Прокуратурата: Закриването на спецмагистратурите ще има негативен ефект

"Промените ще засегнат в негативен плансътрудничеството с Европейската прокуратура", казват от държавното обвинение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ахмаци, толкова сте зле, че на черното казвате бяло: Черепа, Арабаджиеви, Баневи, Миньо Стайков - яки богаташи от нищото, с мастити адвокати, с имения и частни охрани- как се бори това? Да не говорим за президентската и военна мафия и руските капути… Заставате на страната на мафията, ей - вярвате на сестра Галева и адвокатчетата от Ибгни и ДБ… Аз съм за Гешев, перфектен, доказа го в комисиите…

Измет като хаджигенчо и Маяма Галева плюс ристю шкембара Важно звено на крехкато ни правораздаване ще бъде УНиЩожено. А Ганю Балкански си пие рачията....и ич не му е.... Наздраве Ганю. Да илядолетиш.

Каскета напоследък гледа така мъченически, изтормозено, кротичко, нищо общо с наглата раззината муцуна от времето когато Бочко беше на власт, хи хи хи!

Опитвам се да се сетя каква корупция по високите етажи са разбили тия. Помогнете с примери.

Ма Сийке, много си бяла, що така?

Това което човек сам си направи никой не може да му го причини.Тъпия каскет с ярко изразен слугински манталитет сам си сложи главата на дръвника с акцията в президентството.А тя се оказа прекалено голяма лъжица за устата му.И сега трябва да смени плочата-гонка на герберасти и депесари.Новите господари не са за неговата уста лъжица.

Да де, ама депесарите напоследък са първи дружки с Боко Тиквата. Да не забравяме, че бухалкаджиите на Гешефта нахлуха в президентсвото точно след като Президентът почна да задава въпроси за Пеевски и Доган. Да не забравяме при кого изтича Бочко точно преди изборите под двете турски знамена. Да не забравяме Ердоган чие правителство подкрепи.

Противодействие с корупцията и организирана престъпност? Кога е имало такова? Точно обратното - спецмагистрати подпомагат въпросните дейности.

Браво на г-н Гешев. Мафията иска отстраняването му и иска изобщо да няма прокуратура...ама много им пречи.

геш

Негаривен за ДПС и ГЕРБ , позитивен за останалите...

Ей Прокопа най-после ще си отдъхне като закрият спец прокуратурата и прекратят делата срещу него. Изчегъртването работи с пълна сила и смяната на модела също. Хайде честито!

Делото срещу Прокопа катастрофира в съда още на първа инстанция!!! Както ще се случи и с повечето "спецдела", водени за да се прехвърли собствености или спре конкуренция...

"Този път изгубихме битката" - Гешефта по повод делото за Прокопа. Той Прокопа явно си е отдъхнал още като е чул как Каскета ще става главен прокурор. След като е спрял да се смее на глас, разбира се.

"Ще се стигне и до регрес в противодействието на организираната престъпност, корупцията по високите етажи на властта и тероризма" И какво излезе от престъпните групи? Три или четири бяха задържани и от тях 95% бяха освободени срещу подписка, единствените с присъди ако може да се нарекат и присъди са разни дребни рибки от групите. Има ли въобще дела за корупция във властта? Кметовете по общите които се глобяват за корупция не се броят. И накрая кой за какво получил присъда за тероризъм? Тия с взривеният автобус преди цяла вечност на летището нищо не се постигна. С ареста на имами проповядващи радикален ислям ли визират тероризъм?! Но хей заловили телефонните измамници?! Макар да се твърдеше че няма как да ги намерят или осъдят защото хората правели всичко доброволно. А както се съди за убийство така и за такива работи!

Само толкова ще е негативния ефект. Само за спецмагистратурите ще има негативен ефект закриването на спецмагистратурите

Най интересното е друго,че откакто Борисов не е на влас при новата власт пуснаха всички олигарси,няма разследвания и арести вече на мутрите и олигарсите,явно те превзеха властта благодарение на пазителя си Рублен Черепов Бобоков Мутрев. Няма нито една акция за противодействие на корупцията,нито една акция срещу мутрите,всичко си стана по старому,както си беше по времето на БСП...

Посочи кой са пуснали?

Арабаджиеви,Бенчо Бенчев,Бобокови,Очите,Миню Стайков...

Никой от тези не бе осъден, герберастчета лъжливи. Бяха пуснати от ареста поради щото "неопровержимите доказателства" на Гешефта системно не се оказваха чак толкоз неопровержими и накрая се оказваше, че съдът не може да образува дело върху материалите, представени от гешефтурата. Даже платихме обезщетения за някой от тия, дето го бяха държали прекалено дълго по арестите без да има обвинение от гешефтурата. И повечето от тях бяха пуснати още докато Бочко беше на власт, гербогниди. Да си припомним кой блееше "този път изгубихме битката" изпод каскета си.

Хмммм, а кой ги пусна, а? И защо?

И Пламенчо Узунов може да си пуши пурите и да си пие ромчето на спокойствие. Не, че нещо, ама смърди та се не трае.

слугите на Пеевски, Доган, Чекмеджан!!!

Що бе, Гешефт? Няма ли да може вече гешефтурата да сключва споразумения с престъпници, да не възразява като ги освобождават, и да заработва обезщетения за милиони левове с "неопровержими доказателства"?

специално за телефонните измами Гешев е прав колкото и да не желаете да го признаете Няма начин да не помнике колкото и да сте склерозирали червени боклуци че всеки ден по телевизията казваха за няколко пенсионера метнали от балконя по 5000 или 10 000 лева

И какъв ще е толкова негативния ефект? Доказани убийци ще бъдат пускани под домашен арест и унивинявани или пияни, дрогирани неправоспособни "шофьори" ще получават условни присъди за убийства на пешеходци? Че това и до сега се случва.

А, той Гешефта въобще не е имал предвид тези като говори за негативен ефект от това да му отнемат личните гавази, където прибират "за наказание" ченгесари, пребиващи народа.

Спецпрокуратурата се занимава с други неща, ама ти откъде ще знаеш?!? Чукча писател, не читател!

Колко са осъдените о в следствие на действията на тия спецпрокуратури и на колко са осъдени?

НУЛА обаче колко злато са си разпределили ехееее кой злато кой квото има, и наркотици се приемат даже после има къде да се пускат по веригата

"...ефективно на затвор са били осъдени 138 души, като най-честото наказание е до 3 години затвор (за 96 осъдени), 40 души са осъдени на от 3 до 10 години затвор, а двама са получили присъди от над 10 години затвор." 2018-та година

Осемте джуджета не харесват това И франтишек и той тц тц тц

Хайде стига сте плакали толкова много за тези спец звена. Просто ще трябва й да работите когато ги закрият, затова е болката...

Те си работеха и преди да бъдат спец звена. Работиха както в съдилищата, така и в прокуратурите, ама ти отде да знаеш това?

Работиха хахахаха и по статистика са си чесали топките, споразумения с престъпниците, а касто не искат - директно им крадат златото като в Осемте джуджета Франтишек, ти ли си? ДТЕПМ!

за вас знаем, може да не се обаждате

Като не ти харесва, оди пеш бе.