Учениците убили таксиметровия шофьор, за да го ограбят

Окръжната прокуратура в Русе повдигна обвинения срещу 17-годишните ученици Николай В. и Деян Ц. за извършен грабеж, придружен с убийство.

Обратно в новината

Коментари - Учениците убили таксиметровия шофьор, за да го ограбят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Двамата са ученици в индивидуален план на обучение /= частни ученици/ . Единият е повтарял клас няколко години. Не са постоянни в посещение на училище и във взимането на изпити. - т.е. реално не учат, водят се ученици само на книга.

В САЩ такива ги съдят като пълнолетни и чао завинаги от обществото. В нашата родина, на тия им давам най-много 5 години затвор, след като са си признали. Грозна, гадна и тъжна действителност.

ВАЖНО!!! Уважаеми родители на днешни тийнейджъри! Много ви моля, позволете ми да се обърна към вас с цялото ми уважение и преклонение пред поколенческото ви великолепие: Бихте ли били така любезни да предадете на вашите подрастващи деца, че в България има един батко, който е на мнение, че за подобно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО И НАЙ-ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ (а именно УБИЙСТВОТО и ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ) трябва да се наказва СЪС СМЪРТ!!! Бихте ли им предали, че ако евентуално някога някъде в някой хубав ден или прохладна нощ им скимне да ЛИШАТ ОТ ПРАВОТО НА ЖИВОТ някого другиго, ако евентуално им мине неволната и невинничка мисъл да се ГАВРЯТ С ЖИВОТА на някого другиго, нека все пак да имат предвид, че един батко в България не би им простил, ако евентуално те нападнат и погубят живота на неговите родители, например (Както е станало с този невинен 60 годишен човек!). Предайте им, драги родители, че този батко, независимо от ГЕЙСКОТО ни евроГЕЙСКО правосъдие, ще ги причака още преди входа на следствието или ареста и ЩЕ ГИ УМЪРТВИ ПО НАЙ$ЖЕСТОК НАЧИН!!! :) Моля ви, бъдете така добри да им предадете, за да имат все пак предвид, ако евентуално някое АНГЕЛЧЕ реши в даден следващ момент да убие ей така за кеф или за пари някой невинен човечец!!!!!!!!! ... Благодаря ви, скъпи родители!!! Лека, сладка и розовка вечер ви желая!!!

Има едно общежитие от "някакъв" тип в Бойчиновци и това е! Там се обменя опит и излизат по-изпечени престъпници. Няма затвори, няма бай Ставри, няма два дена за три ...и така.

брат му казва че искал повече време за да не учи, но се бил променил.

Шъ ги чакъми ама дайте снимки да ги видим.

Трябва да се промени наказателния кодекс, да се премахне споразумението с прокуратурата при убийство.

Чак не мога да повярвам, че за 24 часа ги заловиха. Значи можело. А на Кюлев, Бай Миле, Колев - военния прокурор, В. Илиев и брат му и още 100 други "знакови" убийства - КОГАААААА???? Нито едно не е разкрито, нито едно!

И на мен това ми прави впечатление, добре работи полицията напоследък.

НИКОГААААА Въпросните мутрафони са партийни мутри на партията-кучка и ДС. Не чакай някога да ги хванат.

А можеш ли да направиш разлика между професионални убийци и 2-ма ученици на 17 години? Дали има разлика в подхода. Или все убийство.

И двамата са били задържани преди, т.е. няма начин да не са им вземали отпечатъци, а едва ли са имало толкова мозък в главата да се сетят, че ще ги хванат по пръстови отпечатъци.

Да индианци са до един , то там други не останаха . убиват за жълти стотинки !

Какво значение има че са непълнолетни? Да мислят за убийство и да убиват могат, ама да носят последствия не могат. Е затова хората милеят за соца, защото тогава тези келеши щяха да отнесат семето си в гроба и нямаше да се възпроизвежда сбърканият им ген.

Само да не бяха някои партийни рожби на местен партиен дерибей-другар. Тогава чакай да ги хванат, че да ги осъдят....

За нашите другаре-дерибеи имаше отделно право. Ние можешме да си правим каквото искаме.

Учениците убили ... Как само звучи! И все по-често, за съжаление ... Опитах се да си спомня такива случаи преди избухването на "демокрацията" - спомних си единствено някакъв Бранимир, но беше ли ученик ... Оказа се, че да, че бил шизофреник - и не само това. Информация намерих в "17-годишният шизофреник Бранимир Дончев най-масовият убиец по времето на комунизма". За друг ученик-убиец не можах да си спомня.

Няма и да си спомниш, защото няма и да си разбрал. Нали такива новини бяха забранени.

интересно, как ли да си спомниш, след като такива случай изобщо не са се съобщавали. вместо да си напъваш мозъка да си припомняш подобни случаи, може да си припомниш за хилядите невинни, убити в трудови лагери, без съд и присъда от комунизма.

Приятелю убийства винаги е имало само дето при комунизма Са били в пъти по-малко. и тези които ги извършваха яха отранявани от обществото и не им се даваше шанс да се възпроизвеждат . Винаги има садисти итн.... Само че сега да убиваш за пари е част от евроатлантическите ценности. Престъпноста при капиализам и евро-атлантизма е част от системата за терор над хората. Да бъдат държани в постоянен страх. Престъпноста генерира доходи за много хора. Застрахователи, МВР, адвокати,политици.....итн.... Капитализамът няма далавера да унищожава престъпноста. Само уж дикататорски режими успяват да я ликвидират.В "лошата" комунистическа България също престъпност почти нямаше

Знаеш ли колко години не сте слизали от власта? 45 + 30 А, другаре?

В СССР другарят Чекатило изби 53 души преди изобщо да го оповестят публично. Забрави ли, другарче?

Не - преди да го разкрият и заловят, другарче.

В дъното на това убийство, както и на всички подобни е корупцията. Тя не позволява учителите да взимат добри заплати, а работниците в детските педагогически стаи да взимат добри заплати, за да изпълняват качествено задълженията си. Престъпления, като това са предотвратими, ако с тези деца се работи качествено и навреме. Цялата безнаказаност, която се шири около нас дава криле на глупаци, като тези двамата да извършват такива престъпления. В дъното е Делян Пеевски и подобните нему.

Евроатлантизма и капитализма е основан върху Корупцията и мога да ти кажа корупцията няма нищо общо с качеството на живот на едно общество....Корупцията на Запад е дори по-голяма отколкото в България..... Просто е малко по-скрита.... За какво са мислиш всички фондации в САЩ. Официализиран корупция.... Мога да ти кажа ка се източват и Здравните каси в Германия итн.....

Животни ако убият човек обикновено ги евтаназират

Тия двамата не са деца и са си за яко дране!Но, някой компетентен може ли да каже колко хиляди в страната се подвизават с десетки висящи дела и криминални регистрации и няма виновен за това.Кой,бе изроди ненормални.Нали и лапетата го виждат това и започват да убиват за стотинки....като момчето на пейката.Докога, бе изроди смотани и крадливи, ще ви търпим.

С какво са закърмени тези деца а...... С какви ценности бяха захранени децата ни последните 27 години а.. Убийства,наркомания,всичко за едните скапани ПАРИ.... Какво станас циганите а Те бяха първите които бяха отритати и загубиха работа. Вече второ поколение цигани не са пивали работа . Не могат да пишат да четат итн......Едо време те ходеха задължително на училище ,ходеха в казарма и им се играждаха трудови навици и имаха прехарана............. Сега това вече се случва и с Българите. Деца раста без родители защотот те са принудени да работятгадости на запад защотот в България от ЕАТЦ не остана работа за хората.... Кой възптава тези деца а ? КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУВАНИЯ (ИЛИ ЛИПСАТА ИМ) ВОДЯТ ДО КАЧЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ.

С български ценности. Едва ли с марсиянски.

Що за идиотия е изразът " грабеж, придружен с убийство"?! В тоя случай, а и почти винаги убийството предшества грабежа, т. е. убийството е водещото и най-тежкото възможно престъпление. Ако първо го бяха заплашили с нещо от рода на "Парите или...", сигурно не би се стигнало до убийство, а тия изроди са го мушкали, рязали, умъртвили и едва след това са го обрали, т.е. "убийство, последвано от грабеж".

abasador

уважаеми, господа от Съдебната власт, вършете си работата и заработете най-после заплатите, които ви плаща народа ни! Какво значи малолетни и от 3 години... ? Това означава, че след 2 до 2,5 години, тези ще си излежат присъдите си и полицията наново ще има задачата да издирва извършителите на поредното убийство. Вие наясно ли сте господа, що за "малолетна" психика притежават тези малолетни, с решението си да Убият човек заради ... 60 - шесдесет лева (всички знаем, че оборота на такси не надхвърла 100 - 120 лв. на ден)?!? Променете понятията, определянията, кретериите и законите господа, така, че при подобни убойства, убиеца/те да са наясно, че доживот ще са в затвора. Лек ден.

Американски ценности в действие. Кражби убийства... наркомания алкохол....................Всичко в името на парите...............

джаф, джаф, дрОгарю! не забравяайте да си изпиете и почистителя за вани!

ЕАТЦ не прощават. Максимална печалвба за минимум време....Мечтата на всеки капиталист..... Това е капиталистическа България...... Ученици не учат а убиват.....

И двамата са българи,колко жалко...няма вече младежи има само зомбита,това е:(

Добре,видях им профилите във фейсбук...ами какво да кажа,така е,наркотиците,алкохола и всичката тая пумия дето се излива в,било то кино,филми игри,не прощават!!!

Против съм възпитателните мерки на затвора, педагогическите стаи и т,н, контрапродуктивно е -ще ги шибат в затвора малките гадини свежа млада плът и заради годините и съкратената процедура след 5-6 години най-късно пак на свобода Предлагам работа в някоя от мините, яко копане с кирката и заплащане до живот с труд на семейството на човека да видят как до 60 години със сиромашка пот се изкарват пари, бачкане, бачкане до припадък

Виж наистина колко е просто. Но докато ни управляват лобита, а не истински политици, няма как да бъде взето нито едно разумно и градивно решение по нито един въпрос. Жалко...

Дали не са индианци?

Много горни класове са, нещо. Индианци от белите.

смърт за убииците

БОЖЕ, наистина не мога да си обясня как може законът да дава толкова скорошен нов шанс на осъзнати убийци. Едва ли е от хуманност. Като ви се свиди затворническата им издръжка и искате да спестите от присъда доживот - евтаназирайте ги. Особено е важно това да стане навреме, преди да са пръснали генетичен материал.

И, знаете ли, странно защо тази новина ще събере много по-малко реакции отколкото новината в която момчето умря премазано от плоча. Защото много искахте да докажете, че детето е крало - искам да попитам - дори това да беше така, виждате ли разликата между това да крадеш убивайки и това да "крадеш" от боклука без да вредиш никому. И защо тази новина тук ви изълва с безразличие, а онази ви изкара от кожите от възмущение и гняв ?

vasil

Защото в тази новина бързо се разбра,че младите убийци са етнически българи,както впрочем и загиналото в Благоевград момче.Да,сред циганите има много с престъпно поведение и с първосигнални реакции но не е и вярно,че са само те.

Това, че са ги заловили бързо, може да откаже мераклиите от такива проявления. Напуснал училище, търси лекия живот отсега.

ДО ЖИВОТ В ПАНДИЗА И ТОВА Е!

Ами добре са започнали!убийство на 17 години!за 60 лева!!!евала бе.айде сега по 10 години в затвора че поне да станете изпечени престъпници.

Бравос!Имаме напредък-добре ги възпитаваме.Истински "Тимуровци"

Ужас! Американската действителност започна и у нас да бъде ежедневие: стрелби, убийства, проституция, хомосексуализъм и проституция. Родителите са заети да печелят пари и захвърлят децата си на ясли, детски градини и после се чудят, защо са такива психопати...

Наскоро излезе статия,в която се описваха подобни случаи преди 1989 г,но тогава Партията не разрешаваше на медиите да огласяват престъпленията ...

Така е. Не защитавам комунизма - най-престъпния режим в историята на човечеството. Но не съм съгласен и със съвременната толерастия и криворазбрана демокрация - господство на малцинствата, наркоманите, проститутките и т.н., които се представят по ТВ, филми и изкуство като модели за подражание.

Не лъжи! И други сме живели по онова време и знаем как стояха нещата.УЧЕНИЦИ-УБИЙЦИ НЯМАШЕ. Учениците тогава бяха свестни момчета и си позволяваха дребни прегрешения. Тия изпълнения и тия безчинства в училищата са характерни за "демокрацията". Попитайте учителите и те ще ви кажат как се чувстват. Как се работи с пияни и дрогирани? Кога при комунизма е имало такива неща? Никога! И учениците знаеха и можеха. Сега са кухи като градински лейки,но арогантни колкото си искат.Ужасно е,че голяма част от тях през живота си една книга не са прочели. Не сте ли виждали зомбита,които вървят по улиците и освен телефона си нищо друго не виждат. За наркотиците пък да не говорим! Аз твърдя,че това е загубено за България поколение. Моралното разложение и липсата на ценностна система са стряскащи!

ми има си статистика! по държави, за каквото се сетиш! та за убийствата, на 100 000 души население пише тъй россия 9.5 сащ 5.1 България 1.8 така че не плюй моята България крепостнико нещастен!!

Ти вярваш ли на статистиката? Статистиката е като бански: показва много, но скрива най-важното.

Съгласна съм напълно с дядо Петър. Била съм и ученичка и учителка. Криворазбраната ни демокрация доведе до тези резултати. Но те са предварително планирани и последователно провеждани по времето на т.н. преход. Подробно са описани в плана Ран и Ът и за осъществяването им т.н. неправителствени организации, най-вече американски, "са инвестирали" в България огромни суми. Така както неофициално си признаха, че в Оранжевата революция в Украйна са инвестирали милиарди. Това е публична тайна и всички нормални хора го разбраха. Защото простите, неуките и опростачени хора, наркоманите и други подобни лесно се управляват и "стрижат". Ето, прочетете това: https://link https://link

Има една съществена разлика. В САЩ има незабавни наказания. Във всяко училище има стая за арест. Има и телесни наказания(За 2011/2012-167 000 регистрирани телесни наказания) У нас няма никакви наказания. В новия закон за образованието тази дума е заменена със "санкции". Това се прави умишлено. Сещате ли се защо?

да откраднеш пари, въпреки че си е престъпление, е разбираемо!може да се прости. да отнемеш пари с насилие си е обир и е тежко престъпление!трябва да се лежи! но да убиеш за пари, не си човек! такова същество трябва да бъде убито!

евроатлантически ценности в действие

На баба ти руското фърчилото! Тия евро ценности ви докараха бая парички, тролейки насам-натам

гледай малко евроатлантически филми примерно и ще разбереш за какво иде реч. иначе можеш да си пишеш каквито си искаш глупости

Пари за наркотици, за 60 лева да убиеш човек, сега споразумение с прокуратурата, 1/3 намаление на присъдата, две години евентуално.

Да върнат ТВУ-тата.

Като гледам коментарите, за пореден път се убеждавам, че повечето хора се плъзгат по най-малкото съпротивление и не използват главите си, за да идентифицират истинските проблеми зад фактите. факт е,че двамата са направили нещо ужасно, но по-ужасяващото е, че тяхното поведение е закономерно за едно разпадащо се общество. така че няма значение какво е наказанието, щом някой е стигнал до убийство, това е страшното.

Наказанието ИМА ЗНАЧЕНИЕ: 1. Истинското наказание кара потенциалния престъпник да прави разлика какво е престъпник и какво гамен. А със сегашните "наказания" все едно ги водят на пионерски лагер. 2. Истинското наказание би трябвало да е жестоко, за да изпълва с ужас и колебание потенциалния престъпник. Той трябва да асоциира престъплението с неизбежната си гибел, за да се спре.

Името Деян ми подсказва, че това изродче е силистренски помак, преселил се в Русе. Вероятно и другият убиец е от същото тесто. Помните ли Теню Панюков, убил двете си деца и запалил жива жена си. Това е проклятието на България.

Деян е българско име, познавам мъж с това име, работи и гледа двете си деца.

Да, българско е, но голяма част от помаците, при смяната на имената с български, масово избираха имена като Деян, Делян, Данаил, Дичо и по този начин ставаха трудно разпознаваеми в обществото. Очеваден пример има и в българският парламент.

Учениците убили таксиметровия шофьор, за да го ограбят Това са убийци, "маскирани" , като ученици.

Жалко за момчетата! Биха станали верни гласоподаватели за ГЕРБ!

дончев, като чета простотията що си написал, и като отчитам наглата глупост с която си я публикувал, мога да позная от един път с вероятност 99.999% , че си електорална единица на бсп!

Ти да видиш, не мой да бъде туй, това е предвоенна обстановка.

Сега ще ги съдят като непълнолетни, ще им дадат до 10 г, после ще ги редуцират за добро поведение, ще излезнат и познайте какво ще им е поведението ??? Да не говорим, че ще ги издържаме 7-8 г в затвора...

"... Деян е преминал на самостоятелна форма на обучение, защото искал да има свободно време." Сега в затвора ще има мнооого свободно време...

Дано като селска пачавра

Да идва при мен на индивидуална форма на обучение. Като му сцепя гъза ще има свободно време да го лекува и после пак наново цепене!!!!!

Каква е тази самостоятелна форма на обучение и защо МОН не преразгледа тази наредба,да я прецизира,да са под засилено наблюдение тези ученици.САМО плюете. КЪДЕ са родителите?

Тази форма на обучение масово се практикува в старозагорските гимназии,особено в 12-тите класове където на ротационен принцип от 26 ученика в клас присъстват 10 /десет/ и то във времето на предстоящите матури.Държавата плаща на училищата да обучават по 26 ученика ,а в класовете са по 10.Водеща в това отношение е "елитната" Езикова гимназия "Ромен Ролан".И тези факти ги знаят учителите,училищните ръководства,общината и Регионалното управление на образованието с началник татяна димитрова,но не предприемат никакви действия,защото си гледат рахатлъка и високите заплати и защото няма МОН да ги хване за яките и да ги изхвърли от системата!?Докога!?

Много тъжно ми се вижда когато си отиват хора,които си изкарват прехранота със собствен труд...Тъжно много тъжно. Да ти линчуват.....

Същото е и при мечките - като опитат месо и стават съвсем други - стават стръвници!