Прокуратурата не приема новата експертиза за Хитрино

Представената днес от компанията "Булмаркет" експертиза няма характер на доказателствено средство в съдебния процес, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата не приема новата експертиза за Хитрино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушайте, господа мастити прокурори, АКО ТОВА ДЕЛО ОТИДЕ В СТРАСБУРГ И РЕЗУЛТАТЪТ Е НЕГАТИВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ, АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ВАШАТА НЕГРАМОТНОСТ(или по точно - за едно усещане за "т.н. нещо")! НАСТОЯВАМ ЗА ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАНЕ ИМЕНАТА НА ПРОКУРОРИТЕ НЕ ПРИЗНАЛИ ПОСЛЕДНАТА ЕКСПЕРТИЗА(а тоя вариант беше и един от първите) ЗА ДА ЗАПЛАТЯТ ЛИЧНО ОТ ДЖОБОВЕТЕ СИ, ТОВА КОЕТО ОТСЪДИ СТРАСБУРГ!!! ДОСТАТЪЧНО КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, СЛЕДСТВИЕ НА НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО, НЕ СМЕ В СОЦА!

Ако е била заключена стрелката не би ли трябвало да има следи от насилственото и отключване? Ако няма следи тогава стрелочниците как ще докажат, че са заключили стрелката. Или и външни лица с познания могат да отключват и заключват ж.п. стрелки. Следствието защо мълчи по този въпрос? Като се събори контактната мрежа дежурния на тягова подстанция като вижда, че прекъсването е в района на гарата защо дига напрежението веднага и прави волтова дъга, като преди това да се увери за какво иде реч от дежурния на гарата. Ей тия демонократи разсипаха БДЖ-то...

Това,че прокуратурата не я приема е сигурен белег,че е верен. По принцип прокурорите и полицаите са професионални лъжци.

всеки нормален вярва за стрелката. И тук еописано точно. Но прокуратурата държи да има виновни и си измисля свои недействтелни експертизи. Да сте забелязали, че независимо от ситуациите, прокуратурите пускат едни заключения, които нямат нищо общо с реалността. А съдът им приглася. В българия няма правосъдие, няма елание да се търси реалността и фактите. Има желание , да се намерят само уязвими хора и да бъдат обвинени. Това е - геноцид

това със стрелката беше ясно от самото начало , дали е било от обледяване , дали е било от техническа неизправност , дали е било от немърливост и мързел , е съвсем друг въпрос , поредното доказателство че прокуратурата работи по поръчка ,а не за разкриване на обективната истина

Ти чувал ли си за РУКЗ. Стрелките се подготвят и заключват от постовия стрелочник

Държавното обвинение срещу държавното БДЖ и после държавното правителство да плаща обещетения, как ли пък не, щом като частника може да плаща. Б.Б. и ЦарЦаров срещу частния бизнес, познато.Конфликт на интереси. Преплитане на власти.

Машинистите спасяват частника.Интересно.

Според Официалната версия на Цацаров, става дума за Смейна Свада и убийство от ревност.

На мен ми мирише на свада за паркоместа:)))))

Много ясно!Всяка една фирма,ползваща релсите си плаща за това на държавата.Тя да обясни защо железопътната инфраструктура е такава.Защо БДЖ е в това състояние?Ама дето ще обяснява, по-добре машинистите да отидат зян.

И продължава смотания ни съд и прокуратура да отсъжда в зависимост от инструкциите на висшестоящите, а не обективно. И какво значение има, че експертизата е направена от чужда фирма, след като нашите Пишмана експерти не са видели очевидни неща. Или може би просто трябва някой да бъде осъден и толкова, че иначе обществото може да се надигне срещу некадърността..... Комунизма си е тук и се е просмукала навсякъде.

Прокуратурата може да не приема експертизата ,но по важно е съда дали я приема...явно е че прокурорите са си намерили изкупителна жертва машиниста..

Как ще да я приема като тя приема само това което властващите и казва:(((((

Ясно е,че искат да изкарат горките машинисти виновни.А те не са виновни.Ама така е най-лесно,хората са беззащитни,няма как да бутат големите пачки,които вече са бутнати на когото трябва.

една от цистерните е била неизправна.фирмата с цистерните се води на безработния Георгиус от Кипър,а сметките на фирмата са тотално източени за да не се плащат никакви обезщетения на пострадалите

човек ти си много прост. Какви простотий написа.

При преминаване на влак през гара, на която няма да спира му се назначава директен коловоз. По него скоростта не е ограничена от допустимата. При преминаване през стрелка скоростта се ограничава до 40 км/час. Питането е: Защо е назначено преминаване през стрелка при положение, че влакът е нямал спиране на гара Хитрино?

Например защото ще чака разминаване.

Влакът е нямал спиране на гара Хитрино!Нали така?Или не ? Действително въпросът е сериозен!

прокуратурата не осъди насилника над 66 годишната жена,или не се задейства при ограбването на ктб от червено лилавите с подгласници фесове,а сега се правят на светци,дееба и боклуците които служат за маша на властта във корумпираната ни слаба държавица,ех защо ни трябваше тая демокрация по план Ранът

Е, то оставаше и да я приеме - ами неудобно е някак си, защото тогава на мястото на машинистите трябва да застанат едни други отговорни лица на високи държавни позиции. Пък с тях сега се отнасяме внимателно, щото ... Впрочем и с влака-ковчег така се получи...

Че проблемът е в релсовия път е повече от ясно, но вината е на машинистите. Смятах ги за изкупителни жертви, докато не се разбра, че са се движили с два пъти по-висока скорост от разрешената.

Най-лесно е да си измиете ръцете с клетите машинисти! Гнус ме е от нещата, които стават в тази държава :(((