Проф. Поромански: Уволних Балтов за неспазване на етичните норми и трудовия кодекс

Бившият директор на "Пирогов" сам разписал докладна да стане началник на операционния блок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ БАЛТОВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРДЖИКОВ В ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО НА РАДЕВ!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!!

гнусна работа алчни душици в бели престилки срама нямат

А изборите наближават :)

Диктатура и кьорфишеци от зеления чорап.

на баламатума.....строй се, преброй се, че малко останахте след изчегъртването от власта!

Само кражбата на апаратурата е достатъчно провинение да му бият шута в крадливия гъз. Той да се радва ,че не са го дали под съд за кражбата.

Естествено че ще има параф "Съгласен ", все пак е смяна на длъжността и трябва да е Съгласен този за който се отнася. Все едно на мене да ми сменят длъжност без да съм бил попитан. Този идиот ми се струва

Селянино Теб специално никой не може да те уволни, защото боклуци като тебе никой не назначава

Браво. Аз бих го уволнил за разходка с джипка през работно време. Всеки би бил уволнен затова.

Балтов беше кандидатът на ГЕРБ за президент. Затова го уволниха. Сега търсят друг човек, защото червените кхмери веднага ще се опитат да го изцапат с обвинения колко е недостоен и корумпиран.

Няма как да знаем истината, но щом си е кадрувал безпроблемно по времето на онзи гьонсурат, за мен няма съмнение какъв е!

Балтов съсипа Пирогов - изгони най-кадърните лекари, които сега процъфтяват в други болници.

Абе, що за изроди сте? Наистина ли мислиш, че някой, ти вярва на думите, че нямало политически натиск и ти си взел сам решение да го уволниш? Нямаш топки пич!

Навремето парийците така се разправяха с безпартийните! Я кажете сега, Поромански партиец ли е? Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили чугунените глави!

За Поромански не знам дали е партиец , що не попиташ Баце?

Не може през времето, когото трябва да е лекар и да изпълнява клетвата си да навигира на мутрата с жипката. Нарушавал е етичен кодекс и трудова дисциплина. Уволнението е напълно морално и неоспоримо. Чувството за безнаказаност,наложено от мутрата в живота на гербаджии и приближени трябва да се изкорени.

По онова време той беше директор на болницата, т.е. на административна длъжност! Какава нарушена клетва, каква безнаказаност? Това си е болшевишка репресия от времето на сталинизма на дуета Радев - Рашков!

Ясно е, че е изкомандван от военната хунта, як комунистически слугинаж, почеркьт на Рашков.

Някой беше казал добри думи за Поромански! Ама след тези му опити да се прави на наивен, че не е разбрал, че подписът му за съгласие бил подпис за самоназначение, веднага става ясно, че не показва вярност към Партията! Хич, ама хич даже, който си помисли обратното, няма идеологическа закалка!

Стига сте я защитавали тая Балтия!Хора мряха като кучета,докато им правеха совалки между Военна Академия и Пирогов,а тоя беше с Ботокса в жипката на Лойко да ИНСПЕКТИРА?? МАГИСТРАЛИ!!Ако е толко' велик,колкото някой го изкарват,ще се оправи...НО явно НЕ Е и сам знае,че НЯМА да го вземат и за ХИГИЕНИСТ ВЪВ ФРИЗьОРСКИ САЛОН!!!

Дидо, говорим за ченгеджийските номера, Дидо! Не се прави на мотика и недей да манипулираш! Никакви хора не са умирали, когато Балтов обикаляше със джипката! Това беше когато кривата беше надолу!

Е тъй де , ченгеджийските номера Балтов е прилагал на колегите си!

Ченгеджийски номер прилага Рашков, като е разсекретил документ от ДАНС, за да компрометира опонент на Радев в предизборната борба и да му даде предимство! Милиционери, сър!

Значи трябва да благодариш на Рашков че разкрил тая документация , инак от де ще знаеш какъв кариерист и дебил е иначе добър лекар Балтов?!

Ще дойдат и по-добри времена! Ще започнем да уважаваме лекарите!

няма по тъпо нещо от това лекар да се занимава с политика, да става депутат , шеф и не знам си какво още. Мястото на лекаря е сред болните, в операционната, ане зад бюро или в парламента. Жалка загуба на кадри, ама който се докосне до управлние на пари или до обществени поръчки все се окаля. Системата е такава, няма как да не искаш да се облажиш и да краднеш...

Интересно защо балтаджията не се е възползвал от поканата на високорганизирана частна болница и не е започнал работа там?! Нали е уволнен? Да не би да смята, че работата в частна болница му е под неговото ниво? Работодателят няма право да показва заповед за уволнение без съгласието на работника, защото тя влиза в клас лична информация.

Защо го дебните, къде ще започне работа? Нали вече го отстранихте от надпреварата? Или ще го предследвате до живот, че е съгрешил към Партията и е имал неблагоразумието да се противопостави на Човека! Ами жена му, децата му, ще им простите ли?

Дали ще взима 100 хиляди на месец с операции в частната болница?

1.Високите заплати на шефовете на болници, за които се пишеше, не са в Пирогов! 2. При всички положения ще взима повече в частната болница като хирург, отколкото като директор в Пирогов! 3. На първо място той трябва да защити достойнството и да изчисти името си, трябва да докаже, че уволенинего му е неправомерно! Материалната страна в случая е на втори план! Освен това, дори и друг да заеме това място, добрите лекари не са по път и зад път, а са кът!

След като не запознаха какви доноси е писал, след като видяхме как е "разпоредил" апаратура за близо 2млн лв да се опакова и откара в склад в Царево да си прави "малко пироговче" мога съвсем отговорно да заявя, че това е истЕнския кандидат на крадливите гейберасти за Президент! Той е! Еманация на гейберащината!

Щерев, само като видях как се ползват държавните институции като бухалка за смачкване на опонента по време на изборната борба, разбрах че изборите са организирани по комунистически. Такива са били изборните правила веднага след Победата на Девети Септември! А по-късно залагахме на състезания с един кон, спомняш ли си? А бе да не би някой милиционир да са го назначили да отговаря за изборите? Понеже проф. Балтов е имал много номинации, милиционера е взел мерки и милицията пак ще спечели!

Бе може като лекар Балтов да е свестен, но след като видях какви доноси е писал, като човек е гадина. Няма по долно човешко падение от това да си доносник.

tonk11

Всъщност това което е написал не е донос а доклад. Ако го прочетеш пак ще видиш отгоре даже и закона съгласно които го е написал.

чист донос си е колега , и той е адресиран до ДАНС с искане за разследване на колеги за участие в протести !

От лош човек добър лекар не става. Не го жалете.

Кой си ти че пък на теб са показвали тези "доноси"

Поромански от пор ли идва?

не , идва от чекмедже

Помните ли как тупана Балтов обикаляше с Джипката, вместо да си гледа Пирогов??? Още тогава трябваше да го уволнят и да му спрат лекарските права на този нещастник.

Що за кретенизми дрънка този мунчовец - назначил сам себе си? Значи на мен ако предложат да стана началник и се подпиша, аз назначавам сам себе си??????? Дебилизми на n-та степен! Комунисти, сър!

Аз ако съм на Бялтов ще отпраша за Германия например.

В Германия такива и санитари не могат да станат.

Няма да получи 50 000 Евро месечна заплата в Германия.

Само сценката с Менискуса е достатъчна за уволнението на това теле. Помните ли как лично доведе Тулупа в Пирогов, за да извъртят сценката и Тулупа да не отиде в Парламента???

не беше пирогов, а софиямед и не беше балтов а тони коляното.

Пирогов трябва да се изрине из основи. Вече няколко медика потвърждават мнението ми, че там нищо не е мръднало от времето на комунизма. Отношението е под нулата, медицинската услуга е посредствена, дори за малки интервенции, правят списък на недоволни пациенти и им отказват лечение, преглеждат и извършават манипулации на деца без присъствието на родителя, което е незаконно, но върви се съди, доказано точат здравната каса, за най - малкото нещо искат да седиш под наблюдение в болница. Знам, че много пропускам. Това е положението. Приятен ден. а между другото, всички ние си плащаме за всичко това.

Ако не е Пирогов знаеш ли колко хора сега щеха да са зле а там ги лекуват.Да те изрине някой от интернет по добре.

Така е. Някои хора са благодарни на тази мизерия. Само, че обективното е да видиш и плюсовете и минусите и да направиш промени Пирогов да е поне на средно ниво. Вчера ми беше на гости жена, чийто баща е починал там и го заобикаля да не се сеща. Така че има много от другото също. Тъпунг-р български.

Балтов : лицето и визитната картичка на герберунгела!

Даа, и тоя също. Досега не съм видял някого от назначените от резидента и хунтата му, който да не е идиот!

Хунтата на Ушатия е във всички сфери!! СКоро ще има бесило и за него!!!

А този професор Поромански(името пор напълно съответства на човека) кой го знае?

В съда ще се види…… Сега е той каза, ма а другия отрече…. За това има съд. Аз залагам една чешка бира, че по трудово правен казус от тоя тип работника т.е. Балтов ще спечели.

Е, измислиха оправдание най-накрая след 2 седмици….

Много мразя такива работи. Той (Балтов) да покаже заповедтта...Там всичко е описно....казано е каквото трябва......... ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ВСЕ ТОВА РАЗПРАВЯТ, ЩЕ ВИ ПОКАЖА......, ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ Е....., всички тези увъртания показват,че нещо не е кактъо трябва,че има намеса на други хора при уволнението, че се действа по лична омраза...... Ако си убеден в заповедта си и наистина има причини (основателни) да го уволниш, покажи заповедтта и кажи примерно: Увоплних го защото е некадърен, защото не слуша началника и прави каквото си иска, защото не идва на работа, защото надписва......КАКВО ГО УВЪРТАШ КАТО КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР НА СЪБРАНИЕ

Не може да я покаже, защото не е подписана от Балтов.