Неуредени сметки довели до двойното убийство

38-годишен мъж и 61-годишна жена са жертвите на двойното убийство, извършено в столичния кв. "Витоша" тази сутрин. Тежко ранен е 35-годишният син на убитата.

Обратно в новината

Коментари - Неуредени сметки довели до двойното убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямало сме да ги стигнем Хамериканците...Е, на, стигнахме ги и ги задминахме. По криминалитет.

Няма как да оправдаем убийство. Обаче. Обаче има много тарикати у нас дето считат, че не трябва да си плащат , защото са тарикати. После се замислете - няма да има никакви келипири и корупция - няма адвокати да цоцат 10 години за дело за 100 000 като за това време приберат още 50 000 от човека. Няма рушвет за прокурора, за съдията. Няма спорни експертизи. Има си и предимства - все пак справедливостта понякога възтържествува. Между другото у нас има междуфирмена задлъжнялост с огромни много илиардни измерения. Беше към 150 000 000 000 (да 150 милиарда, не милиона) по едно време. Скоро не съм чел как е. Това е резултат от успешната далаверизация и тарикатизация на европейска България.

При бай Сталин действаше късата процедура. Пример - 1950-та, Москва. На кръстовище лека кола блъска и убива ученичка, шофьорът избягва. Цялата московска милиция на крак, престъпникът е заловен след 24 часа. Предвид високата степен на престъплението и особено обществената реакция е проведен бърз процес завършил с висша мярка наказание. Точка по въпроса. Е, ако прокурорът в Москва бе взел малко рубли за да си затвори очите - целият му род отиваше в Сибир.

Така се постъпва когато знаеш че липсва истинско правосъдие! Урок за мошениците!

сметкити вече са уредени

е дължала на стрелеца над 100 000 лева. Колко ли работници и семействата им са останали да чакат заплати?

Бай Ганьо винаги измисля свой начин за уреждане на сметки. Клета родино Българийо

ТОЗИ ОБРАЗ НЕ БИХ ГО ОСТАВИЛ ЖИВ! КАКВИТО И СМЕТНКИ ДА ИМА ДА ВЗЕМА, ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ! ХА, СЕГА ДО 100 ГОДИНИ ЗАТВОР! ПРАВОСЪДИЕТО ДА НЕ СЕ МЪЧИ ДА ГО ПУСКА! ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ! 100 000 - за 3 живота ли са? ГАДИНА МРЪСНА! ВЕДНАГА ЗАТВОР БЕЗ МИЛОСТ!

Той е проявил смелост. Ти като си толкова курназ иди го намири. Ама иска ДУПЕ !Защото ще ти освети маслото .Загубил е достатъчно.

Бах.... колко тук написа глупости без да познават всичкото.

добре, че има такива битови убииства(не е добре), че да може мевере да разкрие убиеца, защото за поръчковите-мафията няма един разкрит за 29 години.

Хората трябва да си плащат дълговете! Така е било така и ще бъде! Ако са има ли джентълменска уговорка /разбирай пари дадени без документ/ и в един момент едната страна започва да шикалкави, и да не спази джент лменското споразумение, резонно е да заговорят оръжията... И тъй като в БГ няма джентълмени, стрелбата ще продължи ...

така трябва да се деиства докато не остане нито един крадлив милионер катто наглия кирил ,буда и продажния винкел

Отдавна е трябвало да бъдат ликвидирани. Всеки който не са разплати, даже и с 1000( хиляда ) лева В ТАЗИ СТРАНА е за разстрел!

бенг-бенг : Ай лов Йю ! патлакът се подарява в музеята при министър без портефейл Божидаров .

някой отишълда си търси правата по действащия ЗЗД и ГПК в българските съдилища ли ? Дали имаш редовен реквизит , какво означава ли ? Дали ще му платиш и адвокат , заради неявяване , какво ти срува ? Дали не откриваем , макар адресна регистрация по ЕСГРАОН , и тебе изкара будал в приемната на кварталният , това какво на прилича ли ?

"Куршум" е съставна от две срички дума.Първата сричка определя формата,която наподобява разглеждания предмет,а втората- външният ефект от приложението му.

Ясно, блядът е измамил нещо убиеца, в съучастие с дъртата чанта. Щом има руснак, значи има и престъпление. Те са генетични престъпници.

Като няма истинско правосъдие,- това е решението и така трябва да е !!!

дивия изток, колт е великия изравнител

Ето какво представлява дивото общество на частната собственост, плурализма,свободния пазар, парите и жестоката конкуренция... В това общество човешкият живот няма никаква стойност.

Нет человек, нет проблем

Бих ти препоръчал да прегледаш сводките на МВР отпреди 89-а. Ще останеш изненадан. Но като не го пише в "Работническо дело", не се е случило, нали?

Ясно . Във всичко виновни е руснаците.

Марш от тук, шибан руснак!

Тоз , който е заменил Българската дума КУРШУМ с чуждицата проектил трябва да бъде разследван за подриване на Националната сигурност, чрез унищожаване на БГ език -първа стъпка към колонизиране и унищожаването на Българската държава.

Куршум е турска дума, първо. Второ в балистиката се използва проектил, защото проектилът може да не е остър (куршум) , а във всякаква форма. Много често преработените пистолети използват топчета, ловни проектили и т.н.

сигурно е пуля, нали, руснако?

Бухал, мухЪл, кyp и шум!

Вярното заглавие е: "Неуредена държава довела до двойното убойство" Ако държавата и най-вече съдебната власт беше уредена, то би имало алтернатива на стрелбата и тогава заглавието е можело да бъде: "Психическа нестабилност довежда до двойно убийство" Не, че в този случай аз лично смятам, че 100 000 лева могат да са основателна причина да убия и лежа в затвор, но когато човек е притиснат в ъгъла и няма изход стават точно ей такива неща. Може би за този човек 100 000 лева или накърнената му гордост са стрували отнемането на живот. За мен не е така.

да лежи в затвора. Да се трепа мутрата. Да е убил собственика, защо работниците. Когато и да застреляш мутрите, винаги ще е късно.

Последният път, когато проверих в България нямаше смъртно наказание. Ако вие господине искате да вземете правосъдието в свои ръце, то на свой ред ставате престъпник. Подканата към престъпление е също престъпление. Това е в уредените държави. Тук в България няма даже да ви истрият поста, макар, че би трябвало.

Щатите нали минават за уредена държава? Виж колко са убийствата на 100 хил. души и пиши пак :)

По първите изтекли снимки, показани в други сайтове, човека, ако той е убиеца си е съвсем спокоен, не се вижда грам вина, че е гръмнал трима души. И защо да не е спокоен, като сега ще му се направи психиатрична експертиза, чичко доктор ще види колко ще му кихне убиеца и утре, вдруги ден или до един месец, ще го изкарат или невменяем или шизофреник или душевно лабилен. Ще полежи по болничните психиатрии и след най късно две години ще бъде оправдан. Имаше един случай в Несебър, където собственика на ресторант, кръстен на един от синовете на Симо черепа, от упор застреля готвача си. И до ден днешен нищо, ама нищо не му се случва. Фалшива епикриза, че е болен и не е убиец, а действал в състояние на ефект, постоя два месеца по арести, болници и излезе под гаранция. Имам приятели там и хората се смеят на държавата и съда.

Да, така е в демократичните общества по США образец- като не става с думи се преминава на следващото ниво- заговаря оръжието. Уестърн, бейби

США ще си пишеш в руските сайтове, понял бляд?

А ти оди да са съвокуплеваш с братята си Анадола

Ако някой си мисли, че тук в САЩ може да си стреля по улиците, като в уестърн е в голяма грешка. Затворите в САЩ са пълни с глупаци а си имаме и смъртно наказание. Използването на оръжие за самоотбрана и охрана на имуществото е строго регламентирано в САЩ. Ще кажа само, че последният за който знам лично, който извади оръжие в магазин (без да изстреля нито един изстрел) е във федерален затвор за 25 години без право на обжалване, след което ще се премести в щатски затво да си доизлежи още десетина петнайсет годики по щатски обвинения, и ако мине през всичко това ще излезе от затворите на близо седемдесет годишна възраст. Така момчета може да ви мине живота в САЩ ако смятате, че може да си стреляте за щяло и нещяло..

Ако някой си мисли, че тук в САЩ може да си стреля по улиците, като в уестърн е в голяма грешка. Не само по улиците. Тва училища, университети, молове... Аз на очите си ли да вярвам или на някакъв прошляк, дето уж пише от краваристан, с 8-10 часа разлика. :)

не му обръщай внимание, а му тегли една сочна. Той е тук, за да плюе по България, защото все по-осезаемо се изплъзваме на варварска Русия.

Това не им пречи да са с чувствително повече жертви на убийства на 100 хил. души годишно. Потърси статистика.

БРЕ ВИЕ ЧЕТЕ ЛЕ? ХОРАТА СА РАБОТНИЦИ. ИНВЕСТИТОРСКИЯТ КОНТРОЛ СЛУЖИ ДА СЛЕДИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНА РАБОТА. ТОЙ МОЖЕ И ДА НЕ РАЗПЛАТИ ТАКАВА КОГАТО КАЧЕСТВОТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ЗАДАНИЕТО. ТОВА ДА ЖЕРТВИ НА ДАМОЗАБРАВИЛ СЕ ИЗРОД. ПОСЛЕ ПЛАЧЕТЕ ЧЕ МАГИСТРАЛИТЕ НЕФЕЛНИ САНИРАНЕТО И НО И Т.Н.

Я виж в търговския - дали дъртата е служител или...

А знаеш ли понякога точно инвеститорския контрол как изнудва изпълнителя.Или го мотаят защото нямат пари да му платят, или откровено го рекетират за процент от стойността на акта.

Има и много политици за пушване...

На лов за справедливост. Герб съдебна реформа и правова държава няма да прави, защото първо не иска и второ не може. На мутрите батака им е добре. Отделно нямат и експертно-интелектуален, цивилизационно-нравствен потенциал. ТАка, че на лов за справедливост.

По - добре от колкото да се самозапали човечеца. Ако има повече като него ще се замислят малко повече БГ "работодателите"(нарочно е в кавички)

Новото правосъдие идва. Да се готвят обвиняемите!!!

При толкова завлечени строителни фирми странното е, че има толкова много живи инвеститори. Ние сме търпелив народ.

Mного добре е направил, че ги е застрелял. Строителството в България е пълен кенеф, работниците са много зле, работници са останали само неграмотни мангали, фесове от селата и малък процент 'спънати' от живота хора - българи с жена, деца, ангажименти и т.н. Всичко останало, което е кадърно е в Англия и Германи. За това и голямото САНИРАНЕ на Бат Бойко се работи само от мангали пети подизпълнители, съответно техническият контрол е от наши фирми, иначе 1 обект нямаше да се издаде..

А работодателите, дето по 4 месеца бавят заплати?!

Като не му платят инвеститорите и той няма с какво да плати заплатите. Пред възможността някой работник да го свитне за неплатени заплати той предпочел да си го изкара на истинския виновник.

Когато не става дума за пари-значи става дума за много пари...

май в палестина и в сирия загиват по-малко оттук ...само не знам защо се залъгваме ,че сме европейска или демократична държава ,а всъщност сме територия ,в която вилнеят най-вече престъпниците ,прикривани от еврейските им организации .

Някой да е забелязал,строителните предприемачи,кой тип хора лъжат а???и някой да е чул,някой звестна личност,да са го прецакали със парите за строеж на къща,или апартамент във затворен тип край полите на витоша а???Лъжат сами мишките и робите,и заспалите овце които после само блеят,върнете ми парите.:)имал дал:)

Ето че вече в ръцете на народа е и правосъдието. Така и трябва даже закъсняваме с този процес.

Tака е по да се раздава правосъдие отколкото да пие една студена вода за 100 000 лева и 15 години съдебни дела срещу неизвестен извършител.

Много селяни дойдоха в Сф, псевдо строители, лъжат, мамят. Подобен е Красимир Будев от "Будев" ЕООД, мошеник и измамник. Може и него да го . . .

ами хаиде,ти си на ред

Може и тебе да те... Какви са тези заплахи, много е лесно са се заплашва анонимно, като имате проблем с хората си го разрешете. Красимир Будев е единствения свестен строител на който сме попадали в София, няма започната и недовършена сграда за разлика от много други свои колеги. И е човек с главно “Ч”, всеки ангажимент който поеме си го спазва до край, не случайно името му се ползва с респект в тези строителните среди. Живи и здрави да сте за грозните думи и дано се излекувате от тази злоба и завист!

В държава, в която властва комбината Мутра+Цаца се стига до "реално правосъдие".

Вече нищо не ме учудва. След като няма закони, които ни защитават всеки действа както му е удобно. Дивият запад в действие! Стреляме си, убиваме хора, телефонни измамници, нападани възрастни хора, ограбени жилища, побоища в училищата и ....... Това е съвременна България.

Човека е за медал. Само така трябва с наглите азиатски муцуни! Изкупиха България!

Идиоти-властници, като давате законно на убийците оръжие, давайте и на всеки българин безплатно ковчег и гробно место. Жертвите чакат покорно въоръжените от мафиотската държава палачи.

Ясно, съдебната реформа вече започна. И както се вижда процесите ще се гледат по съкратената процедура без право на обжалване на горна инстанция. Вижда се че и съдебните разноски падат значително.

Мхм кефче левче. За истинският кеф от 30 бройки има намаление.

Неуредени сметки довели до двойното убийство Е сега наистина са ги уредили завинаги.

Ама това не е по ГПК. Така не може. Не е справедливо и не е демократично.

Абе справедливо е. И е демократично, можеш да го гръмнеш, можеш и да не го гръмнеш. Но най-вече е ефективно и за постоянно.

решение, а знак на отчаяние и безизходица, като не можеш да направиш друго и да си върнеш парите. Диващина в просташката държава. Агугу-агага, ага, нуга, бейкролс- пица, ага! Ловният сезон е открит с пълна пара. На нас какво ни е? Бедни, но живи. Въпрос на избор и мимолетен шанс.

Гледайте какво ще става, като спрат еврофондовете праз 2020 г. ...

... през ...

Крадливите руснаци ще се изнесат, а тук ще останат само изгладнелите им агенти-предатели!

Много тъпите има тук. Днес стана трагедия. Някой вика "Браво"! Какво браво му????????? Има убитите и има един който сипа живота си и не само на себе си, но и семейство си.

Начи: 1. Много си неграмотен, явно не си българин. 2. Бегай бързо на зиг заг.

руснак е и си защитава земляците си ,явно си е забравил граматиката и чука на посоки