Атака на Василев по ”театрал-майсторите” в случая ”КТБ”

Банкерът Цветан Василев обяви, че е подал сигнали срещу лица, които били виновни за фалита на КТБ. Той отново обвинява прокуратурата, БНБ и квесторите.

Обратно в новината

Коментари - Атака на Василев по ”театрал-майсторите” в случая ”КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох доста коментарии за фалита на КТБ.Никъде не срещнах в тях ролята на министър Горанов.Той временно излезе от политиката без причина.Изплуваха срещи с Пеевски.Прокара многомилиарден заем за да се покрият гарантираните влогове и активите на КТБ ще бъдат прилапани от обръчите от фирми близки до политиците ,като се спазва правилото за всеки да има дял,основно правило на мафията.

Пак всички са виновни, но не и Василев. Той никога!

Печелиш, откри Америка. Жертвата не била виновна! А ти разбра ли, че и Вероника не била виновна!

някои (дебели)персони май ще си намерят майстора в скоро време!!! тоя път сметката излезе крива,щото Bасилев май не е толкова виновен,колкото го представят! по-добре да поиска полит.убежище в Cърбия и от там да ги мята,щото ако си дойде тук...

Народе...,спиш ли,спиш ли:)))??? Спи си,спи си като ти е толкова акъла!!!! Цветан Василев не е света вода ненапита,но във всяка друга...нормална държава,щяха досега и в момента да текат следствени разработки върху това,което той казва!!! Защо ли обаче...Цацаратурата на Бантустаня още...нанка??? Цацаров,Цацаров,блажите ли с другите...юнаци??? Блажете,блажете,ама и вашето време ще дойде,не се залъгвайте излишно!!!

A Цацаров мълчи. Как ще тръгне срещу Пеевски и мафията. Нали и той е вътре. Василев има сигурно вини, но ограбването на тази банка не станало случайно. Целта сега е да се покрият виновните, грабителите на парите на хората. И това се прави от главния прокурор/ Защо му плащат заплата на този тапунгел, крадец и мафиот?

Как да тръгне? Ами те изглеждат като братовчевди с Пеевски (поне на външен вид)

Мафията си има държава.

...островът е Кипър,банката е FBME bank с централа в Танзания...

ББ на свой ред да се отчете в кои сравнително близки до Танзания банки се намират личните му авоари и кой ги управлява? Цв. Вас. също може да даде тази информация...

Каквото и да говори Ц.Василев, каквито и доказателства да има и няма значение колко е прав то е ясно, че в България някои държат и съд и прокуратура и държавата. Тези някои не се съобразяват със закона. В същтност те самите могат да пренапишат закона така както им е угодно. За това Василев може да се надява САМО на съд който е много над българския съд. Например на Европейски съд.

На Василев му търсят 200 милиона. Кражбата в КТБ е над 6 милярда лева! Цецо казвай крадците и се спсявай. Иначе си до тук. Ще те изядат разни Костовци и други...

Вижте тези статии: "Потенциален конфликт на интереси по върховете на БНБ.Братът на шефката на "Банков надзор" Нели Кордовска е ръководен кадър в ПИБ", Капитал, 2.2.2015г; "БНБ е потвърдила, че Кордовска е изтеглила влога си от КТБ преди затварянето й", Дневник, 13 мар 2015. "Депутатът (Менда Стоянова) посочи, че е убедена в това, че Кордовска законно е спасила парите си, но все пак се е възползвала от вътрешната информация, с която разполага. Според публикациите Кордовска е имала две сметки, чиято обща стойност надхвърля гарантираните по закон влогове." Как може да е законно Главният директор на управление "Банков надзор" на БНБ да е в крещящ конфликт на интереси? Кордовска може нарочно да не е "надзиравала" щателно пирамидата КТБ, за да трупа огромни (непазарни) лихви върху големите си депозити в тази банка, знаейки, че при неизбежния колапс просто ще си изтегли спестяванията - с вътрешна информация и връзки. Подпомогнала е и банката, начело на която е брат й- ПИБ. Скандално законното трябва да стане незаконно!!!

на поста и ранга, в белите дързави се влиза в затвора (ефективно). Поведението на тази дама е крещящ пример затова, че държавата я няма, или казно по друг начин е приватизирана.

На това му се казва СВИНСКИ ЧЕРВА!

Прочетете цялата статия в личния сайт на ЦВ. Един впечатляващ цитат: "Дали квесторите могат да дадат разумен отговор на въпроса защо упълномощеният от тях представител е гласувал въздържал се на Общото събрание на акционерите на Булгартабак холдинг, очевидно срещу интересите на КТБ АД? #КОЙ Ви посъветва така, неуважаеми Лютов и Костадинчев? На кого се отчитахте Вие на УС на БНБ, на прокуратурата или лично на Пеевски? Знаете ли, че само от това Ваше действие/бездействие сте нанесли щета от около 30 милиона лева на банката, респективно на нейните кредитори? Подобни са случаите и с Рубин, Петрол, така наречените студия на инвеститора Сталийски и много други. В същото време направихте всичко възможно заедно с вашите началници от Берлин и Монтевидео да попречите на нормалното съществуване на работещ бизнес с цел да докажете безумната им теза, че банката е пирамида."

"Срамежливо" всички от форума и институциите избягват името на основния виновник за фалита на банката. Той е с инициали ББ!!!

Трол !

Каква е била банката от вътре, не е ясно, но е ясно кой е срина като доверие. И поред по тействията им, това са Престъпната Мрежа (работеща за някакви от РБ и американците), която искаше да удари финансирането на кампанията на Бареков и даде банката, Бареков и Пеевски на прокуратурата, като престъпна организация. После дойдоха цирковете на прокуратурата. Караниците Василев-Пеевски. И накрая Искров. Има и по-маловажни фактори, като непремерени изказвания на Борисов, правещ си кампания. То да бе един виновен, а те се дъниха поголовно.

не прочетох да говори за т.н. от теб престъпна мрежа.... изброените виновници са съвсем други ама на червеногъзите уроди така ви изнася да плещите глупости и лъжи

Без съмнение Василев се е ползвал от "благата" предоставени му от КТБ. Но дали той е най големия крадец? Със сигурност НЕ! Дори и Иван Костов не е най големия крадец в КТБ, макар че му прилича: той може - нали така се изрази... краде си човека от всичко! За да може Василев за да си изчисти името единственния му избор е да посочи с пръст крадците: - по списък! Без да прескача. Конкретно, без заобикалки! Без депозиране на писъмца където и да е... Той - Василев е вече компроментиран, не може да се върне в дома и се знае, че тези "депозити на писма" няма да го спасят: ДРУГАРИТЕ ще кажат - всичко това е долна инсинуация и случая ще потъне... Без Василев. Василев говори! Раскажи им играта... И вместо те тебе ние ще ги избием. Нямаш друг избор. Всияките мръсници подред, за които ние знаем? - ги посочи. Ти имаш данни - ние догадки. ГОВОРИ! Бързо, точно и изчерпателно! Това е спасението. Не Стразбург.

Той в България повече не може да се прибере. Ако осъди България в Страсбург, ще ликвидира целия си бизнес в България, и присъденото обезщетение ще инвестира в Сърбия и други страни. Дори и при осъдителна присъда срещу българската държава по случая КТБ, ще останат много хора, негативно настроени към него. Така че средата в България ще остане враждебна към него при всички положения. Българинът да таи злоба и омраза към преуспелия, който е защитил аргументите си пред международен съд, и осъдил държавата, като че ли е в реда на нещата

Не при всички положения... Ако каже за мръсниците, които го преследват умразата ще е към тях. А като кажеш (но конкретно) прецакаха ме тези политици и тези прокурори - То тогава те вече не могат да му направят нищо освен да се защитават. А ние знаем че прокурора е мръсна гадна твар, а политика е рядко, жълто, миризливо лай*о и ще го разберем.

Борисов , време е да си ходиш, ако до довечера не получиш инфаркт.Апелативният съд отмени скандалното решение на частния съдия на Пеевски Румяна Ченалова. Ченалова стана по-известна като гнилата ябълка, след като френският посланик разкри скандален опит за кражба на фирма с участието на съдийката. Случаят с ТЦ-ИМЕ АД е абсолютно идентичен и е очевидно инспириран от влиянието на Пеевски, най-малкото защото преките следи водят към него. Делото за обявяване на ТЦ-ИМЕ АД в несъстоятелност беше образувано по молба на Сиболе сървисис България, която е свързвана с Пеевски. Но не е само случката с ТЦ-ИМЕ АД. Преди около седмица стана ясно, че определеният от Пеевски човек за превземане на активи в КТБ Бисер Лазов, който е и главен свидетел на прокуратурата по делото за източване на банката Бойко Борисов пък включи държавната машина да смачка Дунарит чрез отнемане на лиценза му. Предложението за това отнемане дойде от бившия вече шеф на ДАНС Владимир Писанчев, който Борисов като истински телохранител бранеше едва ли не с тялото си от искането да бъде уволнен. Номиниран е от същия, който номинира и Пеевски за шеф на ДАНС, а после го замени с Писанчев. В цялата тази все повече проясняваща се икономическа съвместимост на Борисов (персонално) и ДПС, обявеното намерение на премиера да променя банковото законодателство идва сякаш като компенсация за отстранените ДПС кадри от системата за сигурност. Въобще управлението на Борисов се превръща в неспирно говорене за липсата на зависимост от ДПС и в същото време на реверанси и открито изпълняване на задачи от етническата партия. След последната новина за служебен синдик очаквам всеки момент опитът на Борисов от службата му при Тодор Живков да провокира в премиера и спомен за съдия-изпълнителите по онова време. Да очакваме ли и служебни съдия-изпълнители, г-н премиер? A, и помислете дали не е време да си ходите, или пък ще изчакате хората да ви го съобщят под прозорците ви.

Мафията си има държава! Мафиоти от всички страни, обединявайте се, заповядайте в България!

Бай Ставри

Кръстника на българската Мафия обаче е в Кремъл и му викат Пу...?

Схемата е толкова елегантна, че виновни няма. Затова е жив тоя. Цялото ДС участва и е на щат. Като почнеш от Доган и свършиш с Сидеров. Нали затова вместо да рови КТБ докато можеше да се спаси нещо ви занимаваше с фастъците във фалкона. Сега просто ще си платите за тарикатлъка да вкарвате идиоти в парламента.

Това само да си зададеш въпроса Кой? иска и за какво да сложи Пеевски за шеф на ДАНС. От къде има заеми майка му която от средностатистически чиновник в държавната администрация стана милиардер. Коя банка би превела милиарди в заеми на тази женица. С какво ги гарантира тя? Как може с държавни влогове в КТБ да се изкупят частни медии. Това ако не са въпроси от значение за националната сигурност не знам. В същото това време в изкупените медии фокуса беше Цветан Цветано престъпник номер 1 и фастъците в фалкона на Борисов. Еми пак си изберете радетеля за борба срещу световната конспирация.

... От къде има заеми майка му която от средностатистически чиновник в държавната администрация стана милиардер. Коя банка би превела милиарди в заеми на тази женица. С какво ги гарантира тя? Как може с държавни влогове в КТБ да се изкупят частни медии. Това ако не са въпроси от значение за националната сигурност не знам... - само си спомни по времето на кой управляващ, дъртата свиня се издигна и стана известна, и сам ще си отговориш на всички въпроси.

Нищо елегантно няма в схемата. Както и да го погледнеш си е пладнешки обир, сътворен от оста доган-борисов!

Пладнешкия обир е по дефиниция елегантен. Бих се съгласил че Борисов е замесен, но той е прекалено активен в политиката по интегриране на банковата система и вкара много външни одитори в КТБ. Тоест прекалено прозрачно направи всичко и ако наистина е виновен е дал на прекалено много хора компромати. Ако беше минал плана на Орешарски фалита щеше да се разследва единствено от ДАНС с новия и шеф с супер правомощия Пеевски и всичко щеше да остане покрито. Та това ми е мнението иначе и Борисов няма как да не е знаел но не може да основен виновник след като първите 2 милиарда съгласно отчетите на КТБ влизат преди първия кабинето на Борисов. Тоест кабинета на Станишев и финансовия министър Орешарски.

че ако банката не бъде оздравена,ще ни струва после 10 млр...

Основните обвинения към Василев са в две направления. 1. Защо с парите на вложителите е финансирал инвестиционни компании /кухи фирми/, не притежаващи собственост, и съответно е финансиран бизнес от всякакъв характер! Отговорът е, защото това не е противозаконно, и е практика на много европейски банки. Инвестиционните компании не притежават собствени жилищни комплекси, за да ги ипотекират. За да се обезпечи например кредит от 100 милиона, трябва да се ипотекират две хиляди апартамента. КОЙ е казал, че само крупните собственици на апартаменти е безопасно, и редно да инвестират примерно в предприятията от пакета за едно евро! Ако кредитите се обслужват редовно, говоренето за откраднати, или изчезнали пари е манипулативно. Никой не е казал, че тези необезпечени кредити са лоши /необслужвани/. 2. Защо не се върне в България и докаже правотата си пред българския съд, а от чужбина ще търси справедливост от международен съд! Защото българският съд беше част от машината, осъществила грабежа. Например съдия Ченалова също беше въвлечена, обявявайки фирми на Цветан Василев в несъстоятелност, и то по искане на фирми, свързани с Пеевски! Друг пример за зависимостта на българския съд е отказът за правосъдие по делото за отнемане на лиценза на КТБ, при това от състав, председателстван от председателя на ВКС, с мотив, че акционерите не са адресати /заинтересовани страни/ по акта на БНБ за отнемането на лиценза на КТБ!

Цветане е е, сигнал можеш да даваш само от едно топло място с юgно изложение, където трябва да прекараш остатъка от мошеническия си живот :(

човече , те и на луната разбраха, че в BG няма провосъдие, ти на коя планета си ???

Имам една много проста теория. Ако тоя наистина знаеше нещо, с което да може да вкара в затвора някой от хората, за които говори щеше отдавна да е мъртъв. В Сърбия се явява всеки ден за подпис знаят къде да го намерят, а цената на живота, но който и да било там почва от 1000 евро. Единствения начин да е жив е да е направил схемата така, че цялата вина документално да е негова, а всички останали играчи да получават избелени пари. Това не значи, че не са морално виновни, но юридически не може да им навреди.

добре , че сам си го призна : проста теория наистина !

Простите теории, за които няма контра аргументи са най-елегантни.

По глупаво нещо от твоя пост скоро не е писан. Как според теб Василев би съдил държавата,ако нямаше доказателства за това?

За кое обвинение смяташ че той има доказателства. Държавата се съди за административни неуредици. Всеки може да заведе дело. И ти можеш да заведеш дело срещу мен на пример за каквото и да било. Отиваш на първото заседани със или без доказателства и съдията преценява дали имаш доказателства или нямаш. В зависимост от това получаваш осъдителна или оправдателна присъда. Съгласен ли си че едва когато съда потвърди присъда на всичките три инстанции може да каже някой че Цветан Василев е имал доказателства.

безплатен съвет:прочети си поста и коригирай сам,( ако ти е възможно, разбира се) и въздържай се от прости теории, когато се говори за хх милиарди !!!

Какво си седнал да въртиш и да усукваш ... да не мислиш че ще ти върнат баката? или фирмите ... или пък парите ?? забрави за тях и карай на принципа " Око за две, зъб за чене!"

Всичко е въпрос на доказателства. Ако е претърпял щети по вина на държавна институция, или е пропуснал ползи, със съответните лихви, и успее да го докаже, само тогава ще получи обезщетение!

Цветанка що не ги хранеше политиците така като те избираха за банкер на годината и ти пълниха банката с държавана пара. Ей ама стана стожер на морала едва след като 6.5 милиарда заминаха за Сърбия и Монако.

мммм, нещо много си запознат , даже прекалено, колко точно са заминали ????

Това са парите от фонда за гарантиране на влоговете които държавата наляв КТБ. Сега вече и ти си запознат.

loyola

То освен да пише до френския посланник, не виждам какво друго може да направи. Едва ли можеш да очакваш, че ако се оплакваш на крадеца, ще постигнеш нещо?

Канал 3 и сигурно има архив как бродеше като стажант в парламента и непрекъснато питаше Борисов колко и защо парите на държавните фирми са съсредоточени в една банка...

Решението за прехвърляне на парите в КТБ е взето от правителството на Станишев с подписа на Орешарски. Греха на Борисов е че не тръгна на война тогава когато парите в банката бяха само държавни. В последствие със спекулативните високи лихви събра и парите от хората с влогове. Борисов просто е съзнавал, че изтеглили парите банката гърми затова пусна година и половина Станишев да опере пешкира и ни лук ял ни лук мирисал. Виновните са Станишев Орешарски и Доган. Борисов има вина за това че не пое риска за собствената си кариера за да смекчи последствията. Смекчаващо вината обстоятелство че именно временния министерски съвет прие закона на дизерфикация на банките.

В Страсбург искат доказателства... и ако той им ги даде....отиде коня у реката.

ако не е таина, колко ти плати бмб ????

аз, към василев: кажи ни всичко , докато не са те гръмнали( все ще намерят начин, ти , много добре ги познаваш!), бъди първият българин направил добро на българите за 25 години !!!

Опасявах се,че работата отива на изуй гащи, а то се оказа ,че сме без гащи!Кво става бе-е-е-е?

Защо този палячо Искров е на този пост вече толкова време и не искат да го махат, а прокуратурата е в позата на трите китайски маймунки?!

От този текст на г-н Василев става ясно, че той не е простак и не бих казала, че е полуграмотен, както се опитват да го изкарат.......явно става дума за борба.

До кого е подал сигнала?

До Папата.

"Основната цел беше да се разграбят най-апетитните активи на банката и да се стопят дълговете на определени компании и лица, близки до ДПС и ГЕРБ", .....как стана така че през една частна банка да минават всички държавни пари?....и тази банка стана толкова апетитна че как да не я схрускаш .....как така бнб бе със широко затворени очи толкова дълго време?

Борисов ги пренасочи!

Така стана, защото военно-промишленият комплекс има законова забрана да държи парите си в чужди банки, а българските са само две!

БATKO

Така е, но не е законова забрана. Самите чужди банки забраняват на българските си клонове, а може би не само на българските, да не обслужват пари и сметки на Военно-промишлени комплекси, защото САЩ правят удари срещу конкурентните ВПК, като за тази цел удрят съответните банки. Така че банките се страхуват от американски удари. Василев изглежда не е знаел за този риск.

Ако бяха вярни обвиненията на Василев, нямаше да му се даде възможност да ги отправи. Да не се прави на герой, а да папка и слушка, както до сега.

Като издруса държавата в Страсбург, ще разбереш как папка и слушка, пожелавам му успех!

Почтените хора не се крият зад границата на БГ., олигарсите се крият, цялата държавна машина му целуваше ръка, частните честни медиите, футбола, баскетбола, всички дето фалират сега, начело с ЛУПИ от Уолстриит.

Ако в БГ са почтените, не би трябвало да се крият почтените зад граница. От 09.09 1944 год. обаче е обратно, и почтените българи са зад граница, и се крият от мафията /държавата/!

Този почна да лази по нервите на всички вече. Разбирам, че се опитва да спаси някое парче от бизнеса, но едва ли му е присъща ролята да поучава. ЕТО ВИ НЕЩО ЗА РАЗМИСЪЛ. На междубанковият пазар от години ресурса върви 1,5 - 2% за годишен срок. В същото време този ресурс (12 месечния)КТБ го купуваше на 8% Прекият извод е че никоя Банка не е искала да продава ресурс на КТБ, а той е бил принуден да го копува "прескъпо" от публиката. Ако питате ЗАЩО - НЕ от добро сърце. Депозитната маса участва с (+) знак при изчисляване коифициента на Капиталова адекватност, а провизиите по лошите кредити с (-) знак. Лоши кредити се събират с години, но депозитна маса се купува от публиката веднага - извода е ВСИЧКИ БАНКИ ОТ ГОДИНИ ЗНАЯТ ЧЕ КТБ Е ФАЛИРАЛА и затова не работеха с нея, просто трябваше някой да затвори капаците.

И този някой е Свети Делян, и неговите пророци!

Има ли някой който все още вярва ,че ГЕРБ не работи заедно с ДПС ?

Вярвам му и се надявам доброто да победи, колкото и наивно да звучи това в България.

Ще ти оберат и ще те накарат да си щастлив от този факт.:) След това отново ще те оберат и ще те обвинят, че ти си виновния. За капак ще платиш, че са те обрали два пъти. И за да е пълен цирка, ще се молиш да го направят пак. Всяка прилика с действителни събития и личности е случайна.

1944, 89г, 96, а цирка е днес.

Василев се беше завърнал, мутрите отдавна да са му спретнали едно малко нежно инфарктче. Така, че да си кюта у Београдо, а мутрафоните /от ГЕРБ и ДПС/ тук да продължават да треперушкат

Има една книга на един руснак, казва се Номенклатурата. В бедните и тоталитарн общества, номенклатурата е класа. Тя управлява за личния си интерес. Тя е цяла мрежа: висша и нисша. Какво стана с познатите ви комсомолски и партийни секретари- нали пак управляват. Това са паразитите в едно общество и Цвета Василев дотолкова, доколкото е бил част от тях и той им е служил. В момента, в който е решил че може да ги разкара му фалириха банката. Така постъпват с всички. Я, Брендо колко е послушничък.

Да, ама не искат да повярват, че някой му е фалирал банката! Сърбите как разбрали, защо не се връщал да доказва, защо не го връщали, и т.н.

Преди години имаше една приказка: "Който бърка в кацата с мед и си облизва само пръста, може да стои дълго до меда, но започне ли да бърка ръката си до лакътя - благото бързо свършва." Така и с нашите банкери, много от които се взеха съвсем на сериозно и забравиха откъде са тръгнали. А народът просто обръгна - всеки ден нови събития, които приемаме за сведение и толкова.

Мда-а-а, с банката е ясно!Само да не вземат да изтъргуват и експонатите в Лувъра.... ако са истински разбира се.

прав си !истинските сигурно са ги продали , за добри адвокати срещу василев !спи народе, спи , никои няма да ти свърши работата !

пари по плана Юнкер.

Дано да успее, този овчи народ да разбере че се управлява от престъпници.

води с доказателства.Явно Василев ги има и скоро някои ще лъснат в Стразбург като прани гащи. Лошото е че ще бъде осъдена държавата и тоя нещастен народ ще трябва да излезе от будната кома.

Тия кебапи дето ги мляскахме за изборите не са без пари,трябва да се плащат.Е там са парите,гати кебапчетата

Когато в. Капитал пишеше за кражби и продажби, тоя мустакат ШЕСТАК ривеше че не е верно, сега другите виновни, ела в затвора както си му е реда и се оправдавай от там, нали си почтен, измамник пардон престъпник.

Не пречи на другото, т.е. не го опровергава!

Според другарят Василев,ще излезе,че не шофьорите са виновни за катастрофите.Нищо че те карат,все пак се блъскат колите,не водачите.Е,вярно бил гений тоз Василев.Банката му катастрофирала,ама той-невинен.То така хубава работа...Едни други невинни от 97-а още имат пари за харчлък

Орс, как не разбра, че банката не е катастрофирала, а е взривена! Тя се движеше с висока скорост, но ако не бяха взривовете, още щеше да се движи!

Банкер на годината....няколко пъти..Да беше предвидил,че ще го взривяват..Умните хора предвиждат..Искаш да кажеш,че ръкововодството на банката няма вина?Че това може да бъде оправдание на всеки шеф на фалирала фирма..""Аз съм велик шеф,ама на-фалираха ме.Какво да направя?!""

Шофьорите са виновни разбира се- онзи ден тях ги закопчаха за цигарите на границата.

имената на крадците ги изброяваш, а къде остана БСП-то. Или си и ти от тях.

тая кражба.

Че има ли кражба в големи размери, дето БСП да не участва? Навремето са почнали от мандрите и агнетата, сега окрадоха цялата държава.

Има една хубава и една лоша новина. Хубавата е, че един престъпник проговори, а лошата е, че другите престъпници действат на принципа - като ми говориш, Пенке ле, кой ли те слуша. Нямам вяра на хора, които не са започнали на 13г да работят и да си финансират образованието, а се натискат да управляват държава.

Цветан Мустакът може цял сериал да напише, но защо стои в Сърбия? Защо не се върне? И защо Сърбия не го връща? Кой ли го покровителства? Кого Сърбия посрещнаха като бащица наскоро? Не беше ли Кремълският Император?

Абсолютният олигарх ( тоталитарната държава), се клонира на много олигархчета, а шефът им е джуджето.

защо стои в Сърбия. Защото мафията /държавата/ със всичките си структури участваше в грабежа. Сърбия не го връща, защото доказателствата, изпратени от прокуратурата, са недостатъчни. Той ще се опита да докаже правотата си в международен, независим съд!

Да,ама гърците ще фалират!

Цветан Василев премиер премиер :))) а Бочко във панделата със стария приятел Йоца Амстердама :)

Василев е присвоил парите на вложителите, включително държавни фирми, като част е прахосал по приятелски фирми и за свои лични нужди. Какво да кажем за Бараката в Брюксел например. И сега разни негови глашатай пускат лъжи в медиите, като тази тук, за да отклонят вниманието на хората и да окажат натиск на разследването. И депутатите им помагат със законотворчество.

Tози на снимката ми прилича на циганин "Kопанар"!... да не го усуква по "Kилифарски", ами да им каже направо имената на крадците!!

ДПС, ГЕРБ, главен прокурор, управител БНБ. Имената си направи сам труда.

За КТБ ми през дедовеца! За България ме боли но Баце и нея ще фалира. Вече опоска осем милярда със калинките си... Наесен почва и други осем, и след това за Президентин ще се цани... Акъл да раздава... Мутренска държава....