Прокуратурата подхвана откриването за милиони на "Пловдив 2019"

Разследват длъжностно престъпление за съзнателното сключване на неизгодни сделки, от които са произлезли значителни вреди за фондацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така дано не съм прав но....След дълго разследване от страна на прокуратурата и не знам си колко тона ...........бе установено че всичко е НАРЕД.

Това нощ не е пред това което се готви. Има концесия за стадион Ботев , който беше бутнат, за да се построи нов. Концесионерът Самуилов лъга допреди месец , че ще строи и симулираше строителство за изборите в присъствието на Бойко, после призна, че е лъгал да няма да изпълни концесията.. Вместо да го съдят за вреди за бутнатия стадион, миналата седмица кмета и Бойко обещаха държавата да изпълни задължението на концесионера с 30 милиона държавни пари. Така концесионера ще се измъкне от вредите, а България ще плаща 30 милиона вместо него.

изчистят имената ИМ ! Днес в Държавно учреждение видях един план за доставки за достигане качество в обслужването на гражданите. Не знам цените на другите неща ,но едно ме шокира ,тъй като купувахме за блока : ПОТОПЯЕМА ПОМПА ЗА МРЪСНА ВОДА- Две Хиляди лева. В магазините има такива помпи по 70-80 лева ,айде да са 10 пъти по- големи и по скъпи , а то една помпа 2 000, ми да купят 20, ще им ги дадат сигурно по 50 лв.,ама... обществена поръчка. Сетне ,дарите ни ,че нямаме.

Европейска столица на културата Крадец до крадеца, мила моя майно льо... Да им имам културата!

Откраднеш ли някъде само един грош попадаш веднага във тъмния кош ! Ако откраднеш цял милион не те лови тебе ни съд ,ни закон ! /Откъс от песента " Апаши " /

когато Слави вдигна шум за тези пари и каза че са похарчени подозрително много за това откриване, всички тук викнаха срещу него и го плюха. Сега се вижда, че е бил прав. Поне един да се извини, а??! Има ли такъв??!

Слави от къде имаше информация за тези пари ! ?Нещо съмнително много информиран !

Славчо СРАВНЯВА и МИСЛИ: "Телевизионният водещ Слави Трифонов написа възмутен пост във Фейсбук за 30-метровата кула-сцена, издигната в Пловдив за откриването на Европейска столица на културата. Шоуменът написа, че е наемал същата тази сцена от същата фирма с всички екстри и за всичко е платил 681 000 лв., докато общината в Пловдив е дала за същите плоскости 2 млн. лв."

Славчо е популист и лицемер.

Славчо е ПОПУЛИСТ; А партиите прибрали над 14.4 млн. лв. от надвзети субсидии заради ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА, не заради некъдрността на Свищовския счетоводител, а?!

Човека взе парите , каза чакай малко....

Ей, ама как го пазят тоя тотев :) Не се знаело кой бил извършил престъпленлето....

Тая мизерия беше видна още преди откриването - хвърляха се такива бомбастични цифри - има ги някъде из нета. Наемът на шестокрилия петох*й бил почти милон лева! Наемът!! Не закупуването! Е що винаги след дъжд качулка?

Ха ха "подхванаха " ! Каква е тя !

Е треба да се измият очичките на гербавото управление на пловдива! От панти века вся и всьо ВИКА, елате и ни вижте у Пловдива! Е те тука е наита прокуртарурата! Тя ша "разледва", ша ни плябосва, и пак ша ни разледва во времето, и всичко ша се утече у плявата! Е все таки в напредъко ни и ша успееме! С повечко шум от джурналята и след това протакане му е майката! цацараратурата е цар в тези "работи"! Ша видим и наследнико му , ама май и той е от това котило!

Айдееее,Тотев изгоря.

Трябва да прочетете поне няколко изречения от статията, за да разберете за какво става дума в объркания словоред на заглавието: Прокуратурата подхвана откриването за милиони на "Пловдив 2019" Правилно е: Прокуратурата подхвана милионите за откриването на "Пловдив 2019" Ама това се учи в седми клас, нормално е Лили да го е позабравила - толкова отдавна беше...

ще хванат на Дядо макарите!

Е браво, от януари до декември не можаха да видят, че там наистина се пръснаха много пари за нищо. А сега още 1 петилетка ще търсим и евентуално осъдим виновният.

А, и да подхваща и да не подхваща тия, дето изядоха кюфтетата за 2,9 млн. лв. са се скътали на сушинка. Най-много някое "бушонче" да гръмне.