Прокуратурата остави без протест глобата от 300 лв. за битата камериерка

Колежката й, която миналата година беше ритната от швед, още чака справедливост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбира се - прокуратурата не лиже това което лъже и плюе.

Браво няма що, златен медал що не му дадат на този.... ☹

Няма правосъдие! Око за око - зъб за зъб!

Ако го нямаше клипа, който настрой хората и шведа щеше да си тръгне с 300лв. глоба и обратното в този сучай, ако имаше клип, медиино "бучене" щеше да се повтори старата история, но поне щеше да полежи в ареста наглеца. Дори в бишите им колонии не си позволяват да се държат така както на наша територия, защото там ще ги отракат яко. Къде сте медиите да вдигате олелия или само, когато имате някакъв интерес от това.

"От държавното обвинение са приели решението на съда, което е по Указа за борба с дребното хулиганство" Тогава камериерката да го млатне този в мутрата с един метален бокс,та и той да си има един по такъв спомен.След което камериерката да върне на съдът тези 300лв за нейното дребно хулиганство,щом правосъдие няма!

Прокуратурата е една селска пачавра!!!

Зоповядайте в България мили туристи, тук можете да биете на воля и е евтино!

у нас все още е Лорд Евгени Минчев,свалил дрехите си на варненският плаж през 2004 върху капака на полицейски автомобил и наказан по същия този устав с 15 денонощия задържане в поделение на МВР,където показа умения на градинар пред районното им.

Указ,не устав,ха,ха,ха

първи защитници на беззаконието у нас. Оттам трябва да се започне с борбата с мафията.

мангал дето ритна момиче в метрото в някъде в западна европа го заплашваше затвор.Нали?

e осъден на 35 месеца затвор... момичето беше със счупена ръка поне няколко месеца затвор за пияните и дрогирани изроди по черноморието, а и навсякъде другаде, няма да им се отрази зле

В шибаната мутренска държава, човешкия живот е по евтин от кучешкия, а варненските съдии (и не само те) са слуги на мутромафията.

Има си хас българската прокуратура да защити правата на български служител! Раболепно, ратайско, подмазваческо, подлизурско отношение към всеки бараба, отрепка, автотенекеджия, обща бичкия, татуиран алкохолик на социални помощи - стиха само да е от ЗАПАДА! Това е наследство от ПОЛОВИНХИЛЯДОЛЕТНО РОБСТВО на средноазиатските кривокраки чергари. Отрицателна селекция в течение на 500 години! Всичко по-умно или е туряло чалмата, или се е писало грък( гърците поне се защитават едни други) или е впрягало каруцата и е бягало усвет с цялото си домочадие от диващината и азиатската жестокост. Смелите - те са били убивани намясто за един поглед накриво към азиатския кръвник. Кои са оцелявали? Ами този, който след като келявият анадолски аскер е изнасилил дъщеря му или жена му е търчал след запасващия пояса си ч..так и е говорел с плачлив гласец: Хем кашкавалец да си купиш, аго, евтино го давам... Тъжно и гнусно!

6+

задника! вярва, че ще получи онези 50 000 лева, че то всеки ще се съгласи да толкова пари да го ритнат в меките части. Нахалство!

Ти си ратай и овца - ставаш само за доене, стригане и клане, когато мъдрият ти стопанин реши. Така, когато касапинът коли някоя овца другите продължават кротко да пасат край нея и да си мислят: Добре, че заклаха Рогуша, на мен днес ми се размина!

Ами айде, давай да те изрита и теб един як мъжага в ГЛАВАТА, както се случи на жената, па да видим пак ли такива ще ги дрънкаш.

300 лева е приблизително 150 евро, колкото една глоба за превишена скорост + 31-40 km/h над ограничението или вечеря за няколко човека. ужасно неадекватно наказания

Какви 50 000 лв. бълнува?Какъв граждански иск,той е недопустим в производство по чл.78а от НК,по който ред бе за шведа.Вероятно е водила гражданско дело след делото на шведа и ако не е наел адвокат може и да го е осъдила на тази сума.Но в интернет няма данни,днес за пръв път го казва.Ако е вярно ще има да чака да и ги плати.Кой знае какви са техните закони по изпълнителни дела и дали въобще признават нашите съдебни решения по граждански дела слешу техни граждани,по-точно поданици,нали са Кралство.Ще има за чака доброволно да и ги плати,не става ясно и защо говори за корупция,освен ако е предявила граждански иск и съдът не го е разгледал като недопустим по императивните разпоредби за производството при шведа,но обвинението бе внесло обвинителен акт вместо предложение за освобождаване от наказателно отговорност и налагане на административно наказание,при което дело не се допуска граждански иск,а е станало така,защото не са установили своевременно,че е неосъждан,т.е. в досъдебното производство. Абе няма да гадае какво иска да каже,нито пък ще седна да проверявам швидските закони,което не е трудно поради наличието на компютърен превод.

Едно е ясно,за да говори за корупция нещо не е станало според очакванията и,но е станало според законите ни.

Едно голямо БРАВО на Прокуратурата!

.Полицията си е свършила работата както го изисква закона,прокуратурата също,съдът също го е решил в срок от 24 часа.Депутатите също - през 2011 дадоха възможност да се обжалва в срок от 24 пред окръжен съд решението на съда по дело по Указа за борба с дребното хулиганство и е врязло в сила.Дори са му дали средната по размер глоба,а на тези с по-нисък социален статус налагат минималната от 100 лева,затова и не протестира прокуратурата решението,защото е неосъждан или поне не разполагат с данни,че е осъждан,те. ако претендират да е по справедливост и негов представител,а вероятно са му назначили служебен адвокат,не знае езика човека и законите ни и само с преводач не става,той пък е щял да обжалва и току-виж при липса на данни,че е осъждан му я намалили по справедливост на 100 лева.

Срещу съответната сума.... Иначе по вътрешни правила не би следвало

В БГ здравето и живота на гражданите не са гарантирани нито със закон нито от държавата. Затова колкото по-рядко се посещава тази територия толкова по-здравословно. А местните пребиваващи да ходят с пищови щото въпроса е на отцелявне...

Ще се изкефя когато напишат група камериерки владеещи бойни изкуства пребиват австрийски и шведски туристи с възпитателна цел профилактично.

Има си закони. Те се правят в Народното събрание. Съдът прилага гласуваните и приети там закони. Не може да наложи глоба от 300 000 лв и 18 години затвор за това нещо, нали така? И законите са за всички. Сега си представете, че не австрийски турист е ударил украинска камериерка, а българин е ударил сиганин. Точно по същият начин. Щеше ли да има тогава такава олелия как тези 300 лв били нищо работа и на българина трябва кожичката му да съдерат, задето си е позволил да удря сиганина? Съдът не може и не трябва да прави разлика какъв е единият и какъв е другият. За удар в лицето - това е дребно хулиганство, 300 лв е глобата.

За бита камериерка българка 3500 лева, за украинка 300 лева, това ли ценоразписа ?

Ами питайте ВСС! Дайте им по 300лв и да боксирайте българските съдии и прокурори! То при насфе така : най-евтино е да прегазиш човек,най-евтино е да го ритнеш , най-евтино е да му забиеш един!!! Гарантирано от ЕС, Русия и САЩ, както и от 240-те проститутки на мафията.....

Ако съдиите бяха с мандат и се избираха от народа едва ли щяха да бъдат толкова ,,безпристрастни".Такава присъда е обида за всеки истински нормален българин.Защо не се съобщава името на тази австрийска отрепка нито името на съдията?Криене,мълчание и унизителни присъди- такива са практиките в превърнатата ни в колония държава.Разбира се за такива работи няма протести..Това е нагледно доказателство и колко са ,,спонтанни "и неорганизирани голяма част от непрекъснатите протести из страната.

А, 240-те проститутки на мафията, кой ги избира?

Там се гласува за партии а те си нареждат своите по послушност,оцапани гащи и корумпираност.Когати се избират например кметове далаверите стават в общинските съвети но кмета може и да не види нов мандат.

Лева за да цапардосам съдийката на някоя опашка за нещо си, даже ще поискам писмено глобата ми да е 600лева.

За кой ли път ни показват разцвета на корупцията у нас в България на правната гилдия от рокуратурата! Този боклук сега прави банкет на всичките си авери в Австрия,че е успял да се откачи от българското правосъдие с някое друго евро ,бутнато на някой гагаузки дебил от Варна! Правосъдието и порнографията в България са единтични понятия! Няма държава и държавност! На власт е хайдушката хунта Гроб!

Ако съдиите бха с мандат и се избираха от нар

То като атракция за туристите: Срещу 300 лв побой над камериерка

"Прокуратурата...не протестира...наложена глоба от 300 лева на австрийски турист..." Срам и позор за прокуратурата! С решението си толерира пиянските изцепки на скъпите еврогости... Един шут/ 300 лв и всичко е ТИП -ТОП :( ... Никакво себеуважение, а искаме другите да ни уважават :((((

Напротив, самоуважението е безгранично. Опитай да удариш шамар на прокурор или съдия.

:)))

Когато сам не уважаваш себеси, не очаквай да те уважават другите. 300 лв.... Това е подигравка не за жената, а за всички нас. Този съдия трябва да бъде освободен от мястото си и да не бъде допускан повече в съдебна зала, освен като свидетел или подсъдим.

робско отношение на прокуратурата и на власт имащите-така губите доверието на народа си че можете да го защитите от господарското отношение на западняците-НИЕ НЕ СМЕ ХОРА ВТОРО КАЧЕСТВО

Може ли данните на лицето, ще му дам 500 да го докосна веднъж само … лекичко ...

Само, ако се предадеш и се разкаеш.

Много се чуствате Безнаказани Над ВАС само БОГ Но ТОЙ не забравя