17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой (ако се сеща), да ми каже, или посочи, къде в държавата НЯМА кражби и измами ??

А, тези "бившите готвачки" уж много загрижените към днешна дата, що си мълчаха до сега и готвеха с развалените продукти. Два пъти по виновни са от собственика. Мишки треперещи за мизерните си заплатки (и съм сигурен, че са били мизерни ). Сега ми се правят на майка Тереза.

Това не е от днес, а от години.„Найс Къмюникейшън“ ЕООД , "Ирена Георгиева - Ира" и "Бомара" са трите фирми на семейство Радулови - Борислав и Ира Радулови. Стойте далеч от тях! Некоректни работодатели, 90% от персонала няма трудов договор, служителите не си получават заплатите, и преждевременно ги гонят. В детската кухня има постоянна смяна на персонала, а хигиената е под всякаква критика.

В нормална държава се отива в затвора. В Китай например за такова нещо на стадиона и разстрел пред публика. В България 2-3 репортажа, уж проверки и след 3 дни ще е забравено.

Ужасна новина. Хората в болниците са със снижен имунитет, след операция се изисква захранване, недопустимо, отвратително деяние!!! Всички такива фирми под проверка и на ХЕИ, аман от тарикати. Да ги затворят и както е в Турция със забрана за бизнес в сектора до второ поколение. Хигиената трябва да е в като клиника, маски, шапки за коси, специално облекло... Наскоро гледах по дисковери, за такафа фирма която снабдява болници с храна, всичко се вакумира в специални съдове. Всичко се контролира с електроника и хигиената е като в операционна.. Има много да се учим ощеееее

Частникът е най-добър стопанин!

Пффф, проверки по документи! Да кажат на кого е фирмата и на кого от ГРОБ или ДПС е съпруг, братовчед, шурей, баджанак, или тям подобни!

Честни частници, които с данъците си плащат заплатата на всички.

Ако им бяха плащали на тия лелки сега щеше да продължава всичко по стару му. Трябва и те да бъдат подведени под отговорност защото са спомагали за цялата тая лайнарщина. Само далавераджии в тая тъпа държава.

Този изрод ако наистина е пробутвал на болните такава мухлясала и отровна помия трябва да бъде съден по бързата процедура. Не ме учудва, че точно такъв ганьо е спечелил обществена поръчка.

НЯМА КАК ЕТ да доставя храна на болница, че и на повече от една, без благословията на висш администратор в здравното министерство. Първо, такива доставчици би трябвало да минават през търг/обществена поръчка, където един от основните фактори е оценка на КАПАЦИТЕТА на тази фирма да извършва доставките. Сертифициране по HACCP е абсолютно задължителна, и ако са спазвали правилата, измамата ще лъсне веднага. При оценка на капацитета св взимат предвид цяла купчина фактори, които едно ЕТ трудно може да покрие. Та така. Основният въпрос тук е, КОЙ ДОПУСНА ЕДНО ЕТ ДА СНАБДЯВА БОЛНИЦИТЕ С ХРАНА.

Не е проблем че ЕТ. Ако е регистриран по търговския закон и закона за ДДС. Така даже е по добре, защото отговоря пред закона с цялото си имущество.

Ако се проследят връзките на фирмата в търговския регистър се виждат интересни неща.

И кво ще намерят? Малко грешки в документацията и толкоз. И то евентуално.

tonk11

А що ги предупреждават?

За да се появи Каскета в новините.