Кметът на Неделино вече е обвиняем за близо 1 млн. лв. щети

Специализираното звено за борба с корупцията в Софийската градска прокуратура е привлякло като обвиняем кмета на община Неделино Стоян Беширов.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Неделино вече е обвиняем за близо 1 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарно : за един милион Жоро милионера го осъдиха на 12 или 15 години . Значи толкова и за нашето момче само че и конфискация на хотелчето в полза на държавицата . Хем ще им е обица на ухото на следващи те "хотелиери" хем община та ще осигури едни десет , петнадесет работни места .

Както се казваше в една реклама ако мога да перефразирам: "Днес в Неделино, а утре и в други градове!" Дай Боже!

само този салих ли е ?

Сградата на детската градина е финансирана и за нарушена конструкция от МКВП.

Да благодарим на Нова ТВ, те свършиха работата. Сега чакаме присъдата -кофискация на имуществото на кмета и неговите роднини ако е нужно + ефективна присъда! Дано БГ правосъдие най-после стигне до края!

Нямааа, няма пак ще се измъкне.

Цацаров трябва да се даде на прокурор.

Прокурорите са за прокуратурата. Защо спаха досега и се размърдаха когато Васко им представи доказателствата, които те винаги успешно не намират?

Абсолютен наглец и престъпник. Васко Иванов го закова по Нова ТВ. Потърсете предаването "Разследване"..

Hищо ново под слbнцето ! B бyлгаристан се граби безпаметно! A зaщо ли садебната система / хризантема / я нема ???!!! Cигyрно си има защо !

Опичайте си акъла. Ако не вкарате мошениците в затвора - ще видите повече власт през крив макарон!

тва на снимката не е ли Перо Потрошенко?

Проверете му тоалетната чиния - сигурно е златна.

Вземете му замъка и го направете дом за деца в неравностойно положение или дом за стари хора.

То тоя замък на баира не се прави с тютюн и картофи.

Ама къде е дремал ДАНС и Прокуратурата толкова години, та трябваше телевизията да им покаже за какво става въпрос. А защо не го проснахте и да видим, че сте го арестували. Та нали го нямаше този кмет. Аман от лъжи...

Как къде са дремали! Дебнели са през цялото време за измамни сделки в КТБ.

що е то данс ??? яде ли се ? пие ли се ?

Е и какво от това? Ние си го знаем и продължаваме да си плащаме данъците, да ходим да гласуваме и т.н.......Ей, хора, не разбрахме, че ни работят от много време. Продължавайте да вярвате на олигофрени от типа на "Златанов" и други подобни нему - видяхте ли за какво става дума? Господи, прибери си вересиите.

Поне окраденото се вижда от далече,на барчинана!!!Замъкът!

Е това ли е им е жертвеното агънце?!?!!?!?Кога ще ги подхванат всички под ред?!?!??Или то няма да сотане кемт, ако ги подхванат всичките, затова 1 на няколко години, за да замажат очите на хората??!?!?

Някой да е чул за политик, влязъл в затвора и да му е отнето имуществото?

Ами осъдете един както трябва другите да се замислят Тои откраднал 1 мил те му искат 5 хилки за гаранция за това няма да се оправим никога

На такъв и обесването му е малко.ЗА ТОЗИ МИЛИОН НЯКОЙ КАДЪРЕН ЩЕШЕ ДА ПОДНОВИ ИЛИ НАПРАВИ НА ЦЯЛО СЕЛО и канализация.и укрепване на свлачище и асфалтирани улици.А той само от тези пари сигурно е присвоил като комисионни доста хилядарки.

Не е лошо ДАНС да провери СО. Там потъват огромни пари за козметични ремонти. Моста на Сливница и Раковски беше ремониран уж, сега е в окаяно състояние.

Всички кметове, до един са за прокуратурата.

Може ли кмета на Ямбол да е вече осъден за присвояване??? Да ама НЕ!

Айде, чакаме следващите кметове ... Нямаме нищо против и някои министри...

но не е само този -всички величия",които са минали през и са във властта,всички са злоупотребили,първанов 80 000 000-откъде,като се има предвид произход и образование,много са всички са крадци и мошеници.Сложиха си България в джоба.Има господ.

Щом Богомил Манчев е зад него няма смисъл да си чешеме езиците.

Тебе как още не са те изтрили ?

ПРОВЕРЕТЕ ПЪРВО КОЙ Е ЗЕТ МУ И ТОГАВА СИ НАПРАВЕДЕ ИЗВОД ДАЛИ ЩЕ ГО ОСЪДЯТ !!!!!!!!!!!!!!!

КОЙ?

Беширов е тъст на собственика на Риск инженеринг" Богомил Манчев. Енергийният бос е женен за дъщерята на кмета Нели Беширова.

Сега е момента хората от Прокуратурата да захлебят, щото има кой да го защити този Кармазъ Ефенди.

ЩЕ ИЗЛЕЖИ ЛИ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА??? КОГА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ - СЪСЕЛА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И КОГА ЩЕ БЪДЕ ХВЪРЛЕН В ЗАТВОРА?????? ТОВА КМЕТОВЕТЕ СА ДРЕБНИ РИБИ В СРАВНЕНИЕ С НЕГО И БИСЕРОВ!!!

след като този тиквеник от неизвестно място е откраднал 1 млн. колко ли крадат батковците му от големите градове?

батковците са негови хора,нямаше да откраде ако нямаше гръб... доколкото ми е известно е братовчед на някои които беше свързан с пътищата

"щипят"по 1 милион за година и половина не ми се мисли какво става в големите градове.

не за година,15 години е кмет ,напикал е терен като дядо си тато

Точка 1. 3 метра въже, малко сапун и един по-здрав клон на високо. Точка 2. Пълна конфискация на имуществото и възстановяване на сумите от облагодетелстваните Точка 3. Ако точка 2 не се изпълни - преминаване към точка 1

на първо време да му затворят магазините за да разбере как живеят обикновенните хора в неделино

Кметът на Неделино вече е обвиняем за близо 1 млн. лв. щети Тези от прокуратурата пак започнаха старата песен на нов глас.С това обвинение ще го оправдаят напълно, тъй като ще се окаже , че общинския съвет е гласувал тези разходи, а кмета се е подчинил на колективното решение. Иди търси колективна отговорност. То ще не го питат как е построил царският си палат на хълма, който струва поне 5- 6 милиона евро. Да ама Доган не е разрешил да се пита за това.

Хванах логиката на Съда ни: Искат гаранция от 10% от "усвоените" суми, за да може да подсъдимия да му останат достатъчно средства, за да дари Съда с достатъчно средства, за да получи справедлив процес! Добър маркетингов ход! Сега вече ми е по-ясно защо някои съдии живеят в Белия дом...

10 000 от 1 милион са 1 % - стига му толкова на "обществото"! Останалите 9 % ще ги делка с прокуратурата и съда! Дано му остане, горкичкия, нещо и за него - щото това "усвояване" няма как да е минало без добри другари по партийните върхове! Впрочем - ако се появи, щото последно беше в "неизвестност";о)

Ле-ле... воистина са 1%... Ами може и на Съда да не е работил правилно калкулаторът, а? Затова да е присъдил такава смешна сума.. Благодаря ви за корекцията, много ме е срам, че ви поставих в положение да ми посочвате очевидното..

ДИВА СЕЛЯНИЯ

А самият обвиняем кмет дали се появи или още е в неизвестност?;о))

За последно е видян от вожда на зулусите в ЮАР.

Правилно е избрал дестинацията кмета - със зулусите нямаме договор за екстрадиция;о)

Що така човекът на Атака се оказа крадец и мошеник? Като господарчето си Боленчо.