Разследват мащабната измама на Гал Барак - "Вълка от София"

10 души са обвиняеми по искане на съдебните власти на Австрия и Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям срам!Премиера на България на снимка с голям измамник.Това е върхът на пълната деградация на Бойко.

Така се би снимал и Плевнелиев прегърнал проститука. От много фамилиарничене с непознати за пред публиката, така се получава. Макар онази май да обичала да се снима с известни и попада Томислав Дончев в същият капан.

Другаде пишат: "Израелецът Гал Барак арестуван в България и немецът Уве Ленхоф са задържани като лидери на международна група за финансови измами, оперирала в няколко държави и откраднала над 100 милиона евро през псевдо-трейдърски сайтове." Дават и снимки, като с Борисов: bivol.bg/wp-content/uploads/2019/02/Gal-Barak-and-Rabbi-Salamon-1.jpg

Провел е среща с ББ в Министерски съвет.Разбира се,има и богат снимков маТриял."Вълкът"е бил посрещнат с усмивки,прегръдки и потупвания по рамото,като голям чуждестранен "инвеститор".

Лицето може да е извършвало престъпната си дейност от територията на България, но дали има българско гражданство, е съвсем отделен въпрос. Всеки престъпник може да се кръсти“ Мафиотът от София“, но не всеки киберпрестъпник има българско гражданство, нали?

Този е човек на Борисов и няма какво повече да се говори ?

Вълкът от София

За съжаление даже няма да разберат какво имаш предвид...

Става въпрос за онлайн финансова търговска измама, в резултат на което са измамени хиляди граждани на Германия, Австрия и други страни от ЕС, а нанесената им щета е за около 100 млн. евро. Става въпрос за алчността и лакомията човешка на хиляди европейци с европейски "ценности"! За това става въпрос драги списвачи. Навремето у нас имаше един канадец, който събираше парите в брой на пъпа на София и "даваше" лихва 10 пъти над нормалната, а БНБ мълчеше срамежливо вместо да го арестуват и тикнат в затвора, че той бил видите ли "крупен бизнесмен". Лайфчойс, пилета, бутчета и дървен матриал от Канада, Майкъл Капустин в София... Имаше и един сърбин дето жулеше варненци и добричлии. Михаил Гаич... По-преди него имаше едни пловдивски тарикати с една "схема" дето влизаш в нея и даваш едни пари срещу къс хартия с написани имена... Боже какви лапнишарани е имало тогава... Един истински математик тогава говореше по телевизията на хора да не подават на алчността си, защото всяка схема има начало и край и в един момент много хора ще останат само с хартията в ръце без пари... Този "вълк" рязан от София с нищо не е по-различен от изброените деца на Понци. Интернет просто му е дал възможността да ожули хилади хора далеч от него без дори да ги е видял! Само в това е разликата.

Герберите нещо избягват да кометират тази тема що така а, вожда май с мошенници се забърква?

браво, но защо не са арестувани и настоящи и бивши служители на въпросната фирма E&G Finances? Или и те ще реват по медиите, че не знаели за въпросната измама като ония железарски селянин от Добрич, дето не знаел, че продава оръжия? Пълно с такива мързеливи тарикатчета, които се хващат на подобна работа, получават по 5-10к заплати и после - невинни сме..

Нашите телефонни измамници не ги преследват с оправданието че действат от Румъния. А ния защо не помолим за съдействие Румъния?

Преди малко гледах снимка на този мошеник с Баце Боко Тиквето. Щастлива снимка в кабинетчето на Тиквето. Не случайно е дошъл в Боковото царство този мишок. Анархията в Боколендия е уникална и всемогъща. Плащаш на Тиквето и си цар.

А аз гледах снимка как Нинова се целува с него и той й дава 50 бона за кампанията на Радев. Ама може и да не е вярно.

Каква мащабна измама - 100 милиона евро.. Елате в България да видите какво е мащабна измама - Приватизация 30-40 милиарда, Белене - 3-4 милиарда, КТБ - 4 милиарда, Заменки - 10 милиарда.. Стига сте ни занимавали с Вълци, дето са някакви джебчийчета на дребно пред нашите Титани..

вълчия пай.

Пък в Горнооряховския квартал Калтинец колко въци има-бедна вие фантазията

Я да се казваше Галин Борисов, да видите тогава какви щяха да ги пишат. Но понеже е Гал Барак - тишина !

Каква тишина, бе - от 4 дена само за това пише.