Прокуратурата образува дело по случая с джипа на Владислав Горанов

От държавното обвинение не уточняват какво точно престъпление разследват

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата образува дело по случая с джипа на Владислав Горанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоя колко е нагъл... обесване на площада му е малко

Не се надявайте скоро да имаме правова държава!

Горанка, Баце, крадливи копелета къде са парите който откраднахте от българския народ, КЪДЕ СА ПАРИТЕ, това е въпроса

Аз НЕ се гордея с тая прокуратура! Това е една извратена , репресираща система за мачкане, Борисов кръстника бил стреснат! Все някога ще има справедливрст!

а аз се гордея

Защитници на Горанов- Номерът не е в това, че живее без пари в чужд апартамент, а че той има 2 или 3 лични апартамента по зоните, които дава под наем. Ха сега обяснете какво е това и какъв е този любвеобвилен човек, дал му апартамнта си. Същото е и с колата - кой знае и там какъв е номерът и срещу какво Горанов кара лизингов джип. Да не би пък и пфоето, което повече от 30 години цица българския наро да е също в лайната?

На всичкото отгоре джипа е Тойота а Мото Пхое е представител на Форд, та въобше не е ясно зашо ще си купувам нов джип Тойта от представител на Форд. Просто са имали хора да оправят документите само в Мото Пфое

Значи разследването не започна веднага след установяване на факта, че джипа е издирван от Интерпол, а няколко месеца по-късно, за да се даде възможност документално да се "оправят" нещата. И така, разследването ще докаже че всичко е наред. Смях, смях, смях.

Яаааааааа, ама те събудиха ли се или само се прозяват? НЕ ВЯРВАМ НА БУЛЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА! Дано европейските прокурори започнат по-скоро работа!!!

Цветан Цветанов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 21.3.2022 Цветан Цветанов: Борисов, Томислав Дончев и Теменужка Петкова трябва да отговорят на въпроса дали се се срещали с руснаците Александър Бабаков и Александър Воробьов от санкционния списък на ЕС след 2014 и дали на тези срещи са били обсъждани Пътната карта с Газпром и най-вече построяването на ТурскиПоток 2 за 3 млрд. лева. Не знам за среща на Борисов и Решетников, на която да е било обсъждано издигането на Румен Радев за президент в първия му мандат, но съм чувал за нея.

НЕ СЕ ВОДИ ВЕЧЕ НИЩО ЗА КОЛАТА. ЧОВЕКА СИ КАРА КОЛАТА. САМО ФАЛШИВИ НОВИНИ.

Вие не сте ли бягали от часове по математика? Айде сега...

идиот

Да го прибират тоя глупак, че Таки ще прекъсне веригата!

И ЩО

Горкият бездомник. Някои имат коли , в които спят, а той и кола няма. Жив да го оплачеш.

Горанов е само малка брънка, издигнала се случайно в истинската мафиотска група, стояща зад фирмата "предоставила" му колата. Там "топлата" връзка с БФС е разковничето на много беди и кражби.

Горанов написа една Наредба 18 и разгони фамилията на онлайн търговците. Наредбата направи милиони за фирмите произвеждащи касови апарати ( Дейзи и Датекс) и на големите онлайн магазини като емаг. Има много фирми , които биха продавали продуктите си през собствени онлай магазини, но начина по-който е направена Наредба 18 ги вкарва в по-големи разходи от това да платят комисионната за емаг и да продават през техния сайт. Естествено като казвам по-евтино , това означава че разходите да направят собствения уебсаит изряден по Н18 ше са по-високи от разходите да продават примерно 1 година през емаг. Та така ,карат Ви да правите безмислени разходи за да Ви насочат да продавате през определени сайтове. За по-продължителен период от време емаг е по-скъп и за да убедят недоразбралите Н18 беше променянан няколко пъти така , че хората които си промениха уебсайтовете накрая просто разбраха , че няма да може да работят самостоятелно и трябва да минават през посредници. Не знам кой е собственик на емаг, но знам , че Горанов не е министър вече 2-3 години и правителството на Борисов падна преди година но наредбата си стои и явно каквото е плащано преди на Борисов и компания сега се плаща на нов адрес. Нямам обяснение зашо иначе тази наредба е все оше активна. Това дори не е закон а наредба написана от министър, не е гласивана в Народното събрание и съотвентно Кокорчо би трябвало да може да я отмени или промени просто като издаде нова наредба. Ма не става . Зашо ли ? После говорят как Божков давал едни пари за да изкаарва пари, ми Наредба 18 какво е? Никъде в Европа и Америка няма такава очевидно създадена да генерира корупция наредба ( или каквото и да е) В цял свят PayPal и подобни се използват за разплашания онлайн, само в България това се се третира като кешово разплашане и трябва да се издава касова бележка. Верно ли ? Някой си купува софтуер от онлайн магазина Ви в 2 през нощта и вие трябва да скочите от леглото и да му издадете касова бележка ? Аре стига бе. После ми разправят , че се борят с корупцията.

Може да чукнем бас че наредбата ще се промени към по-лошо ако някои от тия се захване с нея

Павеле, ти ли ще докажеш после вината на Горанов или на Киро Гела и как? Къде пише в закона, че е забранено някой да даде на друг безплатно да му живее в жилището? Давай алинеи, точки от закона, чакаме всички! Стига с този акъл на завистливо бабЕ! В държавата има закони. Полиция и съд преследват престъпващите закона. Къде точно е пристъпен закона? По коя точка да арестуват тези хора?

То никъде не пише че не могат да ти платят една скъпа почивка на Ревиерата и т.н. За тези работи в демократичните държави се дават оставки веднага.

Гербераст платен , това е конфликт на интереси . Киро гела дължи на държавата 60 милиона лева . Кой може да му потърси сметка ?

Трябваше да му повдигнат обвинения , за обитаването без наем в имота на Киро гела . Това е отбиване на номер за колата .

Тук направо ме срази. Обвинение за това че живее някъде си и не плаща наем? Вай а питахте ли собственика или вече ви чернее пред очите некадърници от промяната?

Да си чувал за конфликт на интереси? Да си чел някога някъде какво значи държавен служител? Да си чувал думата морал? Е, явно не си.

Той Божков ако беше решил да отмъщава, отдавна да го е почнал. Ама за чий уй да го прави? Нали ще спипат някоя от мутрите му, които са наети за убийство и те веднага ще пропеят, за да си намалят присъдата. А при убийство няма давност. Божков ще се окаже завинаги заклеймен убиец и може да го върнат от Дубай у нас. Така, че той не е баш толкова тъп, да си отреже завинаги пътя до България. А нещо се зачува, че скоро братя Галеви щяли да се върнат, изтекла им е давността. Що пък и Божков да не го ттори след време?

Заеби ти, шубето е голем СТРАХ.

"...Ама тука много тикви, тъпи и все умуват. Затова, да разясня: Този Горанов отдавна не е министър на държавна работа, работи в частна фирма и е шеф..." Да, няма лошо, нека поработи в частна фирма, обаче има една малка подробност.Когато си хвърлил тухла над главата си, няма как да не падне обратно и да те удари по чутурата. В случая с Горанов тая тухла се изразява в едни бая милиони, които ей така пуффф...и ги няма.Е няма как да заметеш неща под килима. Особенно пък с враг в личето на Божков. Дори и да продължи да си работи човечецът, дори и прокуратури, съдилища и тем подобни да се правят на улави и да хвърлят прах в очите на народа, който донякъде също е улав, че ги търпи, съществува едно чувство, наречено СТРАХ. За това говорех. В СТРАХ не се живее. Агонизира се.

братиьо, личи си колко си зле. В кое забито село живееш, че 2 хиляди лева ти се виждат много за лизинг. Горанов е собственик на дебела фирма, която работи и изкарва пари. Тук в София ЗАПЛАТАТА на компютърен специалист вече често преминава 5 хиляди лева. Та дебел собственик на фирма няма да има 2 бона за лизинг. Смешен си, човече. Личи си низкото ти равнище и стандарт на залухав селяк в Делиормана. Не пиши тук, излагаш се.

Горанов е собственик само на обувките си.

Рашков и неговите педераси все повече се отдалечават от действителността. Оставка.

Рашков да не е бил шута на Каскета най-накрая и вече той да управлява прокуратурата?

По случая, срещу неизвестен извършител.

Абе , сигнала дошъл от рашистите ??!! Айеде , чак пък , да не се правим на идиоти .Ясно .Постановка на чужди служби и техните слуги у нас .

Автомобилът е напълно изряден и е върнат обратно на Горанов от подчинените на Рашков. Образуваното дело не е срещу Горанов, а е за да се установи защо и как автомобилът се е оказал клониран И поради каква причина това не е засечено. И ако не ми прави естествено впечатление, защото явно не са ви платили за да ви направи впечатление, това е поредният кьорфишек на комунистическия следовател Рашков.

аз не съм трол, но ти определено си. Сподели колко получаваш за братска подкрепа на герберските лаjНенца??

Sofiaone

Аз съм нормален човек, това, което ме дразни е безобразните своеволия в стил ранен комунизъм, които си позволява Рашков. Има цялата власт сега - да събере доказателства и който е за съд да заминава. До тук обаче виждам само голи приказки, уйдурми и комунистически тормоз.

Ти вероятно си му адвокат ли, що ли? Много сериозно си се заел с неговата защита!

Че вие се явявате адвокат на един забегнал в Дубай? Или може би вие сте назначения адвокат на комунистическия следовател Рашков бълващ лъжа след лъжа всеки ден? И кой по-точно от написаното не е вярно?

Вижте го, бе! Мамин, златен убавец!

Ама тука много тикви, тъпи и все умуват. Затова, да разясня: Този Горанов отдавна не е министър на държавна работа, работи в частна фирма и е шеф. Та като такъв и като добросъвестен купувач сключва сделка с продавачите на автомобили Мото Пфое да вземе на лизинг автомобил и да го ползва и изплаща. Отдават му на лизинг колата и той си я ползва. Решава по някое време да излезне с колата в чужбина и се оказва, че тя се издирва от Интерпол. След всичките проверки се оказва, че колата му е редовна отвсякъде. Просто някой е направил в Русия застрахователна измама с кола БЛИЗНАК! Копират, пренабиват на открадната кола номера на шасито взето от читава кола, същата марка и модел. В случая са гепили руснаците номера на шасито на колата на Мото Пфое и са го пренабили на тяхния краден боклук. После, след застраховка колата се краде и заминава за близкия изток в някой ТИР. А собственика и в Русия си взима парите от застрахователя. А колата след кражбата Руската полиция я пуска за издирване в Интерпол. Това е случая, колата ползвана от Горанов е читава. А врътките с кола произведена и регистрирана със стара дата в Кат е стара далавера практикувана много отдавна. Срещу някой лев на точния човек в Кат се правят врътки с цел облаги на вносителя, плаща занижени такси при внос на МПС.

Толкова напъни да се занимават с загубени казуси ,колата е на лизинг и ако има нередности няма нищо общо с Горанов ,така му е дадена колата ,той има договор с лизингополучателя който му е предоставил колата ,а от къде е колата отговаря лизинг компанията .Ако се занимаваха с проблемите на народа с тази енергия ,да сме Швейцария

И кой те излъга че делото и разследването е срещу Горанов? Или просто изпълняваш поръчката да плюеш срещу прокуратурата?

Ае стига уе. Бах мааму. Направо не е за вярване. Ко им таа на тез прокурори. Гешев знае ли? или пък е съгласувано. Запоменте : Вяко действие или бездействие на Цацаратурата, пардон Гешефтурата, пардон на модела КОЙ е корисно.

Всичко в този свят се връща! Владко краде и повръща!

Хаха, заведено дело срещу неизвестен извършител. Гешев, имаш добър екип, що гониш Михаля ?

Колеги, четете внимателно! Никъде в статията не се казва, че ще обвинят Влади. Най-вероятно ще се опитат да намерят кой е допуснал гафа да се дублират номерата. А може да не е гаф, а преднамерена "грешка".

дрОгаре русолюбци, вие не прочетохте ли "новината"? третото изречение гласи: по късно стана ясно, че джипът е напълно изряден, поради което е снет от издирване и върнат на лизингополучателя! та кое не ви е ясно, бе крепостни??

Усещам лек натиск от страна на ЕП. ;)

Абе вие за прости ли ни имате?! Каква Тойота бе педали!? Къде изчезна BMW-то??????

Как процедира прокуратурата на Гешев и тази преди него 32 години на зад.. Назначава разследване на някои техен човек и не открива нищо. И случаят е приключен. Ако е по значитачително закононарушението образува дело и техен съдия казва че няма престъпление. И повече не може да се заведе дело по същия казус.

Брей, Кирчо покани Кьовеши; Кьовеши намина да ни види; ЕНП-то се САМОПОКАНИ и намина; ДИСКРЕТНАТА гешефтера се разбърза; И ЗАМИРИСА на ГЕРБ-ави КИЛИИ. :) Дано Бездомника СИ НАМЕРИ ДОМ! И да вземе за Съквартирант ШЕФА СИ! И ПИАР Севи/Бойко за ЖИВОТО включване от НОВИЯ ДОМ.

Тъкмо вебер и шайка ще се запознаят с владко и делата му.

първо изграят бушоните, но да видим катоопре до бушона с каскета далищеизгори заради тиквун? интереното предстои

Главен герой на цирка пак Дамаджанков ли е.

Бат Бойко го каза, влади ми се оплака че неговите съученици са милионери, а той едва свързва двата края, а е министър. Но и влади го каза, ако един мъж на 35 няма няколко стотици хиляди спестени, за никакъв ху, й не става..и влади и бат Бойко си мислят, че за да си в управлението на държавата трябва да си милионер, но, това съвсем не е така

Да го прибират тоя дурак, че Таки ще прекъсва веригата!

Друг път. Оказа се че данни за тази кола в КАТ липсват. РегистлиранЯнуари а произведен Август. Много избирателна пишете статии

Дамаджаната ти ли си

Като влезе в затвора Ще е Мис Плеймейт Залагам си биткойните

Яко преследване , додупка !!!!

Бай Ставри ще го пържи на жезъла Скоро

Бъдете сигурни че всеки един човек който кара такъв джип, има защо да бъде разследван. Особено, ако е държавен служител, явно е за затвор. Само гумите му са 2 заплати

Нали беше БМВ Х7 ?

Фрог Нюз.

На оная цифка-мъжлето на Севдето Ко стаа?

тъйййй, я да видим дали правилно съм разбрал от россия обявяват колата на български политик за издирвана, ама се оказва, че колата не е негова а лизингова, а и не е крадена, несе издирва, и си е напълно редовна! та кое престъпление ще разследват???

Някой е поръчал точно тази кола да бъде добавена "по погрешка" като крадена. Стари КГБ номера. Вече не минават.

Нали за да направят обиск им трябва основание ... един телефон на някой от марионетките до кукловодите в кремъл и хоп автомобила, който искат да обискират, но нямат основание вече е краден!