17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради едно на-обикновено ПТП без пострадали бе вдигната на крак цялата държава – прокуратурата начело с Цацаров, полицията от МВР до долу. Беше нужно да вдигнат и армията по тревога, специалните части та цирка да е пълен. И всичко това за да бъде злепоставен Президента Радев. Колко просто, тъпо, глупаво и гнусно! Кой нормален човек ще приеме такъв дебелашки начин за злепоставяне – трябва да е пълен идиот! Какво излиза ГЕРБ са идиоти, но искат и всички ние да сме такива !!!!! Да прощават има и нормални хора. А полицаят го отнесе, но да не си седи на задника а да съди България. Естествено пак ние ще плащаме за изцепките когато ни осъдят, както плащахме за Борисовите и Цветанови глупости.

....И двамата участници в инцидента твърдят, че са невинни. След катастрофата дори си станали близки.... Направо са се разцелували!!! От думите на полицая излича, че той ще оневини всеки водач на Мерцедес, дори а да е виновен за ПТП.

Поне малко българска граматика сега ще има време да научи неграмотният катаджия.

БСП убийци по пътищата на България прикривани от услужливи и корумпирани ченгета, а м/у другото не само по пътищата, и икономически ни убиха партия само от крадливи червени милионери

Този водач с триколката управлява ли МПС/дори и с електродвигател/ и има ли свидетелство за управление?Това,че полицаят явно е неграмотен и си е бушон е за негова сметка!

Ако е с колело... Ако е с кон... Ако е с летяща чиния...

Предупредил съм .Няма милост за червените ако и да не са чного червени. Руменчо хем не бил червен не бил и розов ама си е Румен. Значи пак е червен комунист.

Бъдещият политически проект на русоида радев явно се готви усилено, щом толкова много троли са се събрали да защитават най-праведният радител на законността (само тогава, когато лично не го засяга). Комуноидните русофили винаги сте били такива - не ме гледай какво правя, а какво ти говоря.

не са много това е жена му, която под всяка статия и се отваря голяма работа да пише

хм. Нов политически проек със стари курви.

Росе ма душко толкоз ли си грозна,че никой не си прежалва х...уа???????????????????

понеже са от една партия - на корумпирани и некадърни комуняги :)

Нещо бъркаш. Едва ли и двамата са от ГЕРБ!

последният ще обжалва и ще спечели... кой знае как нескопосано са го уволнили.. после държавата ще плаща и обезщетение на уволнения полицай,което в зависимост от доста тлъстите заплати на работещите в полицията.. ще дръпне от нашия джоб много парички,които биха могли да отидат за лекарства и дрешки за бедни деца и пенсионери... къде му се вижда края, а ?

Ами...такива сме си. Ако у нас всеки се подчиняваше на НВ Закона и всички сме равни пред Него, животът ни бил много различен. След като има едни правила за едни хора и други за други хора, в зависимост от много фактори, така ще е. Изобщо не вярвам президентът да е ходатайствал пред съименника си да покрие случая. Според мен даже би направил обратното. Но малодушието на полицията да е силна пред слабите и слаба пред силните води до такива резултати.

Триколката само на тротоара и няма право да се движи по пътното платно където се движат автомобили , или Русофобите пак нещо не са разбрали ???? А

Това по руския закон ли е?

пусни по главния път и детето си с тротинетката, бе мозък!И ще видиш по кой закон и дали ще оцелее!

Ех, че си тъп! Децата до 12 години могат да карат по тротоара.

На комунист и инвалидна количка на тротоара му пречи. Ако беше ударен пашеходна пътека, пак щеше да е виновен. Не е важно кой нарушава зякана, важно е кой пише акта.

Много им пречи Президента, пречи им щото не могат да го контролират. За това управниците правят всичко възможно да го маргинализират и дискредитират. Интересно че полицаят казва че човекът с триколката се блъснал в колата, а Дир.бг твърди че колата блъснала триколката. Странно на какви обективни фактори базирахте твърдението си?

Кой не може да го контролира? Я помисли?

Това с Решетников е много голяма, опашата лъжа или както го измислиха американците - фалшива новина. Според герберите /защото това е тяхна измислица/, военните академии в САЩ възпитават хора, които веднага се подчиняват на руснаците. Не само е смешно, но е и много, ама много тъпо. Не знам доколко го схващате.

Хич не е странно. Клипа с катастрофата го има достъпен за всички и там се вижда пределно ясно какво се е случило. Лошото е, че до момента мислех Радев за нещо по-различно от настоящата политическа класа, а май ще се окаже част от нея.

ТИ АКЪЛ НЯМАШ, НО МИСЛИШ.

Какво за Радев? Нали написаха акт и на бащата, но това някак минава покрай онези, които непременно искат да очернят президента с повод и без повод? Със сигурност не той е поискал да оневинят баща му, ако наистина има вина. Много бързате със заключенията.

Уволнението на полицая е доказателство, че в България цари диктатура от комунистически тип.

Вярно е! Така действаха членовете на БКП, които имаха власт да командват. Ако някой се провини на ниско ниво, уволняваха го дисциплинарно по бързата процедура. Ако е на високо ниво, пращаха го посланик. ГЕРБ връщат онова време. По-младите не го помнят, затова лесто се поддават на манипулации.

Мръсните, червени ченгета никога не чувстват вина, дори когато смачкват невинни хора. ПреЦедента е мръсна фуражка.

Няма, няма, той вече е друг човек.

НО НЕ Е МУТРА-МРАСНИК!

Що за съвест имате така наричащи се "журналисти" !? Нали видяхте видеото! До кога ще пишете,че бащата на президента е блъснал триколката !? Самият той триколкаджията си каза,че е виновен,защото внезапно е сменил посоката и се е ударил в мерцедеса !

Мнението на компетентния орган не съвпада с твоето.

На видеото се вижда как Мерцедеса отнема предимството на триколката, която вече е в кръговото и как триколката не успява да спре и се блъска странично в автомобила.

Се търкаля под гумите на Мерца на баща му! Венсеремос !

На снимката,която вече не показват вече е видно ,че мерцедесат не е ударил,напротив мерцедесът е ударен от лявата страна!

НА ТОЗИ С ПРЕДИМСТВОТО ТАКА СТАВА!ЯСНО ЛИ ВИ Е ВАЧЕ?ИЛИ ОТНОВО НЕ?!

А дали подвижния стол е пътно превозно средство? Не мисля, че въобще трябва да влиза в кръговото, а по-скоро трябва да е на пешеходна пътека. Иначе за отнето предимство си прав. Но не виждам второ МПС в случая.

Защо не се кръстиш папа Франциск?

Виждате ли какво нещо е БСП?! Изпрати някакъв незначителен кмет на мястото на инцидента и всички участници в катастрофата станаха приятели! Инвалидът, бащата, че и даже полицаят са се разцелували и веднага са отишли на гости заедно. Да се почерпят, че са се открили. И това няма нищо общо с външен натиск! Просто са се харесали от пръв поглед.

А за следващия път са си обещали да се изчеластрят с по-висока скорост, за да продължат купона в болницата. Бившият кмет Лисков щял да им донесе портокали, а Деса Радева цветя за свежест в болничната стая. Или обратното беше. Но ще се разберат. Ако не Решетников ще им каже. Само дано е по-бързо, че в предния случай се забави десет дни.

Полицаят изнасилил истината при катастрофата казва че е невинен. Бащата на президента не чувства никаква вина. Жертвата става приятел на нарушителя, който едва не го уби. И тримата са от 80 те %. БЪЛГАРИО, ЗА ТЕЗИ ЛИ ТЕ УМРЯХА.

Борисов е виновен. И за кръговото е виновен. Вместо да сложи един милиционер да гони мухите от кръстовището. И за тротонедката на инвалида е виновен. Откъде накъде харманлийски инвалид ще има пари за електрическа тротонедка?

Щом този каун е младши инспектор в КАТ смятайте какво е нивото.Действал по инструкции,абе тиквеник ти трябва да действаш само и единствено по закон.Ако началникът ти каже да убиеш значи ще убиеш тъй ли?

Шит тихо, кат о дойде съветската армия и БСП вземе властта Митко ще го направят министър на МВР.

Намираш го за достатъчно тъп ли? По-реалистично е чичо Лисков да бъде назначен за областен управител на Хасково.

Чичо Лисков се цели по-високо. Министър на икономиката, планирането и петилетките. Само съветската армия да дойде.

Трябваше Роско - сополът на боко на си отстане президент завинаги !!!!!! Даже и Десито Банова го харесала след като видяла вилата в Гърция. Той се радваше на всенародна любов /с изключение на тъпите женуря/... Мъкаааааа

Расим циганският помак от гоцеделчевското село беше удобен, дадоха му милиони и бизнес.

Лъжец!

Толко си може, човека. За 20 копейки нещо умно ли да напише?

Ако тоя глупав милиционер беше застрелял на място Радев - баща щяха да го повешат и да му дадат медал, ама той не знаел глупакът кой кара колата......

Трябвало е да го гръмне преди 60 години, сега вече няма смисъл ...

Какво ти е направил човекът ? Кара си колата и изскача един на кръговото, удря го, после скача като козел и се върти около колата. За мен и двамата имат по равно вина.

Кой си ти, че да определяш вината?

А кой ще му даде медала - ти ли, добре че нямаш такива правомощия, само си мечтаеш - надежди -говежди !

Тиквун ще му даде тиквен медал - луксозна къща в чужбина.

Ти затова ли още си висиш у Бистрица?

КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО КАНИБАЛ! ТИ СИ УРОД, УБИЕЦ! И ЧОВЕШКА КРЪВ ЛИ БИ ПИЛ, СТИГА ДА СИ УТАЛОЖИШ ЖАЖДАТА ОТ ЗЛОБА! ТИ НЕ СИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЧОВЕК!

КАНИБАЛ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ИЗБИРАТЕЛ! ТИ СИ ТАКЪВ, НО НЕ ЧОВЕК!

На кого не е ясно? Кой не разбира? Един нищо и никакъв инцидент се раздухва умишлено и се изкарва едва ли не като планетарно престъпление. На всичко отгоре на полицаят е наложено наказание, което се налага на корумпирани пътни полицаи. Защо се прави това? Ами, целта е Президента. ГЕРБ и Борисов воюват с Президента. Хич не го харесват, защото казва нещата такива каквито са. Право в очите! Той не е хрисим и мълчалив като Плевнелиев.Трябва да бъде оклепан някак си. В случаят полицаят е жертва на политически игри.Той е обяснил защо е отсъдил така. Ама отсъждането му не било правилно. Не съм съвсем сигурен. В ситуацията има много субективизъм. Ти си имаш предимство в кръговото, но ако след това два пъти си променил посоката си на движение, тук вече не говорим за твоето предимство, а за твоето нарушение. Може да се спори, кой прав, кой крив. ЗА ТОВА ОБАЧЕ, ДА НАЛОЖИШ "ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ", СПОРЕД МЕН Е НЕЛОГИЧНО И ТЕНДЕНЦИОЗНО!

Явно на теб не ти е ясно. Президентът е нюанс в цялата история.

Нюанс? Тоест, страничен, не важен персонаж? Наистина не ми е ясно това? Ако може малко разяснения. Кое е главното?Аз съм на обратното мнение. Никакъв нюанс не е президентът! Той е главната пречка,нещото, което не дава мира на ГЕРБ! Щяха да са много спокойни, ако президент беше Плевнелиев или Цачева. Затова според мен, няма нюанси!

На баба ти хвърчилото. Другарите от ляво и от дясно щяха да потулят нещата, но някой е предал четата и е пуснал записа в интернет. Оттам става пределно ясно, че полЮцайчето изкривява истината дали по собствена инициатива или по нареждане отгоре. Добре са направили, че са го уволнили, но дали това не е за да покрият някой друг, който го е накарал да сътвори тази тъпотия?

Е трябвало да знае че му се плаща да прилага закона, а не да прави каквото му нареди месния червен дерибей! За простотията цяр няма

Това ченге става!

ти си исинското доказателство за последното изречение.

Не мога да го разбера това...взимат пенсиите на инвалидите с нови мерки в ТЕЛК, майките на дечицата инвалиди трябвало "да се махнат от главата" на ГЕРБ...а се хванали тук с бащата на президента...да отклоняват вниманието на обществото?!

И на мен не ми е ясно каква връзка намираш между двете.

Натисна ченгето да направи акт на инвалида?! Мирише на оставка на Зелените чорапи на Решетников !

Новият министър на МВР да е от БСП и да даде доживотно право на стария Радефф да мачка инвалиди Иначе си го отнасят дребните риби като тоз полЮцай :)

ДОЖИВОТНО СИ ОСТАВАШ ПРОСТ!

Се търкаля под колелата на Мерцедеса на баща му! Венсеремос!

Народа обича и уважава президента, защото е чист и честен. Газ пикаят гербаджиите само като чуят че ще прави партия.Това озна„ава пълен капут на герп

Онез 80 % ли !? Ми дебилите си харесват себеподобни ;)

И затова си избират Тиквата да ги краде. Едно уточнение - избиращите герб не са 80, а 101% дебили. Единият процент в плюс е за вродена или придобита идиотщина.

Полицаят е жертва на политическа репресия от страна на ГЕРБ и главния прокурор. Съдът със сигурност ще го върне на работа, но политическата репресия спрямо него ще продължи - ще го заточат на най-отдалеченото място от дома му и ще-не ще ще трябва пак да напусне МВР.

МАМИНИ ГЕРБАВИ ИДИОТЧЕТА КАК МОЖЕ ЛЕКИЯТ АВТОМОБИЛ ДА УДАРИ ТОВА НЕЩО НА ТРИ КОЛЕЛЕТА С КАЛНИКА СИ. ЕДИН ОТ ВАС ВКЮЧИТЕЛНО И АРТИЛЕРИСТА ДА ОБЯСНИ ТОВА. ТО БИВА БИВА,АМА БИВОЛ ЗА КУРБАН НЕ БИВА ХАЙВА. ЧЕТА НИЕДНИ

Нарушението е отнемане на предимство, в следствие на което настъпва ПТП.

Само ГЕБР не са доволни, защото с един такъв инцидент можеше да хвърлят толкова много кал по президента, че с камиони да го извозваш.... Просто, тъпи и долни мутри ни управляват, ако още някой не го е разбрал или усетил ще го усети, защото вече взеха и по-големите акули да се ядат един друг.... кой укривал ДДС, кой не плащал мита..., а това, че башицата-Премиер ни обира с милиарди, никой и нищо не казват. Мутренска държава!

Единия е дал 50лв на дебелия чичко и всичко е точно

Г-Н ПОЛИЦАЙ, НЕ ТЪРСЕТЕ ПРАВДА ОТ НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ТЕ РАБОТЯТ ПОРЪЧКОВО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ СЕ ПРАВАТА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА!

Но първо да научат правилника за движение,може да вземат някой час по граматика и тогава да си търсят правата

ВЕРОЯТНО ТИ СИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НИТО ПРАВИЛНИКА ПОЗНАВАТ, НИТО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, А КАТО ТИ ЧЕТА И ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ, ДОКАЗВАШ, ЧЕ СИ ПО-НЕГРАМОТЕН И ОТ ТОЗИ, КОЙТО ТИ НАРИЧАШ НЕГРАМОТЕН!

ситуацията е повече от ясна единият е вече в кръговото -значи е с предимство. другият навлиза и е без предимство. всякакви фантасмагории кой как карал на зиг-заг са бля бля.

Члун 107 и 108 от ЗДП - тази триколка е със статут на пешеходец и няма място на пътното платно. Следователно наистина "инвалидът" е виновен и ченгето с основание му е написало акта. Чети бе, трол неграмотен!

Като тръгнал да се ограмотяваш вземи дочети алинея трета на член 107, както и прочети член 109 преди да пишеш глупости. Накратко ако инвалидната количка се движи със скорост над тази на пешеходец тя става МПС. Дори и в случаите, когато се движи с ниска скорост инвалидната количка има право да е на пътното платно.

Само да попитам,ще има ли дисциплинарно уволнени за КТБ, за ТР, за Олимпик, за избягалите затворници, за братя Галеви, за Брендо а да не забравя Митето очите и ред други, няма да ми стигне денят да ги изреждам. Я добавя какво стана с разследването за убийството на данъчния инспектор и оня бизнесмен, приятел на физкултурника?

Човека с триколката няма право да бъде в кръговото кръстовище като участник в движението. Той не е с регистрирано МПС с контролен номер, гражданска отговорност , няма мигачи, стопове и т.н. Може да се приравни с велосипедист, които обаче не е равноправен с автомобилите, ами се движи най-вдясно , а на кръстовища е пешеходец. Аз ако взема една електрическа тротинетка и вляза на кръговото на 4-ти километър на равни начала с автомобили и камиони нали полицията направо ще ме прати в болницата на 4-ти километър (психото). Тук е абсолютно същото , независимо ,че мащаба е друг.

Браво! Страхотно! Чудесен коментар!

Прочети правилнка за движение по пътищата! По платното могат да се движат велосипеди, каруци и т.н. без регистрциони номера, издадени от КАТ! Предимството има този, който е вътре в кръговото, освен ако не е изрчино указан друг ред на движение! В клипа ясно се забелязва знакът "Б1" на пътя, от който идва бащата на пилота.

Така, така. И друг човек да беше в мерцедеса, пак на "тротонедката" щеше да напише акт. Щото акта не се пише на виновника, а този с по-невзрачното возило.

И на слепия е видно, че това си е чисто политическо мероприятие, за да се злепостави Президента ! Триколката трябва да се движи плътно в дясно до бордюра, а тоя е шарил из кръговото накъдето му скимне !

На видеото от охранителната камера не видяхме такова шарене по пътя.

Гледай пак. От плътно вляво (където няма право да бъде изобщо) си продължава напред за излизане от кръговото. Друг е въпроса, че шофьора не го видя изобщо.

Мероприятието стана политическо когато се появи другарят Лисков.

Ами значи човека е трябвало да мине по друг път ''знаейки'' как там ще се вдигне гирултия за нещо ежедневно по нашите ширини???

Този тъпак сега няма ли да бъдеш съден за издаване на документ с невярно съдържание?

НЕ, НЕ Е ИЗДАЛ ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ! НЕВЯРНОТО СЪДЪРЖАНИЕ ГО ПРАВЯТ ВЪВ ВТОРИЯ ДОКУМЕНТ И ЗАТОВА ПОЛИЦАЯ ЩЕ ОБЖАЛВА. А ТЪПАКА СИ ТИ! ЗА ТАКАВА ОБИДА, КАКВАТО ТИ ИЗРИЧАШ В МОМЕНТА КЪМ ОРГАН НА РЕДА, В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ - В ЕВРОПА, ДИРЕКТНО БИХА ТЕ ВКАРАЛИ В ЗАТВОР! ЦИНИК!

В Европа никой никого не може да вкара директно в затвора. Минава се през съдебен процес.

За 26 години в МВР тази проста ситуация да не можеш да разгадаеш? Срам си за другите полицаи.

Трима човека не могат да различат тъпото ченге! Прав си, Дебилхристов, много са дебилите.

ХЕЛЕ ПЪК ТИ, ДЕ ДА МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИШ, НО НЕ БИ!

Цв.Цв. е активирал двама дебила, които цял ден пишат глупости във форума. Вероятно им плаща добре. ГЕРБ откраднаха милиарди и имат пари за такива дебили.

Току що Цв.Цв. ми открадна три трола да пишат за него. Плаща с долари, а не с рубли. Как да си задържа персонала?

Фактите : Имало е удар в калника , имало е охлузвания на инвалида с триколката, Шофьора на мерцедеса не е слязъл да види ПТП в което е участвал, а се "обажда" на партиен лидер и …, с акта не е запознат инвалида по негови думи, видно от филма е, че мерцедеса не е в платното си, а е изнесен в лявата част на пътното платно... Направете безпристрастни изводи сами ...

Е,такива произшествия като това,се случват по хиляда всеки ден в България! Това са леки (и слава Богу,че са такива) произшествия ! Не ви ли омръзна,от месец да го дъвчете точно това? Ами другите 999 такива днес? Защо за тях нищо не пишете? Ами от месец насам,са станали в страната поне 30 хиляди подобни на това! Има сега всеки ден и нови такива ,а вие като сте се спрели на едно (и то няма какво да се напише по него). И няма пострадали и няма претенции от никоя страна,и никой на никого не се сърди,никой нищо не отрича..какво му толкова на интересното на този случай? Щото участниците го забравиха и всеки ден заедно си пият кафето!

Виж сега,селяка.Тук не става дума за самото естество,големина,щети и т.н. на ПТП-то.Става въпрос за морал,много морал,когато си публична личност и искаш да раздаваш морал на хората,анадъмо.

КАТО ИСКАШ МОРАЛ И АЗ МОРАЛНО ПИТАМ: ЗАЩО МВР 9 ДНИ МЪЛЧА И НЕ ГО ПОКАЗА ВИДЕОЗАПИСА, ВИДЕОЗАПИСИТЕ ОТ КЪДЕ ИЗНИКНАХА, ЧИЙ СА ТЕЗИ ВИДЕОКАМЕМЕРИ НА КРАСТОВИЩЕТО - НА МВР? НА ПРЕЗИДЕНТА ЛИ Е РАБОТА ДА ГО ОПОВЕСТИ, ИЛИ НА ОРГАНИТЕ НА МВР? КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ В ПОЛИЦИЯТА СА САМО ХОРА, КОИТО СА ПРОТЕЖЕТА НА БСП ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ДА АМА НЕ? МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ПОЛИЦАЙ ОТ РПУ-ТО В ХАРМАНЛИ НЕ Е ДОКЛАДВАЛО ПО НАГОРЕ, НЕ АМА ДА. ЗАЩО ТОГАВА Е ТОЗИ ЦИРК, КОМУ Е НУЖЕН ОСВЕН НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, КОИТО СМЪРТНО МРАЗЯТ ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО НЕ КРАДЕ С ТЯХ И НЕ МОЖЕ ДА Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ? УБЕДЕТЕ МЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ПРАВ?

Виж комуноид задаваш тъпи въпроси, а не факти - на ПТП-то пристига партиен лидер с двама полицаи… 7 дни седмица са проверявали материалите и акта и комисия установява, че Акта не отговаря на истината Какво не ти е ясно! А в ЕС всеки който злослови за друг без факти и решение на съд е подлост и Ти си Подлец... Тук има фалш злоупотреба , а не политика. Огледай се и плюй!

Klasichesko tapo ,korumpirano Bg-chenge,dobre che sa go uvolnili.

Класически тъп коментар, от поредния неграмотен българин, който всичко знае и всичко разбира.

Kofti li ti e che vsichko znam i vsichko razbiram ,a ti si débil i se potish pod mazna furajka i naduvash kavala na toia i na onia ha,ha,ha paliacho !!!

ДА ТЕ СТИГНЕ, ДАНО, И ТО КОГАТО СИ НЕВИНЕН!

Te tuka takiva darti chengeta vse sa nevinni , zatova edva mardat s shkembeta kato bachvi ,samo znaiat da vzimat rushveti i kato mine niakoi mercedes s 200 km. koziruvat , abe ia lapai bahura i nedei da prikazvash che i ti sigurno si niakoi maloumen urod komunde deto samo iska da papka na avanta!!!!

Dano mi go lapash bash kogato si nevinnichak !!!

Инвалидът му бил казал на полицая, че завил рязко вдясно .... Абе таранколу, ти си там за да констатираш какво си видял и според закона да действаш! А защо не им взе алкохолни проби и на двамата, след като видя, че има пострадал с охлузни рани? Щял да съди, наглеца ...

Е, можеше инвалидът да е споделил на куката, че току що е се е приземил нарочно точно в калника на мерцедеса на бащата на пилота ...

НЕ Е ВЯРНО, ВЗЕТИ СА ИМ АЛКОХОЛНИ КРЪВНИ ПРОБИ, НО АКТА СЕ ПРАВИ НА МОМЕНТА-НЯМА КАК ДА БЪДЕ ОПОМЕНАТО ТОВА В АКТА. АЛКОХОЛНИТЕ ПРОБИ СА ОТРИЦАТЕЛНИ. ГЛЕДАХ ГО В РЕПОРТАЖА НА 1 ОТ ВИДЕАТА.

Само мааалко по-тихо! Няма нужда да крещиш! И така те четем...

... не е взел проби, вижда се от клипа ...

Намясто се прави протокол за нарушението. Актът се издава по-късно. При произшествие с пострадал алкохолната проба на участниците е задължителна.

Упоменато тъпунгел неграмотен.

ДО ФАТМАК! ГОВОРИШ ПРИНЦИПНО, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА ГО ИМА ПОЛИЦАЯ КАТО ОБОРУДВАНЕ В КОЛАТА, ГО НЯМА И ОТ ТАМ ИДВА И БЕДАТА. ВСИЧКИ ИСКАТ ОТ ПОЛИЦАЯ, НО ОТ НЕГО НЕ ЗАВИСИ КАВО ИМА В КОЛАТА, НИМА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕШЕ ДА ИЗПЛАТИ ХОРАТА В ПОЛИКЛИНИКАТА В ХАРМАЛИ, АКО В НЕГО Е ИМАЛ С КАКВО ДА МУ ЗАМЕРИ АЛКОХОЛНАТА ПРОБА. В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПОЛИЦАИТЕ СИ КУПУВАТ КОНСУМАТИВИТЕ ЗА РАБОТА, ИСКАТ ОТ ФИРМИ, КУПУВАТ СИ ЧАСТИ 2-РА УПОТРЕБА И Т.Н. ТАМ НЕЩАТА СА ТРАГИЧНИ, ЧЕ И НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ ГИ НАКАЗВАТ И ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА, А С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ. АМИ ВЛЕЗТЕ В НЯКОЕ РПУ, ЧЕ ТАМ НОРМАЛНИ СТОЛОВЕ ЗА СЯДАНЕ НЯМА, ПИШАТ НА ПИШЕЩИ МАШИНИ В 21-ВИ ВЕК. ТРАГЕДИЯ Е!

Трябва да си с червени очила за да видиш на клипа вземане на алкохолна проба. Инвалида го води линейката в болницата. Радев полицията си го изпраща в къщи.

коментарии,защитаващи полицая и бащата на президента,се питам.Не е ли време вече и ние пешеходцитЕ когато пресичаме пътища с движения на МПС,за да сме равноправни учатници на пътя и нас да ни регистрират и закачат по един регистрационен номер на задниците.Не, в България няма дебили.

ИНВАЛИД СИ ТИ И ТО УМСТВЕНО! ВОДАЧА НА ТРОТИНЕТКАТА НЕ БЕШЕ ИНВАЛИД, А И НЕ СЪДИ ПО СЕБЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ - КОЙ КОЛКО ВИЖДА, ЯВНО ТИ СИ ВЪОБЩЕ СЛЯП И ТО ОТ ЗЛОБА!

Щом върви изправен,не куца и т.н. не може да бъде инвалид,така ли? Прав си за умственно изостаналите,щото трябваше да знаеш до сега,че инвалидността се определя със Експертно решение на ТЕЛК и за претърпели инфаркт,инсулт, други тежки вътрешни заболявания,нелечими пожизнено.Ама де ум,де?

Дали е или не е инвалид няма съществено значение в случая. Ако нормален, интелигентен човек се срещне с подобно ППС, той дори да е с предимство ще даде път на триколката. А бащата на президента е отнел предимство. На всичко отгоре са се опитали да прикрият случая и да изкарат другия виновен. Казал бил, рекъл бил... Самопризнания черно на бяло докато не са взети, всеки може да твърди каквото си иска!

Не стига че е виновен, но е и нагъл този полицаи. Колколи живота е почернил.

ако инвалидът е в правото си, въпросния полицай трябва да влезе в затвора за ПРЕСТЪПЕН СЛУГИНАЖ В ПОЛЗА НА ВИСШЕСТОЯЩО СЛУЖЕБНО ЛИЦЕ

ИНВАЛИД СИ ТИ И ТО УМСТВЕНО! ВОДАЧА НА ТРОТИНЕТКАТА НЕ БЕШЕ ИНВАЛИД, А И НЕ СЪДИ ПО СЕБЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ - КОЙ КОЛКО ВИЖДА, ЯВНО ТИ СИ ВЪОБЩЕ СЛЯП И ТО ОТ ЗЛОБА!

Ти видя ли му документа ,че крещиш насреща :Не е Инвалид.не е инвалид"От всичките ти писани разбирам,че страдаш от мозъчна инвалидност.