Прокуратурата издаде Европейска заповед за разпит на главния редактор на "Биволъ"

Нямам нищо общо с "ТАД груп", заяви Атанас Чобанов, за когото обвинението твърди, че е водил таен чат за данните от НАП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречените десни ГЕРБаджии срещу психодесните "КАПИТАЛ"-овци "Дай, България". Мутрата Алексей Петров Трактора срещу другата мутра Прокопиев. Братът с ПИК срещу братът с БИВОЛЪ. Много борба за кокала, много арени. Пуканките и залозите да започнат сега!

Нашата прокуратура, иска да запуши устата на "Биволъ", защото им вади на показ "керливите ризи"!

И тоз невинен ....

Целта е ясна да се удари единствения сайт за разследваща журналистика. А го разследват героите на разследванията. Повелителят Пеевски го съдят в сащ за КТБ , а тук той избира главен прокурор, човека , който го скатава за същата аферата и си поръчва уличаващите го журналисти. Правото е дори под нивото на анадолското, там турските авери на ебната сисъПеевски в контрабандата с цигари ги осъдха , тук Дебелян пише закони, създава новините,с ъди журналисти, поръчва неудобни и реди съдебната система. Страната е под пълна власт на международен престъпник, а прокурорчета суд , политици и журналисти са му послушни палета.

Да виждате отмъстителния образ на Цветан Цветанов! Подмолно, и с изградената си мрежа ц ГЕРБ си върши лични отмъщения срещу мразещите го Дончев и Вл,Горанов, респ. ББ Прозраюна е работата, тъпият му почерк си личи отдалече!

Това не оправдава двамата споменати от теб мушмуроци. Негодни са за заеманите длъжности, нали така?

Да се готвят читателите за разпит по списък публикуван неволно преди деянието . Ако сте в чубина ще ви разпитаме и там

Все-пак ги тресе страх. Не са поискали да бъде арестуван, а само разпитан. Защото щяха да се изложат пред франзуците, а те не са последна дупка на кавала. Групировката завладяла държавата може да бъде свалена само, ако има и външна намеса. Хубавото е, че идиотите сами я предизвикват, то нали не мори а мъчи... И няма как да скрият откраднатото, пак ще предвизвикат интерес, вече са го.

"По-късно, в съобщение на прокуратурата, беше уточнено..." Това напълно изчерпва статията. Другото е пълнеж. Някой трябва да доказва, че няма сестра.

Не намериха никакви проблеми за апартаментите, но предприеха действия срещу Бивол. Ясно!

хора, не разбрахте ли, че комунизмът побеждава, и тук, и в ЕС

Не зная какво разбираш под 'комунизъм'.

ще ми изнасяте данни за асансьори и апартаменти, а? На ви сега свобода на словото, на ви сега борба с корупцията...и на другия край на света да сте пак ще ви стигне тежката ръка на герп

не са забравени старите комунистически номера на държавна сигурност...

ИЗЯЖ ТРОЛ- СПАСИ ПРОКУРОР.

Абе направо обявявайте чума по биволите и да се изтрепят и те.

работи за народа, пише как ни ограбват управляващите, а той бедния пасе в Европа дори във Франция.

еми във Франция, при мигрантите, е по-безопасно отколкото в 80-процентовата българска територия, в която са останали само овце, свикнали да гласуват като стадо за този на власт...

Чудя се, а защо им беше на тия организирани хакери, да пращат това писмо, че уж мъжа на рускиня бил хакнал НАП? Хакнали, добре, но защо трябваше да влагат политически подтекст, да топят руснаци.Нали уж целта е била само да търсят и откриват пробиви в системите . После онова пътуване до Канада , дали пък съвпадна случайно .... Мирише ми на акция срещу Европа. Със сигурност някой плаща за това и то отвън. Със сигурност стои голямо рамо зад тях, за да са толкоз смели и нахакани.Канадата е отличен жокер. Европейска заповед за разследване на всички трябва! Факт е че се опитаха да влошат отношения между България тоест Европа и Русия.

НАСТАНА ВРЕМЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕДНЕМ И ДА РАЗМИСЛИМ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ- ЗА ТИЯ ДЕТО СА ПРОТИВ ДЪРЖАВНОСТТА И РАЗБИВАТ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ С ЛЕКОТА- 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 14 - 2014Г- А СЕГА С ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ СЕ ПЛАЩА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА- ГАДНИ, МРЪСНИ БАНДИТИ.

Аз пък съм против всички участвали по някакъв начин в управлението през последните 30 години, защото поведението им е доста сходно, както и нивото на корумпираност, ценностите им, шуробаджанащината, стремежа за лично облагодетелстване и склонността към услуги спомагащи за облагодетелстване на съпартийци, роднини и приятели....

Много си скромен, управляващите преди това бяха бая гнусни

Към стотака ли клони възрастта ти, та говориш за "преди" така лично, като свидетел? Поколението на 40-те си отиде. Ти от кои си, мамин златен? Да не си от купените пишлегари на 20-г?

Циркове с "тероризъм" покрай ТАД груп за да се удари БИВОЛЪ зарадиди разследванията срещу корупцията в България. Путин днес почива с отравянето на Навални....В България вместо да се оре полето в него се горят документи а журналистите разкрили това се арестуват.

И аз мога да кръстя връзка по Вайбър Бивол, но дали този , който получава е Бивол и дали разпространява впоследствие са различни неща. Дори и Бивол да са получили данни, те не са влезли в системата и не са ги разпространили в последствие. Какво правят хора от ГДБОП в ТАД груп и защо се влиза в НАП всъщност се прикрива и се насочва вниманието към Бивол, което показва тоталитарната държава какво прави.

Всички публикувани доказателства са "Пунта Мара". С лекота ще паднат на международна инстанция. Измислени са да се манипулира общественото мнение и да се покаже че има ответна реакция докато отшуми. След това старата песен на нов глас. Най-много някой пак да осъди България за което ще плащат всички но тиквата ще е постигнал своите цели с дезориентация на общественото мнение.

Кой крив, кой прав, няма много значение. Има значение факта,че някой изкара една партида кирливи ризи. Под натиск, грешка или нарочно, 3 кадърни момчета успяха да покажат на света какво ги очаква ако инвестират в България. Тези момчета не са виновни,че има дупа в системата. Те не са работили за съответните фирми и да използват вътрешна информация, те просто ви показаха,че нищо, никъде не е направено както трябва. Харчат се милиони за всякакви глупости ,НАП няма пари да наеме фирма която да пази базата им данни. Искрено се надявам скоро да се появи още една партида кирливи ризи. Само така ще се оправим.

споко и нема страшно, сега сме на 111 место но че се подобрим, дека Славчо вика от 111 месо че напреднем на 135 место. да е жива и здрава корумпираната българска прокоратура....

112 е спешен номер

Просто и ясно

И кога ще се заинтересуват от Цацаратурата, къде са изтичали милионите, които се дават годишно за киберсигурност в тази кочина, тъй като се разбра, че нивото на защита на системата е от... 2012 година:)))??? Мамин Горанчо, който е под наем... при тейко си дали знае нещо по въпроса:)))???

Бедна ти е фантазията - нивото на сигурност е било около нулата - и на физическо и на хибер/кибер ниво Принципите никога не са се променяли - каквото оставиш открито - то се краде.

А, до къде стигна Цацаратурата с... поливните системи, "неутрализираха" ли ги вече или все още са опасни за... тиквениците:)))???

Тия от прокуратурата съвсем психясаха. Представете си какво ще стане, ако главен стане онова недоразумение Гешев.

Оно се знае. Нали он беше и преди 9 -ти?

Брей какъв бивол дигитален маняк. Испанските тореадори да взимат уроци по корида от българските специалисти по кибер каламбури

Крайно време беше да озаптят биволската мафия.

да живееш във Франция и да водиш разследвания за корупция в България е Мафия?! Аз все си мислех, че Мафия е да си двойкаджия пожарникар, защото въпреки и връзките ти не можеш да бъдеш приет в Симеоново за милиционир, после да станеш Портиер на хотел "Плиска", после гавазин на Тодор Правешки и накрая да ти дадат АКАДЕМИК хонорис-кауза. Че не можеш да свържеш 3 думи в изречение но си назначен от Пашата за премиер. Че вместо да се занимаваш с полититика си плащаш откуп на Сретан Йосиф. Мафия е разследващи журналисти да извикат полицията за горене на документи сред полето а фатмаците да те арестуват. При това единият журналист е румънски гражданин. Ако Навални живееше в България.....досега 5 пъти да беше разстрелян, както Георги Стоев. Посред бял ден.

Специализираната прокуратура начело с шефа си, който иска да стане главен прокурор искат да спечелят общественото мнение с ГЛУПОСТИ и ПРОСТОТИИ (например пръскачките), но постигат ОБРАТЕН ефект. Хората не им вярват и са критично настроени, отнасят се с насмешка даже и спец съда.

Французите ще умрат от смях, особено като научат за хакнатите пръскачки и публикациите на прокуратурата. Иначе е ясно, че нямат нищо срещу обвиняемите и се чудят как да ги натопят.

Прокуратурата дали разслед НАП и Горанов за безобразното безхаберие по отношение на личните данни и финансовата информация, а Горанов може и за луксозния начин на живот да се провери... Как пък и сина си набута в СМГ по втория начин... Такава наглост вече не се търпи, прокуратурата чии интереси защитава и пред КОЙ се отчита???

А милионите откраднати под форма на партийни субсидии? Откога станаха незначителна сума? И пак бездомникът министър там - недосегаем. Наистина имаме диктатура на пролетариите ... на умствения труд.

Гербаджиите си стопяват електората доста бързо. С тези глупости дето натвориха напоследък спадът е бавен, методичен и неизбежен. Хубаво си избраха съдебна власт, но тя няма да изкара дълго на натиска

Електората са си те самите, гербаджиите и близките им, останалото дето не стига го печатат и така

Хайде и сина на поета Недялко Йорданов, собственика на Бивол, Асен не знае нищо. Що за работа, когато хвърляш камък в блотото не може да не се опръскаш. Докажи и после се репчи.

доказва се виновност, не невинност

Я, много са се активирали моите хора, ще има премии.

Ловът на вещици върви с пълна сила- назад в средновековието.

Това на снимката от линка най-долу , е типичен БГ гном-джудже, кремълски бот, производен от путинския гном, КАКВИТО ДРАСКАТ ТУК ПО ФОРУМА И ХАКВАТ Българските. https://static.dir.bg/uploads/images/2018/06/04/1230831/orig.jpg?_=1528102274 https://dnes.dir.bg/gallery/spetssadat-dade-2-g-zatvor-za-mazha-oskvernil-balgarskoto-zname?i=2 Вижте, путинуидни гугутки отде идва фейково информационния екскремент в копанките ви? Да вие е сладко! https://dnes.dir.bg/svyat/bashtata-na-falshivite-novini

Колега, аз цял те замествам по всяка възможна статия и обирам минусите вместо теб. Теб те нямаше никакъв. Сега късно вечерта тука ли налази ?

РОБИТЕ НА ПУТИН СЕ РАЗВИХРЛИ ТУК С АМЕБНИТЕ СИ МОЗЪЧЕТА! АБЕ СМЕШНИЦИ, ЗА ЛЕЧЕНИЕ СТЕ, НЕ СЕ И УСЕЩАТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ТЕМИ, ДЕТО ХАБЕР СИ НЯМАТ! ТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРА 5 ЛВ С ЧЕСТЕН ТРУД, ОПРЯЛО НА РУБЛИТЕ, СРЕЩУ КОИТО ПЛЮЕ НА РОДИНАТА СИ,.

Ало материала какъв Путин ,каква Русия те мъчи ?.Тук се коментира За ,,Бивол" ,прокурорските простотии и т.н. еврозаповед.Определено си роб на омразата,незачитене на чуждо мнение и дивашко цинично политизиране.

Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България интересува ви само да се величае русия!!! Ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! Но вие сте просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила

тъй де, тогаз що гербо-троловете не щат да чуят нищо руско, а ББ ходи да се моли на Путин за газопроводи и АЕЦ-и? Ако не той - някой от министрите му...

Започна се . Всички проруски мърши в панделата. ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА РУСОФИЛСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ И МОДЕРАТОРЧЕТА ТУК В ДИРА. УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ !

Само така! Тоягата като заиграе, нещата ще си дойдат на мястото в държавата! Едно време като имаше милиция и прокуратура на място, такива въобще не можеха да си помислят за каквото и да било!

Специализирата прокуратура с Гешев окончателно се сринаха като чост от правораздавателната система в България.Те се доказаха като тотални неграмотници в правово и техническо технологично отношение.Единственото оръжие им са активните мероприятия,клипчета и подхвърляне на доказателства.Просто съм смаян от великата простотия ,която цари в България от премиера,министри,депутати до следователя и прокурара.Е нема такава държава.Па нема !

Просто, нямате си представа с какъв прокурор сме се сдобили! За Иван Гешев става дума! Ще видите, ако той се заеме, като Бойко Борисов на ръчно управление да наблюдава тези дела, Тад груп, Бивол, и други навързани с тях, е свършено!

Никой вече не вярва на корумпираната проКУРватура! И няма как да бъде другояче, след като тя е удобна бухалка и репресивен апарат на герберските, кални утайки с/у инакомислещите, служейки си с най-подмолните, зловещи и манипулативни методи, присъщи по скоро на испанската инквизиция от мракобесното средновековие, отколкото на страна членка на ЕС в 21 век!!!! Нищо добро не ни чака в такава мутро-милиционерска губерния!!!

Прокуратурата се издъни, още вчера Съдът каза че прокуратурата НЯМА доказателства за твърденията си и затова е това "безпрецедентно" публикуване на подвежда информация... току виж сме ги съжалили и подкрепим техните инсинуации;)

Явно Чобанов от Париж е планирал пъкленото ди дело да им свали огромните задници и прости, тъпи, крадливи и лъжливи тикви от постовете и праеителството им, чрез пръскачките пред парламента, гадняра му неден! И по този начин да започне народни бунтове срещу тези, както ни обясни поредната им пълна идиотка вчера! Тези наистина удариха абсолютнотл дъно! Е.ати идиотите, е.ати страхут и параноята, дето ги мъчи!

Тия неграмотни дебили от години се чудеха, мъчеха и опитваха да сготвят най-добрите ни разследващи журналисти от “Бивол”, Като, естествено най-напред започнаха с артелирийската подготовка на парцслите на Дебелия! Забелязвате ли, че всички лъжи, глупости и простотии, които се появяват в помиите на Пеевски, в Блиц, ПИК и др. след това, след известно време се изтичат и от поредните кретени от прикуратурата!?! Дори използват и същата терминология - помните ли например как Пеевски говореше публично за “моите убийци”, за трима, които прокуратурата бе арестувала взе нито едно доказателство и причина!!!

Как да им повярваш щом от едни пръскачки ги е страх. параноя си е направо диагнозата

И при Бай Тошо беше така. Който каже нещо против властта му намираха цаката веднага.

Ами че тези откъде ск мислиш, ме идват и от кого да сд учили, кретените!

Ей това се казва добра новина. Дано му разнищят далаверите.

"Прокуратурата публикува ЕГН-тата на Борисов, Пеевски и Цацаров"

Защо издават само европейска заповед? Защо не издават световна, или марсианска заповед?

Не вярвам на режима на пожарникаря! Последните 10 години изобилстваха със "страшни" обвинения, които профанно се провалиха. Най-вероятно служеха само за потулване на поредните скандали, разтърсващи "управляващите". И за подготовка на публиката в очакване на следващия пореден скандал.