Проф. Витанов: Февруари-март ще е последната вълна, ваксинацията и времето ще ни спасят

Макар и бавно, през последните няколко дни регистрираните случаи на коронавирус растат

Обратно в новината

Коментари - Проф. Витанов: Февруари-март ще е последната вълна, ваксинацията и времето ще ни спасят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много точен коментар за маските ! Така е навсякъде ! 90% от хората не носят правилно маските ! Да не споменавам , че повече носят еднократни които вече не вършат работа ! Отново правим всичко проформа и се чудим защо не се получава ! Така е с проформата ! Тя не дава резултати само отчита дейност която не си свършил !

10 август 2020: "Проф". Витанов: Минимум 25 хил. души ще са болни до края на септември. "Сметките ми се сбъдват, защото зад тях стои мощната теория, която се нарича "Синергетика". Дългосрочно нещата обаче не седят много добре. Най-малко 16 000 души ще са болните в края на август и 25 000 в края на септември." 27 август 2020: ""Проф." Витанов: Най-лошият вариант е за 25 000 с COVID-19 в края на септември." "Най-добрият вариант е броят на заразените в края на следващия месец да достигне до 20 хил., но това означава, че 300 хил. души ще започнат да спазват стриктно противоепидемичните мерки, каза професорът."

А защо всички в Европа затварят до чай месец. Германия, Франция, Австрия, Холандия обявиха, че пълният локдау ще продължи до края на април за сега. Затваряйте всичко до лятото и не му мислете

Да, обаче февруари- март другата година.

Хич ми не е. Ресторанти не ни трябват. Седя си на топло, ям и пия. Събираме се приятели вкъщи да се видим. Изобщо не ни трябват ресторанти, в които храната е дори по-некачествена от това да си сготвиш вкъщи. Да не говорим за цените в ресторантите. Работиш си от вкъщи и не се буташ в задръствания. Тоя локдаун не е болка за умиране. Защо изобщо трябва да отварят ресторантите?

Имат заповед от господарите им на запад да го докарат 100% до пролетта н 2021, а бонус им е, ако успеят до есента... После почва ваксинационния фашизъм.

За днес до 10ч 3 новини за Ковид - работата е сериозна

Тоя пак се изказва за неща, от които не разбира

Лошо няма - хапвай си в къщи, но защо искаш да забрамиш на другите да ходят в ресторанти? А метро ползваш ли? Градски транспорт? Или на който не му харесва да ходи пеша?

Медиум между магазина и тоалетна.

Ами то беше ясно от самото начало, че времето ще ни спаси , то винаги е спасявало живите за съжаление. А за другите - времето лекува за радост.

Трябва чрез всяване на страх и паника да вдигат бройките чрез стъкмистиката, за да затворят пак. Все пак имат заповед от господарите си на запад да го докарат поне до пролетта, за да може да направят финасоия крах.

Псевдоматематика с мнението си ли те убеди?

Хм, границата била 1500 заразени на ден !? Ами всеки знае, че този брой зависи от броя тестове и ако те са повече, тази граница ще бъде прекрачена ! А това не значи, че има нова вълна ! Единственият критерий, по който може да съдим за развитието на пандемията е броят на хората в интензивните отделения . А те намаляват !

Абсолютно подкрепям. Локдауна има своите предимства. Вече няма да ни карат да ходим в офиса, не е нужно да се тъпчем в градския като говеда или да киснем в задръстване. Да липсват ми и на мен ресторантите, но изобщо не е болка за умиране. И ние се събираме доста често с приятели, ако искаш да водиш социален живот има начини. Да ги затварят

Ние у маалата носиме по две маски една върху друга за да сме здрави за изборите защото ше ни дават много пари!

Времето лекува всички рани. Августин Блажени

И една на задника си сложи, че все още нищо не се знае за този вирус година и две месеца...

Лудият професор трябва да го вържат да не прави бели. За него е в сила поговорката Луд за връзване

Прекалено е оптимистично, ваксините ще са налични след април и тогава ще започне масовата ваксинация, лятото вирусът може пак да отшуми, но наесен все още няма да сме изградили колективния имунитет! Все пак дано не съм прав!

Сигурен съм , че е доста умен . Но в един модел , колкото повече фактора обхванеш/включиш , шумът става по-голям т.е. очакваният резултат доста повече се отклонява от действителния . Затова и прогнозите му са грешни . Почти не му обръщам внимание С най-обикновена статистика , човек ще получи много по-точн резултати .

пак изкара кристалното кълбо. Макар че може да се направи предположение дотук, че студеното време активизира вируса, а в топлото не е толкова активен. Поне така беше и миналата година и то без ваксини. Но за да приложим метода на математическата индукция ни трябва математическа зависимост а все още няма по-точно и да има все още не е потвърдена.

Кефи ме как гадаят.

Пак ли този измислен математик? Пак ли този смешен Гадател и Врачка Витанов? Ей некадърник, скрий се вече!!!! Нито си ни интересен, нито пък познаваш! Нищо не разбираш от математика, гледай си механиката! По няколко пъти в седмицата едни и същи лица от НОЩ са на линия, да плашат и да страхуват! А този щаб е щаб от некадърници и скоро се надявам да сте в затвора!

трябваше да са изяснили основните пътища по които се разпространява вируса ама до тук нищо. Действа се по шаблон все още.

Пак ли тоя свирчо, бе?

Не ви ли е неудобно от читателите ви да публикувате глупостите на един прост продажен човечец ?!?

Да се дава думата постоянно да говорят по медиите, на хора, които не разбират нищо от вирусология, инфекциозни болести и нито са лекари. Безсрамие всякакви врачки и шамани по телевизията.

Гледай сега - фактът, че след април вируса ще изчезне, но тогава пък ще дойдат ваксините , не означава, че масовата ваксинация не може да се проведе в условия на липса на вирус ! Не трябва променените условия да променят добре обмислените решения !

очаквате нова вълна, що не действате превантивно за кво отворихте моловете и училищата все щаха да устискат месец 2 или искате пак нови хиляди жертви

Сельо, епидемиите са област на изучаване с вероятностни методи. Проф. Витанов е специалист по това.

В живота си дали е виждал заразно болен, но плещи, плещи , плещи.

Той работи именно със статистика.

Разлика от тебе, аз съм учила в университета теория на вероятностите. Колкото ще познае 5 или 6 от тото, толкова ще познае и хода на епидемията тоя главанак.

Да-ааа вирусът му прошепна на ушенце - аз си тръгвам, бате - март си бия камшика ... и той сега идва да ни съобщи какво си говориха с вируса. Смешник.

Колю калкулатора пак заработва хонорар за разнасяне на мантри

Са по - обрани в изказванията си. А тоя е пуснал фантазиите си на воля. Горко на хората с разбита нервна система.

Не "новият вариант на коронавируса" е причина за увеличаване на заболелите, а политиката на правителството: отваряне на детските градини и училищата за малките ученици (04.01.), а сега и за големите ученици (04.02). Първата седмица на нарастване е 25.01 - 31.01. - инкубационния период, плюс няколко дни след отварянето на детските градини и училищата. Толкова е очевидно, че за професора не може да се каже нищо друго освен продажник.

И този бай хуй се е наредил на копанката на Covid-а!!! Фул идиот!!!

Той вируса още миналия март щеше да изчезне. Ама не изчезна. Все още не може да се осигурят количества ваксини за никого, обаче ваксинацията ще ни спаси. Така е ваксинацията е спряла изключително много пандемии, ама тя не става с вълшебна пръчка. Още повече когато се изработва ваксина по спешност.

Новият щам масово заразява децата и младежите. Трябват маски и за децата.

Абсолютен клоун, същото може да ви го каже и продавачката в магазина!

Продавачката казва ли ти ,че си бокопитек и чалгопитек ?!

Краят ще дойде с една огромна война, за да се реши проблемът. Няма човек, няма вирус. Който не ходи с маска - разстрел. Който ходи с маска до носа - разстрел. Който отрича ковид, го пращаме в Ковид-отделение без защитно облекло. Всички антиваксъри на разстрел на стадиона. Който слуша чалга - стерилизация. За да нямате проблеми с новия ред, вземайте жената на село. Затваряйте се и правете три месеца секс в пълна изолация. След това ще изчезне короната. Ай наздраве!

3 математика в цяла България а всяка година печелим златни медали в света,баси мафията

И как ваксинациите ще ни спасят - те нали служат само да намалят тежестта на прекарването, а не те предпазват от заразяване или да разнасяш вируса, ако си го хванал?

Като гледам отегчената му физиономия си мисля, че не е виновен човека ами го карат да дрънка глупости.

по-скоро затворете децата в концлагери и повече не създавайте нови, за да спрем вируса аман от идиоти

В края на януари брюкселското издание "Политико" изчисли, че с темпото, с което властите в България поставят ваксини срещу коронавируса, целта да бъдат ваксинирани 70% от цялото население над 18 години ще бъде постигната през август 2040 г.

А не може ли просто да налагат работа от вкъщи, а не локдаун (каква чуждица само, а)?