17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпаци росолюбски, на този пазар няма нищо руско, също както на всеки един пазар в нормалните държави! намира се до една от циганските махали на пловдив, до кат, и му викат руски, щото иначе трябва да го наричат ромски! което си е едно и също де! тъй че се успокойте, там няма нито един алкаш, и нито една российска стока! дори лапти няма!

щом има "Инспекции", значи има ИНСПЕКТОР, Шерше ла ИНСПЕКТОРАН

спонтанно е възникнал пазара - снощи

"Инспекциите имат за цел да установят статута на тържището и функционира ли то като регламентиран пазар, от кого се стопанисва, отдават ли се под наем терени, павилиони или сергии, извършва ли се продажба на храни, напитки и други стоки, и декларират ли се приходи от нея, търгува ли се със защитени видове птици и има ли нерегламентирано горене на отпадъци." Този пазар съществува от 30 години сигурно. Както се казва Добрютро.

Смешници, прокуратурата пак удариха тъпомера. Жалки проститутки, за да угодят на сащ-исаните си господари се излагат като цигани....

а да се заема с ЛУКОЙЛ!

Просто не знаеш колко си прав. Само дето лукойл -бг отдавна не е руски, не е и български. А за да се ровиш в гешефта на рокфелер си трябват топки... каквито никой в родната прокуратура не притежава.

ГЕШЕВ е търсил руски ГРУ шпиони пренасящи експлозиви на Руския пазар задържана е съмнителна черна волга със затъмнени стъкла арестувани са 2 тьотки говорещи с акцент с чанти след обиск се оказло че не носят гранати а ряпа и цвекло и работят като готвачки в руски ресторант я във волгата е имало хладни оръжия кирки лопати и мотики туба с неизвестна субстанция която е предадена за анализ в института на МВР (съмнения за новичок)

Това му е втора грешка по името - първата беше, като обърка базар Илиенци с гарата :)

Започва се,умните рублофили да си стягат багажа защото скоро ще стане късно за тях

ако го бяха кръстили Турски пазар никой нямаше да ги проверява :)

Малиии, голям успех за каскетурата, хванали 100 кила цаца и няколко живи пилета.

там се продават промишлени стоки, тъпако! предимно от цигани, и няма нито една российска стока, и нито един россиянин! то по принцип понятието "российска стока" си е гавра!