17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая не прави разлика между магистрала и паркинг, сега ще я тормозите с водопроводни системи. Жената разбира само от къщи за гости по европроекти. Много исках да отседна в едната от двете ѝ къщи с изглед към морето, но се оказа, че не мога, защото не съм ѝ син, нито зет, нито брат....

и в какво си качество прокуратурата издава такива разпореждания ?

Тази кокошка да каже, как работата не може да стане, на нея това й е силата! Тя не става за тази работа, добре, сложили са я да продължи работата на комисията на Мая Манолова като полтическо лице . Ама нямат ли някой заместник с опит в министреството, който да е в час с проблемите? Некадърност до шия!

В качеството си на прокуратура!

Освен това да вземат и да си преасфалтират главната улица, че е голяма трагедия!

Прокуратурата не трябва да се държи като изпълнителна власт. Може разбира се да обърне внимание на проблем, но трябва преди всичко да преследва кой не е решил проблема с водата толкова дълго време. Според мен министъра трябва да види дали няма нарушения на закона или престъпно бездействие на миналите власти и да сезира прокуратурата.

да се преасфалтира ама нали трябва първо да се оправят тръбите, то е близко до акъла, не българската работа асфалт и после копаме и после пак асфалт

не подкокоросвай дъртофелото, защото до тук работата й се състоеше в оправдания, защо нещо не става. И без теб ще нададе вопли как нямало да стане, защото Луната не е в правилната фаза, ретрограден Меркурий и др.