Проф. Витанов: Заразата се свива, ако не дойде нов щам, лятото ще е спокойно

Наваксваме изоставането във ваксинацията, с тези темпове в края на юли ще имме щит от 70% имунизирани българи, смята математикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете тоя полуидиот!

Всички разпространявали лъжата измамата КОВИД ще отидат в затвора

А кой ще защити неваксинираните от ваксинираните разносители на болести?

св.Мангър - он може и Знае ;)

Прав си. И за Индия пак те са виновни :)

Свива се щото не са герберстките идиоти на власт и НОЩниците ги е страх да надуват бройките... олигофрени недоклатени

Те ще ви кажат, кога да почвате пак. Вие ваксинирайте олигофрените сега а пък после пак.

Да, той бразилският щам ще си стои в Бразилия, южноафриканският е Южна Африка и индийският в Индия. Ще дойдат, много ясно, но лятото няма да предизвикат кой знае какво. Есента ще покажат рогцата защото преболедувалите нямат имунитет, а от прясно ваксинираните , само 50% имат имунитет срещу тези щамове. Голямото шоу ще дойде следващата зима, когато прясно ваксинираните вече няма да са прясно ваксинирани и играта започва от начало.

Този от обслужващия персонална властта пак го активираха. Казва се „Луд умора няма“, ама май и натегачите умора нямат.

В България, заради празниците, вече от повече от седмица няма реална статистика за разпространението на вируса. В момента караме в мъглата без фарове. Чак като се вдигне мъглата след около седмица ще разберем дали още сме на шосето или вече сме в дерето.

Съгласен, трябваше като в Гърция. Повтаряме грешката от миналото лято (Заради 10дни да прецакаме цял сезон) Добре поне, че пълзи някаква ваксинация.

Намали, малко поне, гледането на телевизия

Що на есен пак ли са ви обещали да се правите на мъже и всеки ден да ви гледаме гнусните физиономии в мисирското пространство

Ц, заразата започва да нараства. Слагам 100 кинта,че след 10дни ще започне увеличение на хоспитализираните. Българския народ много си прилича с индийския....

Този човек е противен за гледане, но когато си отвори устата и става истински страшно. Разкарайте го!

Следващите 1000 години цялото човечество в скафандри затворени по домовете. Защото някой може да има хрема.

И си отива с Гробарчетата.

Смятала. Па пукнала. От щам на птичи грип. Сметките и били направени за паткарски вирус. Пилешкият я изненадал. Щото си мислела, че е повече от пилетата, без да се сети, че и тя е от птичи род. На химера вирус като Сарс 2, който все повече става ясно, че е издънка от "експериментите' на елита вирусо-лапачи на субсидии да му правиш мерилка през стъкмистика е меко казано наивно. Да ходи да пита каката Жи от Ухан, как тоя Сарс 2, който уж е като Сарс 1 не заразява прилепи? Също как така са си играли "ин виво" - мишка с АЦ2 от човек да правят гейн оф функшън, уж с идеята да се подготвят за "бъдеща пандемия". А и ако разбере как американците са и давали на тази грантове, също ще е полезно. Както и как хора от комисията на Световната Здравна Организация, които са раздавали парите, са част от "проверяващата" в Ухан група. Ако не беше ясната връзка с Америка, досега щяха да са ви казали истината за Уханският вирус и всички щяхте да се наакате в гащите, не да ми дрънкате глупости за "сезонен грип". Но явно това е планът. Да поизмрете леко, а останалите да напълните касичките на Фарма Мафията. А тоя да си реди пасиансите и да гледа на боб и звездна математика.

Да института”Кох”каза,и пак ще каже за следващата вълна и новия владеещ положението щам(вид). На здраве

Само дир не разбраха, че Витанов е физик и няма работа да прави математически модели.

Витанов все все повече прилича на10-годишен гледал порното на Памела Андерсън и Том Лий - почват да му идват "отръки" тези работи и да гледа надменно другите.

Нов щам няма да дойде освен ,ако не го измислите алчни и ненаситни лекари

Ако пък не ни бяха управлявали тикви последните години, това лято можеше да сме достигнали стандартите на живот в Белгия.

Да, последните около... осемдесет години - може би...

видеото от линка към статията е супер... "Шаро не лае! ...Мечката спи"..

Този беше колега на Алена..

явно изявите по темата са предплатени, както като ТВ време, така и като хонорари на участниците, може и да са на запис... щото все едно и също... можеше да каже примерно 69%, 71.5%

Докога ще ни занимавате с този самозванец, тъпоумници гъзолизци?

Къф е тоя малпоумник витанов, кой е и по какво е професор?

Идиотията е пълна...Ваксинационни рекорди...А идва лято... А срока за действие на ваксините върви...И като дойде есенно-зимния период, пак ще сме с наакано бельо. Решението не е сегашната ваксинация, защото периода на действителното предпазеане от заболяване от К19 е броени месеци... А после?

После идва третата игла.

Със същият успех може да се взре в кристално кълбо професора. Нямам впредвид експертизата му в областта на чистата математика, а по-скоро прогностиката му.