Проговори футболистът Георги Йомов: Нямам нищо общо със стрелбата

„Автомобилът ми беше там. Лош момент, лошо място, това е. Случват се такива неща“, каза звездата на ЦСКА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с 2 думи не сме роднини

А дали бащата не поеме отговорност за да не спре бъдещето на сина си.

е имах си аз да имаш.... естствено че нямаш... има единa комедиа от 80'.. отричай, отричай, отричай.( Deny, Deny, Deny). Силно я препоръчвам.. и на Георги ама той май я е гледал https://www.youtube.com/watch?v=yN2gU0XU5FU

И какво като са роднини Всеки е отделна личност и си носи отговорност за действията

и престъпниците им се случват подобни неща, на обикновените хора им се случва да се срещнат с приятели да отидат на кафе или да пият по някое пиене,да отидат на културно мероприятие не да стрелят по хора или да бият !

Както винаги, Йомов е истиснки мъж на място!!!! Няма да се скатае, ще си понесе последствията!!!! В тази държава май останаха само трима истински мъже: Йомов, шеф Токев и Слави Трифонов! И тримата гледат в очите истината и казват именно онова, което трябва, без да ги е страх! Не се крият и не увъртат!!!! Това са хората на бъдещето!!!!! А, който си мисли друго, значи просто няма никаква идея какви са реалностите в живота!

Това някакъв сарказъм ли е? Ако е - поздравления, ако ли не - здраве да е!

3 изречения от по 3 думи или едно от 9. Лъже като...

Кланът се изхранва от тоя футболист. И за това им е ценен, никакво бъдеще и минало.

Забрана ли имат, та не говорят кои са другите- " жертвите". Всички мълчат,като тапи! Говори се,че били някакви лихвари, аджеба нарисувани айдуци.Ако, е вярно значи правилно са ги опукали.И то много интелигентно- със стоп патрони в краката.Докога ще крият кои са от другата страна, да не са наши хора някакви тикви?

А бе тази работа не се вързва. Мацката му и тя беше в кадър по телевизиите само този не е бил там.

И тримата са били там!Самият адвокат на семейството го каза пред камерата!Футболистът да си поеме отговорността,а не да лъже, като..... Литекс!

този първо разправяше, че не бил там , после бил, ама нямал нищо общо, аве като ученичка фаната на калъп ги говори...

Тук само уевскари ли са се събрали и оплюват момчето? Не ви ли е срам заради самозащита от пазванти на съмнителни типове да си оплювате хората,които са се защитили.То бива ,бива, ама вече всички клекнахте на мутрите..... толкова ли ви е шубе.

на български - търсете жената на цигански - хас ми минджа

Йомов няма вина! Даже Закона за защита на държавата не преследва роднини на шумкарите, приема, че имат право да ги защитават! Виж при Павликморозовците не съвсем така

А дайте камерите де Има я 10 камери Ко чекаме

Кои са другите, ве!Онези дето са им водили дело за същото?

Чудесен, интелигентен, млад човек, спортист за пример! От добро семейство! Ще повърна.....

Следя внимателно тази новина и това, което разбрах е: Георги е бил там, ама го я нямало, щото не е стрелял!Брат му е стрелял и е улучил двамата смъртоносно, но те са се оправили.Ария само гледала, но дефакто нищо не виждала, щото ушите й пищяли от “престрелката” с пистолета! Бащата и той дошъл да стреля, ама избягал.Задържали са го и се издирва! Ей тва е!

Какво пък толкова? Сбили се, изпостреляли се....."Случват се такива неща. ". Всеки ден започна някой да вади оръжие и да стреля където му падне! София ми е баш Тексас!

и при Хитлеристите е било без значение, дали си роднина или съсед , все тая. Изхода е един и същ.