Прокуратурата се самосезира за нов скандал с кмета на Батак

Главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по публикация за второ закононарушение на кмета на Батак Петър Паунов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се самосезира за нов скандал с кмета на Батак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"4-ти мандат..." ще рече, че поне от 10 г. прокуратурата спи юнашки сън! Аз наистина недоумявам за чий са тези "органи", когато се задействат след "медийни публикации" ?!

Те знаят, но фактите служат за заменка за междупартийно изнудване и мълчание за кражбите. Осигуряват терен за кражби на другата партия. Това вече е четвърт век. Така и продължава антиконституционното съществуване на про-турските партии. Те имат яко вътрешно разузнаване за кражби и далавери, с което пък си осигуряват техните кражби, заплашват с компромати управляващите партии и така вече четвърт век съществуват богатеейки, но и застрашават националната ни сигурност. Точно затова не вярвам на БСП. Когато БСП се изправи пред народа и с висок глас оповести грешниците и греховете си, тогава ще е готова да върши нещо в полза родину! И Гражданската квота от имена на българските национални съкровища като Иво Христов,В. Вацев, Тома Томов няма да ѝ помогнат. Хората са погнусени и отвратени, а те си мислят, че не знаят.

нашата прокуратура е както на село свинарника и прасетата вътре... метнеш му ядене на прасето и то Груууххх... почва да млещи....

Паунови правят хората от батак на Пуйки....

КМЕТА НА БАТАК Е ПОЖИЗНЕН КМЕТ.БАЧО НИЕ СМЕ С ТЕБ.ГЕРБ ДА ДУХА СУПАТА.

Това е кмета който на 3 март има речи които са тран в очите на полетиците ни...

Много ме забавляват ,всички тези политици,бандити ,крадци , някои от които са три в едно,че щом започне някакво смехотворно разследване към тях веднага се разболяват.Ама тези хора се излагат ,много са плашливи ,нима не са разбрали ,че такова разследване винаги излиза с една оправдателна индулгенция от сорта ,че могат необезпокоявани да действуват по същия начин

ЧЕРВЕНДАЛИ,КАК ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ СТАНАХА ЕДНАКВИ,КАТО САМО ВАШИЯ КМЕТ ГО ХВАНАХА ДА РОВИ В КАЦАТА С МЕДА.А КАКВО СТАНА В КАВАРНА-ДОКЪДЕ СТИГНА"ВЪТРЕШНОТО ВИ РАЗСЛЕДВАНЕ"??????

Този идиот,който по долу е написал "да ви е.а пу...а майчина" направо си е лишен от фантазия!

То,ако всички айдуци се осъдят трябва да строим поне 57 години затвори, бе нещастници.Бъдете реалисти- първо от едната партия,после от другата и т.н.

Всичките партии досега в България, без никакво значение как се зоват и какви принципи и знамена развяват, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ СА КАТЕГОРИЧНО КЛИЕНТЕЛИСТКИ И ПОПУЛИСТКИ! Без никакво, без нито едно изключение! Което означава, че И МЕЖДУ БСП И ГЕРБ НЯМА НИКАКВА СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОТО И ОБЩИНСКО (И ДОРИ ЧАСТНО, АКО НЕ Е НА ТЕХЕН ЧОВЕК) ИМУЩЕСТВО! Просто някои со карат по-предпазливо когато са на власт, а други направо цепят през просото и без да им пука, особено ако имат Цацаров и ВСС зад гърба си, като бесепарите и депесарите години наред, а сега герберите! И всичките, без значение колко се дърлят и влизат в конфликти за пред хората, СА ПАРТИЯ, ИГРАЯТ ЗАЕДНО, ОСОБЕНО ЩО СЕ КАСАЕ ДО ЛИДЕРИТЕ И РЪКОВОДСТВАТА ИМ - без значение колко отричат и колко се пазят да не ги видят и усетят, ПРОСТО ЗАЩОТО ИМАТ ЕДНИ И СЪЩИ ГОСДПОДАРИ, КОИТО СА ГИ ПОДБРАЛИ И ИЗЛЪЧИЛИ, ТОЕСТ ЕДНИ И СЪЩИ КУКЛОВОДИ! Конфликтите между тях просто са за ПЛЯЧКАТА, както вълците и хищниците в глутницата!

И сега цацаратурата като се равихри .... ще вземе да пребори цялата корупция в страната. Направо ме е страх. Ми след това кво ша праим?

Категорично ме кефи г-н Цветанов със амока и дисекцията си на бесепарската криминална престъпност.Безжалостен е,но строг и в същото време справедлив!За съжаление гражданското общество не го разбира,щото липсва критичната маса.

Личи си, че Айнщайн не е от Челопечене.

Паовоприлагащите, охранителни,надзорни и контролни органи там, дали са си чепкали вълната или са барали чашките за съвместно" Наздраве."Докога ще ви храним за няма що ,бе шебеци!.

Тия, от БСП и ГЕРБ си менкат успешно доказали се корумперисти, като стой та гледай. А ние хрупкаме свежа ноемвриска тревица. Докога, бе? Другарки и Другари...

Достоен е за присъда!Както всички, включително депесари,герберасти,седесари и т.н.

То си е законно, бе! Само не е морално.

където и да се обърнеш в тая страна мангалщина ,куцо и сакато краде на поразия ,а прокуратурата се сезира само когато гледа телевизия!!!! свине!!!

Синът и дъщерята на бившия транспортен министър Данаил Папазов са купили ТЕЦ Варна с фирмата си Сигда за 50 млн евро. В Търговския регистър като собственици на Сигда са вписани Станислав Данаилов Папазов и Ивелина Данаилова Папазова с почти равни дялове "Но фирмата не е моя, а на дъщеря ми и на сина ми, аз съм управител", уточни той. Папазов каза още, че са намерили финансиране на сделката от банка.

В 2015-тата е поел в правилната ГЕРБпосока.Там един суджук върши работа.

Хубаво че беше ГЕРБ за да спре да краде този комунистически наглец.

Добре, че беше ГЕРБ да управлява четири мандата!? Толкова сте малоумни, не е истина.

Определено имаме принос в световната история с да го наречем феодално-робовладелчески капитализъм. Местни феодали се отчитат на партийни барони, които си играят на демокрация финансирани от новоизлюпени капиталистчета "притежаващи" роби. И всичко това в 21-ви век, представено и аранжирано на телевизионна сцена...

Цацаров,до тук добре,но какво ставо с хасковската огромна далавера.

А видинската далавера?

продължава санирането в Свиленград преди да падне снега, за да се вземе парата преди НГ и ски-курорта!

Бе то и за мета на Асеновград се шумя много пък какво се оказа прокуратерата прекрати наказателното преследване.Това не са крадците и лъжците на ГЕРБ.

Абе драскачи какво се дърлите от коя партия е кмета тук става дума че той караде 12г яко прави си каквото си иска и след като не се е отчел кадето трябва вдигнаха малко пушек. Гарантирам ви че ще си плати кадето трябва и цирка ще свърши .

Абе, Цветанов да не е забравил, че БСП не са на власт и Кокинов не е казвал на Нинова: Не ме глей така, ти си го избра (за главния прокурор Сотир Цацаров). Ако има нещо незаконно, да го дава на прокурор. Старите им мутренски номера, когато знаят за някой нещо уличаващо, да го пазят за да го рекетират, вместо да го дадат на компетентните институции. Не е необходимо да обикаляте медиите с подозрения, след като сте на власт, взимайте мерки, иначе сте съучастници, нещо, което в случаите на Яне Янев, Антон Тодоров, Волен Сидеров и т.н. си е точно така.

... то това важи и за Добрев, ама тогава не го написа, ревяхте за оставки, давай го малко по-коректно....

за кой Добрев...онзи Кирчо ли,трафиканта.

ГЕРБ и БСП ни управляват от колко години вече? Тоя филм колко пъти го гледаме! Сега пак ли ще си сменят местата и ролите на добро-лошо ченге?

тези закачки БСП/ГЕРБ са наивно театро за простолюдието-материял,а целта е отвличане на вниманието от таз червена пръдня,сътворена от БСП/ГЕРБ,рожби на БКП!Не се ли отървем от тях,европейци няма да станем,ще газим колхозните калчища на Путкин!

ли вече? Дай да не те зачешеме и тебе.

Много хубаво е направил!Ще ги наиграе сите.

Мила родино, ти си земен рай !

А къде не е така? В София е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Всичките 24 общини имат кметове марионетки,без мнение,послушни и верни на герб до гроб. Защо е така? ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА НЕОБХОДИМИЯ ЦЕНЗ ЗА ПОСТА СИ И ТОВА Е ПИКЪТ НА ЛИЧНОТО ,,ВЕЛИЧИЕ''.

нинова, а бе барем една оставчица от твоята партия да видим, не е сложно стига си ги защитавала, нали сте алтернатива уж.... и то каква май сте си баш корумпирани жалки човечета.... то не беше Каварна, Асеновград, ония с купуването на цигани, сега и Батак

като кмета не е БСП от 2015?

... има общински съвет, те могат да му поискат оставката, от ГЕРБ - Батак вече го изтипосаха, но не чувам червените общински съветници, да му я искат, пак клинчат.... нещо.... та ако кУрнелия искаше можеше да постави въпроса пред червените в Батак и да му се вземе скалпа, ама не.... от обновената партия не си пипа котилото.......

Защо е разрешено в България кметът да управлява толкова дълго??? Четвърти мандат??? Той се е оял, оял, та чак е забравил да си замита следите.

Добре че сам е напуснал партията, че иначе партията нямаше да го махне. Те такива корумпирани кадри да им много ценни! Като брата депутат на престъпника от Русе, който е затънал до шия в престъпленията на брат си, но БСП няма нищо против и още го държи в парламента!

За такъв случай май нямаме опорни точки... сега ни да плюеш, ни да браниш! Този си е отсякъде наше момче = ДС! Много ценен кадър!

Сега как ще съсъка с езичето си ? На ход сега са от ДПС - съседните села. Време е Иван Бандита да стане кмет. Всичко е всеизвестно там - коя му е любовница, кой му е шофьор, какво работи синът му. Кога, при кого ходеше вицепрезидента, къде нощува охраната му. И на какво отгоре е високото самочувствие на батакчани ?

тепърва се почва с кметовете на Герб а те са мнооого....

Доскорошен министър: Благодаря за пушилката! Бивш шеф на дворец: И аз благодаря! Делян........... И аз ! Вальо........... И аз !

Защо няма независим кмет или депутат,защото няма кой да го избере.но,пък ревем,че всички партии ни лъжат и крадат.е, кой ни е виновен

Айде на бас, че след 3 месеца ще реабилитиран в една от двете си майки-кърмилници!

... при червените нямало шуробаджанащина, а забравих 2015 бил напуснал хехех..... бенчо ролса пък бил от гражданската квота хахахах, гергов свинаря не бил вече в ИБ, само шеф на комунягите в Пловдив....

като напускаш БСП,попадаш под лошо Герб влияние.

.... да ти имам оправданието, той може и да е напуснал, а сина му къв е... и все пак не е изгонен, избран си е с червените гласове на обновената партия хахахахаха.... 15 годинки е цоцал

Някой мъдър човек отдавна беше прозрял това което днес всички виждат - БСП и ГЕРБ са двете лица на една и съща монета! И в огледалото виждат един и същи лик - Пеевския. А какъв некадърен и смешен цирк на борба помежду си ни предлагат, това е отделен въпрос. Явно наистина ни смятат за малоумни, а болшинството, които гласуват за едната партия против другата може би наистина са ментално ощетени.

и преминал към Герб,щото срещнал стари БКП приятели там.

.... само дето не е отишъл към ГЕРБ, не си измисляй, ами кажи на кУрнелия да си прибира вересиите....

А защо герберите ще го изключват? Абе вие герберите и розите сте действително като 2 капки боза!

Всеки път като видя снимка на цацата - съжалявам, че туците не са ни изклали всичките като в Батак - да ни спестят унизението поне...

Самосезир самосезир! Щом е е от ГЕРБ или БСП другаря - косъм няма да му падне от главата! Гарантир! Гарантир!

и се почва....

... поне опитваш, но колкото и да го повтаряш, това няма да стане по-малко лъжливо...... бегай за нови опорни точки....

Другари, така сме си омешали капите, че вече никой не знае къде е разликата между ГЕРБ и БСП.

2000 г.беше със синьото елече на СДС-то,ама след това навлече червеното и се ДУЕ вече години от "Посерано" 20.Що и кмета на Батак да не сменя боята.Вяпреки,че не е доказано,а е фалшива новина и ще бъде вписана в Регистъра на фалшивите новини и лъжи НА герб.

Цацаров--що не се самосезира за герги гергов--баш псевдочервения суджук? ..публикаций--много!:))))) ...ама, таковата...ъ.ъъъъ.....:)))

еееех родино родино от цацата да направиш кит от прасето - лъв от тиквата - принцеса бива ли?? то тва не е от родината де а от матушката :)))

Колега,що казваш,че краденето в БСП не е безпроблемно?Ааа,сетих се.Много групи по интереси,кланове,семейни фамилии,касти дето всеки ден се ритат по кокалчетата,удрят се под кръста за власт и пари,та ще вземат и здравето на кака ти Курни.А тя горката Курни Принципната такава борба започна срещу корупцията в България и като я пребори и тякато Левски ще каже,че ще ходи да бори корупцията в другите европейски държави.

пичове цацата не лови голема риба кой знае с какви отпадъци се тъпче ще чакаме следващия тираж :)))