17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Минеков е такъв боклук. Невероятен. Не може да се измете даже ...

Наистина е нужен кураж за да кажеш това, което казва Минеков! А баща му бе велик скулптор, независимо от злобните коментари на ярко кресливи бездария! Само дето не вярвам, че герберастката сган ще го допусне до ректорския кабинет!

Баща му беше долен, прост и жалък човек!Не ме е срам да го кажа- изключваше невинни студенти, а прати синчето си с Коларовска стипендия , Минеков защо не го каже това. А сега се изкара репресиран. Отвратителни хора, които предпочитат да разрушат всичко постигнато по времето на комунизма от омраза един към друг.

само това остава тоя убавец да стане ректор боже ела си вземи версиите

Баща му беше същия мазник

НАЙ ДОБРЕ Е, ДА СТАНЕ РЪЧКАР В ЛУДНИЦАТА ДО КАРЛУКОВО !!!

Protector za Rector with Connector or Reflector for Projector......

Не съм набожен ама като прочетох това чудо професор, се прекръстих.....

Този е зъл антипод на човека. Не става за нищо, освен да пръска злоба и омраза около себе си.

БОЖЕ ПАЗИ АКАДЕМИЯТА!!!!!!!!!!!!

"Отровното трио" си уреди шило на ръководна позиция. Е сега не ГЕРБ-авите ще им запари :-)

това е един велик български будител с морал достойнство и непреклонност браво за избора уникален човек просвещенец и борец срещу несправедливостта

Син на....., зет на...., кандидат за.....Това са му заслугите.

Човече,направи нещо полезно,пък тогава започвай да плюеш по другите. Този не беше ли кандидат за някакъв пост наскоро.... но не го огря. Между другото той може да плюе и в хор - заедно с Бабикян и Хаджигенов.

И аз съм независим! В смисъл, че от мен нищо не зависи!

готино е да имаш автономия, особенно ако някой друг ти плаща масрафа и заплатата! ааа, и командировките, парното и "услугите" за 500 000 лв!

Това не е истина. Само е кандидат за поста. Ректор се избира януари. Явно много му се иска обаче.

Кучето е заровено в така важната за вас Автономия . Така се нагушихте от тази ваша автономия и всички двойкаджии станаха студенти .

Да станеш на обран бостан бостанджия се искат топки. Професора правилно го казва. пари за висшето образование - няма. Има за даскалиците защото ако излязат на улиците - ББ ще падне. Университетите това не могат да го направят защото са разделени на касти. СУ, УНСС - получават всичко което поискат . Останалите духат таратора.

Даже мако закъсня фалита на Академията! Единственното което правят е да произвеждат спецялнисти за да има място за повече професори, доценти и т.н. нереализирани мамини ( таткови ) синчета. Все по интересни и модерни! Вземете за принер тази на новия ректор Метал, ама не Хеви за съжеление :). Застинали са някаде в 80-те! Независимоста.... не може да си полу независим, тоест като харчиш си независим, а като свършат парите не! За пълно штастие пак си независим, ама плащаме ние. Системата е проста, добри спецялности, кадърни и реализирани преподаватели, успешни студенти от там повече интерес и повече пари. Ако е нижно и малко помощ, ама помощ не издръжка. Имаше времена когато се бориха по 10 души за едно мяст, сега има десет професора на студент!

Пич, кажи ми как да вярвам на мнение по въпросите на образованието на човек, който пише "спецялности"? Другите правописни грешки може и да са от объркани букви на клавиатурата, но това не е. Да оставим настрана с демонстрираното от теб пълно непознаване на академичната независимост в една демократична държава, която ти явно искаш да замениш със системата от преди 1989 г. :))

Пич, на клавиЯтурата А и Я са една да друга - може от бързане да е сгрешил човекът, не ти ли мина през ума?

Какво пишете! Проверявайте си източниците! Изключително невярна и подвеждаща информация! Ректорът на НХА се избира от Общото събрание. Такова ще се състои на 15 януари 2020!

Е кво да пишат, толкова си могат.

Този палячо помириса малко власт и веднага пощуря. Миналият ректор въпреки всичко си призна какво е станало и съвестно си подаде оставка, защото е станала такава грешка под негово ръководство и е имало грешно разпределение на средства. Голяма грешка но не е крал, те го оплюха като последния престъпник, това е БГ

Тоз михлюзин окончателно ще ги ликвидира. То и без това от тях полза никаква.

Понеже откраднахте парите, изпихте ги и изшмъркахте на кока сега трябва злочестия данъкоплатец да ви даде още за да вземете заплати. Правете изкуство и си изкарайте пари.

Браво,наистина достоен българин.

Тя "автономността" е приказка за дебили!!! Клечат и чакат да им сипят в паничката!!! Домусчията и той ревнал за неговата "ВАР" държавата да му я плати, а краденото в неговия си джоб!!!

10 яну 2018 СУ получи 10 млн. ЗА РЕМОНТИ; 11.10.2019 Правителството отпусна 16 млн. лв. на НВУ за РЕМОНТИ: 1.05.2019 Правителството отпусна 7.5 млн. лв. на УНСС ЗА НОВ КОРПУС; Правителството отпусна 2 млн. лв. ЗА РЕМОНТ на библиотеката...

Е там са "наши" ора! Някъде НХА да се вижда?

Ректорите разбират дадената им автономия като слободия и финансова разпасаност. Като им свършат паричките обаче, стават неавтономни и бягат да плачат от държавата за още парички.

Сега парите ще потекат,като река.

Този человек ми стана изключително неприятен, в момента в който застана до онази... комунистическа пача пръмова. Дано има доблестта да излезе и да се извини на нормалните хора за това си прегрешение. Сега виждам в него отново капка човечност и обективен поглед.

Не му завиждам нито мога да му чеситя след като излезнаха толкова гешефтарски работи в тази ''академия''... Дано се справи без да обира негаивите на предишния..

Проф. Минеков: "Настоящият банкрут и мизерия дължим ЕДИНСТВЕНО на Министерство на образованието и тенденциозното поведение на неговия министър." По-скоро на министъра на финансите. ПП: ГЕРБ-авите си вкараха таралеж в гащите с избора на проф. Минеков.

Този .ли успяха да изберат! Този роден заклет хейтър,, Като отвори уста сипе само жлъч и отрова Мисл.и се за велик, а е едно нищо и половина, лежи на славата на баща си.

Хейтърчета сте вие тролченце. Ти например какво общо имаш с изкуството?

Ми тоя Минеков като изкуство е доста изостанал.

Искуството господин Друг, за това е изкуство, разбираемо за едни и неразбираемо за други, зависи от камбанарийката.

Не казвам,че не става за ректор. Просто изкуството му е доста изостанало във времето. Същото важи и за врага му Вежди. Просто зад граница са никои като художници - факт.

Човек като остане без заплата е готов да избере кого ли не ....

Този, освен да плюе по всичко и всички, май друго не може. Още не встъпил в длъжност почна да се изкарва репресиран от министъра.

Знаем че на гербавите не им отърва да им изкарват резила,ама рано или късно той цъфва като въшка на челото ви...и няма как да я прехвърляте на друг.

Не мога даже да си представя, колко министърчета като това в момента, трябва да сложиш на кантара, за да се уравновесят с проф. Минеков, сигурно в ГЕРБ нямат толкова. Естествено става дума за всякакви други качества, освен тегло.

Мамо, мамо като те знам що за стока си комунистическа подлого

Щом се стига до разни "спасители" работата не е на добре! На това българина поне се е нагледал.

цъфнат и завържат!