Проф. Витанов: Важно е да не "изтървем шарана" и отново да има бум на заразени

"Всичко зависи от нас и какво ще направим, когато случаите достигнат най-ниските си нива", обясни математикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя стана министър и много започна да знае...

ТОЯ ПРОТИВЕН ПЛЪХ КОГА ЩЕ СЕ ЗАВРЕ В ДУПКАТА СИ

Айде стига сте давали поле за изява на тоя изперкал шматарок, да не ползвам по-груби изрази. Да си седи в БАН и да си смята интеграли, и да не се занимава с неша, от които не разбира. А ако зависи от мен - ще бъде съден за всяване на паника.

От изказванията на всички бивши нощници разбираме само едно: Колкото и да станат бройките новозаразени, дори да станат нула - "не трябва са се успокояваме!", "не е време за празуване", "все още не е време за радост", "трябва да имаме едно на ум", "трябва да си носим маските".

пиян КолЮ вместо да изтрезнява в кварталната шкембеджийница пак в ТВ... правете им тест с дрегер преди ефир... такива глупости дрънка

Значи резултатите не зависили от топлото време - да видим Индия. А това че тук лятото положението е спокойно , да не го гледаме?

" Проф. Николай Витанов: Махам се! 14 месеца ми стреляха в гърба, да ги видим сега " 14.05.2021

Първо да се погледне в огледалото, да се види на какво прилича и чак тогава да се опитва да се прави на много умен. Какъвто определено не е.

"Тогава е важно да не "изтървем шарана"..." Визираш ББ, нали умнико малък?! Щото изтървем ли го отново да ни "управлява" той, неговият НОЩ и измекяри като теб пак ще манипулират статистиката както им изнася. Жалко нищожество!

Едновременно наплашване на стадото и вменяване на вина. Работи, но изтъркано.

_stankow

Какъв вулгарен език ! Този да не е ръководителят на дипломната работа на Бойко Борисов ?

ТИ ТОВА КАК ГО РЕШИ? НА БАЗАТА НА ТВОЕТО СУПЕР ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ?

Дира възбудиха вече откачалките антиваксъри с новината за умрелия Шекспир. Време беше да възбудят и троловете подобаващо.

ГАНЮ ТАПАНАРСКИ ТУКА СЕ ИЗКАЗВА, ВСЕ ЕДНО Е СВЕТОВЕН КАПАЦИТЕТ ПО ВИРУСОЛОГИЯ.

Такива антиваксъри има по целия свят. Но явно нивото на простотия в БГ е особено високо.

Ще има нов бум. В края на Октомври. Знае се, както се знаеше, че заразените ще паднат през лятото под 5%. И, отсега се знае, че ще измисляте екзотични щамове, за да оправдаете заразяването и смъртността при ваксинираните. Само за адекватно лечение, никой, нищо няма да направите. Ще продължавате да лекувате с антибиотици без нал;ичие на бактериална инфекция и ще съобщавате за "Изгубили битката с болестта".

"Когато заболеваемостта падне под 20 души на 100 000 човека". И кога ще стане това , какво показва "математическия модел" на вирусно заболяване? Това е все едно да се създаде модел на автомобилните катастрофи в България, ама какво ще показва той - абсолютно неверна информация, защото има човешки фактор , а когато има човешки фактор каквото и да прогнозираш може и да не стане?

Типично изказване за БАН - тъпо и не на място. Там освен да не изпуснат ракията и фондовете друго не визират. Все пак да отбележим костюма - в тон с НОЩ. Черен. Поне не е износента тениска на Флойд.

Влез в сайта на НСИ и виж умиранията в България по седмици. Сравни с всички предходни години и виж има ли друг път ръст на умиранията по това време на годината. Особено в такъв мащаб. Изводите ги оставям на теб понеже се пишеш умен. Мен ако питаш с този вирус всичко е възможно по всяко време.

Може ли сметката с ваксините да я давам на ученици от 4 клас? Много е подходяща и все пак е от професор.

ще има бум на тът..пи професори като тоя

Съобщават и за "излекувани", а те са си обикновени самооздравели.

Не може, това ще е част от научна публикация на Витанов.

Абе, мушморок, дръж си шарана в гащите и не се пъхай там, където не ти е мястото, и където нищо не разбираш... Аман от нищоправци като теб...

по точно е да не изпущим сапуня щото тогава ша ни го набият с 200

Стига сте му давали трибуна на тоя смешник . Математик ще дава компетентни мнения по медицински въпроси . Само малоумници по медиите .

Ти сравни ли ги? А миналата година баш по време на пандемията, морталите рейта беше сериозно занижен, дали ти направи впечатление! А това, че хора с инсулти и инфаркти, вместо да ги лекуват, ги засилват директно в ковид отделенията, дали ти направи впечатление? Дали ти направи впечатление, че хора с грипоподобни симптоми ги приемат и ги държат по две седмици в болница, а онкологично болните спряха да ги лекуват, спряха плановите операции. Карат хората да носят маски, алергиите са на мода, излизането на вън на слънце и сред хора стана опасно, медиите гърмят - смърт, смърт, смърт! Нормално е градските старци да мрат като мухи и ваксинираните младежи - също! Изгубих двама приятели след ваксина на Пфайзер, медици. От ковид умря баба ми - също медицинско лице - на 90.

Каквито професорите - такъв и народа. Такива професори да ги хванеш и бой, бой, бой!

Трибуна трябва да се дава само на селско-кръчмарски авторитети. Кат' тебе.

Той всъщност не е математик, а е физик. Както и НОЩ не беше никакъв щаб (тъй като не можеше да разпорежда каквото и да било на когото и да било), а беше обикновена консултативна група, която я бяха нарекли "щаб", за да имитират, че НОЩ управлява кризата. А всъщност решенията ги вземаше толупът Борисов, а заповедите ги издаваше здравният министър по указания на Борисов, нищо че Борисов нямаше права да разпорежда.

не пускайте лица с тежък махмурлук сутрин по ТВ

досега никога не е бил хващан. Нежели пък - от проф. Витанов

Професор Витанов знам че си ти маймунко мръсна . Ай наздраве .

Или трябва да бъде завършен военен в психиатрия и лекуван или убит, защото нанася огромни щети на психиката на цяла България отгоре на цялата мизерия и безизходица и корупция, които тормозят вече мадово измиращия от инфаркти, инсулти и рак , отровна храна, стрес и студ през зимата български народ...Трябва да се сложат нЕкви граници на тоя тормоз....

Ако изтървеш шарана, ще хванеш виуня.

Утре ще почне и СПИН да лекува

Майка ти да еба келяф мръсен перверзник, с бенки по клепачите, кирлив педераст в гроба да те поеба.

Че то малоумник обида ли е за него истината боли смешник .

Хванахте си достатъчно Шарани този сезон, още ли искате

ВАКСИНАЦИЯ = ЕВТАНАЗИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО = НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

Неизбежно е предвид ниския дял на ваксинираните и високия брой на идиотите

В Индия паплачта е толкова много и гъсто, че няма разлика между открито и закрито помещение...

'професоре' - дотук нищо не позна. а стига предсказва вече

Единственият смислен и донякъде достоверен показател е броят на починалите от Ковид на 100 хиляди население - тук сме сред отличниците 7-ми в света сред 220 държави. А плюещите тук да внимават да не се заразят от храчките на съмишлениците си!

То плюенето принципно е твърде проепидемично действие. И в прекия и в преносния смисъл.

Всички да те разберат че си простак, хомо и некрофил едновременно. Добре е че предупреждаваш.

Пич, в Индия гъстотата на населението е огромна. Топло, студено, все тая като са нагъчкани един връз друг.

Ти па си ного убав!

Важното е да не изтървем шараните и да имунизираме колкото се може повече шарани.

Боклукът като тебе е този, който разпространява лъжите на Борисов и шайката му! А починалите от Ковид са ЕДНА ТРЕТА от официално обявените, другите са просто платени мъртъвци, чийто близки са бедни ( какввито са 80% от хората в България) и са приели парите от болницата за да погребат починалия и да остане нещо и за тях. Защо това правителство не започна проверка в Болниците за тези криминални случай, чрез които извършиха умишлени убийства на хора, докарали ги до стрес и депресия, от което имунитетът им се е сринал и са починали от обикновени болести, поради загубена имунна система.