Проговори човекът, помогнал на убитата от полицейска кола жена

Автомобилът се пързаляше по асфалта и идваше към нас, спомня си само мъжът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийството е обществено опасно престъпление, и с него е длъжна да се занимава прокуратурата. Не го знаят случайно попадналите в редакцията на дира. Иначе щяха поне да се поинтересуват - какво прави прокуратурата? Ясно е, че МВР има конфликт на интереси и може да покрие в нарушение на законите своите виновни служители. Затова и съществува прокуратура. Иначе престъпниците сами щяха да се разследват - това не е приемливо за мислещия човек.

В една комунистическо-милиоционерска страна,,всичко може да ти се случи".Дане ти дава господ да живееш в нея.

Баси държавата...Важно е да се подчертае дебело, че при инцидента има ранен полицейски служител???? А, че този служител е убил жена не е важно, ще има проерка???!!!!

Добре,че се случила Астра,ако беше някой камион ги ударил нямаше да има свидетели

Ходили са по платното ! И тогава какво очакват ?! Едва ли полицейската кола е карала извън пътя !

65000 ЗАПТИЕТА 18 000 АРМИЯ ... :))

Гарван гарвану око не вади!

А имат ли хубави гуми,хубави коли-като ги гледам всички са над 15 годишни и на всичкото отгоре са служебни.

243Win

Този проговори, онзи проговори. Те досега неми ли са били?!?!?! Айде мислете като пишете! Баси неграмотните журналя имаме!!!!

Е, как да спазват хората правилата като самите лилиционери ги нарушават, карат пияни и не спазват знаците! Така е, драги ми "експерте" алекси стрратиев!

Моля, дир беге подбирайте по-интелигентни и грамотни списвачи. И престанете с това "еди кой си проговори", страшно е тъпо.

С какъв мозък трябва да си да спреш на платното за движение след завой и да ходиш по шосето без значение причината.

Е къде да ходиш да виждаш там тротоар и не са ходили а са стояли когато са ударени.

Ама на платното! И то на завой, на който самите те са се подхлъзнали. Мноооого умно!!

тези които трябва да дават пример и спазват законите мълчат когато са виновни и си правят каквото пожелаят, защото те били "закона" България ще продължава да е на този хал.

Абсолютно винаги има ли замесен полицай няма значение в какъв случай той се прикрива на сто процента

Че как ще помни други работи? Току виж се окажат различни от версията на полицията, че да не се оттърве после от проверки, глоби и действане по устав. Като ония варненец, дето ги беше снимал да спят в патрулката през работно време.

Та, к'во стана с формолировката НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОРСТ?! Тя важи ли за ченгетата или не?!

формУлировка...Моляяяяя!

Те, ченгетата са били там по работа, бе. Не знаеш ли???

Защо задаваш такъв въпрос? "НеСЪОБРАЗЕНАТА" скорост , се отнася за хора ,които МОГАТ ДА СЪОБРАЗЯВАТ...а този процес е функция на МОЗЪКА и придобитата интелигентност. А, ченгетата ,не попадат в тази категория ,така ,както и милиционери и пожарникари....

Ще тече дълга проверка, докато ги оправдаят! Такава ни е скапаната държава и затова всеки с умна глава на раменете си гледа към терминала!

:))))))) Несъобразена скорост? хахаххахаа

Това е българската полиция... Ако не са те убили, идва и те доубива!

Полицаите са били с несъобразена скорост. Ама Ангелинка къде е била? Ако е била на пътя си е виновна. Ако е била в канавката и полицаите не са успели да овладеят колата - те са виновни.

Чакай малко! Водачът трябва да избере безопасна скорост на движение, така че да може да спре пред внезапно появило се препятствие на пътя. Специално полицаите пък са допълнително обучени и тренирани, колите поддържани, а в случая е имало две спрели коли, светлини и вероятно още подсказващи проблем неща. Та, несъобразена скорост?

Завоят там не е остър, с голям радиус е и предполага по висока скорост, което не оправдава полицаите. Без значение, къде е била жената - на пътя или в лозята, служителите на реда са длъжни да карат със съобразена скорост и да ПАЗЯТ живота и здравето на гражданите. Така че, тези полицаи трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона. В европейските страни те вече няма да са служители на полицията, в България може и да ги наградят за проявената глупост и некадърност!!!

Само дето трябва да накажат този полица, който е шофирал. Другите не са виновни.

"Завоят там не е остър, с голям радиус"-ама,че глупост си написал......