Проф. Витанов: Индийският щам е на границата, пуснем ли го - спокойствието ще свърши

Ако вървим така, след 60 и няколко дни ще стигнем 70% обхват на щита от изградилите имунитет, прогнозира математикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Престанете с тези прогнози - стига! Математика и медицина - няма съвместимост! Индийски щам бил на границата ! Вируси е имало, има и ще има! Планетата е жива! Тук кипи живот- флора, фауна, естествено, че има бактерии, бацили, вируси и какво ли още не! И вирусите имат еволюция и се развиват! ПРОСЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! КОИ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ЦЯЛАТА ИСТЕРИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ЗАЩО СЕ СРИНА ИКОНОМИКАТА В СВЕТА- НО НЯКОЙ СПЕЧЕЛИХА ОТ ТАЗИ "ПАНДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА" ВЪПРОСИТЕ СА МНОГО И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СИ ГИ ЗАДАВА! КОГА В 70 години назад във времето е имало такава истерия, въпреки че е имало гривни епидемии и много хора са си отивали, но без ИЗТЕРИЧНА ВРЯВЯ - ИЛИ ПРОСТ НЯКОИ ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ НОВ " НОРМАЛЕН " РЕД В СВЕТА????

От разни доморасли "експерти" дето си позволяват да коментират какви ли не въпроси, от които нищо не разбират! Ама много често дори елементарната грамотност ви куца, да не говорим за каквато и да е научна експертиза. Както е в случая. Сигурно е голям кеф да си толкова необхватно тъп. Не може даже да се засрамиш.

И тоя като го случша чиляк по ''достоен'' от него няма ама все още не е разбрал че въздушнокапков вирус не чака виза да мине през която и да е граница...

Този Витанов меко казано, не е добре! Не давайте думата повече, на такива "личности"!

Не е ..... "МЕКО КАЗАНО" направо си е ..... "ТВЪРДО КАЗАНО'. Принципа на НОЩ беше, ..... ако нещата се оправят ... ние ви спасихме, ако се обърка нещо .....така е защото не ни слушате. И в двата слючая НОЩ (Б.Б.) ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ !!!

Да, математиците определено дават по-точна информация от вирусолозите. Добре, гусин марематик, аз като наскоро изкарах короната, да се притеснявам ли от индийски щам ? А ваксинираните да чакат ли друга, специална ваксина? Спрете да плашите хората! Да, вирус има, но всякакви шамани,наячи и черни станции не ни помагат!

Много мъка има по тоя свят. И голяма част е сред "елита", и колкото и да е странно и в нАуката... Математическите прогнози за този вирус навсякъде по света претърпяха крах. Не виня математиците. Просто реалността е много по-сложна от сега ползваните математически модели, много фактори влияят на разпространението, вкл. такива за които учените в момента дори не си дават сметка и вероятно ще станат известни чак след години... Това, което ме дразни е постоянното всяване на паника и страх от медиите. Това не ползва никого, освен политиците по света, както и мега-корпорациите. Но е дефакто анти-обществена проява. Индийският вариант дотук е най-малко опасният, най-малко смъртоносният от всички налични в момента. И това е естественият ход на нещата - вирусът ще мутира към все по-малко опасен, но все по-лесно разпространим. Ще стане подобно на грипа - сезонна инфекция, която с времето ще става все по-малко опасна. Разбира се, това не го прави безопасен, все още е опасен вирус, но не е краят на света. Проблемът е за властите по света, защото при по-бързо разпространение се претоварват здравните системи. Но това не оправдава по никакъв начин безотговорното всяване на страх в хората и то с ФАЛШИВИ твърдения, които на практика са анти-научни. Т.е. хем се кълнат в науката, хем постоянно ни бомбардират с анти-научни твърдения за вируса. По новините казват "опасният индийски щам" -и кое му е опасното, сравнено с другите? Манипулация тече с пълна сила. Пазете си здравето, не бъдете неразумни, но не бъдете и жертви на медийните "звезди" и не им позволявайте да ви побъркат, като им се връзвате на анти-научните твърдения. Проверявайте фактите, всичко което ви казват по новините. Ще се изненадате колко различна картина ще ви се оформи в главата, като осъзнаете на колко нива тече манипулация...

всъщност ако влезете в worldmeter и сравните с проста математическа сметка смъртността в Индия и България, ще се видите, че в България смъртността е около 4 пъти по-висока от тази в Индия... Изводите си правете сами.

уточнявам, че имам предвид смъртността от Ковид.

Крайно време е сервитьори, плочкаджии, автомонтьори, мутрохотелиери, майстори на пластмасова дограма, изправячи на джанти и т.н. да поемат нещата в свои ръце и да станат членове и шефове в НОЩ. Всички тия са най-големите специалисти по медицина, математика и статистика. Те знаят най-добре какво е ковид-19 и какво да правим с него - нали се обучават във фейсбук!

"нали се обучават във фейсбук" също както троловете по интернет форумите, на който властващите главорези са кумири.

ми сега се върнаха на власт комунягите, така че си прав...

За Витанов ли говориш?

Със сигурност разбират повече от това математиче с гръмка титла.

Питоня е в гащите. Пусна ли го, спокойствието ще свърши! Но го държа здраво!

Пускате го тоя индийски вирус защо по дяволите сенгрегирате индийското малцинство е България и те си искат вируса както и законната педофилия, женската сегрегация и търговия, търговия с бебета, мародерство и разбира се живеенето на помощи!!! Искаме индийския вирус за индийците в България и Европа. Циганите са отделна работа. Ромите още по отделна.

НОЩ-ните таласъми - още ги въртят по ТВ-та - май са им предплатени участията

Абе спрете му тревата на тоя откачалник, и си го прибирайте в лудницата, където му е мястото

Защо давате интервюта с този корумпиран бокл.к? Нищо не позна досега,нищо! Индийския щам с нищо не е по различен от останалите,влияе се от ваксините и няма по висока смъртност. В Индия няма никакви мерки и дори не се мият,няма никаква хигиена там,нормално е да се разпространяват всички вируси на света там с по висока скорост,но вирусът е същия,като останалите,стига вече с долните ви манипулации,ще изтрещи някой и ще изпозастреля такива лъжливи отрепки,като тоя...

абе всичко използват шибаните мисирки да всяват паника - например в Ганг от години редовно си плават хиляди трупове, защото мангалите си бутат умрелите направо там, ама сега мисирките квичат - О ужас, в Ганг плават стотици трупове, реката изнемова!

Доста хора ви оценявахме усилията и сме ви благодарни за свършеното. Е, имаше и мако повече лъжи, но с този тъп материал явно нямаше друг начин. Радвам се, че сега вече наистина нещата се пооправят, но така или иначе аз и повечето ми близки и познати си продължаваме с изолацията, защото нито сме ваксинирани, нито преболедували и това, че има повече свободни места по болниците, определено не ни топли. Аз лично ще продължа да ви следя прогнозите, защото определено бяха точни.

бааа, сороските свини нямате равни в свободните съчинения

За вируса не зная, но "професора" е май вече на границата. Временното правителство да вземе да го разпусне и него, че аман !

докога ще го разкарвате по студиата

НЕ МАНИПУЛИРАЙ. Умри бе гад мръсна, манипулатор. ВИжда ви се края ФАСТИииииии...

Не лъжете хората и не покривайте факта че в Индия смъртността е 70 на 100 000 население, а в България 245 на 100 000. На седмо място в света. На изчезване сме ние, а не Индия.

Със съжаление Индия превзема България удърно.!!! Математиката го каза 2050 българите малцинство индийците мнозинство. Там където аз съм живял и учил вече живеят само и единствено цигани!!!!!

ами те индийците не бягат като тебе на друго място :)

Щом е на границата няма страшно, няма да го пускате без пср тест.

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска навсякъде, Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Смъртността в Индия е 3 пъти по-ниска от тази в Европа. Ай малко мисъл..

Този човек е голям веселяк! И супер прозорлив - как не сме се сетили миналата година да не пуснем през границата никакъв щам и да сме си здрави всичките? Една от най-големите грешки на тази пандемия беше допускането на абсолютно несъстоятелни приказки от хора, които просто искат да си оправдаят заплатите. Какво каза т.н. професор в това интервю? Ами накратко каза това: "нещата изглежда се подобряват, но може и да се влошат, а дори и да се подобрят сега, то после може пак да се влошат, а ако се влошат, то ще е защото сте безотговорни". Ей за тая прогноза му плащаме заплата, всеки да си смята колко му е полезна тя. Разбира се тя няма как да не се сбъдне - в крайна сметка нещата или ще се подобрят или ще се влошат.

Готин коментар, но факт. Бръщолевенията на този "учене" звучи като Отговорът на Въпроса за живота, вселената и всичко останало е 42 или уловката на параграф 22 ;-)

аз мисля да си запазя спокойствието, от тук нататък все някакъв щам ще е "на границата", и който иска да се завира под юргана и да трепери до края на жалкия си животец - ами прав му

Абсолютно!

Че ми писна от идиоти, неграмотници, емоционално зависими от фантазиите си за "нормалност", за които фактите са стъкмистика, вирусът е сезонният грип, нема никва драма, всичко е преувеличено. А хората с рационална мисъл и навик към фактологическа проверка са - ковидари и идиоти. Аре, че ми писна да ви ритам простите кратуни, щото не носите маска, не спазвате дистанция и личната ви хигиена е под всякаква критика.

вируса не е сезонен грип, двама приятели умряха. това обаче не е повод за доживотно треперене от страх, за какво да си пазиш жалкия животец, ако ще е изпълнен с ужас и треперене? по-добре умирай веднага, че да свършват мъките. един римлянин го е казал - смелия човек умира веднъж в живота, страхливеца умира всеки ден

Оф, пак тея плашипyтарници с техните глупости

Около 200 държави. По две години локдаун за щам. Какво искате да кажете че ни чакат 300-400 години локдаун? Няма да стане.

Тоя е феноменално малоумен. Това ли е математиката? Имах друго разбиране за тази фундаментална наука.

""Първите израелски туристи пристигнаха в Слънчев бряг (снимки) "" 08:05 | 14 май 2021

Аз , съпругата ми, поне едни 50 човека около мен сме изкарали Ковид и не сме влезнали в статистиката. Като нас има още много. Това как се отразява на прогносното изчисление ?

Все още има хора, които си мислят, че могат да управляват въздуха :)))

Крайно време е разни въшливи от пари математици да спрат да разбират от всичко друго но не и от математика.

Докато не си отиде отсамосебе си ще е така с години...кофти 10 г ни чакат

Никакво пускане на границата. Да раздадат мухоловки на ГКПП-тата и къде-що видят митничарите вирус, бой докато му накривят шипчестия протеин на индийската гад!

Отивай да пазиш бе миндил

ПАК ЛИ ГО ИЗКАРАХТЕ ТОЯ ДУХАЧ ?

Има 275 нации в света, което прави 275 щама. По 3 вални всеки щам това прави 825 вални или това прави 275 години изолация. Разбирам, че трябва да си заработиш парите със сметки, но не всички си ижарваме хляба с фантасмагорични теории.

Пускайте го, защото на някои още не са го прекарали, а много им се иска!