Асоциация сезира Борис Велчев: Борисов е прикривал наркотрафик

Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" сезира главния прокурор Борис Велчев за показания по делото "Килърите", че премиерът Бойко Борисов има връзки с мафията. Той прикривал наркотрафик между България и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Асоциация сезира Борис Велчев: Борисов е прикривал наркотрафик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И единият, и другият са удостоени с почетен знак ' Стефан Стамболов '. И единият, и другите са доктори на науките. И единият, и другият си тачат НСО и не искат нейното закриване и трансформиране. И единият, и другият чрез колите на НСО предизвикаха много пътно - транспортни произшествия по магистралите. И единият, и другият са в много близки / приятелски / отношения с Румен Петков. И единият, и другият се движат със скъпи лимузини , самолети и хеликоптери, купени с народни пари, а не използват услугите на БДЖ. И единият, и другият не желаят истинска реформа в съдебната система. И единият, и другият са демагози. И единият, и другият обичат властта и искат още дълги години / 30 - 40 г. / да управляват. И единият, и другият са ' спасители ' на нацията.

Може ли хора, които по един или друг начин са приближени на Т. Живков и П. Кубадънски, да бъдат десни ? Кой тогава е десен и кой е ляв в действителност ? Нека да направим една съпоставка и да открием приликите и разликите между ' първенците ' от ' Дондуков ' 1 и ' Дондуков ' 2 ! И единият , и другият са футболисти. И единият, и другият поднасят цветя над един и същи гроб в Правец . И единият, и другият искат оставката на Станишев. И единият, и другият си падат по убийствата на животни. И единият, и другият са свързани с ДС. И единият, и другият мълчат на тема ' Отваряне на икономическите досиета на прехода '. И единият, и другият отсядат в едни и същи хотели на определени олигарси и ходят на футболни мачове при други олигарси. И единият, и другият са близки с Путин и Берлускони. И единият, и другият искат да се построи АЕЦ БЕЛЕНЕ на всяка цена.

Леле колко свидетели против тази мутра Бойко , а той още сие мин.претседател хахаха Нема такава държава !

Абе герберисти ? Вие какво си мислехте ? Че идолът ви Боко , бивш ИПОН-ец, сикаджия и т.н. е света вода ненапита ! Ами Боко си е съвсем мутричка ! Колкото и да се прикрива това ! Така както го записаха да пуска политически чадър на Мишо бирата , така е пазил тези мафиоти и кой знае още колко други "бири" ! Материала му е лош на идолчето хахаха

на гласувалите за групировката за елиминиране и разграбване на България -ГРОБ да им е честито

Добрутро, Дир! Откога се изнесе тази новина от Иво Инджев, ма хубаво е, че и вие се престрашихте да я публикувате! Кой още се съмнява какъв е ББ?

Някой клати любимото правителство:-))При това не някой от вътрешните (те нищо не могат да направят), а някой от вън, явно искат да окажат натиск на бате Бойко (да се слави името МУ):-))Че ББ е свързан с организираната престъпност е публична тайна.Въпроса е кое отпуши сегашните атаки.То не са фермери, синдикалисти,разкаяли се престъпници, опозиция и всякави други.Бойко влизай в пътя, щото тези, които ти дадоха властта ще ти я вземат (нямам предвид избирателите).Искам да чуя г-н Гамизов какво ще каже.Миналия път (когато беше скандала с подслушването) споменатия г-н в прав текст заяваи, че ББ не трябва да подава оставка, така мислят зад океана.Сега какво мислят да го казва, да не мълчи свенливо.

ако това наистина е в е р н о, и ако премиера има все пак достоинство-трябва доброволно да си подаде уставката! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е да, ама...? Абе какво достойнство, какви 5 лева, у мутра?

а сега каква стана тя ?

Смешници гербарски всички сме виждали от години снимката на мутрата с шарената вратовръзка от ОНИЯ години заедно със боса на СИК Венцислав Стефанов и шефа му пак от СИК !!!!!!!!

дааа , и също така всички видяхме срещата на Румен Петков с братя Галеви , протекцията на Р.Овч. върху Вальо Топлото , безплатното гориво за автомобилите на БСП щедро раздавано от Лукойл , безхаберното източване на държават, което организирахте във всички браншове в България , видяхме и че Станишев и Първанов са покровителствали убиец като Ал. Петров и още много ......

Т.е. искаш да кажеш, че като съм видял, че Петкан да убива нечия дъщеря, нямаш нищо против аз да се оправя с твоята? Май така излиза от думите ти!

Хе-хе, тоя смешник по-надолу много филми е гледал ... ФБР дало указания на Бойко... Той какъв им е на ФБР - агент ли що ли? Аха, бори се срещу световния тероризъм! Че що не го ползваха и Бин Ладен да викне тук, да го заловят... Герберасти, нещастни!

личите си от километри , социалистически манипулатори , много добре знаете истината и много добре използвате лъжата и манипулацията отдавна службите в Европа и САЩ си сътрудничат за да изчистят внедрените от Русия босове във всички нива на мафията в Европа , а и в България, затова и поддържания от Сергей Станишев - Ал. Петров ще си плати за всичките мръсотии, които причинява на българския народ по указания на Москва и Г. Първанов

много си запознат ,но на никой от изброените от теб не викат МУТРА знаеш на кого приляга най много

Ехааа, най-после нещо официално освен писаниците по форумите. Браво! Всички знаем, че е мутра, ама го търпим. Знаем как се издигат мутрите, но този да ни е премиер, това е прекалено дори за този народ.

Търпим го щото цялата ни държава е мутренска. Всеки тайно им завижда и иска да е като тях. Един олигофрен се беше изказал, че по време на ГЕРБ мутрите се изпарили от улицата. Демек справил се с тях. Смешник, не се е справил с тях - даде им държава.

за мизерията са виновни Русия и техните слуги тук - БСП + ДПС + Ал. Петров и Сие Русия винаги иска да ни държи в контролирана бедност за да гледаме на възможностите, които ни предлага , а пък е много удобно за мизерията да се обвиняват англосаксонци, евреи, марсианци и всички други врагове на световния социализъм

Всички са за тоягата, имат ли много, много пари, скъпи коли, вили-тупаник!!! Народа трябва всичко да си прибере, а тия са за затвора!!!!

иска ви се ама нЕма да стане тупаника е за днешния опиум за народите - социализма и социалистическата идея за раграбване и разпределение по равно, само че понеже ви повярвахме в продължение на 60г. вече се убеждаваме че и при вас няма справедливо и поравно рапределение а пак всичко отива в една група хора. Так че тоя път номера няма да мине.

А какво сега ли има нещо справедливо?! Какви ги дрънкаш. Сега има една шепа хора, които живеят безобразно богато, а всички останали са бедни. Кое е наред в тази скапала се държава в последните двадесет години, кое? Здравеопазване ли, образование ли, икономика ли...и т.н., какво? Как по онова време "при разграбване" държавата имаше пари за всичко и всички живееха сносно, а сега няма за нищо?

Снимката е много подходяща и показателна. Какво се сещате, като я гледате?!

Други тикви са празни. Комунистите пускат поредната гадна лъжа точно според обещанието на Станишев за черните дни на ГЕРБ. Има официални документи от чужди служби за поведението на нашите по отношение на Сртен Йосич и само за определен период от време и точно за 1 определена цел. Това не е протекция на ББ а изпълнение на указанията на ФБР за да се стигне по-високо от нивото на Сретен Йосич. След като са счели че са постигнали необходимото ФБР са дали указания и тази протекция е изчезнала. Всичко останало е нагла социалистическа пропаганда в стил на черното викяме бяло, на бялото черно.

Искаш да кажеш, че и изнесените от Уикилийкс грами на американския посланик за връзки на Борисов с подземния свят, също са "социалистическа пропаганда"? Да, вервай си! ;)

Да - част от основните спонсори на wikileaks са сътрудници на руското ФСБ , и в грамата има само предположения по въпроса а не доказателства по-късно са тествали ББ с разразботката срещу Сретан Йосич , която вие сега така нагло изопачавате

Сега разбрах къде изчезнаха 4 милиарда лева, които остави тройната коалиция.Прибрани са от престъпния бос от снимката. Станишев е виновен, че остави само 4 а не 14 млрд лв., а вместо това ги даде на бизнеса, пенсионерите, за здравеопазване, образование и други безполезни по думите на Този от снимката дейности.

Ами време е истината да лъсне задника на БОКО, дето си се прикрива досега, ама не е много добър артист като футболист хахаха Има и друго по-старите знаеха кой отиваше в Симеоновската школа,нали? не отрочетата на репресирани и извергнати от комунистите бащи и дядовци-дето ги разправя просълзения БОКО

Като се кандидатирам на следващите изборите изберете мен и Ви ОБЕЩАВАМ, че заедно ще променим тази държава, за да стане България на българите, на тези българи който искат да работят, честно и достойно да живеят, а не както е сега България рай за мутрите и мангалите.Да престанем да сме чужденци в собствената си държава!!!Гласувайте за национално движение ПИСНА МИ!!!

Прав е некой си Незнамкойси ! Секретарката на Главпрокурора отваряла сигнал след сигнал и хвърляла в един голям черен чувал,ако некъде има изпусната точка или запетайка! Това от години !! Борис не търпял неграмотници.

ам интересно сретенчо бил закрилян от боико и другия и тои ама и двамата в панделата вкарани от същия бат боико-явно голям артист е тоя нашия премиер така да ги излъже тои за това сериала под прикритие му е любим

Мисля, че това е истина. И дори сега да няма на негово име толкова пари, то откъде дойдоха милиончетата на женичката му Цвети.. Имаме нужда от повторна национализация, както е било през 44г., само че сега Запада няма да ни разреши... А без окрадените пари няма как да се оправи страната ни.

докато си стоите в испания няма да се управят нещата-хаиде прибираите се че тук само банкери и длъжници устанаха

Е ба ти държавата, в която министърпледседателя ни е наркодилър и то бос ! Направо ще припадна хора ако това наистина е истина .Направо да си хващаме пътя и да се махаме .То тук управия нама да има .

аиде,пак гласуваите за мутрите и комунистите , така ви се полага *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а главният комунистически прокурор прикрива престъпници - това е отдавна известно!

Еми нали, завалията, от времето, когато дядо Тодър му сипваше в яслата, до момента, когато стана Премиер, и той е трябвало да яде нещичко? Бъдете хора! Какво друго може да измисли една ряпа?

Коментатори, Изчетох всичките ви коментари. Пляаава, много плява! Логика - плява, Писане - плява, Житейска ориентация - също. Е, срещнах 3-4 зрънца. Вижда се, че мислят. Най-напред - малко български език. Антигерберистко, Направи ми впечатление, че пишеш чисто, но ме подразни че на думата Очудвам се наложи да погледна в речника и да си потвърдя, че е "Учудвам", но за "поДържам" вече гласувах, че е "поДДържам", както и че "най-големия престъпник" трябва да е "най-големияТ престъпник". Трябва по-вече да се самоуважаваме. Не си спомням дали съм го чел или съм си умен, та съм измислил следната сентенция " ТАМ, КЪДЕТО ИГРАЯТ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА НИЩО, АМА НИЩО НЕ Е ТАКА, КАКТО ТИ ГО (ПО)КАЗВАТ" ! Не е ли умно, а? Някои от вас си зададоха този въпрос - Защо чак сега се изнася тази информация, защо чак сега докараха някого да приказва. Кой кри досега "престъпленията", та сега се сети за тях и му дожаля за нашето незнание и ни осведоми? Ако се позамислите малко , че само онова, което контролирате може да му вярвате, няма да сте тълпата, която всеки може да лашне, накъдето му е кеф!!

Защото от ЦРУ искат Бойко да продължи да е диктатор-кукла на бананова република и измислените им фондации показват зъбки да му покажат, че ако не играе хоро, скелетите от гардероба може да имат значение.

Незнамкойси - първо се научи, че след запетайка думата не почва с главна буква, освен в някои особени случаи, които е по-добре да не знаеш за да не се объркаш, след това оправяй грешките на другите.

А ти погледни,че всичко е с главни букви и не се прави на грамотен.....НЕ СИ !!!!

Борис Велчев Старши - Дядото на Главния Прокурор Борис Велчев е член на Политбюро на ЦК на БКП -как да разследва мутрите които са наказателните отряди на собствената му партия :)))

Бивши комунисти, ченгета и мутри - нема! Б.Б.

Нали парите на БСП идват от наркотиците. Как Б.Велчев да се намеси? А Филчев, обявен за общодържавно издирване, президента Гоце го праща посланик. БСП все още ни управлява под мъдрото ръководство на Путин, КГБ и ДС. Дерзайте Българи.

"Според оценките на експертите от Morgan Stanley, през 2011 г. руската икономика ще нарасне с 4,5%, а през 2012 г. нейният ръст ще достигне 5%" 29.112011 г

България е на място и размери в която и днес ще има германофили, туркофили и русофили. както се бъркате за лево и десно, така се бъркате за избори на депутати...депутат може да е човек който не плаща данъци в друга държава...щях да пиша че съм прост а се сетих за едни евродепутати...държавен служител може да е този който няма собственост в друга държанка. това е ..повече от мерака на монката - .държавен служител може да е този който няма собственост в друга държанка. .въпрос за референдум. нее не мисля за вилите на доган на златния рог. повече са еничарите.

една моя приятелка, чуло от нейна приятелка, че оставила гаджето си щото вместо нея чукал един другар от БСП дето носи очила и в името си има нещо педерастко. А сега вярно ли е ? ;-) Един друг пък имал навика да препикава фонтани , толкоз свикнал с това че у тях в кинефа си направил фонтан и т.н. и т.н.

Платена новина!!! Пълни измишльотини, тоя казал това, оня онова, слухове, простотии и на всичко каквото се каже "трябва да се вярва "... Какво ли не опитват някои, само и само да спасят кожицата!

с какво убитата от мафиота путкин юрналистка "политковская" е заслужила балгарска институця да носи името и? защо не се крастихте "павлик морозовци" или " зоя косми дамянские? стига с това русофилщина. защо по дияволите всичко в балгаря триябва да се кращава с руски имена? защо има институт за спешна помощ пирогов(сладкаров), защо по дияволите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човече, ако си близо до психиатрия, тичай да си запазиш ред.

Изглежда не знаеш или си забравил,че Политковская беше американска,а не руска гражданка,при това убита от "своите",за да очернят Русия точно в деня на срещата на Путин с Меркел. В пропагандно отношение мъртвата Политковска беше много по-силен коз,отколкото антируските й статии в едно незначително като тираж и влияние руско вестниче,на което сътрудничеше и което малко хора знаеха...

на бате ал рапона, ша та изям и изхрускам баничко банкянска.

Горкия прост народ

а борис велчев не прикрива ли комунистически мафиоти? сезират разбоиник да преследва друг разбоиник, що за логика? докато не се изринат всички комуняги и техните копелдаци от даржавни постове ще има мафия и престапност.

велчев и борисов или харбел и щарбел: две страни на едно и сащо миризливо и престапно комунистическо и мафиотско л*но.

ВЯРНО ЛИ Е ТОВА.И АКО ДА ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО,КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ ПО НАТАТЪК.

Да приемем че е лъжа, но във всяка лъжа има процент истина и ако е така кво ще правим.Да легализираме дрогата и свободната й продажба в училищните бюфети.Няма за кво да се крият сега момчетата, да плащат за закрила от полицията, да провокират корупция и т.н.

верно си куку да ти плащат. бб показа че всички добри фалшификатори на долари , майстори на банкомати, спецове по отвличания и контрол на трафик му е в джоба. когато ние които пишем му влезем в джоба хилари ще му влезе в съня. няма безплатно...писаното няма нищо общо с шаврантиите на бсп.

Всеки политик е свързан с мафията,това ни е пределно ясно, обрат няма да настъпи. Просто ако са на власт, да си вършат работата,както трябва,като Бойко примерно.

Ей точно това им е проблемът на некадърниците от БСП и СДС - някой прави нещо и има шанс да ги измести завинаги в историята. Много им е болно! Всъщност е въпрос на живот и смърт, защото олигарсите зад тях не прощават!

То това правителство е на Олигарсите бе Мунчо ! Не виждаш ли? ако има нужда от пари,се брулят бедните . Никой не пипа милионерите или милиардерите ! Като чуеш да пада плоският данък от 10%, тогава можеш да вярваш че някой работи срещу олигарсите и държавата почва да се оправя !!

Тази "Асоциация Политковская" нещо ми намирисва на Хелзинкски Комисари.

Прокурорът също е за затвора!

не прокурора а главния прокурор бв.ако беше честен прокурор нямаше да е назначен за главен прокурор

Прекрасно, нека се направи такава проверка и ако има доказателства - на съд и в затвора! Време е български политик да се озове там - всичките имат причина за това.

Прокурора си спечели следващия мандат, като не повдига обвинение срещу Бойко, но съм казвал, че винаги идва виделов ден!

някой да е чувал за агенти под прикритие? за мафиота един такъв агент си е мафиот, но дали е наистина мафиот, не може да се съди по повърхностни впечатления. спрете да пишете простотии! човекът си управлява добре! а чсно е, че всички червени боклуци са му врагове! гоце губи позициите и се чуди какви да ги насере запоследно

Браво бе! Гений! И Алексей Петров беше агент под прикритие. Помниш? Него тогава що го разнасяте? Ти да не си бил наблюдаващия офицер на н. пр. ген. доц. д-р. ст.н.с. д.н. и т.н. и пр. Бойко Борисов, че ги разбираш толкова тия работи? И сигурно Цв. Цв. му е бил офицер за свръзка? Пък Цв. Б. му е била конспиративната явка? Извинявайте, че пиша с инициали, ама да не взема да осветя някой агент под прикритие. То който трябва, знае кои са Цв.Цв. и Цв.Б.

Да бе, ама някакси по време на агентурната си дейност Алексей направил милиони, които Бойко май няма?

и футболист на годината,негово превазходителство Pапон1 Бойко Борисов

Обществена тайна е ,че Тиквата е мутра;в момента просто е мутра,която ни управлява

Като ни управлява мутра, какво да очакваме! Само не ми става много ясно какво точно имат в главите си хората, които повярваха и все още гласуват за тази групировка герб. Таа майсторски купиха и тези избори, че никой нищо не разбра. Прост народ, слаба държава - това сме ние!

Господинът Прокурор знае,ама нали и той семейство храни!

Съюза на трактористите в България на извънредно заседание присъди на Боко Рапона титлата "Почетен тракторист на България" за 2011г., за успехи в разораването на контрабандните канали. Наградата ще бъде връчене от доц. д-р Алексей Петров в траурната зала на централните гробища, след заупокойната молитва за споминалото се от преяждане(в зелено) "правителство".

:))))

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

Ти бъди спокоен. Те ГЕРБ сами си гласуват за себе си. Други не им трябват.

Много ясно!!!

ми за кого да гласуваме? Светни ни? Всички са от същия дол дренки, нали?