Проф. Витанов: Важно е да не "изтървем шарана" и отново да има бум на заразени

"Всичко зависи от нас и какво ще направим, когато случаите достигнат най-ниските си нива", обясни математикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този циркаджия откъде го извадиха!?

Изтървахте ги вече(шараните) . Евро парата също я изтървахте. Отивай на плаж като нормалите хора.."математик". Можеш да си го позволиш(вече). Недей троли хората, а пий едно за здравето на "шараните"

И този "голям" специалист по прогнозите, който даваше медицински съвети вместо някакви (макар и неточни) данни, да се потопи на перископна дълбочина и да се ослушва без да се появява пред хората. Апропо, знае ли някой в кои институти на БАН е съвместител този титан, освен института в който е основната му дейност (Института по механика)

Важното е да не изтървем шараните и да имунизираме колкото се може повече шарани.

Пич, в Индия гъстотата на населението е огромна. Топло, студено, все тая като са нагъчкани един връз друг.

Единственият смислен и донякъде достоверен показател е броят на починалите от Ковид на 100 хиляди население - тук сме сред отличниците 7-ми в света сред 220 държави. А плюещите тук да внимават да не се заразят от храчките на съмишлениците си!

То плюенето принципно е твърде проепидемично действие. И в прекия и в преносния смисъл.

Боклукът като тебе е този, който разпространява лъжите на Борисов и шайката му! А починалите от Ковид са ЕДНА ТРЕТА от официално обявените, другите са просто платени мъртъвци, чийто близки са бедни ( какввито са 80% от хората в България) и са приели парите от болницата за да погребат починалия и да остане нещо и за тях. Защо това правителство не започна проверка в Болниците за тези криминални случай, чрез които извършиха умишлени убийства на хора, докарали ги до стрес и депресия, от което имунитетът им се е сринал и са починали от обикновени болести, поради загубена имунна система.

В Бургаската болница миналата година 5-ма се самоубиха, като се хвърлиха от високи етажи на болницата. Проверка няма. Изводът е - ковид води и до самоубийства!

'професоре' - дотук нищо не позна. а стига предсказва вече

В Индия паплачта е толкова много и гъсто, че няма разлика между открито и закрито помещение...

Неизбежно е предвид ниския дял на ваксинираните и високия брой на идиотите

ВАКСИНАЦИЯ = ЕВТАНАЗИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО = НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

Хванахте си достатъчно Шарани този сезон, още ли искате

Майка ти да еба келяф мръсен перверзник, с бенки по клепачите, кирлив педераст в гроба да те поеба.

Всички да те разберат че си простак, хомо и некрофил едновременно. Добре е че предупреждаваш.

Утре ще почне и СПИН да лекува

Ако изтървеш шарана, ще хванеш виуня.

Или трябва да бъде завършен военен в психиатрия и лекуван или убит, защото нанася огромни щети на психиката на цяла България отгоре на цялата мизерия и безизходица и корупция, които тормозят вече мадово измиращия от инфаркти, инсулти и рак , отровна храна, стрес и студ през зимата български народ...Трябва да се сложат нЕкви граници на тоя тормоз....

досега никога не е бил хващан. Нежели пък - от проф. Витанов

не пускайте лица с тежък махмурлук сутрин по ТВ

Стига сте му давали трибуна на тоя смешник . Математик ще дава компетентни мнения по медицински въпроси . Само малоумници по медиите .

Трибуна трябва да се дава само на селско-кръчмарски авторитети. Кат' тебе.

Професор Витанов знам че си ти маймунко мръсна . Ай наздраве .

Че то малоумник обида ли е за него истината боли смешник .

Той всъщност не е математик, а е физик. Както и НОЩ не беше никакъв щаб (тъй като не можеше да разпорежда каквото и да било на когото и да било), а беше обикновена консултативна група, която я бяха нарекли "щаб", за да имитират, че НОЩ управлява кризата. А всъщност решенията ги вземаше толупът Борисов, а заповедите ги издаваше здравният министър по указания на Борисов, нищо че Борисов нямаше права да разпорежда.

по точно е да не изпущим сапуня щото тогава ша ни го набият с 200

Абе, мушморок, дръж си шарана в гащите и не се пъхай там, където не ти е мястото, и където нищо не разбираш... Аман от нищоправци като теб...

ще има бум на тът..пи професори като тоя

Може ли сметката с ваксините да я давам на ученици от 4 клас? Много е подходяща и все пак е от професор.

Не може, това ще е част от научна публикация на Витанов.

Типично изказване за БАН - тъпо и не на място. Там освен да не изпуснат ракията и фондовете друго не визират. Все пак да отбележим костюма - в тон с НОЩ. Черен. Поне не е износента тениска на Флойд.

"Когато заболеваемостта падне под 20 души на 100 000 човека". И кога ще стане това , какво показва "математическия модел" на вирусно заболяване? Това е все едно да се създаде модел на автомобилните катастрофи в България, ама какво ще показва той - абсолютно неверна информация, защото има човешки фактор , а когато има човешки фактор каквото и да прогнозираш може и да не стане?

Ще има нов бум. В края на Октомври. Знае се, както се знаеше, че заразените ще паднат през лятото под 5%. И, отсега се знае, че ще измисляте екзотични щамове, за да оправдаете заразяването и смъртността при ваксинираните. Само за адекватно лечение, никой, нищо няма да направите. Ще продължавате да лекувате с антибиотици без нал;ичие на бактериална инфекция и ще съобщавате за "Изгубили битката с болестта".

Влез в сайта на НСИ и виж умиранията в България по седмици. Сравни с всички предходни години и виж има ли друг път ръст на умиранията по това време на годината. Особено в такъв мащаб. Изводите ги оставям на теб понеже се пишеш умен. Мен ако питаш с този вирус всичко е възможно по всяко време.

Ти сравни ли ги? А миналата година баш по време на пандемията, морталите рейта беше сериозно занижен, дали ти направи впечатление! А това, че хора с инсулти и инфаркти, вместо да ги лекуват, ги засилват директно в ковид отделенията, дали ти направи впечатление? Дали ти направи впечатление, че хора с грипоподобни симптоми ги приемат и ги държат по две седмици в болница, а онкологично болните спряха да ги лекуват, спряха плановите операции. Карат хората да носят маски, алергиите са на мода, излизането на вън на слънце и сред хора стана опасно, медиите гърмят - смърт, смърт, смърт! Нормално е градските старци да мрат като мухи и ваксинираните младежи - също! Изгубих двама приятели след ваксина на Пфайзер, медици. От ковид умря баба ми - също медицинско лице - на 90.

Баща ми го 'лекуваха" по този начин, както каза колегата отдолу. И му криеха отрицателният резултат от теста шест дена, докато го държаха при болните, за да си вземат парите от клиничната пътека.

Спора с подобни екземпляри е безмислен. Само да уточня че на единия на баща му синът е цървул вероятно десен понеже другият се е уточнил че е ляв цървул, понеже го тегли на "лево".

Съобщават и за "излекувани", а те са си обикновени самооздравели.

ГАНЮ ТАПАНАРСКИ ТУКА СЕ ИЗКАЗВА, ВСЕ ЕДНО Е СВЕТОВЕН КАПАЦИТЕТ ПО ВИРУСОЛОГИЯ.

Каквито професорите - такъв и народа. Такива професори да ги хванеш и бой, бой, бой!

Дира възбудиха вече откачалките антиваксъри с новината за умрелия Шекспир. Време беше да възбудят и троловете подобаващо.

Такива антиваксъри има по целия свят. Но явно нивото на простотия в БГ е особено високо.

_stankow

Какъв вулгарен език ! Този да не е ръководителят на дипломната работа на Бойко Борисов ?

Едновременно наплашване на стадото и вменяване на вина. Работи, но изтъркано.

"Тогава е важно да не "изтървем шарана"..." Визираш ББ, нали умнико малък?! Щото изтървем ли го отново да ни "управлява" той, неговият НОЩ и измекяри като теб пак ще манипулират статистиката както им изнася. Жалко нищожество!

Първо да се погледне в огледалото, да се види на какво прилича и чак тогава да се опитва да се прави на много умен. Какъвто определено не е.

ТИ ТОВА КАК ГО РЕШИ? НА БАЗАТА НА ТВОЕТО СУПЕР ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ?

Ти па си ного убав!

" Проф. Николай Витанов: Махам се! 14 месеца ми стреляха в гърба, да ги видим сега " 14.05.2021

Значи резултатите не зависили от топлото време - да видим Индия. А това че тук лятото положението е спокойно , да не го гледаме?

пиян КолЮ вместо да изтрезнява в кварталната шкембеджийница пак в ТВ... правете им тест с дрегер преди ефир... такива глупости дрънка

От изказванията на всички бивши нощници разбираме само едно: Колкото и да станат бройките новозаразени, дори да станат нула - "не трябва са се успокояваме!", "не е време за празуване", "все още не е време за радост", "трябва да имаме едно на ум", "трябва да си носим маските".

Айде стига сте давали поле за изява на тоя изперкал шматарок, да не ползвам по-груби изрази. Да си седи в БАН и да си смята интеграли, и да не се занимава с неша, от които не разбира. А ако зависи от мен - ще бъде съден за всяване на паника.

ТОЯ ПРОТИВЕН ПЛЪХ КОГА ЩЕ СЕ ЗАВРЕ В ДУПКАТА СИ

Абе тоя стана министър и много започна да знае...