17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази,как лъже брат и е депотат от Герб тя не пипа болни беше в управлението на болницата.Там е мизерия с една маска се кара цял ден !

Наде на колко си години.Ако тази снимка е реална ,а не преди 15 години колежката ще се оправи бързо и качествено.

Какво е това заглавие "Проговори..." Досега не е ли могла да говори...?

„лекариата проговори”, аман от шаблони, дори автора не му е ясно за какво ства въпрос с тая “памдемия”.

Чак сега ли проговори? Как е лекувала хора, без да говори до сега?

За съжаление много мои познати в София, които спазват максимални мерки си седят в къщи кашляши с температура и не са изследвани, защото всичко е в начална фаза... реалният брой е двоен, троен и т. н

Кураж, колежке и пожелания за бързо възстановяване

Жалко за тази хубава жена дано се оправи ,но да си призная ,че и със корона вирус я харесвам и искам ...

Ако толкова сте ''спазвали'' предпазването както се хвали че всички средства 'били осигурени'' къде тогава го хвана та и други си заразила барабар с пациенти дето са се доверили ??? По малко се хвалете повече мислете и когато приказвате на другите първо себе си погледнете. Бързо оздравяване и по малко плашене на хората.

фалшиво тая докторка. НЕкаква героиня се изкарва. Оставете другите да решат!

Това го кажи на тази която пуска завръщащите се в страна от чужбина. Тук всички хора са затворени и някои са тръгнали да изперкват. Не знам защо ББ я държи още тази в кабинета.

А досега можела ли е да говори или е спряла само заради вируса? И в двата случая - честито! А на списващите заглавията - малко повече мисъл, господа! Със здраве!

Нека всички подкрепим нашите медици, които се борят всеки ден за нашия живот!

За съжаление пикът на заболяването най-вероятно ще е около Великден, както вървят изчисленията", заяви Мутафчийски пред бтв.

Как го сметнахте, по кой математически модел? Защо въобще да го има, след като 14 дена след въвеждане на извънредното ние нямаме никакъв пик на заболеваемот? Или какво, според теб вируса е като точне брояч на часовник, удрят 13 дена 23 часа 59 минути 59 секунди и айде заболелите имат ясно изразена симптоматика? Глупости са това невероятни. Пик ще има в момента в който започнат да тестват повече хора, а повече хора ще започнат да тестват само когато проимат капацитета за това, защото в този си вариант, България си крачи със света - от 300 тествани, средно 20 са болни - около 6-7%, същото е в Италия, Испания и т.н.

Днес съобщиха, че са направени тестове на повече от 6000 души, сигурно контактни със заболелите. И то със сигурните тестове.

... ето това е човек и лекар - поклон, дълбок поклон...!!!!!! Дълбок поклон на всички, които сте на първа линия в тази война - правителство, ген. Мутафчийски и кризисния щаб, както и всички лекари, медици, социални работници, полиция, касиерите в суперите, аптекарите..., всички без изключения на първа линия в тази тежка война, както и тези които все още работят... Дълбок поклон народе...!!!!!!

ЕДИН ОТ МАЛКОТО СМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ

Тия препоръки на щаба, заповеди на здравния министър и изменения в закона, както всичко в БГ си остават само на хартия. В първите дни на карантината имаше полицаи при супермаркетите, сега няма и следа. След 10.00 часа възрастни и стари хора се разхождат необезпокоявани в магазините, кметове на села алармират, че стотици хора се завръщат от чужбина и необезпокоявано си щъкат по улиците, имаше и репортаж за БДЖ, където никой по никакъв начин не ограничава предвижването на пътници, за разлика от гръмкитре репортажи с километрични опашки от автомобили, които се проверяват и връщат. За мен "Невероятно навременните, строги и даващи резултат мерки" са само в главата на ББ и истинския резултат от тях ще се види до месец.

Гузен негонен бяга- От първо лице знам, че същата тази "докторка" няколко дни хози на работа с температура!!!!

е и Д-р Енчев- ортопед травматолог от Пирогов...Гледах го при Цв.Ризова...прекрасен човек...Нямам думи...Имало още и ЧОВЕЦИ В БЪЛГАРИЯ! Да са живи и здрави!

Поклон, докторе ! И успешно излекуване .

Колкото по бързо направим естествен имунитет -толкова по бързо ще се възстанови бизнеса Омаломощени вируси вършат прекрасна работа Така че госпожата доктор да ги събира - ценни са

събил, неграмотната! няма имунитет срещу вирус!!! той мутира, като тебе. ти си вирусът, sybil, слабоумната, цензура!

глупости на търкалета - може да мутира ама след 10 години

баба цоцолана е в гащи.. тралалана.. тя е мъжка, тя е женска и смърди като.. не искам да знам какво... .. не искам да знам как смърдят пациентите на "короната" на "венеца" на Природата... че сигурно ще трябва да ме спасявате от повръщане... :-)))

п.с. моля ви, като оздравеете, пишете ни пак! със Здраве и смях... :-)))

мила докторке, от най-голямо все сърце ви пожелавам пълно оздравление! вие не сте болна, болни са мозъците на маймуните, нарекли се безбожно - "човеци" с най-искрен поздрав: Моки'н' гбърд! палец нагоре!

Искам да Ви помоля ако в възможно за малко повече информация. Всеки може да се зарази и всеки може да зарази друг - въпрос на ситуация или лош късмет. Но от първа ръка информация ще помогне Как се усъмнихте? Симптоми? Къде направихте теста? За колко време излезе резултата? Как протича? Кой пореден ден сте болна? Как Ви лекуват? Просто ще успокои хората , човек се страхува повече от непознатото

как се лекува

Не я мислете как ще се лекува - това е сестрата на Лъчо мозъка

никога няма да ви каже това сега се чудят как да оскубят държавата

а държавата - това сме НИЕ

Има добра страна във всяка ситуация :)

Относно страничните влияния на Резохина Професор Didier Raoulr от Марсилия казва че аспирина при предозиране има по лоши странични ефекти

Да изчислим необходимите количества лекарства за България 7 милиона - лекуват се само рисковата група и хора със задух - 2 милиона + 1милион туристи =3милиона 3милиона х 2грама = 6тона Резохин, 5 Тона Азитрокс, 4 тона цинков сулфид Фабрики в България опаковат това и бизнеса върви

Гърция вчера докара от Индия 5 тона Резохин - това ще стигне за цялото население и за туристите Това означава че Гърция е решила да да изгради естествен имунитет за цялото население и юни месен ще чака туристи, като ще гарантира лечение за всеки турист

За ковид19 е необходимо само предболнично лечение тоест - личния лекар да направи тест и при положителна проба да изпише следнте лекарства при положителен тест Резохин 200мг - 2 пъти на ден Азитрокс 500мг - 1 път на ден Цинков сулфат 220мг - 1 път на ден При пневмония след 5-тия ден - Оспамокс 1000мг Гърция вчера докара от Индия 5 тона Резохин - това ще стигне за цялото население и за туристите

Личен лекар няма как да прави тест. Аман от психично болни, докопали компа

Имах желание да направя коментар, но като попрочетох прежните, се отказвам. Тази снимка е от някога, и дава лекарката в определена светлина. Да не искате,ДЕБИЛИ снимка от реанимацията? Кураж, момиче. Пребори се с вируса. Ти си лекар. А с идиотите в мрежата - това не е лекарска грижа.

фейсбук. Какъв стожер на водещи новини.

В Пета градска болница заобикалят наредбата за избор на екип като изискват от пациентите да подписват дарения. Това установи и провеката на медицинския одит след репортаж на "По света и у нас". От 250 хиляди лева дарения, 200 хиляди са отишли за лекарите - много повече, отколкото ако плащанията бяха минали според наредбата за избор на екип. И проверяващите установиха, че пациентите са приемали даренията, като условие да получат медицинска помощ и са смятали, че плащат за избор на екип. Десислава Атанасова - Министър на здравеопазването: - Пациентите са заявили и съгласно документацията е установено, че са направили дарението много преди да е осъществена процедурата, за която са благодарни. Т.е. правят дарението преди изобщо да са получили реално помощта или медицинската услуга, което е недопустимо.

Ей, само пари са ви в чугунените глави! Лежах в тази болница. Нищо не ми поискаха. И лекари и сестри бяха много внимателни

баси докъде сте паднали за малко повече четения и коментирания - да се ровите из фейса да търсите слъзливи историии на болни хора!!! Кво, ся ако умре, и погребението ли ще отразите! Хората, които сравняват журналистите с лешояди, са абсолютно прави.

всеки ще го изкара успокойте се, млада и красива жена сте.

Хора, не бъркайте доктора с демократа! И двете се пишат сД, но разликата е огромна! Има мошенници и сред докторите, но няма истински доктори между демократите! Наде, много сила и здраве ти желаем да утрепеш тоя вирус!

ма много си почерняла ма? В края на зимата. Сигурно ще е от борбата ти на първа линия с вируса.....Не вярвам да си ходила на Мавриций или Карибския басейн.

то и на Бонско е добре

Боклук прост,смърдящ на пушек,чесън и напикано!

Наде! Молим се за теб! Не вЕрваме е бога ама друго какво ни остава! Вярвам че ще го утрепеш тоя вирус и ще продължиш да ни радваш и да подобряваш тизи свят с присъствието си!

Изумен съм, че всичката злост и злоба се е изляла в коментари. Аз нямах никакво намерение да коментирам, но виж каква плювня се е изсипала... Не мога да повярвам откъде изригна всичко това!

Мани, мани! И аз по принцип съм циник, но доктор който си спазва клетвата е свято нещо! Трябва да ги ценим, че не останаха! А и Съюз вече няма от къде да пратят!

До: за Без Цензура: За тези които говориш, са много наясно, че за вирус лекарство не съществува. Това те го знаят на клетъчна основа и те не биха предприели риска да създадат нещо което може да ги убие! На същата тази клетъчна основа успяха да постигнат забележителни успехи- например, сега в Америка, смъртността при рак на гърдата при жените е 20%, преди 15-20 години бе 80%. Защо, страна която е #1 в света трябва да се самоубива? Бих искал да прочета обоснован коментар, политическите коментари са без стойност и значение!

Ходила на научна(забележете!) конференция. Защо не кажете в кой курорт е тази конференция и колко често се случва(на докторите ни)? В цял свят обмена на информация преминава в онлайн режим, обаче бг докторите си ходят на научни конференции по курирти. Дори и обикновените доктори. Платено от фирми, които са ги изкарали тия пари от отделенията в държавните болници. Същите болници, които нямат пари за заплати на медицинските си сестри, за консумативи, че и редовно нарушават КТ. А свързаности бол. Точно така се е заразила въпросната и няма нужда от излишен патос. Някои хора сме запознати с причината, а иначе дори в Румъния го обявиха за корупция. Какво нахалство. Поне да беше си мълчала.

И като проговори какво каза? Едно голямо нищо...

Някой мастит се одраскаше или кихнеше, веднага го прибираха в богоизбрани лечебници със специален транспорт. Мислите ли, че тази свята жена от първа "бойна линия" не заслужава специални грижи и ще й стигнат 1000 лева?

фейсбук е поле за изява на всякакви идиоти и нереализирани копнежи за 5 минутна слава. Като е болна тази докторко да лекува тихо и кротко. Социалните мрежи направо бъкат от всякакви психопати.

Ти също си от тези психопати, плюварник такъв!

наистина ли вярвате на всяко нещо написано във фейсбук?

да не се гови и тя да "влезе в политиката" като чалгарчето от Плевенската маала ?

Преди 30-35 години Китайската икономика бе по- слаба дори от тази на Индия. Тогава започна така наречената глобализация и много корпорации решиха да се възползват от евтина работна ръка, особено тези при които цената на труда е с много висока стойност при формирането на цената на крайният продукт. Тогава Китай подлъга корпорациите с много добри условия но ги хвана е капана- всеки който иска да прави бизнес в Китай трябва да предостави така нареченото ноу хау. Заслепени от алчността, фирмите не видяха червената лампичка и тръгнаха след големите печалби. Следвайки своите интереси китайците успяха да се доберат до модерни технологии а също така, изпратиха техни хора в западните и американски научни центрове с главна цел- да крадат всичко което има научна стойност. Около 40 години след началото на глобализацията каква е ситуацията-Китай е на светлинни години пред Индия и много близо до Америка. Грешката която направиха китайските комунисти е типична грешка за комунистическите режими- да се опитат да вземат надмощие без да се съобразяват с малките детайли. Но както се казва-“the devil is in the details”. Китайците могат да направят много неща, особено като обем, но да завършат сложни проекти, както руснаците и на китсйците им липсват качества. С този вирус направиха голяма грешка! Много е вероятно Америка, разбирай също западните страни, да коригира икономическата си политика и да се затвори за Китай, тогава само след няколко години, Китай ще се озове на безнадеждно догонващ! Както се казва- каквото сам си направиш, никой не може да го направи за теб!

Пробвай да обясниш на 300 милиона американа, че трябва да купуват същите стоки произведени в САЩ на петорна цена и ела пак да ми развиваш теории. Те американците и коли произвеждат знаеш ли - обаче не искат да си купуват техните ами купуват вносни

Китайски коли не купуват, купуват японски и изгоряха съд западните, включително и аз, защото много често, западни марки с китайски части показват дефект. Дори и аз изпатих от китайските технологии- на чисто ново Volvo започна да тече предното стъкло-честно казано, дори и на руска кола не съм видял такъв дефект! Тук, в Америка, хората започнаха да разбират голямата заблуда на котайските стоки. Америка е страна с огромна територия, която е енергийно и материално независима, но номер едно в науката, така, че проблема е на китатийците как да изхранят 1.4 милиарда население. Не, благодарим, на нас, американците, не са ни необходими нискокачествените и рискови китайски продукти!

Интересно изложение но много далеч от истината поради факта, че фактите са само частично представени. Ковит-19 е ръкотворно деяние, което е използвано от тези които не се поколебаха да приложат атомно оръжие срешу невинно гражданско население преди 75 години.

Та, ако нямате корона няма кой да ви обърне внимание по болниците, на позната приятел, с двойна пневмония цяла нощ ги разкарвали от болница в болница, а човека с 40 градуса температура, покъртително, това което мрънкат по брифингите е колкото да отчетат дейност, да кажат, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ трябва да имаме корона, за да ни обърнат внимание, и по дяволите, къде ще ходим на зъболекар, идиоти

от Пета градска така ли ходи на работа, поне да си беше сложила маска :)

С този тропически тен на снимката, може и да се е заразила по време на екзотична ваканция. Абе да е жива и здрава

си, сабуждам се сутринта и тая до мен в леглото... :)

"Хобито си, което е моята професия"... Пфу, аман от превземки. Това фейса поврежда хората. Иначе - бързо оздравяване!

Как да изкараме че един ГРИП е ЧУМА...

Аз смятам, че господин Гешев ще оправи държавата. Много здраво пипа и излъчва авторитет. Не е като Бойко Борисов, той ми падна в очите. Смятам, че госпожа певицата Лили Иванова трябва да влезе в политиката, защото е умна и зряла дама с много опит и тя да поведе България.

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата. АКо Б.Борисов не иска да изгони китайците, трябва да го утрепят и после да изгоним китайците, за да имаме Пари, Работа и да сме Здрави.

Много е забавно да чета този сайт - пълно е със забавни коментари на всякакви тъпанари

Верно е глупав, че чак дрънка. На такива трябва да им забранят достъпа до компютъра

Ти си малко ку-ку. Китайците не са виновни за нищо. Те са добри. Но ти като ядеш прасета и крави и овци, миришеш на лошо.

Да бе, че ти да ни продаваш скъпо и прескъпо, много си хитър!

Цяло чудо е как Ястреб Гешев още не е повдигнал обвинение на докторката и в ареста за 24, като Каролев.

Само не мога да разбера, защо хомеопатите още не са се включили в борбата с вируса с някое от многобройните си "вълшебни" илачи!

Оф аман от дебили- хомеопатите, каквото изкарат са си го заслужили, а другите са наредени да сучат от здравната каса - та тези от официалната медицина си взимат заплатата, ако ще и нито един излекуван да нямат през целия си трудов стаж