Прокуратурата проверява сигнал срещу Димитър Гамишев

В началото на март в прокуратурата постъпи анонимен сигнал за злоупотреби на народния представител Димитър Гамишев, в момента тече проверка от НАП.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява сигнал срещу Димитър Гамишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата проверява кой е подал сигнала срещу гамишев или проверява гамишев ?????

Тия нашите служби защо ли винаги са след събитията, когато става дума за тате и бате? И Цветанов, вместо да се изявява като последна инстанция, поне да се поинтересува дали някой не клати мнозинството, и то отвътре. А главния прокурор, ако иска да излезе с чест, да почне откъм главата. Миризмата и мухите ще му покажат посоката.

Защо не си покажи дипломата за средно образование 3.50. Ето това е истински депутат. Или някой трябваше да провери тоз отличник, преди да го назначи.

"Трябва да се къса опашката на гущера!". автор Илия Павлов. Лапни шараните ще се увеличават,ядрото на Партията ще остане.Да си правят сметката и останалите!

Тоя от снимката е типичен неандерталец-престъпник ! Днес го даваха на новитите по ТВ - не може 2 думи на кръст да каже ! То "интелекта" на лицето му е изписан ! Запазена марка "ГЕРБ-ГРОБ" !

Такива честни хора с Делянчо,пък Вий...............

И Цв.Цв.много честен.Само сакото Му струва колкото пенсийте на едно голямо село.

Боже Господи,какви.хора има в Парламента. Погледнете му просташката физиономия,а сега погледнете депутати от ГЕРБ,а сега пак погледнете гемишев, Гинка, калинка, Цецки мецки и пак ги избирайте. Боже пази България.

Аз,съм го казвал поне 100 пъти , пълна данъчна проверка 10 години назад за всеки държавен служител,включително деца,родители и роднини

това е тлъст ГЕРБ-ерски бандюга!!! Браво Бойко Конграчулейшънс Борисов!!!

Добре че нямаме мажоритарна избирателна система, иначе само такива "хора" щяха да отиват в парламента! А в сегашната ситуация покрай многото честни и достойни народни представители в нормално да има 1% мърша.

Половината от НАП са в ареста,Другата половина са от същата партия.И се сетете какви проверки ще правят на другаря с маймунската физиономия.

Дай алтернатива бе, кап.т нещастен ???

На снимката е "всичко, което имаме като реалност" в Герб.

Борисов затъва все-по дълбоко и дълбоко, както вътре в страната, така и на вън. Партия Герб не може да защитава интересите на собствения си народ, а този неандерталец Гамишев не е единствения случай в партията.

Дай алтернатива бе, кап.т нещастен ???

Абе, тоя е спрел да се отчита на Цецо и виждате къф е резултата !? В ГЕРБ си има ясни и точни правила. Който не ги спазва - изгаря !

На ГЕРБ когато и да им светнеш лампата все крадат.За тях не е срамно да крадеш,а е срамно да те хванат.Затова и Суджука ги кара да подават оставки,той не обича аматьори в организацията.

А някой знае ли колко Гербаджии се разследват?

Какви ти ГЕРБ -аджии ? Всички престъпници от всички партии се набиха в ГЕРБ за да скрият престъпната си ''дейност'' , като внасят пари в черната каса на ГЕРБ . Но и останалите партии имат черни каси .

Слушам днес по БНР . . . лижат и мажат. СОЦИАЛИЗЪМА си замина само заради ей такива, дето душата им е крадлива, Андрешко . . И преди 10.11.1989г ги имаше същите нахалници с партиен билет, които нагло, ама нагло, крадяха и се оправдаваха с пртийната си книжка и пост. Той ще ми обяснява на мен, че не му било ясно на кой продал фирмата, това си е измамник и въпреки всичко не е беда, за измамниците, или крадците има закони, полиция, съд. Проблема е друг, че ей такива пак се уредиха с партийна книжка и постове (и червените, и патриотите, а за Воля . . ) и ръководството на Партията, бате Бойко, Нинова и т.н такива ги привличат и ги назначават за свои представители - депутати, областни управители . . Да, не искам да бесим човека, НО ТОЙ НЯМА МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА и не Ц.Ц да ми лиже и мажи . . Тоя по нищо не се различава от ало-измамниците, крадците и от бившите комунисти и като го гледам и той е бил с партиен билет и се е пребоядисал. АМАН от НАХАЛНИЦИ, гледате и те лъже и сега ще си плати на адвокатите да докажат, че е невинен . . . ай стига . .цяла България знае за тия номера . . . . Няма нищо против конкретния човек, но такива са над 90% от депутатите и бате Бойко и Нинова, който си изчисти Партията и ги вкара в "поносимо" русло, тогава ще дойде ЕС, тогава ще секне и Терминал 2 . . там е ПРОБЛЕМА. Нито ПУТИН, нито ЕРДОГАН ни е проблем . . Андрешко-депутата ни пречи

При соца, за едно и също престъпление безпартийните получаваха затвор, а ДРУГАРИТЕ мъмрене!Същите мръсници разграбиха общонародното. Всички партии са сбирщина от дребни некадърни душици, които без партията са кръгли нули.

Да бе . . . . . . .бил си на партийни събрания. Тя цялата държава беше с партийни книжки . . . . . безпартийни бяха само СД-ромите . . . . работяга . . .

За протокола, моля уточнете, каква длъжност в структурата на ОПГ герб е заемал нереза от снимката.

колко проверки са започнали, да излезат в края на годината и да кажат - извършихме 2000 проверки - осъдени 0. Те това е истината Кво ме грее, че проверявали някого и за това получават държавни тлъсти заплати?

До прокуратурата.Не е само той.Всички са в кюпа.Привикайте всички депутати.

От 2000 до 2010 Липсва ДДС за 1млрд. От 2010 до сега лисват 10 млрд. ГРОП къде са парите!!!!

Всички от Герб са такива престъпници , начело с Кауна !

Това е Лицето на Крадците на ДДС от Магазините - на всеки 1 лев е взима 20 стотинки за Родата . Тези ще ни изглозгат и кокалите .

Спука се от проверки и все ЯЛОВИ. И сега ще бъде същото. Онази хубавица - говорителката колко ли пари получава та ни омайва почти всеки ден по ТВ колко хора се проверяват и после ТИШИНА!

СЪЩИЯТ Е ОСЪДЕН 2 ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА ТОВА, ЧЕ Е СГАЗИЛ ЧОВЕК. ТОЛКОВА СТРУВА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ.

зависи кой гази , Ставийски и тази твар от снимката са с условни , я пробвай ти да сгазиш някой ...

трябва да го съдят два пъти - и за данъчни престъпления и за държавна измяна!

ГЕРБ бъка от такива тарикати, като този някой си Гамишев! Прочетох оправданието му и щях да падна! Като прехвърлил Фирмата на бедняк, тя нямала задължения! А, не казва бедняка, подписал ли му е пълномощно, след прехвърлянето, Гамишев да управлява фирмата и да го представлява навсякъде, примерно!

ала Георгиос Георгио или как беше там...:((((

Такива не заслужават свободата на обикновен гражданин на БГ, те го избрали за /АНТИ/народен представител?! :(( Като го гледам си е направо да го тикне човек в кауша докато го ровят!! Запазена марка на ГЕРБ ми изглежда!! :(((((((

този само по изгледа от снимката му давам 15 години без право на обжалване ...

бих го отпечатал на предизборният плакат на ГЕРБ и, бих спечелил изборите без друга агитация и даже - програма!

ИНТЕРЕСНО Е ДА ЗНАЕМ, ДАЛИ В ПАРЛАМЕНТА ОТ 240 ДУШИ НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ ИМА ПОНЕ ЕДИН ОБИКНОВЕН РАБОТНИК. ЩОМ ВЕЧЕ ИМА ИНТЕЛИГЕНТНИ РАБОГНИЧЕСКИ ПРОФЕСИИ, ЗНАЧИ ИМА И ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, КОИТО ДА РАБОТЯТ ТАКАВА РАБОТА. А ТО В ПАРЛАМЕНТА ИМА САМО ГАМИШЕВЦИ.

няма... кой да се излъже да пусне нормален човечец там да им мъти водата?

Тоест го проверяват същите тези, които години наред са си затваряли очите и са го прикривали срещу съответните суми ;)

Тоз хубостник издирва ли се?

Не , неизвестен извършител е !