Прокуратурата отговори на Нинова: Законите са еднакви за всички (видео)

Изказването на лидера на БСП е единствено политическо и недопустимо, заяви наблюдаващият прокурор по образуваната преписка по жалба на Кирил Добрев

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отговори на Нинова: Законите са еднакви за всички (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За престъпление по кой текст от НК е досъдебното производство/ако не е само преписка/ ?

В случая става наистина вътрешно партийна разправия. В исторически план всички комунистически партии в бивша соц Европа бяха 50г. на власт и досега се ползват с авторитет. Но нещата се размиват, защото идеята е фалшива. На Запад има леви партии, но са само за парлама. Вижте на Нинова обещанията, да не купуваме Ф16, а парите да дадем на бедните. Дрън дрън.

Законите са еднакви за всички, но не се прилагат еднакво за всички!

и да се само унищожи дадена партия не е работа на прокуратурата що не са еднакви за крадеца боико и не раследват Барцелана чекмиджето и парите в саковете а внедряват агенти в БСП раследваите кражбите а не политиката

Няма по-голямо падение за БСП от последните избори. От рекордно ниския процент гласували за първи път в своята нова история БСП получава едноцифрен резултат и се нарежда на 5/ пето/ място по брой гласове. Лидерът на тази партия Корнелия Нинова вместо да подаде оставка, поради провал не тези избори призовава да ..."бъде арестувана"от прокуратурата, поради жалба от кадър на БСП, когото тя лично е смачкала, но български съд е е отменил изгонването му като "незаконно". Каква драма драги зрители! Вместо да излезе и да каже- осрах се и се махам, то тази жена търси виновен в ...лицето на прокуратурата?! Не е моя работа да искам отговорност от тази жена, но мисля, че онези, които плащат членски внос в тази партия трябва сериозно да помислят за какво иде реч. И ако това състояние на тяхната партия им харесва, тогава да си мълчат най-научно по казуса наречен "резултати от изборите.

Я да видим какво каза Курнела когато арестуваха незаконно ББ. Поне така определи ареста съда на две инстанции. Сега всеки лидер на партия може да бъде арестуван. Особено ако има законно основание. А тук прокуратурата ще си свърши работата. Курнела е юрист по образование. И се очаква да знае законите. И ако ги наруши за нея е непростимо. Така че очакваме арести. И на Курнела, и на Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца.

Егсти и позата, егТи и говоренето, самоувереността и някакво странно самодоволство на лицето на този прокурор

Законите са еднакви за всички ,които са против Борисов и ГЕРБ.

Хайде сега да видим кой български продажник ще се коалира с Червената Мафия БСП (БКП) Киро или Хр Иванов?

Те уж са демократи

Нинова от БСП, За 7 месеца на власт, НАЗНАЧИ 500 кървавочервени номенклатури на държавни постове! Ако пак влезе във властта на България, Ще назначи още 500 червени хрантутници от ЦК на БСП!

Корни, дръж се! С теб сме. Само ти можеш да оправиш БСП! Вече премина психологичната бариера от 10% На следващите избори се надяваме да удариш 6-7%!

На Курнелия минимума на червени избиратели е 1%! Всичко на горе е щастие и повод за празнуване на Бузлуджа!

Курнела не е ,,занулила” ,,Партията”.Тези гласове които биха отишли в Б(К)СП—а и които реално са гласувани от гласоподаватилите са преразпределени към маргиналните,но ,,се пак наши партии”ПП,ДБ,Възраждане и партията на новия проруски чукундур Янев ,,Български Възход. А са преразпределени с машините.Демек манипулация,демек лъжливи ,,избори” и ,,резултати под диригентската палка на Москва

Сега пак си показва рогата. Но много се лъжат ако си мислят ,че ще е както преди при ГЕРБ.Гешев да не си хвърля каскета нависоко.

Вие с Корни ли сте се хванали? Тя си взе Техноимпекс, без да има икономическо образование се самопдложи и стана министър на икономиката, прави си ПР на ваш гръб и ще се говори колко е лоша прокуратурата и как се е опълчила на злото... Нея закон не я лови!

Те я викат да даде показания, тя се държи, сякаш я арестиват незаконно като лидер на опозиция. Що за наглост!

между биволица и пияница

Шрек деградира длъжността прокурор се приравни на обкиновен, мързелив престъпник.

Киро Добрев е скритата лимонка на ГЕРБ в БСП. Заедно с Гергов и свитата му. Нинова обяви вчера,че БСП няма да се занимават с герб и ДПС за правителство. И Днес хоп..личната прокуратура на Герб атакува БСП чисто политически! Не мисля че ще изнудят Нинова да влезе в правителство с ГЕРБ и ДПС.

поредната лъжа от каскетурата! мутрата и шайката защо не озаптихте, ЕПМ и боклуците!

Защото едно доказателство не събрахте! Да те ЕВГ!

Почна игричката тука има, тука нема....Натиснеш плюс, излизат и два минуса...Аман, едно нещо не можем да направим като хората.

ама верно ли? Само ти цъкаш така. Никой друг.

то пък едни закони ,у нас - бягай работа , че ида.

Каква работа има държавното обвинение в дейността на политическа партия? В нацистка Германия се е случвало,но сега!

Законите били еднакви за всички.....Хахахахаха. Не че е смешно де...Къде ги намират тия слабоумници, бе хора. Този тумор, съдебната система, прогнила отвсякъде, корумпирана, натъпкана с такива инфантилни лицемери като този смешко, докато сме живи ли ще ямъкнем на гърба си, плащайки огромните заблати, вноските по дворците и хотелите иим по най-хубавите места в страната. Убиха вярата в справделивостта, в системата, в държавата и това изглежда все по- безнадеждно, със всичките му последици за обществото.Ей, нагли, оядени тунеядци...

Прокуратурата решава вътрешно партийни спорове! Страхотно! Това го няма никъде по света! Прокуратурата се е компрометирала тотално като защитник на шкафчета, а Гешев отдавна трябваше да си е отишъл!

Ама Добрев е богаташ....Дългогодишен лапач е този изключително противен тип.

Прокуратура набъркана във вътрешно партийни работи Е това не бяхме виждали ама ей го на.

В прокуратурата има само гелосани палячовци и книжни плъхове

Евала,прозорлив излезе Иван Костов! Вкара няколко агент-провокатори в БСП, един който успя да се докопа до шефското място и унищожи БСП.Крепостта се превзема най-лесно от вътре.

Ей, прокуратурата, вие шегувате ли се? Смешни сте!

Прокуратурата: Г-жа Нинова изнася манипулативна информация, проверката в БСП не е прецедент

Оопс

Поради безпрецедентния човечески интерес, у назика и в странство по мрежата, относно моят скромен богински благослов от вчераска, отново Ви занимавам с него. 2022-10-03 15:07:05 Оопс С девет ледени кристала богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Артемида на Олимп, на Троя и Диана на Рома Bona Dea, Добрата ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ Целта на БСП била "да не падне под 4% бариера", майна ! много благословено Пожелавам на Корнелия Здраве и Дълголетие ! https://www.youtube.com/watch?v=gUUdQfnshJ4 Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир аз Оопс - Мàрица и богинята на Средец, Европа, Египет, Вавилон, Картаген Афродита олимпийца, хеката Рея, Рибочката сме тукаска за да ви пазим ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ Θεά Άρτεμις, тройна хеката Бендида от Пулподева, Мàрица, Оопс, Добрата, олипмийца Артемида, Венда и Диана ловечката, хеката на Месечината, хеката на животните и магията, Пророчицата заклинателка Първа богина на Тракия и Кендрейсея Първа богина на Македония с Пела, и Мизия с Бдина Първа богина на Одриско с Балкана и Севтопола Света богина на Троята Пазителка на Рогът в Изобилието Силва-дроида на животните, змийците и птиците главна жрица на света Родопа, богосъща Рила, белия Прин и валния Балкан на горски нимфе, сатри и кентавори, и на белите тракийски кони Желадокоса

Тази партия много ми напомня на една предишна, на която главния секретар се смяташе за бог... Абе хора, социалистическите идеи са добри за всяко едно културно общество... Моля ви вървете си с достойнство (колкото ви е останало) и оставете нови (млади) хора с идеи да заемат вашето място, за да не умира тази партия. Дайте ни повод да гласуваме за вас.

*88888

''...Абе хора, социалистическите идеи са добри за всяко едно културно общество...'' Зависи от гледната КЛАСОВА точка. Икономическият интерес на нископлатения наемен работник/ служител НЕ съвпада с икономическият интерес на собственика на микро или малък бизнес- това са фактите, а Вие- както искате...Левите защитават интересите на 1вата социална група лица, в противоречие с интересите на 2та група лица. Тогава- каква двата ПРОТИВОПОЛОЖНИ икономически интереса се вместват в една партия,м...

До оня ден Нинова се пенеше пред медиите-Съда да си свърши работата. Но днес когато се отнася за нея съда бил бухалка. Ами така е КУрнелке когато тъчеш на два стана.

Прокуратурата се занимава с наказателни дела. Тя повдига такива обвинения. От кога неспазване правилник на БСП, е провинение по НК? Все едно съда да реши, че Бойко не е председател на ГЕРБ. Звучи абсурдно. Това са вътрешни проблеми, нямащи общо с наказателен процес.

Когато съда върне някой неправилно уволнен и това ли са вътрешно ведомствени неща. Точно за това е съда. За правдата

Неизпълнението на съдебно решение е престъпление. Ясно ли ти стана? И е много лесно доказуемо. Кака Кури и компания ще бъдат осъдени.

Днес министър Демерджиев каза,че Прокуратурата е отказала проверка за копиране на гласове от кмета на Симитли.Знапинвсе пак законите не важат за всички.

В БСП и използва бухалката Гешев.Остсналото е за наивници.

Дано остане г-жа Нинова още за един-два парламентарни вота, а после...е, после няма да има :), това и е хубавото на нея и затова нека всички я подкрепим да е вожд до последно!

Гешев с Кире Добрев - белото срещу БСП.Киро ,баща ти в гроба ще се обърне ако те види отгоре що за Толуп си .Навремето Бойко като с-р на МВР те спаси на митницата с белото и ти си му верен до гроб.

нинова се прави на интересна, не може да се примири, че е лузър.

КУРнелия вече съсипа БСП, така че оттук нататък, все тая...

Каскета си е най-добре, изчака Бойко да спечели изборите и започна пак да надига плешива главица!

Кога БСП ще се съобрази с исканията на съда. Или те бяха със съда когато Народния съд осъди хиляди българи на смърт

А бе човече с полиран мозък каво общо има БСП с Народния съд. Народния съд е дело на Коалицията от Звено ,БЗНС ,БСДП и БРП(к) наречена ОФ,но по разпореждане на Великите сили победили Великия райх а имено САЩ,,СССР и Англия. Такива съдилища е имало във Франция,Италия ,Полша,Чехословакия ,Унгария ,Румъния и др, държави в Европа без Испания .

След като БСП не е продължение на БКП кога за 33 години конгресите им станаха 44 на брой

Един Въпрос имам към въпросния Прокурор ? КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ?

бат Минчо- тъп си кат ГЪЗ ! Иди питай Корнелия колко и платиха да направи от партия с най-много гласове в България БСП да падне на 9 процента даже след олигофрените от ВЪЗРАЖДАНЕ

На дъругите избори Корито ще е с резултата на ИТН 3,8 %

Каскета Къде е , жив ли е, чака ли Боко да натисне копчето за да се размърда...

Имаха избори и почти никой не го подкрепи Добрев. Сега си мисли, че ако успее да се докопа до властта, някак си чудодейно ще привлече гласове. Никой няма да гласува за тази партия. Всички я асоциират с БКП и с бай Тошо. Единственият ви шанс са млади хора, като Божанков и Зарков. Няма да стане със стари лисици като Добрев.

Пропусна да кажеш -Еврика :)

И двамата са смрадливи боклуци. Но в БСП не са само двамата. Един свестен не остана ...

Добрев изглежда е направил изгодна сделка с Бойко и смята да приключи партията напълно. Проблемът не е в Нинова, а в това което чака след нея. Стари отрочета на БКП кадри.

Кое да приключи? Нищо приключва ли се?

Кирчо и Каскетурата се включили в СЪЗДАВАНЕТО на КОАЛИЦИЯ ГЕРБ/ БСП. Единственият шанс е ЕЛИМИНИРАНЕТО на Корнелия.

"... защо превърна една силна партия, претендираща за властта, в петоразрядна политическа сила ..." За БСП за съжаление думата сила е вече неприложима, под каквато и да е форма. Корнелия, Урсулка, Лиз Тръс - където и да се намърдат хищни и властолюбиви жени и съсипват нещата.

5-то разрядна :) Му ха ха ха :)

Тя беше във властта допреди 2 месеца и мафията я свали.

Добрев ,ти си морално нечистоплътен,вече няколко избора работиш против БСП ....нямаш място в БСП ,смири се заради баща си .

Курнелста много чистоплътна и води БСП към сияйни висоти

Нинова в Затвора.

Че не били спазили устав на БСП? Това къде го пише в НК?

Има за какво!

От кога вътрешни правила на БСП станаха закони? Все едно съда да разпореди Борисов да напусне ГЕРБ. Ситуацията си е абсурдна. БСП не е държавен орган, да възстановяват някой след съдебно решение. Това са вътрешни проблеми. А че закона бил еднакъв за всички, е пълна пародия. Лично съм подавал сигнал срещу ковид мерките, където при тях по статистика постигнаха почти 70 хиляди повече починали в България. Бих се ловял на бас, че няма да си мръднат пръста, дори за толкова починали. Отделно за престъпления които извършваха. Поне си изпълних дълга. А там за починали от ковида (реално починали констатирани), брояха дори бебе на майка от малцинствен произход на 14 години, дето по всички изказвания на докторите си личеше, че му е видяла сметката. Вместо да разследват убийство, го приписаха на ковида. Законите били еднакви за всички. Те може и да са еднакви, но как по тях съдят е различно.

И партийните ни събрания ли са под Ваша юрисдикция? Нещо сте се объркали.

Нещо и ти се опитваш да ни лъжеш.Няма токова нещо като "Законите са еднакви за всички".И ти се бъзикаш още от сега с нас.