Прокурор: Харви Уайнстийн се e смятал за властелин на вселената

Джоан Илузи-Орбон имитира американският продуцент с думите: Аз карам вселената да се върти и затова те не отиват да се оплакват, когато аз, кралят, ги тъпча, плюя върху тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май го табеждават малко повече Какво прави тя в хотелска стай

И това да не е някакво престъпление? Тия феминистки съвсем пощуряха от злоба. Да не говорим, че очевидно е бил властелин, щом като толкова женски са избрали да му пуснат, за да си осигурят кариерата по женския начин.

То е ясно че си антифеминист, да се чуди човек каква е била майка ти. Само че Америка все пак не е Близкия Изток , където, по презумпция, жената е виновна.

Майка ми какво общо има, или ти си от ония, които смятат, че всяка жена изповядва фашистката идеология на феминистките? Не виждам освен това в какво точно са виновни жените, които са си осигурили кариерата не чрез професионалните си умения, ами чрез женските си органи, пък после са решили, че "те не са такива жени", ама както правилно си забелязала, аз съм антифеминист, така че ще оставя подобни набеждения за виновността на подобен тип жени, на феминистките.

Видно е ,че ги е покварявал,това е практика в Холивуд и не само.Голяма част не смеят да свидетелстват по различни лични причини.Всички партита на продуцентоте от неговия ранг са съпътсвани с дрога,алкохол ,разврат и това не са неизвестни неща.Човека ,меко казано се е самозабравил ,чак се е провъзгласил за " крал"!

И сега горките покварени жени подсмърчат от мъка по загубената си невинност от висотата на многомилионните си кариери. Защото е "видно", че той ги е покварявал насила, нали. Тя и тази истерична прокурорка така го обвинява, на "видно е".

Как може да се изнасили жена в устата, ако не я отвори, хайде във вагината може, защото тя е отворена и няма зъби..?

Светът се побърка. Всички тия боклуци са подскачали от радост, след като са били "изнасилени". Това е природа - жените обичат парите, нищо не би ги спряло когато си мислят, че са близо до тях.

Той е за светец достоен и монумент да му направят. Може да ги е ч...л, но ги е направил звезди и милионерки. Тук в българия си дават дупето за айфонче и среден клас количка, а в студентски и за няколко питиета или подслон. Скоро на една пак й бяха пратили нов модел айфон от US... Срам и резил

или с онази си работа - разлика няма почти никаква, само че на едното му викат "любоф"!

Дори не искам да те познавам.

рОя само като му видиш физиономията и му дават 20 години на топло...

Значи мен бившият ми като ме покани на вечеря и ходих да го взема от тях и той като прави секс с мен имам пълното основание да го съдя за изнасилване. Нищо, че после се облагодетелствах материално. Ще изчакам да минат още 2 три годинки да му се разрасне бизнеса и ще го съдя за системен сексуален тормоз. Дотогава ще тренирам как се играят паник атаки пред публика и магистрати.

За педофилите в Холивуд забравиха...

67-годишният Уайнстийн е обвинен в изнасилване на жена в хотелска стая в Манхатън през 2013 г. и в принудителен орален секс с друга жена през 2006 г. Само не ми е ясно как тези жени са се озовали в леглото му. Отвлякъл ли ги е от улицата и под дулото на пистолет да ги е карал да се радват на малкият Харви.

Каква свинска физиономия има уайнстиин. Отврат. Смажете го, да служи за урок и на други. Разбира се че ги е правил каквото си иска. Но свърши. Боклук. Дано прави орален секс в затвора.

Аз

Ми правил ги е. Щото са му дали. Нещо повече - сами са си поискали. Проститутките сами си искат.

винаги Клиентът иска! - Проститутката преценява клиента, договаря цената, взима парите и предоставя договореното.

в америка да те е страх да погледнеш жена...явен пример на лицемерието им. с джени суши тая..пача..ра

Джени сушито да целува ръка на кобрата, че и дигна рейтинга и я поканиха в плейбой.....

А бе това с "принудителният орален секс" ми се струва изключително неразумно и рисковано...за насилника ! Там ,за разлика на други "места" ....тракат зъбки :)))

Като и вземеш страха на една жена можеш да правиш всичко с нея. А жената предпочита да ти направи свирка щото там поне има някакъв контрол и не боли

Тоя не изглежда на англосаксонец на турчин прилича

Баш на ашкеназки еврейн си му е сурата, лукав и подъл, не може да го сбъркаш

да си го кажем направо дашни жени с претенции за сметки явно са ходили по мераците му..а сега кво стана..съсипаха го..всеки случай насилиха ме за да получа роля звучи странно .по някакъв начин хем ме отвращава хем го съжялявам

Аз

Не знам тос кого е изнасилвал, ама да си поискаш, за да дадеш роличка на някоя селска кифла, кифлата да ти пусне, ти да си изпълниш обещанието и кифлата после да стане звезда и да и пораснат зъби на хухуто, не е изнасилване, а проституция. Проституцията в САЩ, разбира се, е незаконна, ама да го съдят за наемане на проститутки, а не за изнасилване. А в такъв случай и проститутките са за обвинение. Т. нар. звезди, демек.

Дано да има огледало в килията...

В България веселият тарикат Иван Славков се похвали по телевизията, че с Хачо Бояджиев прилагали тактиката - "първо в леглото и после на екрана". И на двамата соцбоклука се размина. Кой е..л, е..л.

Taka e. И двамата бяха боклуци в личен план, въпреки че поне в професиите си бяха добри, особено Хачо Бояджиев.

Било е публична тайна и е широко разпространено. Колко книжки има за продуценти и режисьори, но с променени имена. Този сега ще го отнесе за всички. Тук по фирми от магазини до такива като Божков колкото не щеш. Обикновено е доброволно де - предпочитат да си запазят работата.

Това обяснява защо в десетилетията, след като е почнал да посяга на млади изгряващи холивудски, той е непрестанно обграден от тях и всякакви други по коктейлите. Даже и Опра говори срещу него защитавайки жертвите му. А нима тя, милиардерката и една от най-влиятелните изобщо в тоя бизнес не е знаела тия неща, докато поне две десетилетия са се снимали с него ухилени и прегърнати по купоните я Холивуд? Аре бе! Не може да има чак толкова тъпи хора дето го вярват . И преди да нацвъкате минусите, че защитавам продуцента - мне. Не го защитавам, просто показвам лицемерието в Холивуд.

Много правилно! За упражнено насилие и принуда се надявам да си получи заслуженото, но обвиненията са от 2006 и 2013. В края на деветдесетте доста от актрисите, които изгряха с филми на Мирамакс, а сега го обвиняват са пърхали щастливо около него в онези години.

Даже не им е посягал, ти знаеш ли какво става, ако ти се носи слава, че срещу една свирка ще ги направиш звезди? Ще ти се вие опашка пред кабинета. Жена съм и си признавам, повечето жени са парцали. Пълно е с видеа в нета как му целуват дъто - Мерил Стрийп, Гуинет Полтроу, ДЖ Лауренс и един бол мъже. Всички или са му пускали или са знаели за тази му слабост и са си били ок, защото в Холивуд нямат морал. Сега всички са срещу него, ама като ги е бутал към Оскарите са си го гушкали. Много противна работа е това Холивуд.

Този ще го осъдят да плати много пари + 10 години затвор.

Всички зная че вселената има един властелин бочко

но отношениято на човекът към жените е абсолютно правилно...

Ти си нещастник. Явно това си видял в къщи и не си познал даброто,любовта,обичта,разбирателството и халмонията в човешките отношения. Но повярвай ми! Има ги!Дано успееш да ги познааеш.

Любов, добро, ама сиренето - с пари!

Хей, друже, няма да ти разберат намека, че такива златотърсачки заслужават такова отношение.

"... Уайнстийн е обвинен в изнасилване на жена в хотелска стая в Манхатън през 2013 г. и в принудителен орален секс с друга жена през 2006 г ..." Брей, направо прясна работа. Все едно че вчера е станало! Не е като повечето други подобни случаи, когато 87-годишни бабки изведнъж се сещат как някой си известен мъж похотливо ги погледнал, че даже и закачливо им намигнал мръсникът му с мръсник, докато те са били на 19 примерно.

По-евтино щеше да му излезе да си беше направил пластична операция отколкото сега да плаща на адвокати и да лежи в затвора.Даже можеше на него да му плащат за компанията.

Като го гледам на външност не се учудвам, че само с принуда е правил секс. Иначе вътрешно сигурно е много свестен човек.

сега като му подкарат негрите моторетката в панделата ще разбере теорията за Мултивселената...

Ами нашия Велик Божков с милярдите нали е правил същото - американците да го духат - нашите са недосегаеми, независимо че принуждаваха и изнасилваха стотици жени...

Всички богаташи попадат в тоя капан да се мислят велики. Дори и доста по-бедни от Харвито.

Средно статистически англосаксонец. Тъп,нагъл ,грозен и убеден че е велик .

...и евангелист...

Не е. Евреин е. Жените доста подробно описаха че нямал топки и целият бил на черни точки, отделно колко дебел е. Ама после му пращали есемеси да му благодарят

Наш Боку е слънце и без него не може, тоя пък бил карал Вселената да се движи. Все психично болни хора.

Голем хубавец, нема що. Щом го погледнеш и можеш да намразиш човешкия род, а ако тоя започне да лепне по тебе направо можеш да повърнеш.

Да не ти се налага да си актриса, и то хубавичка. Предполагам, че на много момичета дето не са му пуснали кариерата им е била дотам.

Mario Draganov

Талантливи актриси бол! Тези, които са се поддали на изкушението да пробият точно в онзи момент са направили своя избор, а сега реват. Защо? Само тези, върху които е упражнил физическо насилие и принуда могат да се считат за жертви. До тук е обвинен само за два случая. За хората, които сме гледали малко повечко филми, особено в най силният период на Мирамакс и сме виждали перверзната му мутра още тогава ни беше ясно, че повечето от новоизгряващите звезди са имали вземане-даване с въпросният продуцент. Не го оправдавам и се надявам да си получи заслуженото, но е грозно да бъде обвиняван от жени, които сами са направили своят избор.