САЩ искат още 4-ма. Цацаров: Няма да ги арестуваме

От Интерпол във Вашингтон преди около час и половина в българското МВнР са получени документи за задържането на още четири български лица. Две жени и 2-ма мъже.

Обратно в новината

Коментари - САЩ искат още 4-ма. Цацаров: Няма да ги арестуваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГДПОП се втурна да пише протоколи на БЪЛГАРИ които са се пошегували с руския поп, а сега се" дръвчим" на САЩ за явно престъпление.

Бо Бо

Опитайте се да накарате САЩ да екстрадира свой гражданин в друга страна по искане на някой си, без значение дали е прокуратура, съд, полиция или каквото там се сетите. Не знам Желяз в какви фекалии се е забъркал, но България не трябва да го екстрадира за нищо на света! Заради принципа и себе уважението си! Реципрочност дето се вика и пример, как българската държава защитава гражданите си! Не народ, а мърша - е казал Славейков! А Американската темида повече обича зеленото и е по-лакома от нашата. "Сключил сделка с прокуратурата" = узаконена корупция. Бунаците които нямат пари - екстрадират ги и работят безплатно във фермите за роби, наречен американски затвор. Колонията България има несиметричен договор със САЩ и за това екстрадират гражданите и. Ако кравар дойде, краде, насилва и после офейка - само ще ви помаха с ръка от другата страна на океана.

Браненето на престъпници е нещо обичайно в България. Не виждам причина да се екстрадират престъпници.

Моляяяяя няма да ги предадете ли...я марш веднага за консултация в американското посолство.....Цацаров ли Цицаров ли си ще ти се разклати стола.

Колония ли е България на САЩ? Или по конкретно - има ли екстериториалност на правната система на САЩ в/у наша територия и имат ли някаква стойност приетите решения от българския съд на БГ граждани за БГ граждани спрямо САЩ? Това е върпоса, който стои на дневен ред, в контекста на този случай, който трябва да даде отговор и да осветли замъгленото съзнание на нашите сънародници, където и да са по света.

След 1990 г. по време на така наречения преход към демокрация, САЩ окупират, но не анексират страните от Източна Европа. САЩ въвеждат американски окупационни войски на територията на Източна Европа, но държавите запазват националните си граници, националните си флагове, но вече се управляват от местни колаборационисти, които не съблюдават интересите на своя народ, а единствено интересите на САЩ.

колония е на Турция. Я виж как се задействат, стига Ердоган да пожелае. Тука се опъват, значи не е колония. Логично!

Кой национален предател подписа този договор със САЩ. Кои национални предатели го ратифицираха? Трябва ли да има втори народен съд? Три много важни въпроса. Задайте си ги и искайте отговор. И четвърти, но не по маловажност въпрос - коя нормална уважаваща себе си държава търпи такъв протекторат (или някои разчитат на спомени за 5 вековното робство, но пък забравят, че и на робството и на униженията идва края, а и на националните предатели също!

Този евреин срина България!

бе ПЪЛЕН ЦИРК тая ТЕРИТОРИЯ (това тук не е държава) Едни престъпници бягат от затвора... Други престъпници спокойно си преметнаха х.я над рамото и спокойно си се изнесоха (братя Галеви)... Трети престъпници прокуратурата щяла да ги пази, щото така решил бригадира на организираната трудова бригада "Цацаратура"... Европа гледа бе Кацаров!

крайно време е индивидът на снимката да спре да се държи все едно прокоратурата му е някаква бащиния. има си международни стандарти и процедури, на чиито гръб не трябва да се допуска популизъм и помпане на нисък рейтинг

А крадливите бълг. бивши банкери,които живуркат във Флорида ще ни върнат ли.Цацаров, прав си!Тегли им една и това е!

Те са уважавани "инвеститори" в американската икономика.

Ъъъъ ама вие като подписвахте документа не четохте ли че господарите не са длъжни да се съобразяват с вашето мнение или искане.

"Българските граждани трябва да бъдат защитени от българската прокуратура", подчерта главният прокурор" ЦАЦАРОВ! ПАК НЕ СИ В ЧАС ЦАЦАРОВ! САЩ не ги канят тези 4-мата на почивка в Калифорния бе Цацаров! САЩ и Интерпол няма да си направят турда да изпращат молба за арест, ако срещу тях няма сериозни обвинения в сериозни престъпления бе Цацаров! Въпроса е Цацаров, на тебе колко ти платиха шефовете или татковците на тези 4-мата за да саботираш арестуването им! Прокуроре Цацаров, пак защитаваш престъпници!

не се напъвай нито САЩ, нито Интерпол ще ти дадат 30 сребърника като на Искариота. Не се напъвай излишно подлогите се уплашиха и няма да предадат страшните престъпници помагачи на терориста Асад. Затова по-добре иди си намери изсъхнала смокиня и се обеси като Юда.

Посланикът на Великобритания в ООН Карън Пиърс, известна с нестандартното си облекло, стана за посмешище на заседанието за Съвета за сигурност, след като обяви, че Карл Маркс е руснак.

Нестандартно облекло? Напълно е стандартно. Тази изглежда като маман, държи се като маман и вероятно е маман.

Брейй, Цацата да не е дигнал температура нещо? Как така? Очаквах на втория час да са ги качили на самолета ... Да не прелети до събота някой от САЩ да им обясни къде са сбъркали?

Б Р А В О. НАЙ-ПОСЛЕ!!! САМО ТАКА Г-Н ЦАЦАРОВ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ К Р А В А Р И И. ТЯХНАТА ИДИОТСКА Д Е М О К Р А Ц И Я!!!!!

Сега тепърва започва! Ще има още заповеди за арест на проруски тролове в България! Тригушия няма да може да ги пази вечно и да отлага!

А ти ще си останеш жалък, смачкан и презрян центаджия.

Значи искате суверенитет. И как точно го искате този суверенитет? На тепсия да ви го поднесе някой ли? Да не си мислите, че шепа форумни герои може да постигнат нящо? Колко излясохте на протеста вчера? Нещо много ви рехави редиците бре българи? А сега си представете, че го имате този суверенитет от утре. Изтеглят се западните вериги дето толкова ги мразите, затварят се всички кол центрове, на летище София каца по един самолет на седмица и той от Варна. Спират ви европейските фондове, които толкова много обичат политиците ви. Не сте вече в НАТО и Турците започват да си минават през границата и да си сеят жито и царевица на българска земя. С какво ще напълните магазините за хранителни стоки, ако нямате внос? С коя армия ще си опазите границата? С кои пари ще платите за функционирането на държавата бе европейски фондове? На каква точно икономика или селско стопанство смятате да се опрете? Ало гражданите, софиянците, дето сте половин България, ще ходите да сеете, да плевите, да гледате крави, овци и пилета ли? От коя страна се хваща лопатата? Тези пладежи дето сте ги разглезили до степен да не могат да си вържат обувките и бабите да им режат пържолите, те ли ще ви нахранят, облекат и защитят? Пишман патриоти сте, защото суверенитет не се постига с плюене по форумине и пенявене по митингите. Суверенитет се постига с много труд и много жертви. Русия постига суверенитет, а вие и се подигравате. Готови ли сте да издържите санкции? А? За приказки ви бива. Това никога в България няма да се промени. Винаги ще си приказвате и нищо повече.

мислиш, че САЩ ще ни спасят било от турци да не сеят жито, било от Кюрди да пасат овце? Колкото спасиха и Кипър да. Или че живееме тука благодарение на американските кол-центрове? От САЩ освен два кораба с мухлясала царевица нищо не сме видяли и получили. Ние им трябваме, не те на нас. И няма да се продадем безропотно, ти като така ти харесва - подмазвай им се, нали там ти е добре, нас не ни мисли.

Тамън съм се върнал от България и съвсем ясно видях от какво живеете. На всичките ми приятели децата или учат в чужбина или продават на чужденци или правят софтвер за чужденци, или работят в кол центрове с чужденци, или се занимават с недвижими имоти, които също се изкупуват от чужденци. Българските пациенти гледат да отидаъ в чужбина да се лекуват при първият удобен случай. Българите масово почиват в чужбина, пътуват в чужбина и работят с чужбина. Не знам точно в коя страна живеете, но България отдавна вече не е центъра на света за повечето Българи. Тези красъци за суверенитет са ми просто смешни имайки предвид, че България може да е суверена горе долу толкова, колкото и щата Алабама, даже може би по-малко, защото щата Алабама си има щатско правителство, което му отстоява правата пред федералното много по-добре от колкоот Българското пред ЕС.

Айдеее още един дето смята че един МОЛ и call център е инвестиция ....смешник.....Ами като няма внос тия дето правят стоките къде ще ги продават???? А ако излезеш от ЕС нали няма да плащаш вноски за ЕС и няма да имаш квоти за каквото и да било....Автоматично може да наложиш мита на всички турски стоки ако искаш....има много акота... Освен това бизнесът не се интересува дали си в ЕС или не той се интересува колко заплати трябва да плаща и колко данъци.....господин разбирач... Като БГ не бе в ЕС да не би да нямаше внос на стоки....

Има принцип: "Око за око, зъб за зъб". Хайде пък българската държава да изиска да бъдат екстрадирани и съдени в България всички чужди лица, с които са работили тези пет български граждани.

Оох, каква посредственост! Защо прокурорът в БГ ще защитава гражданина, а адвокатът какво прави, той ли обвинява подсъдимия? И какво общо има министър (изпълнителна власт) със съдебната процедура? Ужас, май никой не знае какво да работи в БГ! На практика дори и българският съд да не екстрадира обвиняемите в САЩ, излязат ли от България за тях ще си важи международна заповед за арест, така че с нищо не им помагат. Единственото решение е да си наемат американски адвокат който да се яви и пледира за невинност на обвиняемите и американския съд да ги оправдае.

български магистрат е длъжен и призван да защитава българските граждани, за да ти е по-лесно да го разбереш защото те, българските граждани хранят българските магистрати, а не американската прокуратора или съда във Флорида. Разбра ли, всеки български магистрат. Както американските магистрати са длъжни да защитават американските граждани.

чайка дъжи цаца над водата и казва-ако те пусна ще те изядат акулите.

Това е едва първата постъпка на гл. прокурор за която заслужава поздравление.А по казуса за да бъда съвсем правилно разбран: във втората световна са избити 55 млн. човека- на Нюрнбергския трибунал са изправени: 24 висши Германски военни и нито един редник или ефрейтор( камо ли чужденец!!!)Добре е да почетат малко история Американските съдии и прокурори.А и какво правосъдие е това главния виновник да се спазари за 1-2 год. а младши служители в други (не наложили ембарго) държави да погнат за 40-60 год?!?

целта е българия да не влезе в шенгенското пространство за да не им прекъснат каналите за ....

Българският народ е известен в света с това, че защитава и хвали престъпниците, а унижава и мачка обикновения човек. Този случай е поредния пример.

Arash Caby, 43, managed AW-Tronics; Ali Caby, 40, ran its Bulgaria office; and Marjan Caby, 34, served as the companys export compliance officer and auditor. The indictment states that Marjan Caby submitted false and misleading electronic export information to federal agencies to facilitate the exports. Federal prosecutors also indicted foreign nationals Adib Zeno, Rizk Ali, Ammar Al Mounajed, Zhelyaz Andreev, Mihaela Nenova, Lyubka Hristova, Iskren Georgiev and Ivan Sergiev.

Майната им на американците, майната им на европейците и руснаците. Гражданите са си наши и дори да е несправедливо ние да си ги съдим. Въпрос на национална независимост.

Стига,де!

Може да има наистина страшно много неща да се оправят в нашия съд,но това си е наша Лично наша работа а не на чужденци/САЩ /.Така всеки иначе да си избира законодателство-докъде.Аз примерно ще си избера германското друг италианското,руското....е даа ама сме Българи.Твърдо съм против екстрадацията на Желяз!

И на какво основание американците искат екстрадиция на тези нашенци?! Те не са американски граждани, не са извършили престъпления на американска територия, и това, за което ги обвиняват американците, не са престъпления според нашите закони! По същата логика САЩ може да поискат екстрадиция на собствениците и работниците на всички наши фирми, които търгуват със страни, на които американците са наложили ембарго! Все пак (поне официално) не сме американски щат или американска колония!

преди седемдесет години не си дадохме евреите защото са български граждани, тогава когато всички европеици {и да не се крият} ги ловяха и предаваха...да се натегнат на нацитата!!! след толкова години желаят да предаваме ,,доброволно,, българи на новите нацисти...!!! няма да мине!!! само едно достоинство ни остана!!! не се ,,продава,,...!!!

"Българските граждани трябва да бъдат защитени от българската прокуратура", подчерта главният прокурор" Българските ПРЕСТЪПНИЦИ трябва да бъдат защитени от българската прокуратура", подчерта главният прокурор" ЦАЦАРАТУРАТА

Уважаема госпожо ,,В ! Аз също като Вас се замислям за историята на това момче , но не мога да се съглася с Вас ! Той е обикновен служител във фирма . Въпросната фирма продава одеала, сълфетки или гайки на друга фирма! Всеки служител в дадена фирма подписва договор , в който ясно са посочени неговите права и задължения! Има си изградена структура, и в рамките на ерархията служителя си изпълнява задълженията ! Предполагам ,и ти спазваш подобни правила ! Как е възможно собствениците на въпросната фирма да са подписвали всички договори, и като американци би трябвало да познават собственото си законодателство ,да са осъдени на 2,5 години! За техен служител угрозата е до 20 години!? Не се получава ! Никой в България не търси касиерките от КТБ ! Всички викат- дайте Василев! Не искам да споря с никого,защото не съм запознат с въпросното дело! Но просто мисля логично!

Правителството на сащ трябва да направи ясно забележими отметки, гарантирани предупреждения за тези части и те да са видими от всички търговци. След потвърждение от търговските компании че са запознати и са активирали софтуера за маркиране на забранениете стоки, тогава да се дирят нарушителите.

Абе Цацаров, я ги омотайте американците от Държавния департамент да ги еВа с българското законодателство и оставете хорицата да си живуркат спокойно!

Подписването на такъв договор за екстрадация е акт на малоценност и слугинаж, не е логично българи да бъдат съдени по законите на друга държава и то за вменено политическо престъпление.

Много правилна и навременна постъпка и изявление на главния прокурор и българската прокуратура! Всеки е невинен до доказване на вината му, и на ТОЧНАТА СТЕПЕН И МЯСТО на участието му в ЗАМИСЛЕНО ОТ ДРУГ(и) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И не е правилно, законно, логично и морално умишлените извършители, организатори и ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ се от престъпление да бъдат с многократно по-леки обвинения (к присъди) от несъзнателни и ПОДЧИНЕНИ на тях спомагателни, които са били в неведение. Българската държава трябва да защитава гражданите си и да им помага и съдейства за защитата им до доказване на вина, където и да са по света, и които и да са българите!

I кои са тези 4- та? Свнята цацаров,боко- чезето,прасето пеевски ,и кой още бре да ви еба майката и боклуци?

всички путинисти, боиковисти и вся осталная сволоч, бегом, марш!

ако стане това ще имате ,,чифутско-сиганска,, демокрация от ,,идил-ски,, тип...!!! не че не се мъчите да е това...!!!

Говорителката на Прокуратурата да си подава оставката , не направо да се маха . Преди няколко дни тя заяви друго по телевизиите . Ние знаем че е неадекватна време е да си ходи по бързо !

Всичко това благодарение на българите,които мразим ФАЩ 85%, другите са джендъри.

Pesh0

САЩ като не им изнася нещо , не казват нарушаваме договора . А Излизаме от договора . Та и ние излизаме от договора и готово.

СЕ ВРАЗУМЯВАТ...Истанбулската конвенция-неприета, руски дипломати-неизгонени, Желяз и др.-спасяват ги...ЕТО ТОВА Е ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ!

Да бе. Току виж се сетили какво празнуваме на 22.09.

кажат поне политиците, че не сме суверенна страна, само ония подлоги и шамани като Дайнов и Майнов тиихичко мутоляват, ..".Ма вижте сега...то да си член на една общност значи отказване от известно част от суверинитета..." Пробват боклуците просто така полека да ни го вменят и това.

Български гражданин в България може да бъде съден само от Български съд ако е нарушил Българските закони. Ако вземем да предаваме на други държави Български граждани по подозрение, че са нарушили в България чуждите закони, къде ще му излезе края. Ще трябва да предадем всичките си жени на Саудитска арабия защото ходят без бурки и карат кола, с което нарушават саудитските закони.

Ужасно престъпление в Саудитска Арабия.

Така е, няма спор!

,вай вай кравсрските подлоги са в ступор, как може да не изпълнява заповед на краварският бог.

интимната прислужница на шиши не може да има позиция на нея и нареждат

Предлагам да пратим Цацата вместо хората които издирват. Той тежи колкото всичките а е и доста безполезен за БГ..

Браво на Цацаров цза позицията. Българските граждани искат да виждат , че правата им се бранят от българските правораздавателни органи

А представете си сега, че Желяз не е Желяз а е Дончо, и не е на 30 а е на педесет, и не е готин а е дебел и грозен, и не е продавал неизвестни машинки на Сирийци, а е продавал опасни ваксини с изтекъл срок на български болници, и не е завършил менъджмент а е лекар. А сега ми кажете ще скачате ли толкоз, ако американски съд го изиска да го съди? Амчи направо тук във форума ще го осъдите Дончо и ще го обесите даже. И няма да има никакви красъци за суверенитет и няма да има никакви съмнения за виновност. Научете се да мислите с главите си и да бъдете група личности, а не тълпа селяни. Тогава може да имате и гражданско общество и нормална държава.

Дончо а кирлив циганин от Столипиново. ПАК СЪМ ПРОТИВ да го предадем на очевадно необективен съд, осъдил СОБСТВЕНИЦИТЕ на фирмата на 2 години, а на циганина да повдига обвинение с възможна присъда 25 години. Такъв съд не е обективен просто, а цели политически резултат - сплашване на всички по света, че ако не спазват АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ, ще бъдат жестоко наказани.

Българският съд необектиявен и продажен, американският също. По кой съд искат да бъдат съдени господата от България? Филипинският ли? Може би Руският е за предпочитане? Или Брюкселският? Истината е (и вие я знаете), че Ганьо никога не е виновен и от девет кладенеца вода носи и като циганин на женскиат пазар доказва, че всички около него са виновни, само той чист, като новороден. Знаеме си се.

да си представя, че не си В, а разумен и мислещ човек....Не ми се удава...

Естествено. За да можете да си представите каквото и да е, първо трябва да изхвърлите цялата чалга от ушите си, после да изхвърлите всички лозунги, които има в главата ви, след това да съберете всички останали там знания и житейски опит, да напрегнете вродените ви интелектуални способности и най-важното да се замислите. Ако направите всичко това, може би ще придобиете възможността да си представяте. В противен случай мястото ви е в Софийската зоологическа градина някъде между маймуната и папагала.

Още от 90.та гидина сме арестувани, и си правят с нас каквото си искат, затова и ни приеха в ЕС! Това е истинско робство, а искахме свобода!? Това ли е свобода?

само другаря чайка може да ми нарежда

Все на вас някой трябва да ви нарежда а? Не можете без господар? Не си представяш просто такъв живот а, ти който си вероятно яростен радетел за западните ценности, демокрация, свободен избор, частна собственост, гласност?

Само така.

Подписахме го този договор със САЩ 2005. Сега те се възползват от него. Ние сме си виновни , че не сме преговаряли по-добре.

поставили на управленски постове жалки майцепродавци и ренегати.

Ако подпишат тази конвенция, България съвсем ще се обезличи, само педали ще управляват!