Прогноза за края на пандемията: След още по-заразен Омикрон 2

Ваксините ще се актуализират всяка година, смята председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари доц. Любомир Киров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тебе са те събирали с вилица от рогозката като бебе... Хахахаха

Дори начинаещ медик ще ви каже, че клинично проучване на нов препарат, лекарство, диагностичен продукт, ваксина или имунен серум, не може да се проведе с ефект и безопасност, с гаранция и достоверност, без т.н. мултифункционални клинични проучвания, обхващащи десетки медицински центрове в десетки държави. Такова проучване обхваща десетки хиляди лица (когато става дума за хора в изпитването), в динамика, понякога за няколко години, с изключително строг протокол!!! В последните две години сме свидетели на драстично нарушаване на добрата медицинска практика точно в посока проучванията на т.н. ваксини, които са в момента уникални препарати по отношение на невероятната бързина, с която се произвеждат и пускат веднага на пазара. И резултатите са повече от неблагоприятни, във водещите държави по света болниците са пълни до и над 80% с ваксинирани лица, които се приемат с усложнения след ваксинация. Да не говорим за това, че се ваксинират хора, без никакъв контрол на техния статус, придружаващи заболявания, несъвместими с имунизация, друга активна инфекция, онкологичен процес, тежка алергия, свръхчувствителност, бреченност, малки деца с неразвита имунна система, кахексия... И очевидно, че дори и с 4, 5, 6, 7 и 10 игли да провокираме и изтощаваме имунната ни система, полза няма, и няма да има. Време е за отрезвяване и преразглеждане на този експеримент.

Омикрон Омикрон 2- завръщането Омикрон 3- ден за разплата Омикрон 4- Омикрон и Батман спасяват света Омикрон 5- Окото на Омикрона Омикрон 6- End game След това очаквайте новата сага Децата на Омикрона и също така и страничен сюжет от няколко епизода със името ДжендърКрон Така че настанете се удобно пригответе си достатъчно пуканки и ваксинки и се наслаждавайте на най-голямото световно сеир шоу от 21 Centuy cock

"Тя предпазва да не се заразиш, но ако се заразиш, инфекцията преминава по-леко." Ваксинираните не се заразяват. Ваксиинраните се заразяват, но не се разболяват. Ваксиинраните се разболяват, но го карат леко. Ваксиинраните се разболяват тежко, но не умират. Ваксинираните умират, но рядко. Ваксинираните умират, но с чиста съвес и отиват в рая. Ваксиинраните не се разболяват в рая. Ваксинираните......

На маймуни ни направихте!

Още миналата година предложих лекарство но интереса е никакъв. Ще секнат печалбите от Ковид.

А кво става там с канадските тираджии? Нещо там за Трюдото?

Увеличават се, над 50 000 тира и над 1 500 000 човека и са пред канадския парламент...Това е от снощи, гледах видео на българи, живеещи в Канада, протестират срещу безумните ковид мерки. Към тях се присъединяват и тирове от сащ...

Аз вече съм наточил секирата за тъпоглавите ваксинатор-менгелисти. Всяка година ще падат глави.

новата вълна май се вика ваксина... болните станаха право пропорционални на броя ваксинирани а не обратното както се очаква от една ваксина...

Значи ваксини и бустери колкото искаш ама новите лекарства няма да стигали за всички и щели да ги изписват.Баси и идиотите.

да не се окаже че и те работят колкото ваксините....

Пуст ковид, как ще живете без него…

ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ! ИСКА ИМ СЕ: ДА НИ ЛЕКУВАТ С -ТЕРОРИЗЪМ! ДА НИ-“ВАКСИНИРАТ С-ТЕРОРИЗЪМ! ДА ПЛАЩАМЕ:ТАКСА-ФАРМАЦИЯ! ДА УПРАВЛЯВАТ,С-ДЕКРЕТИ! ИНАЧЕ ВСИЧКИ-ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,ПРЕМИНАВАТ ТАКА,А ПРОТИВОГРИПНИТЕ ВАКСИНИ,СВ ДОКАЗАХА КАТО:НАПЪЛНО НЕЕФЕКТИВНИ,ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!! ЗАТОВА И ИНТЕРЕСЪТ Е:”ПОЧТИ НИКАКЪВ”!!! ЗАТОВА И НИ ГИ НАЛАГАТ С/ТЕРОРИЗЪМ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИЯ,СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИЗТИТЕ!!!

Кво казА?

Прогнозата е , че температурите през есента ще бъдат по-ниски от температурите през лятото и е възможно на отделни места да има мъгли , а съшо така и дъждове добави лекаря. И каква е лекарската експертиза в този случай ? Появява се нов жанр в прогнозирането -медицински?

Добре че някой чете и новините, Аз лично влизам в дира само заради коментарите

И аз...

Лекарствата нямало да стигнат ли? А как ваксините стигат за всички? Да кажем, че те са по-евтини и по-лесни за разработване, ама са за 100% от населението. А лекарствата са само за болните, които са най-много няколко процента от населението!

Абе ти що си мислиш, че лекарствата няма да имат странични ефекти. ...ще имат разбира се и то по сериозни!!! Хахаха смешник!!

Ама вече е съвсем различно- при болен от Ковид човек да му спасяват живота с лекарства е едно, въпреки евентуалните странични ефекти, съвсем друго е здрав човек да се увреди от ваксина

Тези хора са болни от много страшна и неизлечима болест наречена лакомия.

А-а, лекува се, лекува се. Един 9 мм и е излекуван.

Тези .. слуги,... на Изродите които измислиха това Чудовищно престъпление боденето на целият свят като добитък с Токсини..НЕ ваксини , АКО могат ще УГАСЯТ ....СЛЪНЦЕТО ...за ПАРИ ...да им Е.П.М ...уродска ..скоро ще си платят за това БЕЗУМИЕ !!;(

Тъпанарооооо.....всяко едно лекарство е с токсини беее.....абе четете и се просвещавайте бе невежи и неуки хорица!!!!

Отиваме в Дания и ставаме викинги! От 1. 02. Грете Фредериксен оповести, че вдига всякакви забрани и страната става нормална. Някакви коментари и забележки на Кунчев?

Отивате, само ако сте набодени.

В Дания са ваксинирани над 90 % !!!! Аре отивай....ама ще те боцнат....там няма пет шест..... Много близък човек живее там от 5 год.

Омикрон 2 Хахаха Дейба ваща мамица!!!

Е поне до трилогия ще го избутат, поръчката е направена, парите осигурени

А, ти къде бързаш? Първо ше има Омикрон 2 Second Edition. После ще има Proffesional, Corporate и Server издания.

Аз по скоро го виждам така: Омикрон - Задругата на лекарите Омикрон 2 - Двете дози Омикрон 3 - Завръщането на вируса

ми то след като ваксината се изроди в хапче , и омикрона трябва задължително да се изроди в омикрон 2 ... ха ха ха ... няма навеждане ей , ама ще дойде време да повръщат мамицата им алчна .

наяждане ... и на редактора , мамицата му .

СТИГА СТЕ ХЕЙТВАЛИ...НЯКОИ СТРАНИ ПРЕМАХВАТ МЕРКИТЕ ЗАЩОТО РАЗБРАХА ЧЕ И ПРИ НАД 80%ВАКСИНАЦИЯ И ЗЕЛЕНИ СИРТИФИКАТИ С НИЩО НЕ ВЛИЯЯТ НА ИНФЕКЦИЯТА.ТОЕСТ МЕРКИТЕ СА НЕРАБОТЕЩИ СЛЕДОВАТЕЛНО ИЗЛИШНИ. ВАКСИНИРАНИТЕ ДОРИ ПОВЕЧЕ ЗАРАЗЯВАТ ЗАЩОТО НОСЯТ ВИРУСА В КРЪВТА СИ ВКАРАН УМИШЛЕНО ЧРЕЗ ИНЖЕКЦИЯ.ВСИЧКО ОСТАНАЛО КАК МЕРКИТЕ РАБОТЕЛИ И БИЛО НУЖНО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА СИ Е ЖИВА ПРОПАГАНДА.КОЙТО ИСКА ДА ГО ПРАВИ ....

В кръвта си носиш по страшен вирус....и се казва ПРОСТОТИЯ. ХАХАХАХА

В държавите с много ваксинирани умират десетки пъти по-малко хора отколкото у нас. И понеже знам, че ще тръгнете пак да обвинявате нещастните ни лекари- в държавите с много ваксинирани и имат и по-малко хора в болница. При много повече заразени от нас.

В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ИМАТ РАЗВИТИ ЗДРАВНИ СИСТЕМИ.У НАС ТЯ ОТДАВНА Е СЪСИПАНА.БОЛНИЦИТЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.ПАЦИЕНТИТЕ СТАНАХА КЛИЕНТИ.И ПРЕДИ КОВИД БЯХМЕ НА ЧЕЛНО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ.АЙДЕ РАЗДВИЖЕТЕ СИ МАЛКО МОЗЪЦИТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ ПО ДАЛЕЧЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО.АМАН ОТ ТЪПАНАРИ.

защо не сравниш България с България? 2021 има повече умрели от 2020, въпреки, че има някакво количество ваксинирани и повече преболедували, за разлика от 2020... логиката показва, че трябва да е обратното, дори и с малко, ама не е... а дали не се пишат повече ковид умрелите за пари?... особено когато плановия прием е спрян и от това болниците губят...

Преболедувал! Ваксиниран! Болен в момента! Не е много по-рано ваксинирането! Ноевмри месец миналата година! Стига лъгахте! "ВАКСИНИТЕ" НЕ РАБОТЯТ! ИЗМАМНИЦИ ДОЛНИ! Не се ваксинирайте! НЕ РАБОТЯТ! От нищо не ви предпазват! Освен това по-леко изкарах Делта, отколкото гнусната "ваксина" след това! ФАШИСТИ!

Докажи, гнидо лъжлива? Всеки трол може да пише всичко в интернет.

На теб, както каза гнидо, няма да докажа нищо! Знаеш ли защо? Защото не заслужаваш! Дори животат ти е толкова мизерен, че намираш смисъл само да ругаеш хората по разни форуми! Такива като теб са проблема на тази държава! Заслужаваш ти и семейството ти да бъдете изстреляни към някоя многоооооо далечна галактика, та да има някакъв смисъл от мизерният ви живот! Доказателсвта имам за всяка моя дума! Изследвания и снимки на бял дроб! То ти си на толкова ниско ниво, че не получаваш нищо! Също както не получаваш заплата, образование и смислен живот! Живей си в локвата и не излзай никога от там! Тотал щета!

Заради троловете у нас и заради многото хора, които им се връзват, умираме за рекорди докато на много места хората вдигат мерките. Че реват и ние, като жабата от поговорката да вдигнем крак. Ненаситни са на смърт враговете на България. Колкото и да измираме, все им е малко.

Всички сме имунозирани с някакви ваксина и ходим по лекари, и бедни и богати, с дипломи и не толкова. ВАКСИНИТЕ НЕ УБИВАТ!!!! Аман, който иска да се ваксинира. В западна европа 75% от хоратс се ваксинират всяка зима с противогрипни ваксини и за тях е нещо съвсем нормално. Ние в България не сме света,излезте от заблудите си и вселената не сте вие/ние :)

Браво човек, много добре го каза! Ганьо си мисли, че е център на вселената и най учен в целия свят .....дааа, ама неее!!! То се вижда дали е така....ако беше така нямаше да сме в тинята на ЕС и света...ние по всички показатели сме в тинята най дълбоката на блатото.... Ганьоооо набий си го в кухата глава!

""Ще се стигне до такива ваксини, както при грипа, които се актуализират ежегодно и действието им ще бъде вероятно за около 1 година, година и половина. Това, което ме притеснява, е, че активността ще бъде такава, каквато е при грипа, почти никаква"" С гропът не успяхте, но с това сте на "прав" път. Постоянни доставки от кинти за биг фарма. Че и без съдебни дела. Алелуя!

Умора нямате бе, плоскоземци!

Да, всяка година както при грипа... Всяка година се актуализират ваксини срещу грип защото срещу респираторните вируси НЕ СЕ ИЗГРАЖДА ИМУНИТЕТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!! НИТО ОТ ПРЕБОЛЕДУВАНЕ НИТО ОТ ВАКСИНА ! Това не е БЦЖ или ДТК за доживотна защита.

“Страничните ефекти са малко и преминават за няколко дни С БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ.” Ку-кууу!

Къде е логиката в това изречение : ваксината не защитава на 100%. Тя предпазва да не се заразиш, но ако се заразиш, инфекцията преминава по-леко.Уж предпазва да не се заразиш ама пак можеш да се заразиш Съвсем се оплетоха в лъжите си !!!!!

е курва и злобна спермоядка

Тромбозите и последваща смърт след Ковид 19, са хиляди пъти повече от тромбозите и смърт след ваксинация за коронавирус. А ето и още нещо: При 1 млн. ваксинирани за едномесечен период имаме около 5 тромбози с фатален край, но при 1 млн. НЕВАКСИНИРАНИ за период на същия този месец имаме стотици тромбози и смърт. Интересно нали,но факт.

Къде прочете този факт. Реално ФАКТИТЕ МОГАТ ДА СЕ КАЖАТ СЛЕД ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД И ОТ НЕЗАВИСИМИ ИЗТОЧНИЦИ, НАЛИ ТАКА? Хубаво е, наивно да вярваш на подобни изречения, които са свързани с пари и влияние. Аз се сещам пък за няколко човека, ваксинирани, и половината от тях с усложнения. Я вземи залъгвай канарчетата и не занимавай нормалните хора с глупостите ти!

Да бе.....аз пък ПОЗНАВАМ ваксинирани, на които половина с бустер и нищо им няма.... Айде сега да видим....дума срещу дума !!!!!

Реплика тебе са те репликира ли като дате събирали с лъжичка от рогозката.

Дай източник на твърденията си, троле!

Е щом е написал, че е факт, ние верваме... Най-интересното е, че го е написал без правописни грешки. Сигурно го е копирал отнякъде.

Е ТВА Е ДА СИ ИЗБЕРЕШ ПЕДАЛ ЗА ПРЕМИЕР: https://www.cbc.ca/news/canada/london/trucker-protest-convoy-southwestern-ontario-1.6329118 ЛОШОТО Е ЧЕ И НИЕ МАЙ ТАКЪВ СИ ИЗБРАХМЕ КИРЕТО е 3 в 1 КАНАДЕЦ, ПРОСТ и ПЕДАЛ ….. МЪДЪР Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

СМЕШНИК "МЪДЪР Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" Лелееее, от къде го измисли тоя виц беее Ако беше мъдър нямаше да сме в тинята по всички показатели в тоя свят беее Ареее скрий се и не се излагай беееее !!!!!!!!

Този вирус, който преминава през нас е временен, но параноята която развиваме може и да е вечна, ако им се връзваме на тези палячовци в бели престилки. Не всички са такива де, Мангъров е изключение.

"но ако се заразиш, инфекцията преминава по-леко". Това е лайтмотива на новото оправдание, защото търговията трябва да продължи.

Моят зет не пие. А ако пие не се напива. А ако се напие не повръща.

Ваксърите пак ще извиват опашки пред пунктовете да слагат трети бустер.

Алчни шибани страхливи мишки..били професори, академици..и каква е файдата като знаеш всичко.а не можеш да говориш свободно..значи файда никва от вас.

Дано да не излезе вярно,че на ваксърите здраво място не им остана от набождане!

Нещо за Канада да кажете? Доста камиони са се запътили към столицата.

Много са, досега канадските медии мьлчаха, но вече е на пьрва страница новината. Идват камиони дори от Щатите!!! Навсякьде знамена, хората започнаха да се пробуждат най накрая!

Хората се увеличават, пристигат и тирове от щатите , много хора се включват , но това събитие се неглижира, инфото идва само видея на отделни хора, преди да ги изтрият...

Който не настивал да вдигне ръка.Ако почнем и срещу настинки да се ваксинираме,пишете човечеството за изчезнал вид.

Трябва да признаем, че все още твърде малко знаем за китайския вирус.

Хаха, опл раздава акъл...

"Неговото мнение е, че ваксината не защитава на 100%. Тя предпазва да не се заразиш, но ако се заразиш, инфекцията преминава по-леко."

И какво не разбра от това изречение?

К’во “и” ? Аз не познавам един ваксиниран , който да не се е заразил, а на всичко отгоре се заразяват и един друг.

Всичко разбрах. И че сме плоскоземци разбрах. Ако имаш нещо сиво между ушите и го поразмърдаш може и ти да разбереш. Виждам, че вместо лекари имаме папагали. Само това ще кажа.

са ми светна шо братята бият докторите

Как всяка година? Трябва през два,три месеца да вадят нови ваксини. Да предпазят досега вакснатите досега с 5,6 дози.

"доц. Любо" председателю ... Спри с това пиене. Ще се увред иш преди да е дошъл вируса.

Привлича, привлича кючека. Няма как.

малоумници, край няма да има.... ще извадят нов вариант и ще ви бустят до безкрай

Продължавайте така и скоро няма да стигнат въжета.

; - )

В крайна сметка, колкото и хейт да се излива в тези коментари, всички са отворили (цъкнали) новината. Естествено, че ДИР (и не само) ще пускат подобни "новини", просто защото с това се изхранват хората. И няма нищо лошо в това, логично е. Не че някой тук не го знае, просто напомням, че колкото по-малко се отварят тези статии, толкова по-малко на брой ще са те. Но българинът е пристрастен към хейта, не може да живее без него, така пък ние храним душите си. Така че, моля ви, не ви е виновен човекът, който е продумал нещо, нито ДИР, нито автора на статията. И още нещо, не може ли не всичко да е крайно и двуполюсно. Не е ли по-лесно да приемем гледната точка на другия, да помислим върху нея, "той" или "тя" също са се поинтересували, прочели са, грамотни са (повечето). Защо е толкова важно да отстояваме "ваксърската" и "антиваксърската" си позиция? Искаме да сме сигурни, че ние сме просветените ли, най-умните...Мне, не сте, не сме

Добре казано. Адмирации за изказа и аргументите.

прав си. като акарите, се хранят от пейджвюта.... от кликове на рекламите им за хазарт, заеми и лекарства. Обещавам си никога, при никакъв повод да не рекламирам в тази медия, да не назначавам на работа бивши служители на медията и да не кликам на реклама (последното е факт -- всичките им гнусни реклами са блокирани на всички устройства, които ползвам). Защото имаха възможност да заемат достойна позиция - да образоват, да балансират, да информират -- безпристрастно, отговорно. Обаче разкатаха фамилията на цялата си аудитория. Един ден ще изчечнете и от Гемиус, а ако ви се запали дейтацентъра, може да се окаже, че няма на кой да разчитате за помощ за некви сървъри. Ще се намерят и рекламодатели, които ще започнат да ви отбягват, докато не паднете на нивото на глупави тортент тракери и сайтове за евтино порно.

да, така е, Преди да сложа adblock, рекламите бяха безпощадни. Явно са го закъсали хората, нямам друго обяснение. Според мен дори самите те (ДИР) ползват някакъв adblock, то е абсолютно неизползваем този сайт иначе. Аз лично, просто имам някакъв особен навик, още от както за първи път се сдобих с Интернет - преди 20г. сигурно, да отварям ДИР. Силен навик. А по отношение на позицията - каква порядъчност, дисциплина или пък достойнство да се заеме в хаоса на медиите? Би изглеждало, че не са в крак с времето. Биха ги нарекли неадекватни, наивни и какво ли още не

Витанов, ти ли си, бре?!

Много правилно казано от вас ! Всичко е крайно и двуполюсно! Но още по крайно и прекалено грубо е антиваксъркото плюене ....то такива цинични ирази....то е чудо....с такава злоба и хъс....имам чувство, че докато пишат пяна им излиза на устата и огън в очите ....

Предвижда се втора вълна на холокоста ако ковид пландемията продължи!

Новият по-заразен вариант от омикрон е вече тук наричасе се Пи. Има обаче една уловка. Не е лек като омикрона. Появи се един по-лек вариант и всички решиха, че това е вирусната еволюция. Не, не е. Това е едно случайно комбиниране на много заразни и смъртоносни мутации, две от които пречат на срязването на С протеина при навлизане в клетката. Една от тези мутации да изчезне или да се замени с друга и става мам си джейс - убийствен като делта, заразен като омикрон. Теоретичният ефект от комбинирането на всички гадни мутации, пък би довело до вирус, който убива всеки трети. Това е само хипотетично, няма как да се случи, но го давам за пример, да не го отписвате коронавируса толкова бързо.

Ти ли си?