17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да проверят къде са нощували строителите на въпросната кула и участващите в този цирк

Доживяхме наркомана -Фалос да ни показва фактури,,,да си покаже неговите, дето всичко е офшорки и няма един лев платен на България от помиите му!

Поредния прах в очите на хората, защото видяхме как за милиони профукани от тотев и дружина колко време се мотаят белким затихне недоволството...

Защо в програмата за предстоящите музикални събития не виждам нито един от кадърните професионални, образовани пловдивски джаз, рок, и поп изпълнители ? Някви авери на общинарите, дето изобщо не са професионални музиканти, а лекари по професия, дето до момента не са издали нито една авторска композиция изведнъж се появяват и подписват договор с общината да напишат химн на Пловдив и да го изпълняват преди всяко едно събитие през годината.... Ето това е лицето на община Пловдив - МАФИЯ !

Мога да ви покажа построена ДО КЛЮЧ ( само без креватчетата) от нашта фирма в София :ЧИСТО НОВА МАСИВНА ДВУЕТАЖНА ДЕТСКА ГРАДИНА с разгърната застроена площ от 1454 квадратни метра ( а не някакви си 600-800 кв.м. , колкото е въпросната сцена от тръбно скеле) за 360 дена-с разрешение за ползване и за ТОЧНО 2 милиона лева !!! Ако иска и ПРОКУРАТУРАТА ще и предоставя договора !!!

славчо българомразец

Многоуважаваните куладжии не успяха да обяснят защо точно кула? Кулата е символ на какво? Или да отговорят на въпроса защо откриването на Пловдив 2019 - европейска столица на културата не може да мине без кула, защо тя е толкова специална в програмата? Иначе това са едни усвоени от приближени на организаторите пари. Нашите пари, в частност и моите. Едни крадци на хубави държавни позии са взели едни пари - това се вижда от всякъде и без да имаме кула. Къде са политиците - защо не поемат политическата отгворност? Дали не са съучастници?

Arcadium

Бати Боко поръча на дългуча да вдигне олелия и сега Цацата се прави на голяма работа. Защото е обществена тайна, че Боко и Тотев не могат да се понасят нищо, че и двамата са от ГЕРБ. Защо мислите не дойде на окриването? Не се учудвайте ако дългия направи партия и се коалира с Боко.

Щом цаца се намесва,значи нещата ще бъдат замазани.Досега са такива фактите за всичко досега.За бедните пари няма,а за крадене в изобилие

.. погледнете улиците - поне табелки с имената да бяха сложили. как ще се оправят посетителите? Коко струват едни табелки? Срам! .. този неграмотник направи от Пловдив пародия на град, а не културна столица. ...Но, да се оправят пловдивчани? ..трябва да са много тъпи за да търпят тоя тъпанар!

Ами инфраструктурата се прави с пари. Пловдив не е получил един лев от държавата за инфраструктура за столица на културата . Другата столица Матера , получи 400милиона от италианската държава , основно за инфраструктура, дори жп линия и построиха. След като Софиянци изгубиха състезанието с Пловдив за еврото лица , решиха да саботират и проектът остана без финансиране за инфраструктура. Ако беше в София сигурно щяха да завлекат поне милиард. Напук проектът стана и на откриването имаше над 100 хиляди души въпреки -8 градуса температура . Все пак Пловдив е Пловдив, не шопска и торлашка сбирщина.

Да, оня помияр Веждичката Мазния лъгА 4 години Пловдив, че му пращал обещаните пари...лъжа след лъжа, като целия ГЕРБ и Столицата ( София - град от 1948 г насам)

Европейската столица на културата преминава в втората си фаза- на Прокуратурата. У нас всичко е така,защото главната движеща сила и смисъл на всяка дейност е да се присвоят пари. Страшно пропадна тази държава и този народ. Парите съсипаха всичко. Алчност, мошеничество,престъпления и деградация.

....... учено, недоучено, но знае 50 за теб-50 за мен......

Сега и шефчетата на Икономическа полиция ще изкарат някой лев. Много ясно, че има кражба и измама, нали заради това участваме в такива простотии, столица на културата. Столипиново и то е столица на културата!

Не е зле малко да ги поразтърсят от проверки, защото предстоят още стотици събития по тази столица на културата, представяте ли си, каква лапачка ще пада! За жалост, дълбоко се съмнявам, че всичко ще мине с изрядност на документацията и пито-платено.А би трябвало някой персонално да бъде принуден да връща пари, ама нали са сдружение и пак отговорността е размита, та за всичко е помислено;)

някой съмнява ли си какъв ще е резултата на прокуратурата. Най-вероятно 1 млн. разходи за разследване и оправдаване на крадците. Пък може и нещо да разделят помежду си.

Еййййййй, тоя - пловдивския кмет се не наяде. То не бяха апарати за онкологичния диспансер, то не бяха ремонти, то не бяха сцени. И пак си е там. Яка гърбина има, ША знаЙш!!!

Кат дойде БСП на власт ще бъдат вкарани всичките във затвора,където беше Иванчева.

Затваря се един от най-натоварените булеварди за седмици в самия центра на града. Парализира се движението в целия град. Строи се някакво безумно съоръжение за 60 минути, предствление ли е, инсталация ли е, перформънс ли е, една голяма тъпня ли е...... не знам как точно да го нарека. И се изливат 2.5 милиона лева за тази дивотия. Та какво й е на зала Колодрума, Стадион Пловдив, Лаута в краен случай. Или управата на града другно са полудели групово или дружно са усвоили някакви пари. Най-вероятно чужди пари, че те най-лесно се усвояват. Цялата тази работа смърди яко. Жалко че това се случва в родния ми град който не е модерен и динамичен, но има собствена неповторима атмосфера и красота. Това трябваше да се покаже на Европа. А не немска полюция за 2.5 милиона. Ня ги рабирам аз така културата и изкуството.

Абсолютна гробарска простотия! За 1 час похарчиха 2 милиона народна пара! Какво се парадира с това? Пълно безумие!

"Не съжалявам тези хора. Това е народ, който не заслужава съжаление. Те сами ни избраха. Никой не ги е лъгал". Йозеф Гьобелс

Това с европейската столица на к-та е пълна пародия за много пари. Както се оказа, в Пловдив няма НИТО една нормална концертна зала, всичко е в руини или се нуждае от сериозен ремонт. Вместо това, герберастчето Тотев наля 2 млн. в някава сцена, която ще се използва 2 дни. А този Тотев как ли е станал кмет на Пловдив - както беше писал един негов състудент, на поредния изпит, дава на Тотев да препише от него, защото Тотев е изключително тъп, съответно резултатът е - анонимният състудент има 6-ца, а Тотев 2-ка. Колко трябва да си тъп/може би като мерна единица да се използва тъпотията на Боко Тъпото и Цецо Пъпешоглавият/ за да не можеш да препишеш от материал, който е за 6-ца?

То поне да беше два дни. 60 минути изтрещели кукундели и 60 минути за DJ шиле дето може да си ''свири'' с грамофона и от бутка на ''лафка''. Баси.

Ами държавата не е дала и един лев за инфраструктура. На Матера италианската държава и даде 400 милиона, включително инфраструктура, даже жп линия и прекараха. Тук злобните шопи , които изгубиха състезанието за столица на културата , не дадоха и един лев за инфраструктура. Ако беше в София сигурно щяха да отпуснат и откраднат поне милиард. Очевидно българска нация не съществува, само заемаме място в света и се мъчим, по самостоятелните се спасяват при дриги народи.

Само за твое сведение : община Рим незнайно как и защо е задлъжняла не с лев и с два с с цели ТРИНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ЕВРО !!! Така , че не знам колко милиона са “дали “ на община Матерна , ама там крадат много , много повече и от нас!!!

Нещо сте пропуснали, май... Държавата отпусна 20 милиона на Пловдив! Вярно, не са 400, но не са и 0! И те са точно за подсигуряване на инфраструктурата покрай домакинството. Няма нужда да казвам, че не са усвоени и съответно изпълнени със съдържание: "Средствата, които държавата ще отпусне за инициативата „Европейска столица на културата 2019“, са необходими за подготовката и провеждането на културната програма, както и за изграждането на нова културна инфраструктура и обновяването на съществуващата. Очаква се да бъде подобрена и градската среда." - това по информация от медиите от 2015... Отделно през август 2018 са отпуснати още 9 милиона допълнително към бюджета на Пловдив за, цитирам "Разчетени са средства по бюджета на община Пловдив в размер на 9 млн. лв. за финансиране на изграждането на нова или обновяване на съществуваща културна инфраструктура (художествени галерии, кина, зали за временни експозиции) и за обновяване на друга градска среда (площад "Централен“ и прилежащи културни пространства и др.)."!!! Друг е въпросът, че подобряването на инфраструктурата(не културната) е заложено и в оперативна програма "Региони в растеж", това са пари по структурните фондове на ЕС, т.е. европейски пари... Така че нека не жалим излишно г-н Кмета и Общината. Те наши Служители и като такива имат задължения, за които получават възнаграждения. Много е просто. Трябва само да си вършат работата, така както всеки един от нас върши своята на неговото си работно място.

И какво по-точно ще проверите? Дали документите са изрядни и подписите автентични. Ако е това хич не харчете пари. Трябва независима експертна оценка и разликата да се заплати от кмета. Няма страшно той си знае от къде ще намери парите

Баси столицата на културата, щом една сцена се налага германска фирма да я строи. Излагаме се с тая криворазбрана цивилизация и постоянно гледане на запад. Вече за хора ни нямат там.

Ами в София , кой мислиш че ги строи сцените за големи събития, Чалгун , като радва столичани с кючеци и той немска сцена ползва .

Абе не за парите за европейската столица на културата бе. Става въпрос за парите за кулата при откриването и хореографията, да ви таковам в журналистите заспали.

и да ги гледате документите, няма никакви нарушения, но догодина майката на кмета ще си построи нов хотел, ама между тях пък няма абсолютно никаква връзка.

Във фейсбук с постове сме силни, а като дойде Борисов на гости в шоуто козируваме

Аз не зная Кмет от ГЕРБ да е честен ,крадът като цигани ,затова и на този Тотев му викат мамин Ваньо , хотели ,блокове направи на името на мама ! Щом са възложили проверката на Икономическата полиция Пловдив , ще го хванат за Марко Тотев този ! Трябва пълно разследване от Специализираната Прокуратура и да се види виновния за тези невероятни цени !

Има ли кмет на БСП някъде

Шоуменът е шоумен за да прави шоу. "Шоуменът написа, че е наемал същата тази сцена от същата фирма с всички екстри и за всичко е платил 681 000 лв., докато общината в Пловдив е дала за същите плоскости 2 млн. лв." Само където при него монтажът е бил хоризонтален, а при майничките вертикален. Има лека разлика между двете, от никакви си двадесетина метра. А че са краднали, краднали са, но не повече от 0,4м.

Колкото ги хванаха в схемите със болницата, толкова ще ги хванат и за тази сцена. По документи всичко е точно, то няма закон за морала на държавният служител!

Ала бала , от тази проверка резултата предварително го знам , просто се имитира някаква безумна дейност , а нашите хора винаги ще са защитени .

Колега, не се хвалете с такъв лесен случай :)

И заключението на прокуратурата ще е: Всичко е точно.

за първи път

Честно казано като знам площада в Пловдив какви разбити плочи има, ми става смешно каква столица на културата е станал.

че сред чужденците в комисията нямаше секс маниаци :)

Най-недоволна е гологлавата славуца,че не бе поканена да участва в откриването,че да се пооблажи...

Е, то чалгата няма общо с културата.

За Матера 60 хилядно градче в Италия държавата е дала общо 400 милиона евро включително и за инфраструктура . За половин милионен Пловдив българската държава е дала общо 10 милиона евро и нито едно евро за инфраструктура. И разни злобни шопи , както и чалгари като Славун Учиндолски , които не успяха да докопат проекта искат и това да провалят . Всъщност Пловдив , за разлика от други градове и особено "столицата" няма дори една завършена представителна и съвременна сграда с пари от българската държава - кочина с изключение на една библиотека от соца. Всичко друго интересно е или културно наследство от други народи и цивилизации , или частни и местни инициативи. Макар и при български културен геноцид градът е пак е номер едно, въпреки че се напълни са селяци.

Е Рачо, нали затова протестират всички - 2 млн. не са малк и можеше да се построи нещо трайно в Пловдив вместо сцена. А париците не са отишли при местни творци, у немската фирма се невидяли куче влаче рейс.

Е друго си е Тотев да гепи нали. Още един луксозен хотел да построи или още един жилищен комплекс да вдигне

Лошото е , че селяците вече го управляват. Последните три кметски мандата са на възпитаници на шофьорския техникум. Сега битката ще е пак между шофьорчета Славчо Атанасов, пето поколение селянче , станало член на БКП на 18, с образование за политрук в армията и другото шофьорче Мамин Тотьо , уличен гомньо с криминално досие още от ученик .

Най-недоволен е гологлавия дългуч,че не бе поканен да участва в откриването,че да се пооблажи и той.

Тя прокуратурата се самосезира и за апартамента на Горанов .И????? Прокуратурата в България се е превърнала в структура за натиск и замитане на грабежи и престъпления.

каза едрата дребна риба: "Аз доклада не съм го чел, но първата ни работа е да разберем кой го е писал".

Където има дим, има и огън. "...от община Пловдив заявиха, че предстои изготвяне на подробен отчет на направените разходи от страна на германската компания." А артитистичният директор закова сумата 2.4 млн. лв. за Шоуто.

Тя по принцип прокуратурата иска да ги хване крадците ама няма желание.

и аз се опитвам да се сетя за такъв случай - да са осъдили някого, ама нито един не ми идва на ум :)

Да ги хване, или и тя да си прихване!

Айде сега Тотев във Затвора,като Иванчева,до доказване на противното,че не са присвоили над 1.5МЛН лева за тази сцена на Пловдив

За кокошка няма прошка .... Тотев е с няколко милиона... Не като онази там със 0.07 милиона ... Тотев е наше момче - щеше да коли прасе на площада ... Как така ще ходи в затвора ?! Он е от герп !

Да ,това че са прахосани пари никой няма да открие ,както винаги е било,но по важното е ,че направо се изложихме. Още от първия ден се знае,че за 2019г.италианския град Матера е Европейската столица на културата. Защо тези алчни про..ци стават кметове?

Не бързайте да ни отписвате. Пловдив е най-старият жив град в Европа. И по-лошо от крадлив кмет сме превъзмогвали :) А и него рано или късно ще ни го сменят.

успех и късмет

Благодаря, ще имаме нужда :)

Сериозно ли? За Рим, например, какво ще кажете? Умрял ли е?

Толкова ли е трудно да се търси информация в Интернет?

За "Вечния град" ще кажа, че съществува непрекъснато от 8-ми век пр.Хр., а иначе има археологически данни, че още през 12-то хилядолетие пр. Хр. там е имало поселища. Пловдив е заселен през 6-тото хилядолетие пр.Хр. и оттогава жителите му не са го напускали било то поради природни бедствия или други причини, както е ставало с други древни градове, до ден днешен. Надявам се, че отговорих на добронамерения въпрос на ?! :)

Междувременно от община Пловдив заявиха, че предстои изготвяне на подробен отчет на направените разходи от страна на германската компания. На каква базаса платили цена без плансметка?

Има голям дисбаланс между дереджето на средния пловдивчанин и мащабите на зрелището, което му се натрапи. Пловдив, общо взето, си е беден град - заплати под 1000 лв, ужким чужди инвеститори дето налитат на евтинкото, зимни сметки за ток, затворени булеварди, изнервен трафик - и на целия този фон - бам - столица на културата. Продукт на чужда фирма за 2 млн. Няма по-зле подбран PR-момент. Някои хора не мислят просто.

Поредния лъжлив, платен, трол мрънкалник.

Има прекрасни фирми, които биха свършили прекрасна работа. Защо чак от Германия ще идват. Този Тотев изобщо не мисли. Тези пари можеше да останат тук в нашата икономика. Офффффф. Няма променянка, всеки си прави каквото иска с държавни пари.

Прокуратурата ще проверява счетоводните фактура, а там всичко е ОК .... Това са за съжаление навякъде проверките ..

Ще падне значи... "напасване" на сумите, щом и прокуратурата в Пловдив си поиска част от... пая:)))!!!

номера. То и за зоопарка едва ли не за малко и да го осъдят кмета, ама изобщо нямаха намерение.

Не знам какви пари и за какво точно са похарчени, но излагацията бе на висота.... По-голяма простотия не съм виждал !

Доста смешна схема. Този Тотев е пълен безхаберник. Едно болче не е завил в Пловдив. Колко пъти прокуратурата го хваща в схеми. То бяха ревове, то бяха циркове. Айде сега пак същата схема. Какво не знае прокуратурата. Всичко е ясно за прокуратурата, но някой не разрешава да се пипа Тотев. Едни 40% процента от общите изхарчени пари са присвоени. Няма доказване. Успокойте се.

Айдее, Слави пак ще излезе прав! Срам за организаторите, да връщат парите до стотинка или затвор.

Тази "Столица на културата' - Пловдив да не е в Германия щом немци я представят?

Пловдивските подлоги от прокуратурата пак въртят поредния цирк.

учиндолскиа каун искал да занули и тази сцена.... обаче не му се получило и сега пише доноси, разяснениа и обесненииа.