Разследват „Бул Био – НЦЗПБ“ за неизгодни сделки

Софийска градска прокуратура разследва „Бул Био – НЦЗПБ“ ЕООД за сключени неизгодни сделки.

Обратно в новината

Коментари - Разследват „Бул Био – НЦЗПБ“ за неизгодни сделки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Колчо и Гост: Разбирам, че не споделяте написаното от мен и че не сте съгласни. Но когато фактите говорят, и боговете мълчат!Наистина по БНТ излъчиха две стари предавания на Валя Ахчиева от 2015 година, свързани с турските ваксини. Звучи невероятно, така е, и скептицизмът ви е напълно основателен! Но това е факт! Проверете го сами!!!

Далаверите започнали още през 2008 година! Кой беше на власт тогава? Или работниците в института Бул Био са правили далаверата без знанието на правителството!

Ще отидат някъде към 8-9 години за разследване само до 1-ва инстанция.След това има още две " инстанции".

Премиерският приятел,д-р Носков ги натвори тези далаверки.Но пък бързо се сдоби с ново БМВ.

Отрепко, пак ли с опорни точки? Прочети какво пише в статията: "Образувано е досъдебно производство за това, че за времето от 2008 г. до 2014 г. ...". Та, другарю, кой беше премиер през 2008 г. когато започват далаверите?

Кви неизгодни сделки? тия с подправени документи са ваксинирали хиляди деца... ако им се размине официално може да сменим България със Сомнамбул или нещо от сорта на живите-мъртви

Да да

Няма подправени документи, бе кретен!

По БНТ повтаряха филмите на Валя Ахчиева за турските ваксини от ... 2015 година. Дали се запълваше програмата поради липса на продукция по актуални теми или се изпълнява поръчката на един "модел"? Този модел очевидно е задействал и прокуратурата, която като Кака Мара се сетила да се побара и раследва неизгодни сделки от 2008 до 2014 година. От тук трябва да се прогонят западните инвеститори и да се разчисти терена за руски и грузински капитали!

Калчо, Калчо, момче жалко.

Пак ли нещо те затрудни и не можа да го разбереш? Ами питай!

Тъпанал

Да полежат "демократите 10 г.в панделатапосле ще ги мислим.