н.

0

Ми не знам, ти ще кажеш

А с "прокурора" Петьо Еврото какво стана? Като бивш прокурор е Задкулисен мафиот? Да идем ли да пием по бира в заведението 8-те джуджета? Само да мушна калашника под якето, че да не го видят партулките на ченгесарите, дето брата на министъра ги е сложил, да, същия, е шофьора на Петьо Еврото. Нали всички са равни пред законо, ама прокурорите и съдиите са по-равни! Крият се зад имунитет, оловен сигурно?

И кой е тоя Ганю Абдалски... или като е прокурор не може да ме су каже името - измет долна!

прокурорски син убива двама на тротоар- условна присъда

Приказки и само приказки, пак няма да има наказани и така до следващият нагъл случай на някой да се възполсва от служебното си положение.

А защо не му напишете пълните имена на тоя от Гешефтурата, така както правите с "простите" данъкоплатци?

Истината е,че всички завършили "Право" винаги намират начин при разговор да натъртят този факт ,защото се чувстват безнаказани и всевластни.Често заплашват под една или друга форма. Виждала съм адвокати да го правят също. Очевидно не е добре да се всички да са под "общ знаменател", но е факт ,че са редки случаите, в които такива хора са неагресивно поведение.

Първи да се изфукам - и аз съм юрист. Второ да си призная - за съжаление май си прав.

ни са удря. Тези, дето сме никои.

На Руски те беше ли - поживьом - Увидим!

ами да видим дали времето на двойните стандарти е свършило. Според мен не, просто продължава времето на ГОЛЕМИТЕ приказки. Гербаджийски дебили!

смях в залата

1 от 100 те % служители с подобно поведение

0

Не говори така неуважително за честните хора от органите, които си рискуват животите ти и лайняното ти семейство да живеете по-сигурно и добре, разбра ли, джендър руски? Боклуци има навсякъде, но мнозинството, масата хора в системата са супер свестни и морални, и имената им няма да чуеш никога, защото просто съвестно си вършат работата и не се правят на недосегаеми, като тоя боклук. И заради такива като него да пишеш, че такива са 100%? Избори спечелени да не видите, червени уроди.

а бе ай де не ги защитавай! ТЕ АКО БЯХА ЧЕСТНИ ДАЛИ ЩЯХА ДА ПОДКРЕПЯТ КОРУПЦИЯТА В БГ-ТО?? Подбора на служителите е такъв че да бъдат с такова мислене и действия! Те ако са честни дали щяха да търпят да са слуги?

i-rrelevant

В системата има 1507 прокурора и прокурорки. Колко от тях са свестните, които от сутрин до вечер рискуват животите си за да живее по-добре лайняното ми семейство госпожо невъзпитан илитерат?

интересно защо плюеш ? преди време поисках едно единствено име на служител който не се е възползвал от служебното си положение , и обещах че ако бъде представено такова име никога няма да напиша и дума срещу властта който и да я ползва , колкото до съдържанието на кратуните всички знаем че са кухи и Ти не правиш изключение

0

А тоя селски прокурор, ако не се окаже от вашите другари, аз главата си режа.

Кажете!!! Колко .души е осъдил с истински доказателства, колко дела е разрешил, за кого е гласувал

не е новина от обществена важност. Дайте корумтурата на прокуратурата!

искахме да чуем, след като излязоха данни за корумпирани прокурори. Пияните не ни интересуват.

0

Ами, оквен да му се извинят и да го пуснат? Това време мина. Когато става дума за магистрат, трябва да се работи безкомпромисно, дори когато става дума за такива актове на агресия - това показва, че човекът е слаб психически (и/или има порок) и не би трябвало да е на подобен пост. Всимко има значение, от милиардерите, до "дребните риби", като Иванчева - всички големи са били малки, като са започвали. Трябва твърда ръка при всеки, особено хора от съдебната и изпълнителната.

ще е слаб психически,

0

Физическото и вербално насилие е последният пристан на слабия характер.

Той хубаво чисти Каскета, лошото е, че го прави избирателно и с цел да трупа рейтинг в очите на простите. А после ще трябва да чистим и след него...

PROfessionalKURkato"kyp'orkatiIlianaPaeBa...

ИМАТЕ МНОГО БЕСНИ БОТОВЕ, ДИР.БГ. Озаптте ги. Текстът трябва да гласи: 2020-07-06 02:47:03 щабс-капитана (нерегистриран) ау 16 свети води вавилонски ми писали минус на това: има си ал-химици за подобни постановки. пречил им е човекът и са му сипали в потира некой елексир. айде не на нас. Тука има само трима (3) разбирачи, останалите сте минали покрай зидаромазаческия занаят. Прочетете книгата на генерал Зикулов и си отворете оченцата, че масово сте доносничили за стаж, пари и пенсии. реплика +0 -0 ---------- А сега ми слагайте БАН - да подминем процедурата с палмите, светофарите и паметниците, ще е по-безболезнено - нямам намерение да се тормозя с капчата с изчезващи пешеходни пътеки или коли.

Уважавам хората и истината !!! Дано всичко казано от г-н Гешев е вярно ! Дойде време да се пречистим и покаем !!!

ау 16 свети води ввилонскими писали минус на това: има си ал-химици за подобни постановки. пречил им е човекът и са му сипали в потира некой елексир. айде не на нас. Тука има смотрима разбирачи, останалите сте минали покрай зидаромазаческия занаят. Прочетете книгата на генерал Зикулов и си отворете оченцата, че масово сте доносничили за стаж, пари и пенсии.

клавиатурни грешки. коригирам се: ау 16 свети води ввилонскими писали минус да се чета: Ау, 16 свети води вавилонски енапити ми писали минус

брое нето на тролетариите започна.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Sexcris.Com

Прах в очите на хората!

MRAZITE GESHEV zashtoto barzo zaxvana bandugite kakvito ste i VIE. BRAVO GESHEV, MACHKAI TAZI PRESTAPNA SGAN. OTARVI NI OT TEZI BOKLYTSI.

гешефтурата е сготвила поредния неудобен, честен, и против тиквата и ши-ши прокурор.

Истината е че в българските болници се отнасят отвратително с пациентите. Хората не издържат и налитат на бой. Няма значение дали са цигани прокурори или цисти българи. За персонала от санитарите до началника на болницата те са капризни навлеци.

В интерес на истината, сме попадали на много свестни доктори, но и на чудовища!

Бая имате да чистите. Дебелото момче е преяло сериозно. Не можете да го изчистите

Иван Гешев ли се е казвал този прокурор?

Да аэ энам кой е,серооэно.Той е един мръсен,долен минет.Един педал ,жена му я энае целият квартал,энаят я като ПЕПА минета която духа по баири и маэета.

оглавява антикорупционна партия. И той е бил сътрудник на Тайните служби.

ще те предложа заНобел, ако ми посочиш някой, който не е получил поне едно хонорарче задонос в България от началото на миналия век та досега. Бабинката ти може да е в кюпа. И ти да не знаеш.

Сега малко пушилка и лозунги , а след това тихичко "ай'да не се повтаря повече".

Толуп с толуп!!!! Мисирка като шефа си!!!!

А Фантишек ? Дето беше бил едно дете, защото милало пред него на опашката на лавката, защото бърза да си вземе вода за час ? Него го ще го подведете под отговорност ? или той е от вашите ?

Горкият той. Научил думите на Каскета и ги цитира, ама ще видя големият х@ й. Колкото и да цитара шефаси , няма да му помогне. Демокрацията е за върховете, долу си е живо еба @ не

Ясно! И ти си, отдолу!

Комунизма никога не е напускал България , само дето съвсем се изроди в лицето на ГЕРБ .

прокурорчето е назначено и не се дуе само пред този, който го е назначил ако беше избрано прокурорчето нямаше да се дуе пред избирателии и данъкоплатци, които му плащат заплатата

Ами този прокурор е взел пример от началника си.

Предлагам обезщетенията за осъдителни присъди срещу държавата да се плащат от данъците само на ония, които са гласували за Боко и шайката му.

Ха ха ха - главния каскет се бил възмутил :)

Прокурора не е комуникирал справедливо с дедковците от охраната.Тва е изключение от правилото да е вежлив и почтителен със задържаните.

Те сички охранител са праят на рамбовци А пък са мишки мързелани

Така е дава им се власт. Имам лично мой случай с ъс служител в министерството на мвр. Заплашва е че бил от системата и имал на кръста си оръжие да внимавам. Уреди и синът сивмвр. Какво, начитова държава със насилие защото са от системата