Прокуратурата се самосезира за Държавната консолидационна компания

Проверяват за "евентуално извършени престъпления от общ характер" след медийни публикации и запитвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го въпроса: А кога ще се самосезира за шкафчета, Братиньо, "Ало, Ваньо", ПКП, "На прост човек ..й се набива, Томиславе" и т.н.? И, отговорът е много лесен - при този каскет - никога. Но, този каскет няма да е вечен, нали?

Поредното гербаджийско активно мероприятие за саботиране на промените с активното участие на Каскета Гешев. Гербаджийските калинки , назначени броени дни преди изборите през месец април нямат друга мисия освен да пречат и да подпомагат пълненето на шкафчета. Но нищо, скоро тази измислена структура ще бъде закрита , а калинките на Боко ще трябва да си търсят друга хранилка

Само че така нареченото от тебе активно мероприятие е дебело подплатено с документи относно всички нарушения на тая твоя любимка:))) Или викаш тя вярно ги направила всичките тези нарушения ама иначе честен човек:))))

Първо прочети документите и какви документи са показали Тогава се опитвай да защитаваш ГЕРПесарите :)

Вместо да е сезирана както би трябвало от служебната министърка, прокуратурата се самосезира. Значи министърката е тази, която би трябвало вместо да заплашва с уволнения и да се хвърля на амбразурата да сезира именно прокуратурата за да се разбере каква е истината.

Щом шайката на Гешев се е заела, значи има нещо гнило, което трябва да се прикрие. Те друго не правят.

Заела се защото от Дубай везиева няма как да ги сезира. И още нещо-всичките и изпълнения са документирани и изпратени и на президента и на премиера. За всяко нещо което директорите са казали до момента има документи и доказателства-нещо което И до ден днешен не виждаме от служебното правителство. А да пропуснах-казаха също че ще изпратят документите и на европейската прокуратура.